Τα βότανα, ο τρόπος, το αποτέλεσμα

Ο φίλος Α., που θέλει ειδικά για σήμερα να τον φωνάζουμε Ρότζερ, διαβάζοντας το άρθρο για την ίωση μου, μού έστειλε τη δική του λύση για τα θέματα που αντιμετωπίζει με το αναπνευστικό του. Διάβασε την σύντομη ιστορία του και το γιατρικό του.

Αν θέλεις κάνε αυτές τις εισπνοές. Το σίγουρο είναι όχι μόνο δεν θα σε βλάψουν αλλά ότι θα σου κάνουν καλό! Διάβασε τι μου έστειλε:

Κορίτσι με τη θετική σκέψη, έχω να σου δώσω ένα θέμα. Πάσχω χρόνια από ευερέθιστο φάρυγγα σε τρελό βαθμό. Μία καλπάζουσα φαρυγγίτιδα πριν πολλλλά χρόνια μού άφησε ευαισθησία στον καπνό του τσιγάρου. Επίσης, δεν έχω αμυγδαλές από πολύ μικρός.

Πριν χρόνια ψάχνοντας να βρω τι θα μπορούσε να αντικαταστήσει ένα αντιβιοτικό σπρέι, (καταργήθηκε ως επικίνδυνο), που έπαιρνα και με έκανε περδίκι, βρήκα κάποιες αναφορές ενός μεγάλου σε ηλικία άντρα που έδινε ευχές σε όσους τότε του είχαν προτείνει ένα κοκτέιλ βοτάνων για εισπνοές.

Το δοκίμασα κι έπαθα πλάκα. Λειτούργησε και λειτουργεί ακόμα σαν το αντιβιοτικό μου.

Βάζω στον βραστήρα:

  • τσάι του βουνού
  • ρίγανη
  • θυμάρι
  • φασκόμηλο
  • χαμομήλι
  • ανθό μολόχας
  • δεντρολίβανο

Όλα μαζί βράσιμο στον βραστήρα και μετά με μια πετσέτα παίρνω βαθιές εισπνοές από το στόμα για 5-10 λεπτά.

Τα αιθέρια έλαια όλων αυτών των θαυματουργών βοτάνων κάνουν απίστευτη δουλειά στο αναπνευστικό και φτάνουν μέχρι την τελευταία κυψελίδα των πνευμόνων.

Ελπίζω να βοηθηθούν κι άλλοι όσο βοηθήθηκα και ανέπνευσα κι εγώ!

Φιλιά και περαστικά
Ρότζερ

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.