Η σημασία του 3

Ο Μάρτιος είναι ο τρίτος μήνας του χρόνου και βέβαια ο πρώτος της Άνοιξης. Ο αριθμός 3 είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και την έκφραση. Αυτό τον μήνα θα δώσεις περισσότερη προσοχή στο τί λες, στο τί ακούς αλλά και στο τί θέλουν οι άλλοι να σου πουν. Καθώς τον προηγούμενο μήνα η επικοινωνία δεν ήταν στα καλύτερα της, ο Μάρτιος θα μας κάνει όλους να αναστενάξουμε με ανακούφιση.


Τα χαρακτηριστικά του αριθμού 3 είναι η φαντασία, η έκφραση, η επικοινωνία, η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός, η γενναιοδωρία, η έμπνευση, η χαρά, η ελευθερία, η αναζήτηση, η φρεσκάδα, η περιπέτεια, το ταλέντο και η τέχνη.
Αν βλέπεις συχνά τον αριθμό 3 ίσως να είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεται να παραμείνεις προσγειωμένος χωρίς να σταματήσεις να είσαι άπιαστος.

Πώς να βρεις τον αριθμό του Ήλιου σου

Για να δεις πώς θα είναι Μάρτιος για εσένα, χρειάζεται να βρεις τον αριθμό του Ήλιου σου.
Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Πρόσθεσε από την ημερομηνία της γέννησης σου, τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες ώσπου να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό.
Παράδειγμα: Αν γεννήθηκες 1/11 ο αριθμός σου είναι το 1+1+1=3
Αν γεννήθηκες 18/11, ο αριθμός σου είναι 1+8+1+1=11, 1+1=2

Και τώρα διάβασε εδώ πώς θα είναι ο Μάρτιος για εσένα

Αριθμός Ήλιου 1

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε ξεκουράσει από τις λεπτομέρειες με τις οποίες πάλευες τον προηγούμενο μήνα. Επίσης είναι ένας μήνας που θα φέρεις κάποιες απρόσμενες αλλαγές οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος και ανοιχτός σε αυτές τις αλλαγές. Να θυμάσαι να είσαι ευέλικτος και πρόθυμος να αλλάξεις γνώμη και τακτική για να ανταποκριθείς με επιτυχία σε όσα προκύψουν.
Οικονομικά καλό είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και ρίσκα. Είναι καλός μήνας όμως για να προωθήσεις τον εαυτό του, τα σχέδια και τις ιδέες σου.
Παρά τις όποιες δυσκολίες του, ο Μάρτιος είναι ένας θαυμάσιος μήνας για την κοινωνική σου ζωή. Πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα γνωρίσεις κόσμο που θα σε βοηθήσει στα σχέδια σου.
Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένας μήνας που θα δεις τα αισθηματικά σου να ανθίζουν. Μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις καθώς η κρίση σου θα… κοιμάται και δε θα θέλει να σε βοηθήσει καθόλου.

Αριθμός Ήλιου 2

Τα οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν αρκετά τον Μάρτιο. Ίσως να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για να βοηθήσεις ανθρώπους που σε χρειάζονται αυτή την εποχή.
Πάντως ο Μάρτιος είναι ο μήνας που πολλοί με αριθμό Ήλιου 3, θα δουν τη σχέση τους να αλλάζει. Αυτό μπορεί να σημαίνει έναν χωρισμό, μια απομάκρυνση αλλά και έναν γάμο. Ναι, πολλοί από όσους θα παντρευτούν μέσα στον μήνα θα είναι 3. Γενικά στο πεδίο των σχέσεων θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
Στη δουλειά σου ζητάνε όλο και περισσότερα, όμως να θυμάσαι ότι η ανταμοιβή ή η αναγνώριση σε περιμένουν στη γωνία Μαΐου και Ιουνίου.

