Ο τίτλος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι “Ευ ζην” και θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Kalamaki Beach Hotel. Όμως ο τίτλος θα μπορούσε να είναι “Retreat όπου θα μάθεις να αναπνέεις, να διώχνεις το άγχος, να ξεμπλοκάρεις, να καθαρίζεις, να ευθυγραμμίζεσαι και όλα αυτά σε μια ημέρα και μόνο με 60 ευρώ.”

Το συγκεκριμένο σεμινάριο διοργανώνεται το κέντρο ολιστικών θεραπειών “Αέναη ροή”. Εισηγητές είναι η Ελένη Κεραμάρη και ο Αλέξανδρος Δούκαρης και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kalamaki Beach Hotel στα Ίσθμια. Θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, θα τελειώσει στις 7 το απόγευμα και ενδιάμεσα θα μπορέσεις να κάνεις βουτιά στην πισίνα και να απολαύσεις φαγητό και καφέ. Και όλα αυτά, με 60 ευρώ. Το σημαντικό μέρος του σεμιναρίου όμως είναι άλλο…

Θα μάθεις τεχνικές για να διαχειρίζεσαι το άγχος σου ώστε να μη σε… διαχειρίζεται εκείνο.
Θα μάθεις πώς να έχεις ενέργεια όλη την ημέρα κάνοντας απλές ασκήσεις αναπνοής κάθε πρωί.
Θα διδαχτείς και θα δοκιμάσεις τεχνικές που θα ξεμπλοκάρουν και θα ανοίξουν τα ενεργειακά σου κέντρα.
Σε λίγο καιρό πολύ πιθανό να έχεις ξεμπερδέψει με το άγχος του άγχους…

Θα χρειαστεί να είσαι εκεί περίπου στις 10:30 το πρωί. Θα πάρεις φολντεράκι γιατί ίσως να χρειαστεί να κρατήσεις σημειώσεις. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με μια άσκηση που θα συντονίσει την ομάδα και θα σου μάθει πώς να παίρνεις όσο περισσότερο οξυγόνο μπορείς. Θα διαδαχθείς μια τεχνική που θα σε βοηθήσει ώστε στην καθημερινότητα σου να μην ξεμένεις ποτέ από ενέργεια.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν και θα συμμετέχεις σε συγκεκριμένες τεχνικές που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του άγχους.

Ένα coffe break, και αμέσως μετά το πρόγραμμα έχει ασκήσεις με διατάσεις και αναπνοές. Αυτές οι συγκεκριμένες ασκήσεις θα ανοίξουν τους μεσημβρινούς σου ενώ θα μάθεις πώς να έχεις ανοιχτά και να λειτουργούν εύρυθμα τα ενεργειακά σου κέντρα.

Να θυμάσαι ότι όταν ανοίγουν οι μεσημβρινοί και τα ενεργειακά σου κέντρα, νιώθεις -και είσαι- τόσο στο κέντρο σου που καμία αναταραχή ή αναποδιά μέσα στην ημέρα δε θα καταφέρει εύκολα να σε βγάλει από αυτό.

Λίγο μετά, βουτιά στην πισίνα και ένα διάλειμμα για φαγητό και ξεκούραση. Θα ακολουθήσουν και άλλες τεχνικές αναπνοής και περίπου στις 7 το απόγευμα θα ολοκληρωθεί το σεμινάριο.

Οπότε, τα λέμε το Σάββατο στο Kalamaki Beach Hotel Ίσθμια Κεχριές στα Ισθμια,
για να είναι από την επόμενη η ζωή μας όσο καλύτερη γίνεται.

*Για να δηλώσεις συμμετοχή και να διασφαλίσεις τη θέση σου, μπορείς να καλέσεις στο 21 0554 4171

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.