από τη Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ένας εξαιρετικά καλός τρόπος να θεραπεύσετε το σώμα σας από μυϊκούς πόνους και σωματική ένταση, αλλά και να καθαρίσετε την ενέργειά σας, είναι τα μπάνια στη Γη.

Αυτό μπορεί να γίνει με λασπόλουτρα σε περιοχές με ιδιαίτερη δύναμη, όπως η Πικρολίμνη στο Κιλκίς. Αν ένα τέτοιο ταξίδι δεν είναι εύκολο, δοκιμάστε αυτήν την τεχνική:

Ξαπλώστε στη γη σε ένα πάρκο ή σε ένα σημείο στην εξοχή, όπου μπορείτε για λίγο να έχετε ησυχία και, φυσικά, να είστε ασφαλείς. Συγκεντρωθείτε στον ήχο της καρδιάς σας ώσπου να αισθανθείτε εντελώς συνδεδεμένες με αυτόν.
Στη συνέχεια, επικεντρωθείτε στην ενεργειακή δόνηση της Γης. Πάρτε το χρόνο σας, ώστε να νιώσετε συντονισμένες με αυτόν τον παλμό.

Συνδυάστε έπειτα τους δύο αυτούς ρυθμούς, τον παλμό της καρδιάς με αυτόν του εδάφους και αφήστε αυτή τη θεραπευτική δόνηση να σας πλημμυρίσει.
Σε αυτό το σημείο, αφήστε από μέσα σας να ρεύσουν προς τον πυρήνα της Γης όποια αρνητικά συναισθήματα ή αισθήσεις σας έχουν επιβαρύνει, όπως η ένταση, ο πόνος, το στρες.
Οραματιστείτε τα να μετατρέπονται μέσα στον πυρήνα της Γης σε Φως.

Όταν νιώσετε πως έχετε αποδεσμευτεί από αυτές τις αρνητικές ενέργειες, οραματιστείτε ότι το γρασίδι, τα δέντρα, τα λουλούδια, τα πάντα γύρω σας από τη φύση, σας στέλνουν θετική ενέργεια και σας γεμίζουν με αυτήν.
Όταν είστε έτοιμες και αισθανθείτε ότι τελείωσε αυτή η διαδικασία, ευχαριστείστε τη Μητέρα Γη και όλα τα πλάσματα της Φύσης και επιτρέψτε χαλαρά.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Διάβασε ακόμη:   Οι 12 τρόποι για να γειωθείς

και   Αρνητική ενέργεια: Πώς θα την ξεφορτωθείς με απλούς και πρακτικούς τρόπους

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.