Ένα διαμάντι στο κέντρο της Αθήνας

Αν έχεις συνδέσει το κέντρο της Αθήνας μόνο με ταλαιπωρία το πρωί στους δρόμους ή με διασκέδαση τα βράδια, ήρθε η εποχή να ανακαλύψεις το HOT ASHRAM Yoga Studio. Μητροπόλεως 62, σχεδόν απέναντι από την Μητρόπολη. Εκεί δεν κάνεις απλά τα καλύτερα μαθήματα hot, vinyasa και aerial yoga και συγκλονιστικό pilates, αλλά γίνεσαι μέλος μιας φυλής.
Μιας φυλής που ξέρει να κάνει τη ζωή της καλύτερη και συναρπαστική.

“Κάποιοι λένε ότι δεν κάνουν yoga καθώς θεωρούν ότι είναι μια χαλαρή άσκηση. Καθόλου χαλαρή! Μπορείς να τονώσεις το καρδιοαναπνευστικό σου αλλά και να τονώσεις το μυικό σου σύστημα. Εγώ, για παράδειγμα, έγινα πολύ πιο δυνατή με την εκπαίδευση μου στη yoga. Όποιος κάνει για ένα διάστημα, καταλαβαίνει τη διαφορά σε όλους τους τομείς”,

λέει η Αθηνά Γιακαλή, ιδιοκτήτρια και δασκάλα του HOT ASHRAM yoga!

 

“Κάθε ημέρα που περπατάω την Μητροπόλεως για να έρθω στο στούντιο, χαίρομαι όλο και περισσότερο. Είναι μια περιοχή της Αθήνας τόσο διαφορετική από άλλες. Είναι σαν να είναι βγαλμένη από άλλη εποχή. Καλά, μόλις είδα τον χώρο του στούντιο, είπα ότι το θέλω. Ότι θα το κάνω. Και ότι θα κάνω εδώ το νέο μου στούντιο. Δεν με σταμάτησε ούτε το οικονομικό θέμα ούτε το γεγονός το γεγονός ότι ο χώρος ήταν περιζήτητος. Άρπαξα την ευκαιρία και χαίρομαι τόσο”

“Υπάρχουν τμήματα και για προχωρημένους και για αρχάριους. Απολαυστικό είναι το μάθημα του απογεύματος του Σαββάτου, η καλύτερη ώρα για να νιώσει κάποιος ενέργεια, αποσυμπίεση από την εβδομάδα αλλά και ευεξία”.

“Στη hot yoga, ναι ιδρώνεις πολύ! Βλέπεις άμεση διαφορά και στο δέρμα σου από τη δεύτερη εβδομάδα. Γίνεται πολύ πιο απαλό. Αν μάλιστα κάνεις και ένα μπάνιο και απολέπιση μετά στα ντους μας, θα δεις βελτίωση και στο δέρμα και στα μαλλιά σου. Ναι, με τη hot yoga ομορφαίνει ο κόσμος, είναι αλήθεια”

“Η hot yoga, είναι έρωτας. Στα δικά μου τμήματα, που είναι κάπως πιο έντονα και που όλοι ιδρώνουν άμεσα μέσα από τη ροή των ασκήσεων, η θερμοκρασία φτάνει μέχρι τους 38 βαθμούς. Σε άλλα τμήματα ανεβαίνει μέχρι και τους 40-42 βαθμούς. Και υγρασία 70% για να νιώσεις την αναγέννηση.

Έτσι, βοηθάς το σώμα σου, τις αρθρώσεις σου, τους μύες σου να γίνουν πιο εύκαμπτοι, να δουλέψουν καλύτερα, σε μεγαλύτερη έκταση και χωρίς τραυματισμούς. Και καις και περισσότερες θερμίδες.”

Διάβασε εδώ: “Από ενδυματολόγος, ευτυχισμένη! Η Αθηνά εξομολογείται”

“Η yoga είναι μια άσκηση που χρειάζεται να κάνει κάποιος οπωσδήποτε. Έρχονται πολλοί που κάνουν crossfit και ενώ είναι τόσο γυμνασμένοι και πολύ δυνατοί δεν μπορούν να ενώσουν τα χέρια τους πίσω από την πλάτη τους. Η yoga και η hot yoga τους βοηθάνε να ισορροπήσει το σώμα τους. Βοηθάει και τους χορευτές πολύ”

“Πολλοί έρχονται γιατί έχουν λάθος στάση σώματος. Με λίγα μαθήματα και ανοίγει το στήθος τους. Αναπνέουν καλύτερα. Πονάνε λιγότερο. Ανακουφίζονται μέση και πλάτη. Μου λένε ότι με σκέφτονται στο γραφείο να λέω “κάτω και πίσω οι ώμοι” και στέκονται καλύτερα. Μου το λένε και γελάμε. Πάντως, από τη δεύτερη εβδομάδα βλέπεις ότι κάθεσαι και στέκεσαι καλύτερα γιατί ενεργοποιείς με τη σωστή στάση τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σου”.

“Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει, μπορεί να ξεκινήσει είτε με hot είτε με aerial είτε με yoga! Και με pilates. Αρκεί να το αποφασίσει.

“Φεύγουν όλοι χαλαροί αλλά όχι επειδή η άσκηση είναι χαλαρή. Αλλά γιατί συγκεντρώνονται τόσο το σώμα και το μυαλό σε αυτό που κάνεις που εξατμίζονται άγχος και πίεση”.

“Έχουμε μαζευτεί εδώ ξεχωριστοί τύποι, δάσκαλοι και μαθητές. Με όρεξη και θετική ενέργεια. Γι’ αυτό και εξελισσόμαστε”.

Αθηνά Γιακαλή

Hot Ashram Yoga
Μητροπόλεως 62 
(5 λεπτά περπάτημα από τους σταθμούς μετρό Συντάγματος και Μοναστηράκι)

Δες εδώ το πρόγραμμα, πατώντας εδώ!
Τσέκαρε και τα μαθήματα pilates! 

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.