4 Μαρτίου με 15 Απριλίου η γλυκιά, αρμονική, όμορφη Αφροδίτη βλέπει τη ζωή αλλιώς και παίρνει… ανάποδες. Νιώθει ασταμάτητη και αποφασίζει να φέρει τα πάνω κάτω σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικά θέματα. Το ξεκαθάρισμα θα γίνει σε δύο φάσεις: Μια ενώ θα είναι ανάδρομη στον Κριό και μια ενώ θα είναι ανάδρομη στους Ιχθύες. Έτσι, για να μη μείνει κανείς με το παράπονο ότι η ανάδρομη Αφροδίτη πέρασε και δεν τον άγγιξε.

Σε ένα ωροσκόπιο η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά μας. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο αυτοί οι δύο τομείς έχουν την ίδια αντιπρόσωπο: την Αφροδίτη.

Όλοι έχουμε όλα τα ζώδια μέσα στο ωροσκόπιο μας. Οπότε καλό είναι εκτός από το ζώδιο σου να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου. Έτσι θα έχεις μια καλύτερη εικόνα για τον τομέα που επηρεάζεται άμεσα από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Κριό.

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, καλό είναι μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα να μην κάνεις σοβαρές οικονομικές συμφωνίες, οικονομικές συναλλαγές ή σοβαρές αγορές. Και ασφαλώς καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι μια σχέση που ξεκινάει με ανάδρομη Αφροδίτη δε θα έχει πολλή δύναμη για να συνεχίσει και να ανταποκριθεί στα δύσκολα που μπορεί να προκύψουν στη διαδρομή.

Επιπλέον συστήνεται να μη γίνονται γάμοι μέσα σε αυτό το διάστημα, καθώς σε ένα γάμο θέλουμε την Αφροδίτη δυνατή και σύμμαχο και όχι ασυγκράτητη, γκρινιάρα και αδύναμη.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι έτσι κι αλλιώς μια αμαζόνα. Όταν μάλιστα γίνεται ανάδρομη στον Κριό είναι μια αμαζόνα σε κρίση. Οπότε όσο διάστημα θα βρίσκεται ανάδρομη στον Κριό θα είναι βιαστική, εκρηκτική, ανυπόμονη, άγρια και ατίθαση.

Όλα τα παραπάνω ασφαλώς και έχουν τις εξαιρέσεις τους. Αν η Αφροδίτη στο προσωπικό σου ωροσκόπιο είναι ανάδρομη, μπορείς να προχωρήσεις χωρίς πολλές σκέψεις και εμπόδια σε όσα έχεις προγραμματίσει για αυτό το διάστημα.

Διάβασε τί θα φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο

Κριός

Η Αφροδίτη το 2017 σε λατρεύει και αποφασίζει να μείνει στο δικό σου ζώδιο για τέσσερις μήνες σχεδόν, με ένα μικρό διάλειμμα. Αυτό σου δίνει μια έξτρα δόση γοητείας αλλά και τύχης που καλό είναι να μην αφήσεις να χωρίς να εκμεταλλευθείς. Πιο συγκεκριμένα, για το διάστημα που θα είναι ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά για την προσωπική σου ζωή ίσως και για την εμφάνιση σου. Άτομα του παρελθόντος επιστρέφουν και κάπως έτσι ξεκινούν τα ξεκαθαρίσματα. Αν έχεις πρόσφατα κάνει μια σχέση θα ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι για την πορεία της, το σκοπό της και τη θέση της στη ζωή σου.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι και τον Ιούνιο για να δεις την Αφροδίτη να έρχεται παντοδύναμη στο δικό σου ζώδιο χαρίζοντας σου την εύνοια της. Όσο θα είναι ανάδρομη στον Κριό το μόνο που θα κάνει είναι να ξύνει κάθε κρυφή σου πληγή και να φροντίζει ώστε να έρθει στην επιφάνεια κάθε κρυφή σχέση ή κάθε άνθρωπος που τον είχες κάπως στη σκιά της ζωής σου. Αν έχεις κάτι να κρύψεις, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα το καταφέρεις για πολύ ακόμη. Αυτό το διάστημα καλό είναι να ξεκινήσεις μια νέα σχέση με τη διαίσθηση σου που την ενεργοποιεί η Αφροδίτη και που έχει να σου δώσει πολλά.

