Ωρολογιακή βόμβα και ξαφνικοί έρωτες

Τικ τακ τικ τακ τικ τακ. Αν ακούς κάτι τέτοιο δεν είναι τίποτα… Είναι η αντίθεση Ουρανού- Αφροδίτης, που γίνεται την ημέρα της Πνασελήνου και που είναι έτοιμη να εκραγεί φέρνοντας ανατροπές σε αισθηματικές αλλά και οικονομικές καταστάσεις.

Θυμήσου θέματα που σε απασχόλησαν ή θέματα που ξεκίνησαν κοντά στην Νέα Σελήνη του Απριλίου του 2017 αλλά και κοντά στη Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου και θα πάρεις μια ιδέα για το ποια θέματα θα σε απασχολήσουν τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Όταν συναντιούνται, και μάλιστα με όψη αντίθεσης, Ουρανός και Αφροδίτη υπάρχουν ανατροπές, ηλεκτρισμός, σπάσιμο της ρουτίνας, ξαφνικοί έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί, ξαφνικές επανασυνδέσεις, και απελευθέρωση από όσα σε κρατάνε σε περιορισμό. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες περίπου, Ζυγοί και Κριοί γεννημένοι κοντά στις 16 του μηνός (δείτε παρακάτω) ετοιμαστείτε για μια ωραία βόλτα στο απρόοπτο!

Η Πανσέληνος της Παρασκευής πραγματοποιείται στον Ταύρο και στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Ο Ταύρος σχετίζεται με την απόλαυση, με την κτητικότητα, και με την σταθερότητα και ο Σκορπιός με το μυστήριο, τη διαίσθηση, τον έλεγχο και την εξουσία. Αυτές οι δυο δυνάμεις βρίσκονται η μια απέναντι από την άλλη και είναι σαν να σε τραβάνε για να σε πάρει η κάθε μια με το μέρος της.
Θα νικήσει το “ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε” του Ταύρου ή το “κάτι άλλο από αυτό που βλέπω πρέπει να υπάρχει και δε θα ησυχάσω αν δεν το ανακαλύψω” του Σκορπιού;

Η εσωτερική πάλη θα μπορούσε να είναι έντονη αν δεν υπήρχαν δυο όψεις που θα δώσουν μια καλή διέξοδο. Το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα φέρνει διαίσθηση, ευαισθησία, έμπνευση ίσως και παραίσθηση. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μαθαίνεις να διαπραγματεύεσαι για όσα θέλεις και σου δίνουν ευχαρίστηση.

Να, πώς μπορεί να λειτουργήσει τέλεια η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού

  • Ο Ταύρος σου δίνει ακόμα την ευκαιρία να απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις ένα γεύμα, ένα ρούχο, κάποια πολυτέλεια στη ζωή σου.
  • Σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις αφού ο Ταύρος έχει κυριαρχία στον λαιμό. Πες ωραία λόγια, λόγια που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Έχεις την ευκαιρία.
  • Χάιδεψε, μύρισε, δες, άκουσε, γεύσου, απόλαυσε. Με την Σελήνη να γεμίζει, οι αισθήσεις οξύνονται. -Έτσι, η απόλαυση που πολλαπλασιάζεται μοιάζει με μυστικιστική εμπειρία.
  • Γειώσου! Αγκάλιασε ένα δέντρο, περπάτησε χωρίς παπούτσια, φόρεσε κόκκινα εσώρουχα, φάε ό,τι δίνει η γη και θα έχεις γειώσει αρκετά από όσα σε απασχολούν και σε δυσκολεύουν.

 

Από την Πανσέληνο της Παρασκευής επηρεάζονται κυρίως:
οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 30/4- 4/5
οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 1-6/11
οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 29/1-2/2
οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί 1-6/8
οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 Οκτωβρίου
οι Κριοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 15 Απριλίου

Δες πώς επηρεάζεται το δικό σου ζώδιο

Κριός

Κανονικά αυτή η Πανσέληνος δε θα αφορούσε και τόσο πολύ. Όμως, μια από τις κύριες όψεις της Πανσελήνου, αυτή του Ουρανού στο δικό σου ζώδιο με την Αφροδίτη στον Ζυγό, σε κάνουν να νιώθεις λίγο περισσότερο ενθουσιασμό, ένταση, ηλεκτρισμό και επαναστατικότητα. Η Πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει εξελίξεις οικονομικά σου. Από τη μια θα έχεις έσοδα και από την άλλη θα εμφανίζονται οι υποχρεώσεις. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί θα έχεις λίγη περισσότερη ένταση από το κανονικό.

