από την Καίτη Φαρμάκη

Μέχρι και τις 20 Απριλίου η καρδιά μας χτυπάει στον ρυθμό της αγάπης δίχως όρια. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν έχει Εγώ ή Εμείς είναι απλά ταγμένη στην άδολη Αγάπη. Έτοιμη να αγαπήσει, να αποδεχτεί ακόμα και να θυσιαστεί. Σε αυτό το ταξίδι στη θάλασσα της αγάπης θα συναντήσει την εξαπάτηση και το ψέμα αλλά θα αγγίξει και το ιδανικό, αν είναι τυχερή. Μάθε πώς επηρεάζει το δικό σου ζώδιο.

Κριός

Η ευαισθησία ή και η νοσταλγία δεν ήταν ποτέ τα κύρια χαρακτηριστικά σου, όμως τώρα κοίτα που θα γίνει η ανατροπή. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς ήρθε η ώρα να απομονωθείς για λίγο, να δεις τι συμβαίνει στα αισθηματικά σου ακόμα και να νοσταλγήσεις ανθρώπους και προηγούμενες σχέσεις σου.
Είναι ευκαιρία να καταλάβεις ακριβώς πώς αισθάνεσαι, να ακούσεις το ένστικτο σου, να ξεκουραστείς και να αποστασιοποιηθείς αλλά μόνο για τα θέματα καρδιάς. Γιατί για όλα τα υπόλοιπα, είσαι με τις μηχανές σου στο full.

*Η παγίδα είναι στο να απομονωθείς υπερβολικά.

Ταύρος

Οι φίλοι αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι για ένα project θα είναι αυτοί που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη χαρά όσο θα είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Οι πιθανότητες να γίνει μια φιλική σχέση, ερωτική είναι μεγάλες. Γενικά, από το φιλικό σου περιβάλλον θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες αισθηματικές ή οικονομικές.
Εντωμεταξύ, στόχοι για τους οποίους έχεις ήδη δουλέψει, βρίσκουν την εύνοια που τους αξίζει. Ένα bonus από την εργασία σου έ-έ-έρχεται.

*Η παγίδα είναι στο να πιστέψεις λανθασμένα ότι κάποιος είναι πραγματικός σου φίλος.

Δίδυμοι

Αν ασχολείσαι με ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα θα δείς ότι η δημοτικότητα σου θα ανέβει αρκετά. Όλοι οι Δίδυμοι πάντως θα δείτε ότι θα έχετε αρκετή εύνοια στον χώρο της δουλειάς με σημαντικά άτομα να σας προσφέρουν τη στήριξη τους, τα μπράβο τους ή απλά την προστασία τους. Στα θέματα καριέρας θα είσαι πιο διπλωματικός από ποτέ.
Αυτό το διάστημα είναι μια καλή ευκαιρία για να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, αν είσαι σε μια τέτοια φάση ζωής.

*Η παγίδα είναι στο να καταλάβεις κάτι λάθος στα θέματα καριέρας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σου πηγαίνει πάρα πολύ και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Αν θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι και να περάσεις υπέροχα, αν θέλεις να τελειώνεις με τις σπουδές σου, αν έχεις ένα νομικό θέμα που χρειάζεται λίγη εύνοια για να ολοκληρωθεί, αυτό είναι το ποιο κατάλληλο διάστημα για να συμβούν όλα τα παραπάνω.
Να ξέρεις ότι άτομα ή συνεργασίες από το εξωτερικό θα έρθουν στη ζωή σου για να φέρουν κάτι που θα σε εξελίξει και θα σου δώσει χαρά. Δεν είναι και λίγο αυτό…

*Η παγίδα είναι στην υπεραισιοδοξία σου.

Λέων

Δεν είναι και η πιο άνετη θέση της Αφροδίτης για εσένα. Όμως, μπορεί να σου προσφέρει κάτι πραγματικά δυνατό: να αναζωπυρώσει τη σεξουαλικότητα σου. Αν ένιωθες πεσμένος και χωρίς όρεξη για στενές επαφές, έρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθείς για να σε κάνει, αν βοηθήσεις και εσύ, πιο δυνατό.
Κατά τα άλλα, ήρθε ο καιρός για να αναγεννηθείς αλλά, και πιο πρακτικά, να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες πιο άνετα.

*Η παγίδα είναι στα μικρά γράμματα στα συμβόλαια και στις συμφωνίες.

