Σύμφωνα με την αριθμολογία κάθε χρονιά έχει και τη δική της δόνηση. Πώς η δόνηση του 2017 συντονίζεται με τον δικό σου προσωπικό αριθμό; Μάθε μέσα σε λίγα λεπτά και κάνοντας έναν απλούστατο υπολογισμό, τι επιφυλάσσει για εσένα το νέο και ωραίο 2017. Καθώς κάποιοι κύκλοι είναι πιο ευνοϊκοί από άλλους, καλό είναι να ξέρεις που βρίσκεσαι για να μπορέσεις να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες και να προετοιμαστείς για τις προκλήσεις.

Ο υπολογισμός

Ο προσωπικός σου ετήσιος αριθμός υπολογίζεται προσθέτοντας τα ψηφία από την ημέρα και το μήνα γέννησης σου, με τα ψηφία του 2017. Έτσι έχεις την πρόβλεψη της συγκεκριμένης χρονιάς.

Βήμα 1ο: Πρόσθεσε τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες με το 2017 (να είναι όλα τα ψηφία του 2017 και όχι μόνο το 17).
Βήμα 2ο: Συνέχισε να προσθέτεις τους αριθμούς μέχρι να φτάσεις σε έναν μονοψήφιο ανάμεσα στο 1 και το 9.
Παράδειγμα: Αν έχεις γεννηθεί 23/2 κάνεις το εξής
2+3+2+2+0+1+7 = 17
1+7 = 8
8 είναι ο ετήσιος προσωπικός σου αριθμός (για την ακρίβεια ο ένας από τους 5 συνολικά).

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 1

Αυτή τη χρονιά ετοιμάσου για μια νέα αρχή. Θα συναντήσεις νέα πρόσωπα, θα ζήσεις νέες εμπειρίες και θα έχεις νέες ευκαιρίες. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να αφήσεις πίσω τις ανασφάλειες σου. Κάνε το άλμα σου ακόμα κι αν φοβάσαι.
Οι ευκαιρίες του 2017
Να είσαι τολμηρός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις νέες καταστάσεις. Διάλεξε να κάνεις μια νέα αρχή στον τομέα της ζωής σου που τη χρειάζεται περισσότερο και ξεκίνα. Μην αφήσεις αυτή τη χρονιά να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Οι προκλήσεις του 2017
Ο φόβος για το άγνωστο μπορεί να σε ακινητοποιήσει και να σε εμποδίσει τελικά από το να κάνεις σοβαρές αλλαγές. Θυμήσου ότι όταν δεν τολμάς μόνος σου τις αλλαγές που είναι απαραίτητο να γίνουν, έρχεται η ζωή και τις επιβάλει.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 2

Αυτή τη χρονιά θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου καθώς θα δουλέψεις για τις πιο σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις. Είναι μια πολύ καλή χρονιά στο να αναπτύξεις τη διαίσθηση σου σε κάθε της μορφή. Να επιδιώξεις την ισορροπία σε κάθε πλευρά της ζωής σου και να δείχνεις υπομονή όταν θα εμφανίζονται καθυστερήσεις ή αναποδιές.
Οι ευκαιρίες του 2017
Αυτή τη χρονιά είναι σημαντικό να είσαι ευέλικτος, να πας με τη ροή και να μην πιέσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Σταθεροποίησε ό,τι ξεκίνησες τον προηγούμενο χρόνο και να έχεις υπομονή γιατί θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που σου ζητάνε οι άλλοι.
Οι προκλήσεις του 2017
Θα είναι μια αρκετά συναισθηματική χρονιά για εσένα το 2017 καθώς θα είσαι υπερευαίσθητος στην κριτική που θα σου ασκείται. Προσπάθησε να συνεργάζεσαι, να έχεις υπομονή και να μην αντιδράς υπερβολικά. Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσεις τα μπερδεμένα συναισθήματα που σε κρατάνε μακριά από τη χαρά και την αρμονία.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3