Ταύρος

Είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτής της Πανσελήνου. Μόνο που μοιράζεσαι τη λάμψη σου με τον Ήλιο στον Σκορπιό. Αν έχεις γενέθλια κοντά στις αρχέα Μαΐου σίγουρα έχεις μπροστά σου μια χρονιά δυνατή, ίσως και ανατρεπτική. Τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στην εμφάνιση σου; Τι ολοκληρώθηκε στη ζωή σου για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο; Που θέλεις να κάνεις την επανάσταση σου; Τι ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017 και ολοκληρώνεται αυτή την εποχή; Το σίγουρο είναι ότι για τις επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον, δε θα βαρεθείς ούτε λεπτό. Α, και η γοητεία σου θα είναι ανεπανάληπτη αυτό το διάστημα. 😉

Δίδυμος

Είναι η εποχή που θέλεις να βρεις ένα καβούκι και να μπεις μέσα για να ησυχάσεις, να αναλάβεις δυνάμεις και να λύσεις βαθιά προσωπικά σου θέματα. Θα το καταφέρεις; Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτείς να το κάνεις καθώς οι καθημερινές υποχρεώσεις σε θέλουν στις επάλξεις. Κάποιο θέμα υγείας ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Να θυμάσαι ότι επόμενη Πανσέληνος θα γίνει στο δικό σου ζώδιο κι αυτό θα φέρει στο προσκήνιο εσένα και αρκετά θέματα σου. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα σε διασκεδάσει και θα σε κάνει να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Κάθε Πανσέληνος είναι και δική σου Πανσέληνος καθώς συμμετέχει ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Σελήνη. Η Πανσέληνος της Παρασκευής έχει τις δυνατότητες να είναι μια φιλική Πανσέληνος καθώς τα πας καλά τόσο με τον Σκορπιό και με τον Ταύρο. Όμως οι ανατροπές θα έρθουν από την αντίθεση Ουρανού – Αφροδίτης και θα έχουν να κάνουν με θέματα δουλειάς και σπιτιού. Καριέρα και οικογένεια θα έχουν απαιτήσεις αλλά ξέρεις κάτι; Θα τα καταφέρεις και πάλι.

Λέων

Ο Ήλιος στον Σκορπιό βγάζει τον πιο σκοτεινό σου ίσως και υπολογιστικό εαυτό σου. Με αφορμή την Πανσέληνο της Παρασκευής αντί να αναλωθείς σε αψιμαχίες που θα έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και με τις απαιτήσεις του σπιτιού σου, συγκεντρώσου, δες τα πράγματα σε βάθος, απόλαυσε ό,τι σου αρέσει, δώσε τις μάχες σου όπως εσύ ξέρεις και βγες πάνω από τις καταστάσεις. Μόνο να θυμάσαι ότι η αντίθεση Ουρανού – Αφροδίτης που έχει βάλει στο μάτι τα οικονομικά σου θα σε ωθήσει σε έξοδα κυρίως απρογραμμάτιστα.

Παρθένος

Ο Ερμής στον Σκορπιό έχει βάλει και αυτός το… φτεράκι του για να εντρυφήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και για να μπορέσεις να βρεις την ουσία και τη λύση τους. Η Πανσέληνος της Παρασκευής θα πυροδοτήσει την ανάγκη σου για εξέλιξη, για βελτίωση, για σπουδές ακόμα και για ταξίδια. Η επιθυμία του να πας πιο μακριά θα σκαλώνει στις απαιτήσεις του Εδώ, αλλά μακάρι για όλους αυτό να ήταν το μεγαλύτερο ζήτημα των επόμενων εβδομάδων.

Ζυγός

Το ότι καταφέρνεις και πρωταγωνιστείς και σε αυτή την Πανσέληνο είναι εντυπωσιακό. Η προηγούμενη Νέα Σελήνη έγινε στο δικό σου ζώδιο ενώ πρωταγωνιστούσες και στην Πανσέληνο του Οκτωβρίου. Τώρα, είσαι και πάλι στο επίκεντρο εξαιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης σου με τον Ουρανό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέματα -σχέσεις, συναλλαγές, καταστάσεις- που σε απασχόλησαν κοντά στις 19 Οκτωβρίου έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, και μέσα από ένταση, επαναστατικότητα, ανατροπή, ζητούν την ολοκλήρωση τους. Κατά τα άλλα η Πανσέληνος της Παρασκευής έχει βάλει στο μάτι όσα έχουν να κάνουν με τα λεφτά σου που μοιράζεσαι με άλλους: δάνεια, διατροφές, κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Σκορπιός

Κανείς δεν πρέπει να σε χαρακτήρισε ποτέ… σιγανό ποταμάκι. Ακόμα και όταν κυλάς ήρεμα όλοι αντιλαμβάνονται τη δύναμη και την ορμή σου και σε φοβούνται. Θέματα που είχαν ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στο τέλος Απριλίου, ήρθε η εποχή να ολοκληρωθούν και να δεις τα αποτελέσματα τους. Κάτι που σε αφορά άμεσα, κάτι που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε απασχολεί και έρχεται στο προσκήνιο. Μέσα στην αναταραχή αυτή, η καλή όψη της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα θα σου δώσει απλόχερα έμπνευση, ευαισθησία και ακόμα πιο δυνατή διαίσθηση.

Τοξότης

Σκέψου την Τοξοτίνα Σκάρλετ Γιόχανσον: Θα τα έχανε ποτέ επειδή θα είχε μια πολύ φορτωμένη καθημερινότητα; Μάλλον όχι. Οπότε, γιατί να τα χάσεις εσύ; Από τη μια η χαμηλή ζωτικότητα σου και από την άλλη η φορτωμένη καθημερινότητα θα σε κάνουν να πιεστείς. Ευτυχώς, η αντίθεση Ουρανού-Αφροδίτης φέρνει ευχάριστες και απρόσμενες συναντήσεις και φλερτ. Κάτι είναι και αυτό!

Αιγόκερως

Δεν είναι η Πανσέληνος της Παρασκευής που φέρνει τα πάνω κάτω στην καριέρα ή στο σπίτι σου. Είναι η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που σε επηρεάζει περισσότερο εάν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15 Ιανουαρίου. Για κάθε Αιγόκερω, η Πανσέληνος του Νοεμβρίου θα φέρει μια δημιουργική έκρηξη στη ζωή σου, θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και με τα θέματα τους και θα δεις από νέα σκοπιά ό,τι έχει να κάνει με το φλερτ στη ζωή σου και με τους φίλους σου. Ίσως να κλείσει ένας κύκλος εκεί.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος της Παρασκευής πιέζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις αρχές Φεβρουαρίου φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και με το σπίτι σου. Θέματα τα οποία ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2017, τώρα ήρθε η εποχή για να ολοκληρωθούν. Μήπως αλλάζεις σπίτι; Μήπως κλείνεις έναν κύκλο με κάτι που αφορά στην οικογένεια σου; Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξέρεις. Ξαφνικές εξελίξεις σε νομικά θέματα ή θέματα σπουδών και εξωτερικού.

Ιχθύες

Μα πώς τα καταφέρνεις και δεν είσαι στο μάτι του κυκλώνα αυτή την εποχή; Από τη μια έχεις την εύνοια και την προστασία του Δία και από την άλλη, ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ποσειδώνας κάνει ένα ακριβέστατο ευνοϊκό τρίγωνο με την Πανσέληνο χαρίζοντας σου διαίσθηση, έμπνευση και μαγνητισμό. Ονειρέψου αυτά που θέλεις να καταφέρεις και εκμεταλλεύσου με αυτόν τον τρόπο τη δυνατή ενέργεια της Πανσελήνου για να τα πετύχεις. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει το πορτοφόλι και όσα έχεις, οπότε μέσα την ονειροπόληση, έχε υπ’ όψιν σου ότι ενδέχεται να έχεις απρόσμενα έξοδα αλλά και έσοδα.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.