Αριθμός Ήλιου 3

Είναι ένας μήνας κατά τον οποίον θα ασχοληθείς περισσότερο με πνευματικά και λιγότερο με πρακτικά θέματα. Είσαι σε μια φάση που η αντίληψη σου ανοίγει όλο και περισσότερο και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα ουσιώδη πράγματα της ζωής. Θα έχεις πολύ ζωντανά όνειρα αυτή την περίοδο και αν μπορέσεις ξυπνώντας να τα καταγράφεις, θα μπορέσεις να πάρεις πολύτιμες πληροφορίες αλλά και καθοδήγηση για πρακτικά θέματα που σε απασχολούν.
Είναι μια εποχή κατά την οποία χρειάζεται και θα δουλέψεις πολύ. Αν δουλέψεις πάνω σε μακροχρόνια σχέδια και πλάνα, θα τα δεις σύντομα να γίνονται πραγματικότητα. Αντίθετα να είσαι επιφυλακτικός σε ό,τι υπόσχεται άμεσο κέρδος και οφέλη.
Οι φίλοι και οι συγγενείς θα αναρωτιούνται αν έχεις κάποιο θέμα που δε θέλεις να μοιραστείς μαζί τους, καθώς θα είσαι ανεξήγητα σιωπηλός.

Αριθμός Ήλιου 4

Αυτός είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείς αρκετά με τα οικονομικά σου. Υπάρχουν πιθανότητες για κέρδη αλλά και για απώλειες. Γι’ αυτό χρειάζεται μια προσοχή στο πώς θα χειριστείς έσοδα, έξοδα, δάνεια και επενδύσεις. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επένδυση, μπορείς να περιμένεις μέχρι και τα μέσα Μαΐου για να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες.
Στη δουλειά θα χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο και να δώσεις περισσότερη από την ενέργεια σου για να έχεις ακόμα και μέτρια αποτελέσματα.
Στα προσωπικά θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή κατανόηση αλλά και υπομονή για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τσακωμούς και κυρίως παρεξηγήσεις. Όταν θα αντιμετωπίζεις δυσκολίες στη σχέση, να θυμάσαι ότι ένας από τους λόγους που γίνονται παρεξηγήσεις είναι το γεγονός ότι δεν είσαι αρκετά ξεκάθαρος με τα όσα νιώθεις και θέλεις.

Αριθμός Ήλιου 5

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνεις αρκετά συναισθηματικός. Θα θέλεις πολύ να έχεις τους ανθρώπους σου δίπλα σου. Η αλήθεια είναι ότι και οι άλλοι θα αισθάνονται τόσο άνετα κοντά σου ώστε θα ακούσεις πολλές προσωπικές εξομολογήσεις. Όποιος χρειάζεται κάποιον να τον ακούσει αλλά και έναν ώμο να κλάψει, θα έρχεται σε εσένα. Ίσως να χρειαστεί μέσα στο μήνα να αποχωριστείς κάποιον και αυτό θα σε αναστατώσει.
Τα καλά νέα έρχονται από τη δουλειά σου. Θα έχεις αναγνώριση και αυτό θα τονώσει αρκετά την αυτοπεποίθηση σου.
Στα αισθηματικά κάνε μικρά βήματα καθώς δεν έχει έρθει ακόμα η εποχή για να κάνεις μακροχρόνια σχέδια ή για σημαντική εξέλιξη.

Αριθμός Ήλιου 6

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με βαριά διάθεση αλλά μέσα στις πρώτες ημέρες το σκηνικό θα αλλάξει. Θα είναι ένας μήνας που θα φέρει αισιοδοξία, ενέργεια αλλά και ενδιαφέρον στη ζωή σου. Το μυαλό σου δουλεύει πολύ δυνατά και η φαντασία σου θα δώσει λύσεις σε πολλά θέματα. Νιώθεις πραγματικά δυνατός. Είναι μια καλή εποχή για να επιχειρήσεις καινούργια πράγματα στη δουλειά σου ή για να προσεγγίσεις σημαντικούς ανθρώπους. Συχνά αυτός ο μήνας φέρνει και οικονομικό κέρδος.
Οι δυσκολίες είναι στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι αισθάνονται τόσο καλά όσο κι εσύ, όμως καθώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αντιδράσεις και εντάσεις.
Αν θέλεις να κάνεις μια σχέση με πάθος, το τέλος του αυτού του μήνα και η αρχή του επόμενου θα φέρει τις ευκαιρίες που ζητάς.

