Η πρώτη Νέα Σελήνη του καλοκαιριού γίνεται την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο επικοινωνιακό και αιώνια νεανικό ζώδιο των Διδύμων. Ας χαρούμε μια σχετικά ήπια Νέα Σελήνη καθώς από τον επόμενο μήνα ξεκινούν οι εκλείψεις του καλοκαιριού που δε θα αφήσουν πέτρα πάνω σε πέτρα.

Από τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου επηρεάζονται κυρίως οι: 

Δίδυμοι γεννημένοι 11-15/6
Παρθένοι γεννημένοι 11-15/9
Τοξότες γεννημένοι 12-16/12
Ιχθύς γεννημένοι 11-15/3

και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 20-24 μοίρες των παραπάνω ζωδίων

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις πάρε την ενέργεια της Νέας Σελήνης στους Διδύμους και απογειώσου!

 • Πες τα πράγματα με το όνομα τους με τον μοναδικό ανάλαφρο τρόπο σου
 • Δες την ελαφριά πλευρά κάθε κατάστασης
 • Βρες τον… δίδυμο σου άνθρωπο, σπίτι, πόλη, δουλειά, απασχόληση. Οι Δίδυμοι τα θέλουν όλα διπλά
 • Κάνε ταξίδια σύντομα σε χρόνο ή απόσταση
 • Αναβάθμισε ό,τι τεχνολογικό έχεις
 • Διάδωσε κάποιο νέο, μια πληροφορία, μια σκέψη, μια ιδέα, ένα γεγονός
 • Διάβασε βιβλία (ο Δίδυμος κυβερνά τα βιβλία) και μίλησε γι’ αυτά
 • Φέρε σε επαφή υπέροχους ανθρώπους μεταξύ τους
 • Και τελικά, ακριβώς επειδή η επικοινωνία είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή κάνε μια αποτοξίνωση από την τεχνολογία.
  Προσπάθησε να κρατηθείς μακριά από συσκευές τεχνολογίας
 • Προσπάθησε να περάσεις μερικές ώρες στη σιωπή, χωρίς να μιλάς, να διαβάζεις, να έχεις συσκευές.
 • Φρόντισε να καθαρίσει το σύστημα σου με το να μείνεις εσύ με εσένα και τις σκέψεις σου.

Κριός

Κι έφτασε η εποχή που θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή στον τρόπο που μιλάς, εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Θέλεις να μιλήσεις πολύ, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου αλλά και να ακούσεις τι έχουν οι άλλοι να πουν. Ενδέχεται να πάρεις ένα καινούργιο κινητό ή αυτοκίνητο ή να κάνεις ένα ταξιδάκι καθώς οι δρόμοι ανοίγουν για εσένα και περιμένουν να τους διαβείς. Πιθανό να φυσήξει ένας αέρας ανανέωσης στις σχέσεις με αδέλφια ή με γείτονες. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ήπια για εσένα Νέα Σελήνη.

Ταύρος

Η προηγούμενη Νέα Σελήνη έγινε στο δικό σου ζώδιο και τώρα ήρθε η εποχή να γευτείς κάποιους από τους καρπούς σε θέματα που ξεκίνησες. Είναι καιρός να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου, να τονωθεί η αυτοεκτίμηση σου και να κάνεις και μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Θα παρατηρήσεις ότι θα γίνεις περισσότερο γενναιόδωρος, αλλά και σπάταλος μέχρι και τις 9 Ιουλίου που ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι αγκαλίτσα με τον Λέοντα.

Δίδυμοι

Ευκαιρία για νέα ξεκινήματα! Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί και επιβάλλεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, αυτό είναι το ζώδιο των Διδύμων. Τι ξεκινάς να αλλάξεις στην εξωτερική σου εμφάνιση; Τι θέλεις να ξεκινήσεις, που θα το κάνεις για τον εαυτό σου και μόνο αρχικά αλλά, που αργότερα θα χρωματίσει κάθε πτυχή της ζωής σου; Σε ποια θέματα θέλεις να γίνεις περισσότερο τολμηρός προκειμένου να γίνεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει; Κάνε το βήμα και δώσε στον εαυτό σου τη χαρά του να επανεφευρεθεί.

Καρκίνος

Η επόμενη Νέα Σελήνη, που θα είναι και έκλειψη, θα γίνει στο δικό σου ζώδιο, όπως και η επόμενη σκληρή Πανσέληνος στο τέλος του μήνα. Γι’ αυτό φρόντισε να μαζέψεις ενέργεια, να λύσεις θέματα -κυρίως ψυχολογικά- που σε κρατάνε πίσω, να αντιμετωπίσεις ό,τι σου κλέβει την ενέργεια ώστε να είσαι έτοιμος για τη δική σου επανεκκίνηση ή και τη μάχη που ετοιμάζεσαι να δώσεις. Κάνε μια νέα αρχή μέσα σου, ξεκαθάρισε θέματα με τους φόβους σου, μάζεψε ενέργεια και θα γίνεις πιο δυνατός. Α, βλέπεις και πολύ δυνατά, ακόμα και προφητικά, όνειρα.