Δίδυμοι

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό δεν είναι αρνητική απέναντι σε εσένα. Το μόνο που θα κάνει είναι να σε αναστατώσει σε θέματα που αφορούν φίλους αλλά και ομάδες. Πολύ πιθανό να εμφανιστούν κάπως απρόσμενα φίλοι από το παρελθόν, γεγονός που μπορεί να μη σε κάνει να πετάξεις και από τη χαρά σου. Πολύ σημαντικό είναι ότι ξανασκέφτεσαι τους στόχους σου και τί θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, ενώ μπορεί να αποφασίσεις να ενταχθείς ή να αποχωρήσεις από μια ομάδα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο φιλικός σου κύκλος θα σε απασχολήσει ή θα σε αναστατώσει αρκετά αυτή την εποχή.

Καρκίνος

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε συγχύσει και αυτή τη σύγχυση δε θα μπορείς να το κρύψεις κιόλας. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου. Προτάσεις που είχαν γίνει ξαναγίνονται, σχέδια που είχες κάνει έρχονται και πάλι προς συζήτηση ενώ επαναξιολογείς σχέσεις με συναδέλφους αλλά και ανωτέρους. Όλη αυτή η διαδικασία πιθανόν να μη σου είναι ευχάριστη. Βάζεις στο μικροσκόπιο τις φιλοδοξίες σου καθώς και τη θέση σου στην κοινωνία. Όταν θα ορθοδρομήσει η Αφροδίτη θα έχεις σκεφτεί αρκετά ώστε να πάρεις τότε τις σωστές αποφάσεις,

Λέων

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό δε θέλει καθόλου να σε ταλαιπωρήσει. Η ταλαιπωρία που θα περάσεις θα είναι η ελάχιστη δυνατή, να ξέρεις, σε σχέση με άλλους. Εάν έχεις σχέση με το εξωτερικό, αν μένεις ή αν έχεις ανθρώπους ή συμφέροντα εκεί, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί να τα επανεξετάσεις. Διάφορες αναποδιές ενδέχεται να προκύψουν σε αυτά τα θέματα. Εάν σπουδάζεις, θα σκεφτείς αρκετά τα θέματα των σπουδών σου, αποφασίζοντας όταν θα γίνει ορθρόδρομη η Αφροδίτη πώς θέλεις να συνεχίσεις.

Παρθένος

Αν σου χρωστάνε ή χρωστάς να είσαι έτοιμος για εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Χρήματα που σου χρωστάνε είναι πιθανό να τα πάρεις μέσα σε αυτό το διάστημα αλλά και το αντίθετο: αν χρωστάς πολύ πιθανό να σου τα ζητήσουν και να μπορέσεις να τα δώσεις. Σε γενικές γραμμές ήδη υπάρχοντα θέματα με εφορία, με δάνεια και με χρήματα άλλων, θα εμφανιστούν από τη γωνία. Να ξέρεις ότι κάποιος ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν μπορεί να σε θυμηθεί και πάλι για πολύ συγκεκριμένο πονηρό σκοπό.

Ζυγός

Αυτή ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται και θέλει να κάνει τη ζωή σου δύσκολη και ασυνήθιστα εκρηκτική. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα ζήσει ξεκαθαρίσματα με τις ερωτικές του σχέσεις , αυτό είναι ο Ζυγός. Η Αφροδίτη που είναι δικός σου κυβερνήτης, θα είναι για το συγκεκριμένο διάστημα άγρια, τολμηρή και χωρίς τρόπους. Σχεδόν δεν την αναγνωρίζεις. Σε αναγνωρίζει όμως εκείνη και φέρνει στην επιφάνεια κάθε σημείο στη σχέση σου που δεν πηγαίνει καλά και που χρειάζεται ένα καλό ταρακούνημα και ένα καλό ξεκαθάρισμα. Σύντροφοι από το παρελθόν εμφανίζονται και οι γάμοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Προσοχή βέβαια και σε οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Κριό ακόμα και ανάδρομη δε θα έχει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με τα δικά σου θέματα. Θα σε απασχολήσει όμως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διατροφή σου, τη φυσική σου κατάσταση και την καθημερινότητα σου. Ίσως να θελήσεις να έρθεις πιο κοντά αισθηματικά με πρόσωπα που συναντάς καθημερινά. Κατά τα άλλα θα φέρει άβολες αλλαγές στους καθημερινούς σου ρυθμούς. Ίσως να μην έχεις αρκετή ενέργεια ή το άγχος να σε καταβάλει σωματικά. Είναι όμως η κατάλληλη εποχή για να δεις τί σε εξυπηρετεί και τί όχι και να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα σε ό,τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου.

