από την Καίτη Φαρμάκη

Η άνοιξη ξεκινάει με γκάζι

Κάθε Πανσέληνος στον Ζυγό έχει να κάνει με τις σχέσεις και μόνο. Τι πηγαίνει καλά και τι όχι, τι έχει αρμονία και τι σε καταπιέζει;
Πιο πολύ από ποτέ, αυτή θα είναι η περίοδος που θα θελήσεις να σπάσεις δεσμά και δεσμούς και να κάνεις μια καινούργια αρχή. Η απόφαση όμως θα είναι οριστική;

Επιπλέον, ο Άρης και η Αφροδίτη, ο άνδρας και η γυναίκα, συναντιούνται κάτω από όψη έντασης κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου κάνοντας τα θέματα των σχέσεων, κάνοντας το Εγώ και το Εμείς να κονταροχτυπιούνται για το ποιο θα πάρει το πάνω χέρι.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου αναφέρεται στο Αλμανάκ και ως η Πανσέληνος των Σκουληκιών. Είναι η εποχή που το χώμα μαλακώνει και τα σκουληκάκια, που βοηθούν στο να μαλακώσει το χώμα, κάνουν την εμφάνιση τους έτοιμα να γίνουν τροφή για κοκκινολαίμηδες και πτηνά.
Είναι η εποχή που οι ρίζες βάζουν τα δυνατά τους και από το χώμα βγαίνουν στην επιφάνεια και στον ήλιο. Είναι σαν να τεντώνονται από τον χειμερινό ύπνο και να κηρύσσουν την επίσημη έναρξη της Άνοιξης.

Είναι μια νευρική Πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια και τραύματα του παρελθόντος για να λυθούν άμεσα.

Η Πανσέληνος στις 21 Μαρτίου επηρεάζει:

 

Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του κάθε ζωδίου.

 

Να θυμάσαι ότι θα έχουμε και δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό σε έναν μήνα,

οπότε τα θέματα σχέσεων θα σε απασχολήσουν ξανά ΠΟΛΥ!

Κριός

Η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα όποια ημέρα του ζωδίου σας κι αν έχετε γεννηθεί με τον τομέα των σχέσεων να περνάει κρίση. Τι γίνεται με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας; Είστε ικανοποιημένοι από τις σχέσεις σας ή χρειάζεται όχι απλά να διορθώσετε κάτι αλλά να τα γκρεμίσετε όλα για να κάνετε μια νέα αρχή;
Ό,τι είναι να γίνει και ό,τι είναι να αποκαλυφθεί έρχεται στην επιφάνεια με έναν… απρόσμενο τρόπο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Μαρτίου έχει να κάνει αρκετά με την ψυχολογία και τα ψυχολογικά σας. Δεν έχετε και πολλή ενέργεια ενώ χρειάζεται οπωσδήποτε να κοιτάξετε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας. Πάντως, είναι μια καλή Πανσέληνος για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση ώστε για να τονώσετε τόσο την υγεία όσο και την εμφάνιση σας.
Προσοχή σε ρήξεις με σύντροφο και συνεργάτες.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με φιλικές ή ερωτικές σχέσεις. Ενδέχεται να προκύψει ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί ή μια πληγή του παρελθόντος που θα έρθει στο προσκήνιο για να επουλωθεί.
Έρωτας. φιλία ή θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καρκίνος

Σας αφορά αυτή η Πανσέληνος, όπως άλλωστε και κάθε Πανσέληνος. Αυτή τη φορά σας προβληματίζουν θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και θέματα καριέρας. Από τη μία θα αντιμετωπίζετε απαιτήσεις από την οικογένεια και από την άλλη θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όλοι θα θέλουν κάτι από εσάς και δεν θα ξέρετε πόσα κομμάτια να γίνετε. Όλοι να προσέχετε λίγο περισσότερο απρόοπτα θέματα στο σπίτι ή στην οικογένεια.
Ενδεχομένως να γίνει μια αλλαγή στη δουλειά που θα σας αποσυντονίσει ή θα σας εκνευρίσει.

