Τι συμβαίνει όταν ο Ουρανός κάνει μια επίδειξη ανατρεπτικής δύναμης απέναντι στην Νέα Σελήνη; Γιατί τα νέα ξεκινήματα γίνονται πιο επιτακτικά από ποτέ και γιατί η ανάγκη για ελευθερία και για ηρωικές εξόδους σου χτυπάει την πόρτα;

Κάθε Νέα Σελήνη είναι και μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Είναι η εποχή που μπαίνει ο σπόρος μιας κατάστασης της οποίας τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ίσως και κοντά στην Πανσέληνο ή κάποιο καιρό μετά.

Η ευκαιρία που δίνει κάθε Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι να δούμε και την πλευρά του άλλου.
Να εξισορροπήσουμε καταστάσεις και εντάσεις.

-Να ανανεώσουμε συντροφικές σχέσεις και συνεργασίες.
-Να περάσουμε από το Εγώ στο Εμείς και από την Ηγεσία στη Συνεργασία.
-Μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θα μας κάνει περισσότερο όμορφους, ισορροπημένους και γοητευτικούς.
-Να κάνουμε μια νέα αρχή και στα οικονομικά μας.
-Είναι όμως και ευκαιρία να σταματήσουμε να είμαστε απόλυτοι.
-Τέρμα στο απόλυτο Ναι και στο απόλυτο Όχι. Υπάρχει και το Μπορεί, το Ενδέχεται και το Ίσως.
-Η διπλωματία ή απλά λίγη κατανόηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ο Ζυγός δε φημίζεται για τις συναισθηματικές του εξάρσεις. Οπότε κανονικά, θα ήταν μια Νέα Σελήνη που με ήπιο αλλά αποτελεσματικό τρόπο θα έδινε ώθηση σε θέματα συνεργασίας, σχέσων και καλλωπισμού.

Και όλο αυτό θα ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικό καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι σε μια από τις καλύτερες θέσεις που θα μπορούσε να είναι: στον Ζυγό. Και αυτό θα έκανε την Νέα Σελήνη ακόμα πιο χαρακτηριστική και βοηθητική.

Όμως ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών, του ηλεκτρισμού και του απρόοπτου έχει εδώ και ημέρες λάβει θέση απέναντι από τη Νέα Σελήνης της 19ης Οκτωβρίου και είναι έτοιμος να βάλει μπουρλότο στην κατάσταση όπως η Σαπφώ Νορταρά στο πίτσι-πίτσι της Αλίκης με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι για το επόμενο διάστημα και ειδικά αυτές τις ημέρες καλό είναι να περιμένεις το απρόσμενο όχι μόνο από τους άλλους αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα υπάρχει μια μεγάλη τάση για ελευθερία ή για σπάσιμο των… αλυσίδων. Και επειδή ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων, όσοι επηρεάζονται άμεσα θα ζήσουν μια μεγάλη έξοδο, μια ανατροπή ή απλά ένα σπάσιμο της ρουτίνας. Γιατί η ανατροπή σε μια ρουτινιασμένη κατάσταση μπορεί είναι ένα αεράκι φρέσκου αέρα σε ένα κλειστό για καιρό δωμάτιο. Ένα ταξίδι, μια έξοδος, μια μικρή σπίθα και η φωτιά θα μπορέσει να ανάψει ξανά.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία, για απόδραση από το παρελθόν και από σχέσεις που δεν υπήρχε κατανόηση και ισότητα, θα είναι έντονες.

Ο Δίας από τον Σκορπιό αν και δεν κάνει στενή σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, βοηθάει χωρίς να φαίνεται στο να υπάρξει κάποιου είδους ειρήνης στον πόλεμο με τον Ουρανό.

Από την Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζονται

οι Ζυγοί γεννημένοι 17-20 Οκτωβρίου

οι Κριοί γεννημένοι 14-18 Απριλίου

οι Καρκίνοι γεννημένοι 16-19 Ιουλίου

οι Αιγόκεροι γεννημένοι 14-18 Ιανουαρίου

και όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο ανάμεσα στις 24-28 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

 

Κριός

Σχέσεις και συνεργασίες είναι οι τομείς στους οποίους θα δεις να γίνονται ανατροπές αυτό το διάστημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος 14-18 Απριλίου ή αν έχεις πλανήτες ανάμεσα στις 24-28 μοίρες του Ζυγού. Από τι θέλεις να ξεφύγεις; Τι σε καταπιέζει; Τι νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις αλλιώς θα σκάσεις; Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν εξελίξεις που θα προκληθούν είτε από εσένα είτε από τους άλλους.

Ταύρος

Αν έχεις ένα καθημερινό πρόγραμμα που το τηρείς απαρέγκλιτα, ήρθε η εποχή να το δεις να γίνεται κομμάτια. Θα υπάρξουν αφορμές και γεγονότα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα στη δουλειά ή στην καθημερινότητα σου. Ίσως αποκτήσεις ένα κατοικίδιο, ίσως σε αναστατώσει κάτι με το κατοικίδιο σου. Όλο αυτό που νιώθεις μπορείς να το εκτονώσεις στην άσκηση. Δοκίμασε κάτι εκρηκτικό και θα έχεις εκτονώσει με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια της Νέας Σελήνης.

