Σήμερα, αρκετοί περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο(!) άνθρωποι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά τους. Ξεκινάει σήμερα η χρονιά του Σκύλου, μια χρονιά που θα ευνοήσει τη συνεργασία, την πίστη αλλά που θα κρύβει και πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Το σίγουρο είναι ότι -και- εφέτος δε θα πλήξουμε ούτε στιγμή…

Είστε έτοιμοι; Φέτος θα είναι μια χρονιά γεμάτη από πολλά γεγονότα που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση. Χρειάζεται να δείξουμε φιλικότητα και συμπόνοια σε όσους συναντάμε για να χτίσουμε ένα καλό κάρμα και να μην μπλεκόμαστε σε -σκυλο-καβγάδες γιατί θα βγαίνουμε χαμένοι. Επίσης, θα μας απασχολήσουν αρκετά θέματα ασφάλειας, τόσο προσωπικής όσο και γενικότερης.

Σκύλος: Τα βασικά χαρακτηριστικά

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό κάποιου που ανήκει στον αστερισμό του Σκύλου στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι η αφοσίωση. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ, φίλους, οικογένεια ή συνεργάτες.
Είναι ειλικρινείς, δίκαιοι και αρκετά δημοφιλείς στην παρέα τους.. Όλοι θέλουν έναν φίλο με αυτά τα χαρακτηριστικά για να πάρουν συμβουλές και βοήθεια όποτε τη χρειαστούν. Είναι πολύ καλοί στο να βοηθήσουν τους άλλους ώστε να βρουν και να διορθώσουν αδυναμίες και κακές συνήθειες.

Το έντονο άγχος που τους κατακλύζει σχεδόν κάθε στιγμή δεν είναι αρκετό για να μην κάνουν όσα θέλουν. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι… ξεροκέφαλοι. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, κανείς δεν μπορεί να τους πείσει να μην το κάνουν.

Σε γενικές γραμμές, όταν έρχεται η χρονιά του κινέζικου ζωδίου μας, δεν περνάμε καλά. Έτσι, οι Σκύλοι θα αντιμετωπίσουν πιεστικές καταστάσεις που όμως θα τους οδηγήσουν σε κάτι καινούργιο.

Διάσημοι Σκύλοι είναι οι Ντόναλντ Τραμπ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιππας Ουίλιαμ, Μαντόννα, Μάικλ Τζάκσον, Μπιλ Κλίντον, Τζάστιν Μπίμπερ.

Είσαι σκύλος αν έχεις γεννηθεί το 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Διάβασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εδώ τον αναλυτικό ΠΙΝΑΚΑ  στον οποίον βρίσκεις ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ στο κινέζικο ωροσκόπιο
ΚΑΙ περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών. 

Πώς θα είναι αυτή η χρονιά για εσένα ανάλογα με το κινέζικο ζώδιο σου;

Ποντικός
Χαλάρωσε
⭐⭐⭐⭐⭐

Βόδι
Κάνε σωστές επιλογές
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Τίγρης
Καιρός για έρωτα
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Λαγός
Η συγκομιδή
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Δράκος
Θα χρειατεί να είσαι προσεκτικός
⭐⭐⭐⭐⭐

Φίδι
Ξεκαθάρισμα
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Άλογο
Αφοσίωση
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Κατσίκα
Η ώρα της αξιολόγησης
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Πίθηκος
Αντίληψη
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Πετεινός
Οργάνωση
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Σκύλος
Μια νέα αρχή
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Χοίρος
Επίγνωση
⭐⭐⭐⭐⭐

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.