Αυτή είναι η χρονιά που θα διασκεδάσεις, θα χαρείς και που θα συναντηθείς με πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα κάνεις αρκετούς φίλους, θα είσαι δημιουργικός και πολύ πιθανό να αποκτήσεις και κάποιες καινούργιες διασκεδαστικές ασχολίες. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι και αυτά που πιστεύεις όσο πιο πολύ μπορείς.
Οι ευκαιρίες του 2017
Χαλάρωσε και μην παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι ειλικρινής, να λες όσα σκέφτεσαι αλλά και όσα αισθάνεσαι. Βρες τι σε κάνει χαρούμενο και βάλε το στη ζωή σου. Να έχεις τη χαρά και τη διάθεση ενός μικρού παιδιού.
Οι προκλήσεις του 2017
Θα σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε ένα στόχο αυτή τη χρονιά, όμως θα χρειαστεί να επιβληθείς στη εντελώς ελεύθερη διάθεση σου και να κάνεις καλύτερη διαχείριση του χρόνου και των χρημάτων σου.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 4

Αυτή είναι η χρονιά που θα βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον, ώστε όλα να λειτουργήσουν καλά όταν θα έρθει η σωστή στιγμή. Θα δυσκολευτείς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όμως θα διαπιστώσεις και ο ίδιος σύντομα ότι αξίζει τον κόπο.
Οι ευκαιρίες του 2017
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φυσική, συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα αυτή τη χρονιά. Το να επικεντρώνεις στα καλά της ζωής σου, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καλύτερα όσα θέματα, κυρίως από το παρελθόν, θα έρχονται στην επιφάνεια για να τακτοποιηθούν. Είναι σημαντικό το να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου.
Οι προκλήσεις του 2017
Η χρονιά αυτή είναι γνωστή για τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που φέρνει, έτσι θα χρειαστεί να δείξεις αρκετή επιμονή και αφοσίωση στο στόχο σου. Παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν επιμείνεις και δουλέψεις σοβαρά, είναι βέβαιο ότι θα ανταμοιφθείς.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 5

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια δυναμική χρονιά γεμάτη από αναμενόμενες ή και αναπάντεχες αλλαγές. Είναι η χρονιά που τα πάντα μπορούν να συμβούν οπότε εκμεταλλεύσου το και γίνε περισσότερο περιπετειώδης. Πάρε καλά υπολογισμένα ρίσκα και ζήσε νέες εμπειρίες.
Οι ευκαιρίες του 2017
Να είσαι ευέλικτος και έτοιμος για το αναπάντεχο. Η ζωή σου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες, να κάνεις αλλαγές και να δημιουργήσεις έναν κύκλο στον οποίο θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ικανότητες σου.
Οι προκλήσεις του 2017
Το 5 είναι ένας αριθμός που δεν μπορεί να κρατήσει συγκεντρωμένη την ενέργεια του, οπότε προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος στο στόχο σου όσο περισσότερο μπορείς. Προσπάθησε να μην αναλαμβάνεις πολλούς στόχους ταυτόχρονα. Να έχεις πειθαρχία και τη δύναμη να μην αντιδράς υπερβολικά σε κάθε ευκαιρία.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 6

Ευθύνη και θυσία θα χρειαστεί να δείξεις αυτή τη χρονιά. Οι σχέσεις με συγγενείς, φίλους και οικογένεια θα περάσουν από ένα μεγάλο τεστ. Θα χρειαστεί να βάλεις όλη σου τη μαεστρία ώστε να καταφέρεις να βρεις κοινό έδαφος ανάμεσα σε αυτά που δίνεις στους άλλους και σε αυτά που χρειάζεται να προσφέρεις στον εαυτό σου για να είσαι καλά.
Οι ευκαιρίες του 2017
Το να προσπαθείς να φτιάξεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα σου δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθείς από όσες δε σε εξυπηρετούν πια. Αν είσαι αδέσμευτος είναι μια πολύ καλή χρονιά για να βρεις τον έρωτα, καθώς το 6 είναι ένας αριθμός για αγάπη.
Οι προκλήσεις του 2017
Οι σχέσεις είναι το νούμερο ένα θέμα αυτή τη χρονιά. Είναι η χρονιά που πολλά ζευγάρια θα προχωρήσουν μαζί ή θα χωρίσουν. Οπότε δες το σαν μια ευκαιρία για να προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση ή να γίνει η σχέση σου περισσότερο σοβαρή.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 7

