από την Καίτη Φαρμάκη

Οι σχέσεις είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλα και η πανσέληνος στις 19 Απριλίου κάνει αυτό το παιχνίδι απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, εκρηκτικό αλλά και συναρπαστικό κλείνοντας κάποιους κύκλους ή φέρνοντας νέα δεδομένα.
Πάντως, αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα.

Κάθε πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου. Η πανσέληνος στις 19 Απριλίου είναι η δεύτερη συνεχόμενη πανσέληνος, κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο, που γίνεται μέσα σε έναν μήνα στον Ζυγό, στο ζώδιο της αγάπης, των σχέσεων, του γάμου, των οικονομικών.

Η Σελήνη, που είναι στον Ζυγό θέλει ισορροπία και ειρήνη, και ο Ήλιος που είναι απέναντι της στον Κριό θέλει ορμή και πόλεμο.

Μαζί τους ο πλανήτης Ουρανός φέρνει ανατροπές με έναν τρόπο που θα μας ταράξει και θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για κάποιον τομέα της ζωής μας.

Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι ότι οι σχέσεις θα περάσουν από ένα crash test. Το τι θα αντέξει θα φανεί σύντομα.

Από την πανσέληνο στις 19 Απριλίου επηρεάζονται κυρίως:

 

Κριοί γεννημένοι 18-20/4
Ζυγοί γεννημένοι 21-23/10
Αιγόκεροι γεννημένοι 18-20/1
Καρκίνοι γεννημένοι 20-22/7

 

και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κριός

Η πανσέληνος στις 19 Απριλίου σε αφορά άμεσα ειδικά αν έχεις γεννηθεί αυτές τις ημέρες, δηλαδή τις τελευταίες ημέρες του Κριού. Έχεις μια τεράστια ανάγκη να πεις αυτά που θέλεις, τα οποία έρχονται σε σύγκρουση με αυτά που θέλουν οι άνθρωποι της ζωής σου.
Δεν είναι μια εύκολη πανσέληνος που θα σου στρώσει τον δρόμο με ροδοπέταλα. Όμως μαθαίνοντας να προσπερνάς τα αγκάθια και διατηρώντας την ψυχραιμία σου, θα γευτείς τη γλύκα μιας καλής σχέσης.
Όμως τώρα ίσως να έχει φτάσει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος σε μια προσωπική σου σχέση; Σύντομα θα ξέρεις.

Ταύρος

Αν έχεις γεννηθεί τις δυο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε επηρεάζει άμεσα η πανσέληνος στις 19 Απριλίου φέρνοντας ένταση και ανατροπές στις σχέσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί τις επόμενες ημέρες του ζωδίου σου να περιμένεις αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά και μια τάση για απομόνωση. Γενικά, οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις θα ρυθμίζουν και την όρεξη σου ή το πρόγραμμα σου.
Σημείωσε ότι η επόμενη πανσέληνος θα σε αφορά άμεσα, οπότε ετοιμάσου για πιο αλλαγές.

Δίδυμοι

Με κάθε πανσέληνο ένας κύκλος κλείνει προκειμένου να ανοίξει κάποιος άλλος. Με την πανσέληνο του Απριλίου ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις κάτι δημιουργικό που κάνεις για χάρη μιας δουλειάς ή κάποιας υποχρέωσης. Ίσως προκειμένου να αναλάβεις κάποια υποχρέωση να αποχαιρετήσεις την ανεμελιά.
Όλα τα παραπάνω θα γίνουν μέσα από κάποια ένταση αλλά έτσι είναι αυτή η πανσέληνος. Ανατρεπτική και απρόβλεπτη.

Καρκίνος

Κάθε πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα. Δεν είναι ότι είσαι ευαίσθητος, είναι ότι κάθε μήνα ανεβαίνεις το… βουνό της πανσελήνου και τρελαίνεσαι. Η πανσέληνος του Απριλίου επηρεάζει και πάλι τις οικογενειακές σου σχέσεις. Η οικογένεια και η καριέρα σου σε τραβάνε με τις υποχρεώσεις τους σε δυο αντίθετες κατευθύνσεις κι όποιος αντέξει.
Οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας είστε κάπως πιο επιβαρυμένοι με ένταση και με καταστάσεις από το παρελθόν που έρχονται στο φως.

Λέων

Δεν είναι μια επιβαρυντική πανσέληνος για εσένα, εκτός κι αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες δυο ημέρες του ζωδίου σου οπότε και θα δεις τις αλλαγές να έρχονται καταπάνω σου. Αν έχεις γεννηθεί τις επόμενες ημέρες του Λέοντα, τότε  να ξέρεις ότι το πρόγραμμα έχει μετακινήσεις χωρίς σταματημό. Πολύ πιθανό να κάνεις μικρές αποδράσεις, να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις αρκετά, ίσως να κάνεις μια αλλαγή  στο μεταφορικό σου μέσον. Παράλληλα, ίσως να ολοκληρώνεται για εσένα ένας κύκλος σπουδών ή ένα νομικό θέμα.

Παρθένος

Και ήρθε η εποχή να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Πιθανώς ένα χρέος σου να επηρεάσει άμεσα τα χρήματα που βγάζεις αφού θα χρειαστεί να το φροντίσεις. Πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα χρήματα του συντρόφου σου.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής θα είναι πηγή άγχους καθώς θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις και ανατροπές.

Ζυγός

Πώς νιώθεις που είσαι ο πρωταγωνιστής μιας τόσο ανατρεπτικής πανσελήνου; Η πανσέληνος στις 19 Απριλίου είναι η δεύτερη που γίνεται στο ζώδιο σου μέσα σε 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η εποχή να κλείσουν διάφοροι κύκλοι σχέσεων στη ζωή σου. Πιθανώς να προχωρήσεις σε μια πιο σοβαρή κατάσταση στη σχέση σου ή μετά από κάποια απροσδόκητη σύγκρουση να προχωρήσετε χωριστά με τον σύντροφο σου. Ό,τι και να συμβεί, θα συμβεί για χάρη του καινούργιου.

Σκορπιός

Η επόμενη Πανσέληνος θα είναι και αυτή που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο ενός κύκλου στη ζωή σου. Μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα διάστημα απόσυρσης, μοναξιάς και σκέψης. Είναι το απαραίτητο βήμα που χρειάζεται να κάνεις πίσω προτού βγεις μπροστά με την πανσέληνο του Μαΐου.
Σε κάθε περίπτωση μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες ή κρυφές σχέσεις γιατί θα σου “ρουφήξουν” την περιορισμένη ενέργεια που έχεις αυτό το διάστημα. Λίγη προσοχή στην υγεία σου.

Τοξότης

Κάθε πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και για εσένα αυτός ο κύκλος θα αφορά είτε τη δουλειά που κάνεις μέσα από μια ομάδα είτε τους φίλους σου. Κάποιος στόχος που είχες βάλει τώρα γίνεται πραγματικότητα ή ολοκληρώνει τον κύκλο του επιτρέποντας σου να πας παρακάτω. Γενικά, μέσα στον φιλικό σου κύκλο θα έχεις είτε συγκρούσεις είτε απρόσμενες συναντήσεις.
Βλέπεις, το απρόβλεπτο είναι η μόνη βεβαιότητα με αυτή την Πανσέληνο.

Αιγόκερως

Αχ, αυτά τα επαγγελματικά. Εκεί που πίστευες ότι τα πράγματα είχαν μπει σε μια σειρά έρχεται η πανσέληνος και φέρνει τα πάνω κάτω. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια αλλαγή στο κοινωνικό σου προφίλ, να αλλάξει κάτι στη δουλειά σου, ένας κύκλος να ολοκληρωθεί, να αλλάξει η σχέση σου με κάποιον επικεφαλής ή να κάνεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Ίσως να υπάρξει η επισημοποίηση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Υδροχόος

Θέματα νομικά, εκπαίδευσης, συνεργασιών, εξωτερικού ή και ταξιδιών προκύπτουν το ένα μετά το άλλο αυτό το διάστημα είτε για να κλείσει ένας κύκλος είτε για να υπάρξουν νέα δεδομένα. Αν έχεις κάποια αισθηματική ή και επαγγελματική σχέση από απόσταση θα βιώσεις ανατροπές που θα ανατρέψουν την κατάσταση όπως ήταν μέχρι τώρα.
Γενικά, το να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι θα σου δώσει μεγάλη χαρά παρά τα απρόοπτα, που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προκύψουν.

Ιχθείς

Τα οικονομικά στα οποία εμπλέκεσαι με άλλους μπαίνουν στο στόχαστρο αυτής της ανατρεπτικής πανσελήνου. Έτσι, θα ασχοληθείς -και θα ταραχθείς- με εφορίες, δάνεια, οικονομικά συντρόφου ή διακανονισμούς κλείνοντας έναν κύκλο σε αυτά τα θέματα. Πιθανώς να προκύψουν νέα στοιχεία που θα αφορούν τα παραπάνω θέματα αλλάζοντας την κατάσταση τους όπως την ήξερες μέχρι τώρα.
Καλό είναι αυτό το διάστημα να αποφύγεις να δημιουργήσεις το οποιοδήποτε χρέος. Και αν νιώσεις ανασφαλής να θυμάσαι ότι πανσέληνος είναι και θα περάσει.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα