Να κλάψω ή να γελάσω;

Σίγουρα θα αναρωτηθείς κάτι τέτοιο μέσα στο επόμενο διάστημα. Η κάθε Πανσέληνος φουσκώνει το συναίσθημα που ήδη νιώθεις. Αν είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος αυτό θα το νιώσεις πολλαπλάσιο αλλά το ίδιο θα συμβεί και με κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα. Οπότε η καλύτερη τακτική σε κάθε πανσέληνο – πόσο δε μάλλον αν είναι και έκλειψη-  είναι να μην δίνεις και μεγάλη σημασία στα όποια συναισθήματα σου.

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου έρχεται χεράκι χεράκι με την έκλειψη. Πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και επηρεάζονται οι γεννημένοι ανάμεσα στις 9-13 Φεβρουαρίου, 11-15 Μαΐου, 13-17 Αυγούστου και 13-17 Νοεμβρίου. Αν ξέρεις τον αστρολογικό σου χάρτη και έχεις πλανήτες ανάμεσα στην 20 και 24η μοίρα σε Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, θα δεις κι εσύ αλλαγές στη ζωή σου που σχετίζονται με τον πλανήτη και τον οίκο που βρίσκεται τοποθετημένος.

Και θα με ρωτήσεις, καλές ή κακές αλλαγές; Αν δεν υπήρχαν οι αλλαγές δε θα υπήρχε εξέλιξη. Αν κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη ζωή σου, οι εκλείψεις θα βοηθήσουν σημαντικά -και συμπαντικά- να αλλάξει, ώστε να κάνεις χώρο για το καινούργιο στη ζωή σου. Άρα μπορεί να ξεβολευτείς αρκετά. Να θυμάσαι ότι την ίδια ημέρα με την έκλειψη γίνεται και ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία άρα δε θα μείνουμε τελείως χωρίς βοήθεια. Η επίδραση αυτής της έκλειψης θα διαρκέσει περίπου 15 ημέρες -τις 7 τις περάσαμε- ενώ συγκεκριμένα γεγονότα θα προκύπτουν για 6 περίπου μήνες.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ανακινεί όλα τα θέματα που προέκυψαν στο τέλος Αυγούστου. Οπότε αν κάτι ξεκίνησε να γίνεται τότε και έμεινε σχεδόν στη μέση, θα επανέλθει για να ξεκαθαρίσει. Θυμήσου τα γεγονότα εκείνης της περιόδου και θα έχεις μία εικόνα για το τι θα σε απασχολήσει.

Δες πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο και αν ξέρεις τον αστρολογικό σου χάρτη, διάβασε και τον οίκο στον οποίον έχεις τον Λέοντα.

Κριός και 5ος οίκος

Μία ρομαντική σχέση θα περάσει από τεστ πίεσης, αλλά εάν τα αισθήματα είναι αληθινά θα συνεχιστεί και μετά την… καταιγίδα. Αν όχι, κάπου εδώ ίσως τελειώσει. Ενδέχεται για το προσεχές διάστημα να αφήσεις τους πολύ σημαντικούς στόχους της ζωής σου, για να κάνει πράγματα που σου δίνουν ευχαρίστηση και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός. Αν έχεις παιδιά, θα περάσουν τη δική τους αναστάτωση και θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς. Ένα καινούργιο και δημιουργικό σχέδιο για εσένα, ενδέχεται να ξεκινήσει με αυτή την έκλειψη.

Ταύρος και 4ος οίκος

Εργασίες στο σπίτι και γενικότερα οικογενειακά θέματα θα απαιτήσουν την προσοχή και την ενέργεια σου. Είναι η εποχή που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις ποια είναι η προτεραιότητα σου: τα επαγγελματικά ή η οικογένεια; Τα προσωπικά σου θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα επιλύσεις. Ένα θέμα που έχει να κάνει με την καριέρα σου ή ξεκινάει να κινείται ή ολοκληρώνεται, αναλόγως με τη φάση ζωής που βρίσκεσαι αυτή την εποχή.

Δίδυμοι και 3ος οίκος

Η έκλειψη έχει να κάνει με την επικοινωνία σου, τα αδέλφια σου, τις μετακινήσεις σου, τους γείτονες και τους συγγενείς. Οπότε να περιμένεις αναστάτωση -ίσως και λίγο δράμα- σε κάποιον από αυτούς τους τομείς. Η καθημερινότητα σου μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αν θέλεις να προβάλεις ή να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, αυτή η έκλειψη θα σου δώσει την ευκαιρία που αναζητούσες. Το καλό είναι ότι για αρκετά θέματα θα μπορέσεις να διευρύνεις την αντίληψη σου και να αλλάξεις άποψη αν χρειαστεί.

Καρκίνος και 2ος οίκος

Η έκλειψη αυτή θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Μια οικονομική συμφωνία, η αρχή ή το τέλος ενός δανείου και παρόμοια οικονομικά σενάρια θα σε απασχολήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.
Θα ξεκινήσεις να βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα και καταφέρνοντας κάτι τέτοιο θα αυξηθεί και η αυτοπεποίθηση σου. Λίγη προσοχή μόνο για να μην νιώσουν οι άλλοι πολύ παραμελημένοι ή θιγμένοι από την αποφασιστικότητα σου.

Λέων και 1ος οίκος

Η πρώτη έκλειψη του 2017 γίνεται στο δικό σου ζώδιο και αυτό θα φέρει αλλαγές στην εμφάνιση σου. Ναι, θα δεις ότι θα νιώσεις την ανάγκη για αλλαγές στην εικόνα σου. Θα επαναπροσδιορίσεις πράγματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση σου, απορρίπτοντας ό,τι δεν σου αρέσει πλέον. Σε πιο ψυχολογικά θέματα, θα χρειαστεί να ξανασκεφθείς πόσο ανεξάρτητος θέλεις να είσαι. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα ακόμα κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια “δράματα’ από τις αντιδράσεις των άλλων. Να θυμάσαι ότι με την έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις το δάκρυ στο…τσεπάκι!

Παρθένος και 12ος οίκος

Το μόνο που θα θέλεις αυτή την περίοδο είναι να ξεκουράσεις όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα σου. Υπήρξες πολύ απασχολημένος με τη δουλειά και με τη ρουτίνα σου, και τώρα για να ισορροπήσεις χρειάζεται να ρίξεις τους ρυθμούς σου ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις. Αν υπάρχει κάτι που είναι κρυφό στη ζωή σου, υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθεί. Τα μυστικά αποκαλύπτονται με μια τέτοια έκλειψη, αυτό να θυμάσαι.

Ζυγός και 11ος οίκος

Οι φιλίες σου ή η συμμετοχή σου σε ομάδες και οργανισμούς θα περάσουν την κρίση αυτής της έκλειψης. Φίλοι θα φύγουν αλλά και φίλοι θα έρθουν ενώ η συμμετοχή σου σε ομάδες μπορεί να επαναπροσδιοριστεί. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιο πρότζεκτ που έχει να κάνει με ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή ακόμα και με ένα παιδί, να προκύψει αυτή την περίοδο και να σε απασχολήσει έντονα.

Σκορπιός και 10ος οίκος

Η συγκεκριμένη σεληνιακή έκλειψη θα σε αναγκάσει να ξανασκεφθείς τι θέλεις να αλλάξεις στην καριέρα αλλά και στους επαγγελματικούς σου στόχους. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις ή να διαχειριστείς μια κρίση σχεδόν χωρίς προειδοποίηση. Οπότε φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να δείξεις τι αξίζεις. Η καριέρα και τα οικογενειακά θέματα θα σε αγχώσουν προσπαθώντας να κρατήσεις μια ισορροπία.

Τοξότης και 9ος οίκος

Η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά σου πιστεύω που θα χρειαστεί να επανεξετάσεις. Η όρεξη σου για περιπέτεια ή για μάθηση θα αυξηθεί. Αυτό που θα νιώσεις έντονα αυτή την περίοδο είναι ότι χρειάζεται να κάνεις βήματα έξω από όσα έχεις συνηθίσει, απλά γιατί πιστεύεις ότι μπορείς. Αν είσαι μαθητής, φοιτητής ή καθηγητής θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση σου θα ξεκινήσουν ή θα ολοκληρωθούν.
Εάν η απασχόληση σου έχει να κάνει με την επικοινωνία ή το γράψιμο μάλλον θα δεις το κοινό σου και την επιρροή σου να αυξάνονται.

Αιγόκερως και 8ος οίκος

Εφορίες, δάνεια, φόροι, χρέη, χρήματα που σου χρωστάνε θα ενεργοποιηθούν με τη συγκεκριμένη έκλειψη. Ίσως να ήρθε η ώρα να βάλεις μια τάξη και σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις σίγουρος και ασφαλής θα πρέπει να το κυνηγήσεις έχοντας πάντα υπόψιν να μην το κάνεις σε βάρος κάποιου άλλου. Πιθανό να έρθουν κάποια κεφάλαια να ενισχύσουν τα οικονομικά σου.

Υδροχόος και 7ος οίκος

Σύντροφοι, συνεργάτες, αντίπαλοι, θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν, όμως δεν έχεις κάτι να φοβάσαι αν έχουν στηριχθεί σε γερές βάσεις. Είναι ευκαιρία να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και στις ανάγκες των άλλων. Είναι εποχή για να διαπραγματευτείς ίσως και να συμβιβαστείς αν είναι απαραίτητο. Πολύ πιθανό αν χρειάζεσαι συνεργάτες ή πελάτες σε κάτι που θέλεις να κάνεις να το καταφέρεις σχετικά εύκολα.

Ιχθύες και 6ος οίκος

Είναι πολύ πιθανό, για να μην πούμε σίγουρο, ότι θα έχεις αλλαγές στην καθημερινότητα σου, στο πρόγραμμα ακόμα και στη διατροφή σου. Θα σε απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν με την υγεία σου. Δες το σαν ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στην καθημερινότητα σου, στη διατροφή σου και στο πόσο υγιής νιώθεις και είσαι. Είναι ένα καλό διάστημα ακόμα και για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι. Πολύ πιθανό να ξεκινήσεις ή να ολοκληρώσεις ένα πρότζεκτ στη δουλειά σου και έτσι να αλλάξει η καθημερινότητα σου.

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.