Αυτή η χρονιά σου στέλνει μήνυμα να ελαττώσεις τους ρυθμούς σου, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ανάπτυξη. Όσο πιο πολύ δουλέψεις με τον εαυτό σου, τόσο πιο καλά θα τα πας εφέτος με τους άλλους.
Οι ευκαιρίες του 2017
Η ικανότητα σου να ανακαλύπτεις και να κατανοείς βαθύτερα νοήματα, είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα εφέτος. Άρα είναι η κατάλληλη χρονιά για να σπουδάσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει ειδικά αν αυτό σχετίζεται με την ψυχολογία ή με τα εναλλακτικά.
Οι προκλήσεις του 2017
Μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο ενεργός ή κοινωνικός όσο συνήθως αλλά η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα θελήσεις να έχεις πολύ χρόνο απλά για να ξεκουραστείς και να μείνεις μόνος. Να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν και να μην πιέζεις τα πράγματα να γίνουν πριν από την ώρα τους.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 8

Αυτή τη χρονιά θα επικεντρωθείς σε καριέρα, οικονομικά και νομικά θέματα. Καθώς το 8 είναι ένα καρμικό έτος, αυτό για το οποίο θα προσπαθήσεις, αυτό θα σου φέρεις και αποτελέσματα. Οπότε στόχευσε και δούλεψε στη σωστή κατεύθυνση και φρόντισε να παραμένεις αισιόδοξος.
Οι ευκαιρίες του 2017
Να θυμάσαι ότι αυτή τη χρόνια θα έλξεις αυτό για το οποίο έχεις εργαστεί, οπότε καλό είναι να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να κάνεις αυτό το οποίο θέλεις. Καθώς το 8 κυβερνάει το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, είναι σημαντικό να κάνεις τίμιες και ορθές επιλογές.
Οι προκλήσεις του 2017
Για κάποιους είναι η χρονιά της αναγνώρισης, της επέκτασης και του κέρδους ενώ κάποιοι άλλοι θα βιώσουν τα εντελώς αντίθετα. Καθώς θα θερίσεις ό,τι έσπειρες οι επιλογές χρειάζεται να είναι σοφές.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 9

Αυτή τη χρονιά θα σου δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσεις και να προετοιμαστείς για τα νέα ξεκινήματα της επόμενης χρονιάς. Ένα μεγάλο μέρος αφορά στο τι θα αφήσεις πίσω σου. Μπορεί να είναι η δουλειά σου, μια σχέση, ένα σπίτι, μια συμπεριφορά ή ένας τρόπος ζωής που δεν σε εξυπηρετεί πλέον.
Οι ευκαιρίες του 2017
Δεν είναι μόνο η χρονιά της ολοκλήρωσης, είναι και η χρονιά της αναγέννησης και της ανταμοιβής. Να έχεις θάρρος και εμπιστοσύνη ότι όλα όσα θα προκύψουν, θα γίνουν για το καλό σου.
Οι προκλήσεις του 2017
Αυτή μπορεί να είναι μια απαιτητική χρονιά για όσους φοβούνται το άγνωστο και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις αλλαγές. Όταν η ζωή σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις μπροστά, καλό είναι να προχωράς χωρίς να αντιστέκεσαι στις αλλαγές που ούτως ή άλλως θα έρθουν.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.