σε κάνει να ονειρεύεσαι, να αγαπάς και να αντέχεις

Το Σάββατο 24 Ιουνίου γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Κι αν η κάθε Πανσέληνος έχει συνδεθεί με την… τρέλα, η κάθε Νέα Σελήνη συνδέεται με τη δύναμη που βρίσκεις για να κάνεις μια νέα αρχή. Ποια είναι η νέα αρχή που μπορείς να κάνεις σήμερα για να δεις τη ζωή σου να ομορφαίνει και τη δύναμη σου να πολλαπλασιάζεται;

Ακόμα και όσοι δεν ασχολούνται με τα ζώδια κάπου έχουν ακούσει και έχουν μάθει ότι ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας. Είναι το ζώδιο του σπιτιού, των γονιών, του σπιτικού φαγητού, της παράδοσης. Είναι και το ζώδιο της φροντίδας, της υποστήριξης αλλά και της γκρίνιας. Γιατί ποια οικογένεια δεν έχει και λίγη γκρίνια στο… ρεπερτόριο της. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της μητέρας, της μήτρας, της εστίας. Εδώ η θηλυκή ενέργεια εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο και αποδεικνύει ότι τελικά είναι η κυρίαρχη δύναμη πάνω στη γη.

Η σημερινή Νέα Σελήνη δεν είναι δύσκολη αλλά δεν είναι εύκολη αφού όσο θα περνάνε οι ημέρες θα υπάρχουν όλο και περισσότερες εντάσεις. Η Νέα Σελήνη ξεκινάει ήπια με μια σύνοδο με τον Ερμή, συνεχίζει με ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα για να συνεχίσει με την σκληρή αντίθεση με τον Πλούτωνα, την ύπουλη σύνοδο με τον Άρη και το νευρικό τετράγωνο με τον Ουρανό.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι για έναν ακόμα μήνα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις. Ότι θα χρειαστεί να μην απογοητευτείς από καταστάσεις και ότι κάποια γεγονότα θα τα δεχτείς, όσο κι αν σε ταράξουν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να εξελιχθείς.
Θυμήσου ποια γεγονότα σε είχαν απασχολήσει με την πανσέληνο στον Καρκίνο στις 12 Ιανουαρίου 2017 και σίγουρα θα δεις μια σύνδεση και μια εξέλιξη σε αυτά τα θέματα.

Εάν έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες σίγουρα μέσα σε αυτή τη γενεθλιακή χρονιά θα δεις ότι θα επιχειρήσεις να κάνεις καινούργια πράγματα και νέες αρχές.
Επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 2 μοίρες του Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω και Κριού.

Οι Κριοί θα κάνετε μια νέα αρχή που θα αφορά στην οικογένεια και στο σπίτι σας.
Οι Ταύροι θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μικρά ταξίδια ή να συναντήσετε συγγενείς.
Οι Δίδυμοι θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα αρχή στα οικονομικά σας και τις υποθέσεις τους.
Οι Καρκίνοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ουσιαστική νέα αρχή που θα σας αλλάξει.
Οι Λέοντες μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμα και ψυχοθεραπεία με καλάαποτελέσματα.
Οι Παρθένοι θα κάνετε μια νέα αρχή που θα αφορά τους φίλους ή νέους στόχους.
Οι Ζυγοί θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα αρχή σε θέματα καριέρας.
Οι Σκορπιοί ετοιμαστείτε να νιώσετε αρκετή αισιοδοξία.
Οι Τοξότες θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή σε χρήματα που αφορούν άλλους.
Οι Αιγόκεροι θα δείτε ότι θα έχετε νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες.
Οι Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καλύτερη διατροφή και γυμναστική αν θέλετε.
Οι Ιχθύες θα δείτε να κάνετε μια νέα αρχή με τα παιδιά σας ενώ θα σας δοθούν ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση.

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις και σε όποιο ζώδιο κι αν είναι οι πλανήτες σου, εναρμονίσου με την ενέργεια του Καρκίνου. Έτσι θα μπορέσεις να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τη δύναμη, τη θεραπεία και τις ευκαιρίες που έχει να σου προσφέρει.