Παρθένος

Να μια καλή θέση της Αφροδίτης για εσένα. Μπορεί να μην την πολυκαταλαβαίνεις όμως σε συμπληρώνει και αυτό είναι πολύτιμο. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς και να περάσεις πολύ πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Είναι ευκαιρία να λύσετε κάθε παρεξήγηση που είχε προκύψει και που σας κρατούσε σε απόσταση. Οι αδέσμευτοι τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σοβαρή σχέση οπότε, αν είστε σε τέτοια φάση, μη χάσετε την ευκαιρία.
Υπάρχει εύνοια και σε ό,τι έχει να κάνει με στενούς σας συνεργάτες.

*Η παγίδα είναι στην εξιδανίκευση του άλλου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ο δικός σου κυβερνήτης πλανήτης και αυτό σημαίνει ότι αφού μπήκε στους Ιχθείς γίνεσαι κι εσύ λίγο… ψαράκι. Αυξάνεται η ευαισθησία σου και η διάθεση σου να θυσιαστείς για την αγάπη σου. Η διαίσθηση σου επίσης θα ανέβει επίπεδο. Παράλληλα, αυτό το διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα για να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πολύ πιθανό να ακολουθήσεις και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.
Ίσως έρθει στη ζωή σου ένα κατοικίδιο που θα το αγαπήσεις πολύ.

*Η παγίδα είναι στο να παρεξηγήσεις τους συνεργάτες σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι η ηλιαχτίδα που χρειαζόσουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου σού δίνει περισσότερη χαρά, αν θέλεις παιδάκια τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το προσπαθήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος οι προτάσεις για να περάσεις καλά θα είναι και καλές και αρκετές. Οπότε, καλό είναι να έχεις τα μυστηριώδη μάτια σου, ανοιχτά.

*Η παγίδα είναι στα τυχερά παιχνίδια.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει μέχρι και τις 20 Απριλίου να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με μέλη της οικογένειας σου. Ή ενδέχεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ή αγορές που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι σου. Θέλεις όμορφα πράγματα να συμβούν στον χώρο που μένεις και θα το καταφέρεις ακόμα κι αν υπάρξουν λίγες εντάσεις, ακόμα κι αν κάνεις κάποιες υπερβολές στα έξοδα σου.
Είναι ένα καλό διάστημα για να ξεκινήσεις να συγκατοικήσεις, αν είσαι σε μια τέτοια φάση ζωής.

*Ηπαγίδα είναι στο να χαλάσει κάτι στο σπίτι και να το καταλάβεις αργά.

Αιγόκερως

Θα δεις ότι μέχρι και τις 20 Απριλίου θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πολλά μικρά ταξίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε χωράει το σπίτι σου και ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος λόγος και κάποια αφορμή για να είσαι έξω. Κατά τα άλλα, είναι μια καλή περίοδος για να επικοινωνήσεις όλα όσα θέλεις ή για να κλείσεις μια διαπραγμάτευση με τρόπο που σε συμφέρει.
Αν υπήρχε με συγγενείς ή με τα αδέλφια σου μια ένταση τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να τα βρείτε μέσα σε ένα καλό κλίμα.

*Η παγίδα είναι στο να πεις ή να ακούσεις ψεύτικα λόγια.

Υδροχόος

Είσαι έτοιμος να μάθεις τα νέα που τόσο ήθελες; Τα οικονομικά σου μπορούν να γίνουν αρκετά καλύτερα τώρα που η Αφροδίτη στους Ιχθείς ρίχνει όλη της την εύνοια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Η επιρροή της μπορεί να μην είναι καταλυτική είναι όμως όσο βοηθητική χρειάζεσαι. Πολύ πιθανό να κάνεις και έξοδα για την εμφάνιση σου ή για όλα όσα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη -μα πόσο πια;- πιο όμορφος.

*Η παγίδα είναι στο να σε εξαπατήσουν οικονομικά ή να χάσεις χρήματα.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο νιώθει βασίλισσα, νιώθει κάτι παραπάνω από το σπίτι της. Οπότε, φρόντισε να εκμεταλλευθείς την εύνοια της σε όλους τους τομείς. Είναι ένα διάστημα μέχρι και τις 20 Απριλίου που θα δεις τους θαυμαστές σου να πολλαπλασιάζονται. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλύτερα, αν και προβλέπεται να κάνεις αρκετά έξοδα για τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου.
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα δεις ότι θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για εσένα, αν είσαι αδέσμευτος οι ευκαιρίες για να βρεις τον άνθρωπο σου αυξάνονται σημαντικά.

*Η παγίδα είναι στο ότι θα ζεις σε συννεφάκι χωρίς να συνειδητοποιείςότι δεν γίνεται να κρατήσει για πάντα.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα