Ναι, η έκλειψη γίνεται στις 21 Αυγούστου όμως μην περιμένεις να δεις τις αλλαγές που είναι να γίνουν στη ζωή σου την ίδια ημέρα ή μόνο μέσα στις επόμενες μόνο ημέρες. Κάποιοι επηρεάζονται άμεσα και κάποιοι άλλοι μέσα στους επόμενους μήνες. Αναρωτιέσαι σε ποια κατηγορία ανήκεις; Μάθε πώς επηρεάζει η έκλειψη το δικό σου ζώδιο και βέβαια διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Η δεύτερη έκλειψη του Αυγούστου και η τελευταία του χρόνου πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου και στις 21:30 ώρα Ελλάδας στην 29η μοίρα του Λέοντα. (Μια καλή πρακτική για να εκμεταλλευθείς την ενέργεια της Νέας Σελήνης- Έκλειψης, είναι να κάνεις έναν μικρό διαλογισμό κατά την ώρα της έκλειψης ζητώντας να αλλάξει ομαλά στη ζωή σου ό,τι χρειάζεται να αλλάξει και να μεταμορφωθεί ό,τι χρειάζεται ώστε να κάνεις μια νέα αρχή.)

Πρόκειται για ολική έκλειψη Ηλίου. Τι σημαίνει Ηλιακή έκλειψη; Σημαίνει ότι η σελήνη μπαίνει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη κρύβοντας έτσι το φως του ήλιου. Στη συγκεκριμένη έκλειψη το φως θα χαθεί για κάτι περισσότερο από 2 λεπτά της ώρας, γεγονός που αστρολογικά σημαίνει ότι γεγονότα που πυροδοτούνται από τη συγκεκριμένη έκλειψη θα τα βλέπουμε να συμβαίνουν ακόμα και για τα επόμενα δυο χρόνια.

Επηρεάζονται άμεσα οι

Ταύροι γεννημένοι 16-22 Μαΐου

Λέοντες γεννημένοι 18-24 Αυγούστου

Σκορπιοί γεννημένοι 17-22 Νοεμβρίου

Υδροχόοι γεννημένοι 13-19 Φεβρουαρίου

και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονολογίες 1928, 1945, 1947, 1963, 1966, 1981, 1985, 1998 και 1999, σύμφωνα με τον αστρολόγο Θανάση Ματσώτα.

Κριός

Η σημερινή έκλειψη σε επηρεάζει στον τομέα που έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα σου, τη γοητεία σου, τη χαρά που νιώθεις, τα τυχερά παιχνίδια αλλά και με τα παιδιά σου. Δεν είναι μια δύσκολη έκλειψη για εσένα παρά τις εντάσεις που θα υπάρξουν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου θα δεις απρόσμενα θετικές αλλαγές στα παραπάνω θέματα να σου χτυπάνε την πόρτα. Ευκαιρία και για μια νέα σχέση στη ζωή σου.

Ταύρος

Για ποιον χτυπάει η κουδούνα; Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου τότε η συγκεκριμένη έκλειψη θα σου ψιθυρίσει στο αυτάκι ότι χρειάζονται αλλαγές και νέα ξεκινήματα στα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και με τα οικογενειακά θέματα γενικότερα. Μόνο που αυτές οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα δε θα γίνουν χωρίς να βιώσεις κάποιες συγκρούσεις και χωρίς να αισθανθείς το θυμό σου να φουντώνει. Όμως μετά από αυτή την έκλειψη θα βιώσεις μια νέα, εξελιγμένη κατάσταση στα οικογενειακά σου οπότε μάλλον αξίζει.

Δίδυμοι

Δεν είναι μια δύσκολη έκλειψη για εσένα αλλά κάποια μπερδέματα θα τα φέρει σίγουρα. Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης σου, είναι ανάδρομος και μάλιστα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα οπότε η κρίση σου δεν είναι και τόσο καθαρή. Έτσι, τα συμπεράσματα που θα βγάλεις και οι αποφάσεις για τις οποίες είσαι σίγουρος, πολύ πιθανό να χρειαστούν αναθεώρηση. Η έκλειψη σε επηρεάζει σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Μήπως ήρθε η εποχή να αποκτήσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο;

Καρκίνος

Ακόμα και αν δε γίνεται στο δικό σου ζώδιο η έκλειψη, εσύ αναστατώνεσαι καθώς η Σελήνη έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και στις εκλείψεις. Αυτή η έκλειψη παίζει με το πορτοφόλι αλλά και με την αυτοπεποίθηση σου. Τι συμβαίνει με τα οικονομικά σου; Μήπως χρειάζονται ένα νέο ξεκίνημα; Μήπως ανοίγουν νέες πηγές εσόδων; Μήπως υπάρξει κάποια πώληση που θα φέρει χρήματα στο λογαριασμό σου; Ναι, είναι πολύ ευχάριστες αυτές οι εξελίξεις που σε περιμένουν όμως θα περάσεις και κάποιες εντάσεις που θα σε αναστατώσουν.