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Ναι, το καλοκαίρι όλοι θα θέλουμε να βγαίνουμε από το σπίτι αλλά κι εσύ θα διαπιστώσεις ότι το να μένεις στο σπίτι τις επόμενες εβδομάδες θα σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ήρεμος και ευθυγραμμισμένος. Αν ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι -από αγορές, καθάρισμα και ανακαινίσεις μέχρι μετακομίσεις- θα ολοκληρώσεις αυτές τις ενέργειες με ευκολία, αλλά και θα ανταμειφθείς υλικά ή ηθικά.
Κανόνισε να συναντηθείτε τα μέλη της οικογένειας σου, στρώσε το τραπεζομάντηλο της γιαγιάς σου στο τραπέζι, μαγειρέψτε παρέα και απολαύστε τη δύναμη, την τρυφερότητα και την ασφάλεια που μόνο η οικογένεια μπορεί να προσφέρει στα μέλη της.
Κάν’ το με καλή πρόθεση ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν έχεις την πιο αγαπημένη οικογένεια στον κόσμο. Θα έχεις κάνει ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση που θα σου φέρει εντέλει καλά αποτελέσματα.

Το θαύμα του νερού

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού και η σημερινή Νέα Σελήνη μας θυμίζει ότι το 70% του σώματος σου είναι νερό. Νερό που θέλει να κινηθεί, αλλιώς θα λιμνάσει. Κάνε βουτιές στη θάλασσα και άφησε την άνωση να σε χαλαρώσει. Ετοίμασε ένα ωραίο μπάνιο στο σπίτι σου με άλατα epsom ή με αιθέρια έλαια και νιώσε τη θεραπευτική και μεταμορφωτική δύναμη του νερού.
Πιες αρκετό νερό
. Το νερό ποτίζει ό,τι καλό έχεις μέσα σου και απομακρύνει ό,τι επιβάλλεται να φύγει από το σώμα σου.
Άφησε τα δάκρυα σου να τρέξουν και κάνε μια νέα αρχή.

Ευλόγησε το νερό σου

Ναι, ακούγεται πολύ περίεργο, όμως ίσως ήδη να ξέρεις ότι μετά από ένα πείραμα αποδείχτηκε ότι το νερό μεταφέρει πληροφορίες και ενέργεια.
Την επόμενη φορά που θα νιώσεις όμορφα, αγκάλιασε με τις παλάμες σου το ποτήρι με το νερό σου και ξεκίνα να το φορτίζεις με ένα όμορφο συναίσθημα: αγάπη, ευγνωμοσύνη, χαρά.
Μπορείς ακόμα και να γράψεις στο μπουκάλι σου λέξεις όπως αγάπη, αφθονία, αρμονία.
Μετά άφησε το νερό να μεταφέρει αυτήν την πληροφορία στα κύτταρα σου και να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα από μέσα σου.

Η ανασφάλεια θέλει την ασφάλεια της

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που καλωσορίζει μια νέα εποχή: το καλοκαίρι. Και κάθε φορά που έρχεται μια εποχή καλό είναι να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που έχει να κάνει με την ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο που το σύμβολο του είναι ένα οχυρωμένο με κέλυφος καβούρι. Η εποχή του Καρκίνου είναι μια καλή εποχή για να κάνεις κινήσεις που θα σου προσφέρουν -και- οικονομική ασφάλεια για το μέλλον. Κάνε μια μικρή ή δυνατή αρχή σε αυτόν τον τομέα και θα αισθανθείς ότι έκανες το σωστό για εσένα.

Αγάπα την Μητέρα σου

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της μητέρας. Άρα είναι η κατάλληλη εποχή για να συνδεθείς μαζί της. Όποια κι αν είναι η κατάσταση στην οποία είστε σήμερα, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεται να κάνεις για να έρθετε πιο κοντά ενεργειακά, ψυχικά και πρακτικά.

Το δάκρυ… κορόμηλο

Από όλα τα ζώδια, ο Καρκίνος είναι αυτός που συγκινείται πιο εύκολα. Τα δάκρυα είναι ο δικός του μοναδικός τρόπος για να εκφράσει τη λύπη του, τη χαρά του, την οργή του, την ευαισθησία του, την πληρότητα και την έλλειψη του. Να ξέρεις ότι αυτή είναι μια καλή εποχή για να θυμηθείς τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα του παρελθόντος και να αφήσεις τα συναισθήματα σου να βγουν στην επιφάνεια ώστε να κάνεις μέσα σου μια νέα πιο καθαρή αρχή. Οπότε, ας έχεις κοντά σου αυτή την εποχή χαρτομάντηλα γιατί θα σου/μας χρειαστούν.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.