Αριθμός Ήλιου 7

Αυτός ο μήνας θα σου αποδείξει ότι μπορείς να κάνεις θαύματα κρατώντας χαμηλούς τόνους και ακολουθώντας μια ήρεμη αλλά οργανωμένη τακτική. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις ανθρώπους οι οποίοι θα κάνουν τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Το καλό είναι ότι κάθε ημέρα θα βρίσκεις και μια πρακτική λύση σε κάτι που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Αργότερα μέσα στο μήνα θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου ηθικά αλλά και πρακτικά. Το δυνατό σου σημείο είναι ότι θα μπορείς να λύνεις τα θέματα που θα προκύπτουν με ισχύ αλλά και με τακτ. Τίποτα απότομο, τίποτα χοντροκομμένο αυτόν τον μήνα.
Εάν είσαι ελεύθερος, προς το τέλος του μήνα θα συναντήσεις κάποιον μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον με τον οποίον θα νιώσεις τη φλόγα να ανάβει.

Αριθμός Ήλιου 8

Αυτόν τον μήνα θα νιώσεις πραγματικά καλύτερα, και το μεγάλο βάρος που αισθανόσουν τον προηγούμενο θα το βλέπεις σιγά σιγά να φεύγει. Έχεις πλέον μια πιο ελαφριά διάθεση γι’ αυτό και μπορείς ακόμα και να εμπνεύσεις τους άλλους. Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα στο μήνα θα έχεις καλά νέα τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.
Στα προσωπικά, είσαι σε μια κάπως διαφορετική φάση. Θα θέλεις να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου. Ίσως και γι’ αυτό τον λόγο να μη νιώθεις έτοιμος να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις αποφασιστικά βήματα. Πάντως αυτή η ώρα για αποφάσεις δεν είναι καθόλου μακριά.
Αισθηματικά ενώ νιώθεις πολύ γοητευτικός, δημιουργικός, κοινωνικός και γεμάτος ενέργεια θα διαπιστώσεις ότ καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός καθώς θα χρειαστεί να προφυλάξεις τον εαυτό σου από περίεργες συμπεριφορές δικές σου ή άλλων. Αν μπορείς, κάνε διακοπές και γνώρισε καινούργιους ανθρώπους. Αυτός ο μήνας είναι και για διασκέδαση.

Αριθμός Ήλιου 9

Αυτός είναι ο μήνας που θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες, να δώσεις όλη την ενέργεια σου στους στόχους σου και στη δουλειά σου και να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Δεν είναι εποχή για να ξεκουραστείς, να τεμπελιάσεις ή να χρονοτριβήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις δουλειά και να ασχοληθείς ακόμα και με τις λεπτομέρειες μιας κατάστασης. Μπορείς να ασχοληθείς και με μελλοντικά σχέδια τα οποία έχουν μεγάλες πιθανότητες να αποδώσουν. Μέσα στο μήνα ενδέχεται να αναρωτηθείς αν αξίζει που ασχολείσαι διαρκώς με θέματα δουλειάς. Όμως μόνο έτσι θα έρθει η εξέλιξη που ζητάς και που σου αξίζει.
Στα προσωπικά σου θα διαπιστώσεις ότι η γοητεία σου είναι αυξημένη κι ας ασχολείσαι τόσο με τη δουλειά σου. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα νιώσουν ότι θέλουν να είναι κοντά σου καθώς θα γοητευθούν από τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.