Αρκεί να έχεις γνώση των βασικών αρχών της αστρολογίας και να ξέρεις το ωροσκόπιο σου. Σε αυτό το συγκλονιστικό σεμινάριο, η αστρολογία και το life coaching βοηθούν το ένα το άλλο για να βρεις στόχους που σε εκφράζουν και σε εξυπηρετούν και να τους υλοποιήσεις.

από την Καίτη Φαρμάκη

Το κέντρο της Αθήνας το αγαπώ πολύ. Κατεβαίνω πολύ συχνά για βόλτα σε βιβλιοπωλεία, για ζεστό τσάι και vegan φαγητό. Πέρυσι τον Μάρτιο ήμουν διπλά χαρούμενη γιατί θα βρισκόμουν στο κέντρο στο Κολωνάκι, για ένα σεμινάριο της αστρολόγου που εκτιμώ πιο πολύ από όλους, της Εβίτας Ζαχαριάδου. Η Εβίτα, που έχει πτυχίο και στο life coaching, μαζί με τον αστρολόγο Θανάση Ματσώτα, δημιούργησαν το σεμινάριο Coaching by your stars.

Για να φτάσω στην ουσία, σε αυτό το σεμινάριο χωρίζουμε το ωροσκόπιο μας σε 12 βασικούς τομείς της ζωής μας, και σύμφωνα με το life coacing σύστημα, τους βαθμολογούμε εντοπίζοντας σε ποιον τομέα θεωρούμε ότι υστερούμε και χρειαζόμαστε στήριξη και βελτίωση.

Κάπου εδώ έρχεται και η έκπληξη: κανείς μα κανείς από όσους παρακολουθούσαμε το σεμινάριο δεν εντόπισε με ακρίβεια τον τομέα στο οποίον χρειαζόταν να δουλέψει. Είναι σαν να είναι έτσι δομημένη η σκέψη μας που δεν καταλαβαίνουμε το προφανές για τον εαυτό μας. Η Εβίτα και ο Θανάσης, με απλά, κατανοητά βήματα και εξάσκηση, δείχνουν τον τρόπο μέσω της αστρολογίας και του life coaching, να εντοπίζουμε μόνοι μας το θέμα μας ή το θέμα στο ωροσκόπιο κάποιου άλλου.

Το να εντοπίζεις τις πραγματικές ελλείψεις σου είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να δεις τι θα κάνεις για αυτές και το τρίτο, να βάλεις τους καλύτερους στόχους για εσένα. Και αυτή είναι μία δουλειά που δεν μπορείς να την κάνεις μόνος σου. Αλλά γι’ αυτό υπάρχει και αυτό το σεμινάριο και το κάθε σεμινάριο που χρησιμοποιεί σωστά και με σοφία τα εργαλεία του.

Εφέτος που το σεμινάριο εμπλουτίζεται και με τις πλανητικές επιδράσεις της νέας χρονιάς, θα το παρακολουθήσω για μία ακόμα φορά. Είναι η καλύτερη επένδυση και του χρόνου και των χρημάτων μου. Οπότε αν έχεις τις βασικές γνώσεις αστρολογίας, αν είσαι αρκετά προχωρημένος ή ακόμα και επαγγελματίας, είναι ένα σεμινάριο που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Να μοιραστώ μαζί σου ότι η τιμή του σεμιναρίου είναι πολύ καλή. Και επειδή αν διάβασες το άρθρο μέχρι εδώ σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά να το παρακολουθήσεις, επικοινωνώντας με messenger με την Κατερίνα Σαλωνίκη, οι 10 πρώτοι θα έχετε μια καλή έκπτωση, δώρο από το A NeW LiFe και το Κοσμόγραμμα.

evita-kaiti

Διάβασε εδώ την περιγραφή του σεμιναρίου από την Εβίτα Ζαχαριάδου και τον Θανάση Ματσώτα καθώς και το λόγο που επιλέχθηκε η 22 Ιανουαρίου για να ξεκινήσει.

“Αστρολογία, Life coaching και όχι μόνο, συναντιούνται σ’ ένα πρωτοποριακό εργαστήρι υλοποίησης στόχων του 2017.

Απευθύνεται σε μαθητές που κατέχουν τις βασικές αρχές της Αστρολογίας (επίπεδο αρχαρίων), αλλά και σε επαγγελματίες Αστρολόγους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές τους συνεδρίες, με αποτελεσματικές πρακτικές ασκήσεις, τεχνικές και εργαλεία.

Μετά από το περσινό 1ο πιλοτικό πετυχημένο διαδραστικό σεμινάριο και εργαστήρι της Εβίτας Ζαχαριάδου και του Θανάση Ματσώτα, επανέρχεται το ι«Coaching by your stars» για δύο κυριακάτικα 6άωρα στις 22 και 29/1/17, εμπλουτισμένο και βασισμένο, πάνω στις πλανητικές επιδράσεις της νέας χρονιάς, στα προσωπικά σας ωροσκόπια και τους στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε.

Επιλέξαμε την 22η Ιανουαρίου, όχι τυχαία…
Σύμφωνα με το Human Design System, μόλις τότε, είναι έτοιμος ενεργειακά, να ξεκινήσει ο νέος ετήσιος κύκλος ανάπτυξης, όταν
ο διελαύνων Ήλιος, ενεργοποιεί το μοναδικό κωδικόνιο έναρξης του γενετικού μας κώδικα.

Γι’ αυτό και αν επενδύσουμε σωστά την ενέργειά μας στους στόχους και στα όνειρά μας μας, αυτά θα έχουν όλη την δύναμη να υλοποιηθούν μέσα στη νέα χρονιά.

Ελάτε να γνωρίσετε περισσότερα γι’ αυτό το κομβικό σημείο του χρόνου, να το αξιοποιήσετε αλλά και να αναγνωρίσετε την βαθύτερη αξία της χρήσης της αστρολογικής γνώσης.

Ελάτε να μάθετε πώς μπορείτε να υπερβείτε την «μελλοντολογία» των αστρολογικών προβλέψεων και να αξιοποιήσετε την δυνατότητα της «μελλοντοποίησης».

Ελάτε να ανακαλύψετε την Δημιουργική, Κβαντική Αστρολογία του 21ου αιώνα, μέσα από την γεφύρωση της με άλλες πανάρχαιες εσωτερικές γνώσεις και σύγχρονες επιστημονικές, και να την εφαρμόσετε μέσα από τεχνικές κι εργαλεία, πάνω στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, για ένα πετυχημένο και δημιουργικό 2017 συνειδητής αυτοεκπλήρωσης!!!

Για όσους θέλετε να συμμετέχετε, αλλά δεν μπορείτε να παρευρεθείτε λόγω φυσικής απόστασης ή χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής ή καταγραφής του εργαστηρίου και μετέπειτα αποστολής σε ψηφιακή μορφή.

Ζητήστε μας ειδικές εκπτώσεων, αν είστε άνεργοι, ζευγάρια ή συγγενείς πρώτου βαθμού.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας για αναρτήσεις με περισσότερες πληροφορίες και καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 7511799, 6977918026, 6939061973, για έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τις ερωτήσεις σας, αλλά και τις δικές σας προτάσεις.

Με φιλική εκτίμηση,
Εβίτα Ζαχαριάδου και Θανάσης Ματσώτας”

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.