Δίδυμος

Μα τι ωραία που περνάς στον δικό σου κόσμο! Πάρε μας μαζί σου, σε παρακαλούμε! Το επόμενο διάστημα θα νιώθεις μια ακατανίκητη ανάγκη να διασκεδάσεις, να παίξεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις. Ίσως να έρθεις κοντά με ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα που θα σου μεταδώσουν την φλόγα τους. Ίσως να γίνεις πιο επιθετικός στο φλερτ. Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, ακόμα και μια εγκυμοσύνη, θα σε ξαφνιάσει.

Καρκίνος

Είναι μια Νέα Σελήνη που σκοπεύει να σε ξεβολέψει και να κάνει το σπίτι σου άνω κάτω. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο οίκημα ή να δεχθείς απρόσμενες επισκέψεις. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές που θα σε κάνουν να σκεφτείς πόσο τρελή είναι η οικογένεια σου. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις υπ’ όψιν σου ότι το σπίτι σου, που είναι το βασίλειο σου, για λίγο δε θα σου δίνει την ηρεμία που αποζητάς.

Λέων

Αυτή δεν είναι μια ζόρικη Νέα Σελήνη για εσένα. Θα φέρει νέα δεδομένα σε όσα συζητάς και σκέφτεσαι όπως και στις μετακινήσεις σου ή το μεταφορικό σου μέσο. Πολύ πιθανό να δεχθείς μια πρόταση που δεν την περιμένεις ή να ξεκινήσεις ένα καινούργιο εγχείρημα που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Ευκαιρία να κάνεις και μια νέα αρχή με τα αδέλφια σου ή με συγγενείς.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου είναι στο επίκεντρο αυτή την εποχή. Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη και σύντομα και ο Άρης στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και με τα όσα έχεις, θα φέρουν εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Πολύ πιθανό να έχεις αλλαγές και απρόσμενα έσοδα ή απρόσμενα έξοδα. Ψυχολογικά, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να πετάξεις από πάνω σου μοτίβα συμπεριφοράς που δε σου ταιριάζουν πλέον.

Ζυγός

Τι να πούμε για εσένα; Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει για εσένα την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Ξεκινήματα που είτε τα περιμένεις είτε όχι. Ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει και να παίρνει μια καινούργια πορεία. Το δώρο της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι βρεις τον νέο σου, πιο έντονο και καθαρό εαυτό. Το να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο όσο και το να σπάσει κάτι παλιό σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Σκορπιός

Αυτή η επανάσταση που φέρνει η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, για εσένα γίνεται μέσα σου. Απελευθερώνεσαι από φόβους, πετάς κάποια βάρη και κάνεις μέσα σου μια νέα αρχή. Αυτή η νέα αρχή θα έρθει στο φως με την επόμενη Νέα Σελήνη που θα γίνει στο δικό σου ζώδιο. Αρκετό παρασκήνιο έχει αυτή η εποχή για εσένα αλλά μάλλον δε σε πτοεί καθώς με τον Ερμή, τον Δία και σύντομα και τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο, θα νιώσεις αναγεννημένος.

Τοξότης

Ήρθε η εποχή που θα θεωρήσεις ότι οι φίλοι σου είναι πιο τρελοί, ανατρεπτικοί και απρόβλεπτοι κι από εσένα. Βάλε νέους στόχους, ασχολήσου με νέα σχέδια, μπες σε ομάδες, δούλεψε μαζί τους και δώσε στη ζωή σου την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή σε αυτούς τους τομείς. Έχε υπ’ όψιν σου ότι ένα αισθηματικό ενδιαφέρον μπορεί να έρθει στη ζωή σου με τον πιο απρόσμενο τρόπο, τυχερούλη!

Αιγόκερως

Αυτή η Νέα Σελήνη αφορά έναν τομέα της ζωής σου που λατρεύεις. Την καριέρα σου και τον τρόπο με τον οποίο υπάρχεις στην κοινωνία. Θα δεις να έρχονται εξελίξεις στη δουλειά σου και σε θέματα καριέρας, όχι με έναν εύκολο τρόπο αλλά μέσα από ένταση ίσως και ανατροπές. Μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις με ανωτέρους σου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Οι ανατροπές ίσως να έρθουν από δικούς σου ανθρώπους που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς τι σε πιέζει και πώς θέλεις να ζήσεις.

Υδροχόος

Το ξέρεις ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ουρανός, έχει βάλει το χεράκι του για να γίνουμε όλοι άνω κάτω, ε; Άρα αισθάνεσαι την ανάγκη για αλλαγή ήδη να σε κατακλύζει. Αυτό το διάστημα νιώθεις την ανάγκη να αντιτεθείς σε ό,τι σε καταπιέζει και σε ό,τι δεν σε εκφράζει. Θα σου σώσει όμως και τη δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα που θα διευρύνουν τους ήδη ανοιχτούς ορίζοντες σου. Enjoy!

Ιχθύες

Αναγέννηση τώρα! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθείς, να ανανεωθείς και να ανακαλύψεις μέσα σου δυνάμεις που μπορεί να μην ξέρεις ότι έχεις. Μόνο που όλα αυτά δε θα γίνουν σαν να κάνεις μια βόλτα στην εξοχή αλλά σαν να είσαι στο τρενάκι του τρόμου. Και για να υπάρξει και ένα κερασάκι στην τούρτα, θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια εφορίες ή διακανονισμούς. Πάντως, μέσα σε όλα αυτά, στις πιο βαθιές σου σχέσεις θα υπάρξει ένα αεράκι ανανέωσης.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.