Λέων

Δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος για εσάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας επηρεάσει ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, προσοχή και όταν ταξιδεύετε ή όταν οδηγείτε. Μια μετατροπή στα σχέδια σας θα σας αναστατώσει.
Όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε μια απρόσμενη ένταση στα οικονομικά θέματα σας.

Παρθένος

Κοντά στη Πανσέληνο στις 21 Μαρτίου τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο θέμα. Ό,τι έχετε παραμελήσει, ό,τι έχετε κρίνει λάθος ή ό,τι στραβό έχετε κάνει μέχρι τώρα έρχεται στην επιφάνεια και απαιτεί διόρθωση και ισορροπία.
Στα καλά νέα, ενδέχεται να προκύψει μια καλή είδηση για μελλοντική συνεργασία.

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στο δικό σας κεφαλάκι φέρνοντας αντίθεσεις και κόντρες στον γάμο, τις σοβαρές σας σχέσεις ή στις στενές σας συνεργασίες. Καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε συναισθηματικά θέματα. Προσοχή με συνεργάτες, μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή κάτι θα μετανιώσετε σίγουρα.
Και τον επόμενο μήνα πάλι θα έχουμε Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, οπότε κρατήστε δυνάμεις.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στο πιο κρυφό, σκοτεινό και μυστήριο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Κάποιο παρασκήνιο στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή θα αποκαλυφθεί καθώς ο Ουρανός δεν θέλει να αφήσει τίποτα κρυφό. Αν έχετε εσείς μυστικά που δεν θέλετε να αποκαλυφθούν θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.
Είναι μια Πανσέληνος που δυναμιτίζει σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και καλό θα ήταν να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Μαρτίου έχει να κάνει με φίλους, με ομοϊδεάτες και με όσους έχετε κοινούς στόχους. Μια φίλη ή μια συνεργάτης, καθώς η Πανσέληνος έχει να κάνει πιο πολύ με γυναίκες, μπορεί να να χρειαστεί τη στήριξη ή τη συμπαράσταση σας.
Ενδέχεται κάτι να αλλάξει απρόσμενα στον επαγγελματικό τομέα και αφού συγχηστείτε να χρειαστεί να προσαρμοστείτε.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στις 21 Μαρτίου σας επηρεάζει ειδικά αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Καριέρα, κοινωνικό στάτους ή θέματα δουλειάς θα σας απασχολήσουν καθώς εκεί κάτι θα χρειαστεί να λύσετε ή ένα εμπόδιο να ξεπεράσετε.
Αν έχετε παιδάκια ή αν έχετε μια ερωτική σχέση θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη ψυχραιμία για να μην εκνευριστείτε και τα κάνετε όλα πιο δύσκολα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στις 21 Μαρτίου σας απασχολεί γιατί προκύπτει κάτι ξαφνικό που αφορά στο σπίτι ως ακίνητο ή στην οικογένεια ως άτομα. Υπάρχει ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και συτό είναι που χρειάζεται να διαχειριστείτε. Καλό είναι με τον Ερμή ανάδρομο να συγκρατηθείτε και να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.
Λίγη παραπάνω προσοχή αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή αν έχετε κάποιο νομικό θέμα καθώς θα υπάρξουν ανατροπές.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα που έχει να κάνει με τα χρήματα σας. Ίσως να επηρεαστεί το εισόδημα του συντρόφου σας ή να έρθουν σε εσάς χρήματα που σας χρωστάνε. Κάρτες, δάνεια, εφορίες, κληρονομικά έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν. Προσέξτε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.
Προκειμένου να αποφύγετε τον γνωστό εκνευρισμό της Πανσελήνου, καλό είναι να είστε ευέλικτοι όταν ανατρέπεται κάτι στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.