… μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου εφέτος

Η αλήθεια είναι ότι η ζωή μοιάζει να είναι σαν ένα κουβάρι που όσο περνάει ο καιρός κάποιοι το ξετυλίγουν και κάποιοι το μπερδεύουν περισσότερο. Σε όποια φάση της ζωής σου κι αν είσαι, αυτό το φθινόπωρο βρες ανθρώπους, συστήματα και μεθόδους που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά να προχωρήσεις και να κάνεις τον καλύτερο εαυτό σου, πραγματικότητα. Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα πολύ πιθανό να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Και η πρώτη ερώτηση έρχεται πακέτο με τη δεύτερη: “Τι είναι Σφαιρική και πού τη βρίσκω;”
Είναι μια μέθοδος που σου μαθαίνει τον τρόπο να ζεις μια καλύτερη ζωή, να ξετυλίξεις το κουβάρι σου, να βρεις ανθρώπους που ζητάνε τα ίδια πράγματα με εσένα και που θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε κάθε τι που σε απασχολεί, είτε αυτό έχει να κάνει με την καθημερινότητα σου είτε με την πνευματική σου εξέλιξη και την αυτογνωσία. Την Σφαιρική, τη βρίσκεις στην Ελευσίνα και στην Βούλα.

Από εφέτος, θα υπάρξουν οι εξής δυο κλάδοι: Διαχείριση καθημερινότητας και Αυτογνωσία.

Ξεκινώντας στον κλάδο Διαχείρισης καθημερινότητας θα μπεις σε ομάδα, αν θέλεις μπορείς να κάνεις και κάποια ατομική συνεδρία, και θα παρακολουθήσεις τον τομέα στον οποίο θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου.
-Αν έχεις θέμα με τις σχέσεις σου -θέλεις να κάνεις μια σχέση ή να κάνεις καλύτερη αυτή που ήδη έχεις- θα παρακολουθήσεις το “Δημιουργώντας ιδανικές σχέσεις”.
-Αν θέλεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, μάθε πώς θα είσαι αποτελεσματικός στο “Πετυχαίνω με ακρίβεια τους στόχους μου”.
-Αν θέλεις να βγεις από τον κύκλο της απογοήτευσης, θα παρακολουθήσεις το “Γιατί επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη”.
-Κι αν θέλεις να σταματήσεις να φοβάσαι για να ζήσεις τη ζωή σου ελεύθερα και όπως σου αξίζει, θα το καταφέρεις με το “Διαχειρίζομαι τους φόβους μου άμεσα”.

Στον κλάδο της Αυτογνωσίας θα μάθεις πώς να έρθεις σε επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό και τις απεριόριστες δυνατότητες του καθώς και τις βασικές ή προχωρημένες  αρχές αυτογνωσίας.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τον κλάδο της Διαχείρισης πραγματικότητας ή τον κλάδο Αυτογνωσίας. Βέβαια, αν θέλεις και είσαι σε θέση να προχωρήσεις γρήγορα, μπορείς να παρακολουθήσεις και τους δυο κλάδους.

Κι αν δεν έχεις ξαναβρεθεί στην Σφαιρική, θα σου πω και ένα μυστικό γιατί ήμουν εκεί για 8 περίπου χρόνια.
Θα κάνεις και ασκήσεις, σαν διαλογισμό, οι οποίες θα καταφέρουν να διευρύνουν την αντίληψη σου. Και αυτό είναι κάτι που δε θα το βρεις αλλού.

Διάβασε εδώ, τι λέει η Μαρία Λεβέντη, που σε ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη, -και- για την Σφαιρική

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5561961 – 6973 302416
στο facebook
και στο www.sferiki.gr

από την Καίτη Φαρμάκη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.