Λέων

Ίσως να σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν τη συμμετοχή σου σε ομάδες. Πολύ πιθανό να ξεκινήσεις ένα νέο σχέδιο, να θέσεις έναν καινούργιο στόχο και να βρεις τον τρόπο να δικτυωθείς αποτελεσματικά. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου με τους οποίους επικοινωνείς και προχωράς έχοντας κοινά ενδιαφέροντα. Αύριο μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και η Αφροδίτη, οπότε η γοητεία και η εύνοια σε κάθε θέμα σου θέματά σου αυξάνονται όσο χρειάζεσαι.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου θέλει να σε κάνει όχι μόνο να ξεχωρίσεις αλλά και να αναγνωρίσουν οι άλλοι τα επιτεύγματα σου. Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται, νέες προτάσεις, νέες ευκαιρίες. Όμως όλο αυτό το… πάρτι, δεν είναι χωρίς πίεση ή εντάσεις από εσωτερικούς ή από εξωτερικούς παράγοντες. Κάνε όσα χρειάζεται να κάνεις, ξεκίνα κάτι καινούργιο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την κοινωνική σου θέση και προχώρησε!

Ζυγός

Για εσένα είναι η ζωή! Με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ταξίδι, να ζήσεις μια νέα περιπέτεια, να κάνεις μια αρχή στο να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, να φιλοσοφήσεις τη ζωή σου, να ξεκινήσεις πράγματα που αφορούν στις σπουδές σου και να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένες γνώσεις σου για πρώτη φορά. Από αύριο αλλάζει και η διάθεση σου καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου Αφροδίτη μπαίνει στο μεγαλειώδες και γεμάτο όρεξη για διασκέδαση και ξόδεμα ζώδιο του Λέοντα!

Σκορπιός

Αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται σε ένα καρμικό για εσένα σημείο του ωροσκοπίου σου. Είναι η εποχή που αποφασίζεις ότι θα κάνεις μια νέα ουσιώδη, βαθιά, νέα αρχή. Ίσως να βάλεις μια νέα σειρά σε οικονομικές δοσοληψίες. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι θα θελήσεις μια ανανέωση εκ των έσω. Κάποια επικοινωνία θα σε επηρεάσει και θα αλλάξει τον τρόπο που σε επηρεάζουν τα πράγματα. Είσαι φτιαγμένος γι’ αυτό, οπότε προχώρησε άφοβα!

Τοξότης

Είναι η εποχή του χρόνου που οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου και οι ανάγκες τους είναι αυτό που σε απασχολεί. Βάζεις τους άλλους και τις επιθυμίες τους πάνω από εσένα. Είναι ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία. Είναι πολύ πιθανό πάντως να μην αισθάνεσαι φουλ ενέργεια καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου Δίας είναι ανάδρομος. Φρόντισε να το συνηθίσεις γιατί αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούλιο.

Αιγόκερως

Μια νέα αρχή στον τρόπο που ζεις την ημέρα σου, που φτιάχνεις το πρόγραμμα σου και γενικότερα στις συνήθειες σου σού χαρίσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Μπορείς να ξεκινήσεις γυμναστική, διατροφή, να κάνεις κάποιες εξετάσεις ή να ξανασκεφτείς τι δεν πάει καλά στην καθημερινότητα σου ώστε να κάνεις μια νέα πιο σωστή αρχή. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους. Η επόμενη Νέα Σελήνη του Ιουλίου, που θα είναι και έκλειψη θα σε επηρεάσει άμεσα οπότε ξεφορτώσου τα βαρίδια που μπορεί να σου κοστίσουν αργότερα σε δύναμη και ενέργεια.

Υδροχόος

Πώς νιώθεις με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο; Αν νιώθεις γεμάτος -ίσως και με υπερβολική- ενέργεια, έτοιμος για περιπέτειες αλλά και για καβγά, κοίταξε να το ισορροπήσεις γιατί θα τον έχεις στο ζώδιο σου μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις, να χαρείς και να κάνεις μια νέα αρχή που αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια και τον τρόπο βγάζεις τα ταλέντα σου στο φως. Ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέους τρόπους και με τα παιδιά σου. Καθόλου άσχημα!

Ιχθύς

Τι καινούργιο θέλεις να κάνεις που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια σου; Πού θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα; Σε σχέσεις, σε διακόσμηση, σε ατμόσφαιρα; Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου μιλάει για μια καινούργια αρχή σε ό,τι εσύ θεωρείς σπίτι σου, οικογένεια και ρίζες σου. Πιθανώς να βρεθείς κάπου που θα το θεωρήσεις το καινούργιο σου σπίτι ή τη νέα σου πατρίδα. Ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις που θεωρείς οικείες αποβάλλοντας παλιά μοτίβα που μόνο προβλήματα σου έφερναν.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.