Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της μια Νέα Σελήνη, ένα υπερτυχερό τρίγωνο που θα επηρεάσει για δυο ημέρες και τον Ερμή να ξεκινά να κόβει ταχύτητα καθώς ετοιμάζεται να γίνει ανάδρομος.
Δες πώς είναι αστρολογικά η κάθε ημέρα αυτής της συναρπαστικής εβδομάδας που ξεκινάει.

Δευτέρα 12 Μαρτίου

Η Δευτέρα ξεκινάει με τη Σελήνη στον αυστηρό Αιγόκερω. Και ενώ η Σελήνη θα θέλει να κάνεις όσα πρέπει να κάνεις με ακρίβεια και μέσα στο χρονοδιάγραμμα, το μυαλό σου θα κάνει τις δικές του βόλτες. Κανένα πρόβλημα. Όσο ο Ήλιος θα είναι στους Ιχθύες είναι σχεδόν απαραίτητο το όνειρο και η φαντασία να υπάρχουν στη ζωή σου όποιες κι αν είναι οι υποχρεώσεις που έχεις. Η σοβαρή δουλειά και το όνειρο είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να φέρεις στη ζωή σου όσα επιθυμείς και σου αναλογούν.

Τρίτη 13 Μαρτίου

Κι όμως, σήμερα Τρίτη και 13 (!) είναι μια από τις πιο τυχερές ημέρες του χρόνου! Ο πλανήτης των ευκαιριών συναντά με απόλυτο τρίγωνο τον λαμπερό Ήλιο και οι ευκαιρίες θα πέφτουν από τον ουρανό. Οπότε φρόντισε να μην κρατάς ομπρέλα. Τέτοιες ημέρες είναι πραγματικά μετρημένες στα δάχτυλα μέσα σε ολόκληρο το έτος. Βέβαια, ο σκληρός Κρόνος κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με την Αφροδίτη. Οπότε φρόντισε όποια ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο σου να είναι σύμφωνη με τη ηθική σου αλλιώς θα εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που θα σε πάει πίσω.

Τετάρτη 14 Μαρτίου

Η εύνοια της χθεσινής ημέρα συνεχίζεται και σήμερα οπότε μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη Σε άλλα νέα τώρα, ο Ερμής ξεκινάει σιγά σιγά να φέρεται ως ανάδρομος. Επισήμως, θα είναι ανάδρομος από τις 24 Μαρτίου όμως ήδη έχει ανακόψει πορεία και φέρνει μπερδέματα στην επικοινωνία, στις συζητήσεις, στις σοβαρές αγορές, στα συμβόλαια. Σήμερα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, κάνει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα. Τι κρύβεις που σε “τρώει”; Πολύ πιθανό αυτό το τραύμα να βγει στην επιφάνεια. Δε θα είναι ευχάριστο όμως είναι ο μόνος τρόπος για να ελευθερωθείς από αυτό.

Πέμπτη 15 Μαρτίου

Η Σελήνη για λίγες ακόμα ώρες στον Υδροχόο ευνοεί ό,τι έχει να κάνει με ομαδική δουλειά, με συλλόγους, με ίντερνετ και με φίλους. Δε χρειάζεται σήμερα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο. Πάρε τον χρόνο σου για να τελειώσεις με πράγματα που τα έχεις ξεκινήσει αλλά δεν τα έχεις ολοκληρώσει. Φτιάξε τα συρτάρια σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες, φύλαξε την ενέργεια σου. Ετοιμαζόμαστε για μια Νέα Σελήνη που θα είναι και η τελευταία προτού μπει επισήμως η Άνοιξη, η νέα εποχή, στις 20 Μαρτίου.

Παρασκευή 16 Μαρτίου

Σήμερα ενδεχομένως να σου δοθεί η χρυσή ευκαιρία εξέλιξης. Ο Ερμής, ο πλανήτης του μυαλού κάνει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό που δείχνει τον προορισμό, τον στόχο στον οποίον θέλει η ψυχή σου να φτάσει. Οπότε, μη χάσεις την ευκαιρία να συντονίσεις το μυαλό σου με το μέλλον σου, με τον προορισμό σου. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε μια από τις πιο αδύναμες φάσεις της οπότε μην εμπιστεύεσαι και πολύ όσα νιώθεις. Είναι ευκαιρία σήμερα να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν λειτουργεί πια για εσένα και να ξεκουραστείς αν είναι δυνατόν.

Σάββατο 17 Μαρτίου

Η Νέα Σελήνη γίνεται σήμερα και σου δίνει την ευκαιρία για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου. Συντονίσου με τη διαίσθηση σου, με τα όνειρα και με την αγάπη που έχεις μέσα σου. Αυτά είναι τα οχήματα με τα οποία θα μπεις στον νέο κύκλο της Σελήνης, ξεκινώντας όσα θα φέρουν εξελίξεις σε λίγους μήνες στη ζωή σου. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη με ένα κρυμμένο τραύμα, που λέει και το τραγούδι, και με λίγη παραπάνω ένταση που θα σε επηρεάσει. Τα καλά νέα είναι πως έχει και ένα κρυμμένο… θαύμα καθώς ό,τι ευχηθείς, πεις, γράψεις σήμερα να γίνει πιο εύκολα πραγματικότητα. Ο Δίας κάνει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη κάνοντας ευχές αρκετών πραγματικότητα.

Κυριακή 18 Μαρτίου

Μετά από τη χθεσινή Νέα Σελήνη, θέλεις πραγματικά να βγεις από το όνειρο, το συναίσθημα και την παθητικότητα να αναλάβεις δράση. Η Σελήνη θα συναντήσει αργά το βράδυ την Αφροδίτη και θα γίνει μια συνάντηση κορυφής και καλής διάθεσης. Ίσως κάποιο ραντεβού να κανονιστεί την τελευταία στιγμή, ίσως να πάρεις αποφάσεις μέσα σε δευτερόλεπτα. Γενικά, συναίσθημα και λογική τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα! Ο Άρης μόλις σήμερα πέρασε στον Αιγόκερω, στο ζώδιο στο οποίο νιώθει και είναι στα καλύτερα του, οπότε η δράση σου μπορεί να γίνει περισσότερο αποτελεσματική.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.