Τοξότης

Και ενώ ο κόσμος θα καίγεται #not, εσύ θα θέλεις μόνο να φλερτάρεις. Και το φλερτ σου θα απευθύνεται σε ανθρώπους κατάλληλους αλλά και ακατάλληλους. Άτομα που θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης πολύ πιθανό να μη μείνουν για πολύ στη ζωή σου. Φλερτ και λάθη φέρνει μαζί της η συγκεκριμένη ανάδρομη Αφροδίτη. Φρόντισε να τα χαρείς και τα δυο. Επιπλέον θα είναι μια περίοδος που θα ξανασκεφθείς θέματα που αφορούν την τεκνοποίηση ή τα παιδιά σου. Και για να ολοκληρωθεί το πακέτο θα δεις ότι θα επαναξιολογήσεις αρκετά όσα σε κάνουν να διασκεδάζεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη μέσα στο… σπίτι σου! Τί σημαίνει αυτό; Ότι θα σε θυμηθούν όλοι οι ξεχασμένοι συγγενείς και ότι θα έχεις μέσα στο σπίτι αρκετή αναστάτωση από μέλη της οικογένειας. Σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην κάνεις επισκευές ή επενδύσεις στο σπίτι. Αν μπορείς ας περιμένεις τον επόμενο μήνα που θα είναι τα πράγματα καλύτερα. Επίσης αν δουλεύεις από το σπίτι, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες έξτρα καθυστερήσεις ή δυσκολίες. Επίσης είναι πιθανό αυτή την περίοδο να νιώσεις την επείγουσα ανάγκη να μετακομίσεις, να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα σπίτι. Το καλύτερο είναι να περιμένεις τον Απρίλιο προτού πάρεις μια τόσο σημαντική απόφαση.

Υδροχόος

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό δε θέλει να σε ταλαιπωρήσει πολύ. Θέλει απλά να δοκιμάσει την υπομονή σου. Θα σκέφτεσαι διάφορα θέματα, θα σε απασχολήσει ένα μεταφορικό σου μέσον αλλά δε θα είναι η κατάλληλη εποχή για αποφάσεις κι ας θέλεις να τελειώνεις με αυτά τα θέματα άμεσα. Θα θέλεις να πεις πολλά, θα θέλεις να αποφασίσεις διάφορα αλλά το καλύτερο θα είναι να περιμένεις. Ίσως προκύψουν θέματα με τα αδέλφια σου, με συγγενείς ή με ανθρώπους που κάτι σας ενώνει. Είναι μια καλή εποχή για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να εξετάσεις εκ νέου αν θέλεις να συνεχίσεις κάποια πράγματα τα οποία έχεις ξεκινήσει αλλά δεν είσαι σίγουρος αν σε εξυπηρετούν πλέον.

Ιχθύες

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό είναι μέσα στον τομέα των οικονομικών σου. Αν και τα χρήματα θα έρχονται σε εσένα, θα έχεις θέματα με τη διαχείριση. Μπορεί να μην τα θέλεις καθόλου στα χέρια ή στο πορτοφόλι σου και να ξοδεύεις, καταλαβαίνοντας τη ζημιά μέσα στον επόμενο μήνα. Αν θέλεις να κάνεις έξοδα ή και επένδυση, καλό είναι να περιμένεις μέχρι και τον Απρίλιο όταν η Αφροδίτη θα επιστρέψει στην ορθή της πορεία. Ίσως να βρεις ξεχασμένα χρήματα, ίσως να σου επιστρέψουν χρήματα που σου χρωστάνε αλλά και να δώσεις χρήματα που χρωστάς εσύ. Γενικά όσο διάστημα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη θα επαναξιολογήσεις τις αξίες σου αλλά και την αυτοεκτίμηση σου που ίσως τη νιώσεις αδύναμη αυτό το διάστημα.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.