Λέων

Πάλι χτυπάνε καμπάνες για εμάς, που λέει και το τραγούδι. Ο Αύγουστος του 2017 θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξεις και για να φύγει από τη ζωή σου ό,τι δε σε εξυπηρετεί πια. Ναι, το να γίνονται οι αλλαγές με αφορμή τις εκλείψεις δεν είναι ό,τι πιο ήρεμο, βατό και συγκαταβατικό μπορείς να ευχηθείς. Όμως συμβαίνει. Η συγκεκριμένη έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες και σε καλεί να κάνεις νέα ξεκινήματα και να πάρεις νέες πρωτοβουλίες. Όλα αυτά βέβαια μέσα από ένταση, μπέρδεμα και διενέξεις αλλά το αποτέλεσμα θα σε κάνει έναν νέο άνθρωπο.

Παρθένος

Αυτή η έκλειψη σε βρίσκει ζαλισμένο, μπερδεμένο και αποφασισμένο να κλείσεις κάποιους κύκλους για να κάνεις μια νέα αρχή. Η ζαλάδα οφείλεται στον ανάδρομο Ερμή ενώ η επόμενη νέα σελήνη θα γίνει στο δικό σου ζώδιο. Οπότε φρόντισε αυτό το μήνα να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τελειώνεις με φαντάσματα του παρελθόντος, με φόβους αλλά και με ψυχολογικά θέματα που ίσως προκύψουν. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία αλλά θα σε πάει ένα βήμα πιο κοντά σε μια περίοδο νέων ξεκινημάτων.

Διάβασε εδώ, την ανάλυση της Εβίτας Ζαχαριάδου για την έκλειψη της 21ης Αυγούστου

Ζυγός

Δεν είναι μια έκλειψη που σε επηρεάζει άμεσα, όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης που είναι και κυβερνήτης σου, με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρεις εντάσεις, τσακωμούς και ανατροπές στις σχέσεις σου κυρίως με φίλους. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα σου δώσει την ευκαιρία να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τα σχέδια σου και τη συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους και νέα σχέδια. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά θα μπορέσεις να σκεφτείς πιο εστιασμένα το μέλλον σου.

Σκορπιός

Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, και ειδικά στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, οι αλλαγές κυρίως στα επαγγελματικά, σου χτυπάνε την πόρτα και θα… μπουκάρουν είτε ανοίξεις είτε όχι. Πρόκειται για μια έκλειψη που σε επηρεάζει στα επαγγελματικά, στον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι, σε θέματα κύρους και καριέρας γενικότερα. Προκύπτουν αρκετές υποχρεώσεις για τις οποίες θα πιεστείς, όπως πιέζεσαι πάντα βέβαια, απλά τώρα και λίγο παραπάνω. Το αποτέλεσμα θα είναι μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου. Καθόλου άσχημα.

Τοξότης

Η συγκεκριμένη έκλειψη θέλει απλά σε χαϊδεύει σε μια εποχή που ο Κρόνος έχει αναλάβει να σε συνετίσει. Μάλιστα, μπορεί να σε επηρεάσει ακόμα και θετικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη σου, την.. καλοσύνη σου, τη μόρφωση ή την επιμόρφωση σου ή τα ταξίδια που θέλεις να κάνεις. Με τη συγκεκριμένη έκλειψη είναι ευκαιρία να αλλάξεις και φιλοσοφία ζωής. Καθόλου δύσκολο ειδικά για εσένα.

Αιγόκερως

Κληρονομικά, φορολογικά, επενδύσεις, δάνεια, χρέη και όλα αυτά μαζί με μια υπαρξιακή βουτιά, φέρνει η συγκεκριμένη έκλειψη. Αφού δεν μπορείς να την αποφύγεις κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα σε όποιο από τα παραπάνω θέματα προκύψει. Είναι η ευκαιρία να κάνεις μια νέα συμφέρουσα αρχή. Όσον αφορά στα ψυχολογικά σου, θα νιώσεις πίεση, θα νιώσεις εγκλωβισμένος αλλά τελικά θα νιώσεις ότι σχεδόν αναγεννάσαι και σίγουρα ότι ανανεώνεσαι. Καθόλου άσχημα.

Υδροχόος

Μα τι αμαρτίες πληρώνω; Αυτό μπορεί να το αναρωτηθείς αρκετές φορές μέσα στο επόμενο διάστημα. Η έκλειψη στον Λέοντα σε επηρεάζει άμεσα ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε αυτόν τον τομέα θα υπάρξει ένα άνοιγμα και νέοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σου. Πρώτα όμως θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα με αρκετές εντάσεις. Κράτησε τον εγωισμό σου χαμηλά, πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρησε αποφασιστικά για μια καινούργια αρχή.

Ιχθύς

Η συγκεκριμένη έκλειψη θέλει να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο πρόγραμμα σου, στην ημέρα σου, ακόμα και στις διατροφικές σου συνήθειες. Αυτή την εποχή είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι για μια ακόμα φορά, μπερδεμένος, καθώς ο ανάδρομος Ερμής κοντράρεται με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα. Κάνε το μπέρδεμα έμπνευση και οραματίσου μια ιδανική ημέρα. Πώς θα είναι το πρόγραμμα σου και ποια θα είναι νέα αρχή που θα κάνεις για να είναι η υγεία σου καλύτερη; Η συγκεκριμένη έκλειψη σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις συνήθειες στην καθημερινότητα σου -φαγητό, γυμναστική, ωράρια- ώστε να προχωρήσεις υγιής σωματικά και συναισθηματικά.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.