από την Καίτη Φαρμάκη

Μια ημέρα σήμερα που θα δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες και που θα έχουμε όρεξη να τακτοποιήσουμε τα πάντα. Από το σπίτι μας μέχρι τη ζωή μας. Ξαφνικές συναντήσεις, ανατρεπτικές συζητήσεις, συγκρούσεις και νευρικότητα.

Κριός

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε γυμναστική, διατροφή, εξετάσεις και για να ξεκαθαρίσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα από περιττά. Με τον Άρη στο ζώδιο σας παίρνετε φόρα και τα κάνετε όλα λαμπόγυαλο, αν αφεθείτε.

Ταύρος

Να μια καλή ημέρα για εσάς. Καλές ημέρες η σημερινή κια η αυριανή για να διασκεδάσετε. Μη δουλεύετε συνέχεια. Κάντε και λίγο… φλερτ. Προσοχή στις υπερβολές. Αυτό το διάστημα και ξοδεύετε και τρώτε πολύ.

Δίδυμοι

Θα έχετε αρκετή ένταση παραπάνω σήμερα και αύριο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αλλάζει η ψυχολογία σας καθώς ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, φεύγει από τον συντηρητικό Αιγόκερω και μπαίνει στον τρελοΥδροχόο.

Καρκίνος

Ο Κρόνος πιέζει και τεστάρει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά να έχετε γεννηθεί κοντά στις 7 Ιουλίου. Με τη Σελήνη στην Παρθένο δίνετε όλο το βάρος σας σε θέματα επικοινωνίας ή στις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Λέων

Ο Ήλιος είναι πλέον στον Υδροχόο στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει για εσάς τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Οπότε, μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, θα ασχολείστε με το τι θέλουν οι άλλοι. Δεν είναι και άσχημα, έτσι για αλλαγή. Σήμερα και αύριο μεγάλος πονοκέφαλος για τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και αυτό σας κάνει κυκλοθυμικούς μεν, γοητευτικούς δε. Μέσα σε αυτές τις δυο ημέρες βάλτε μια τάξη στις προσωπικές σας υποθέσεις και κυκλοφορήστε. Έχετε θαυμαστές. Οι συγκρούσεις και οι ανατροπές είναι στο πρόγραμμα.

Ζυγός

Δεν νιώθετε και γεμάτοι ενέργεια σήμερα και το ίδιο θα επαναληφθεί και αύριο. Όπως κι αν νιώθετε, κάντε κινήσεις που θα σας πάνε μπροστά καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας για λίγες ημέρες ακόμα. ΜΗν αφήνετε τις ευκαιρίες να προσπερνούν.

Σκορπιός

Λένε ότι οι Σκορπιοί δεν έχουν φίλους, ότι έχουν μόνο εραστές εν δυνάμει. Αυτό δεν είναι και τόσο ακριβές και θα το καταλάβετε σήμερα και αύριο που θα συναντήσετε φίλους ή που θα ασχοληθείτε με θέματα φίλων σας. Ο Άρης στον Κριό σας κάνει να ξεχωρίζετε για την ενέργεια σας αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Μην ξεχνάτε ότι η τυχερή όψη Δία-Αφροδίτης που έγινε εχθές συνεχίζει να επηρεάζει και σήμερα και ευνοεί κυρίως τους γεννημένους στις 7 Δεκεμβρίου. Οπότε, εκμεταλλευτείτε τη οικονομικά ή και συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στην Παρθένο περνάτε πολύ καλά καθώς είναι μια Σελήνη με την οποία αισθάνεστε άνετα. Όσο είναι ακόμα ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο κανονίστε ό,τι έχει με την επικοινωνία σας. Θα γίνει πιο ξεκούραστα. Σήμερα ωραία ημέρα για νεύρα και τσακωμούς.

Υδροχόος

Είναι μια ημέρα η σημερινή που νιώθετε και είστε πολύ μυστήριοι. Νιώθετε ένα βάρος, έχετε μια μεταφυσική ανησυχία, αισθάνεστε ότι χρειάζεται να υπάρξει μια αναζωογόνηση στη ζωή σας. Ο πλανήτης σας Ουρανός κοντράρεται σήμερα με τον Ερμή κάνοντας την ημέρα απρόβλεπτη και τα νεύρα σας τεντωμένα. 7

Ιχθείς

Είναι μια ημέρα που σας απασχολούν πολύ οι άλλοι, ο σύντροφός σας ή οι στενοί σας συνεργάτες. Περνάτε ένα διάστημα που όσα όλα σας επηρεάζουν, θετικά ή αρνητικά, τα ζείτε υπερβολικά. Οι γεννημένοι κοντά στις 7 Μαρτίου λίγη προσοχή σε εξαπατήσεις ή και και στα υδραυλικά στο σπίτι.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.