Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου έρχεται ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται να κάνεις μια νέα αρχή,
να αφήσεις πίσω σου όλη την τρέλα και την ανασφάλεια του 2017 για να μπεις καθαρός και κυρίως δυνατός στον καινούργιο χρόνο. Είσαι έτοιμος να κάνεις αυτά που χρειάζεται;

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου. Θέλεις περισσότερα ταξίδια, εξέλιξη, επέκταση, χαρά; Θα τα έχεις! Μόνο που το πάρτι θα έχει τη μουσική χαμηλά γιατί είναι από κοντά και ο Κρόνος. Και η όλη γιορτή θα έχει θεραπευτική χροιά. Είναι λίγο περίεργο αυτό το πάρτι αλλά ποιος είπε ότι ήρθαμε στο πανεπιστήμιο της γης για να τα έχουμε όλα εύκολα; Χρειάζεται να θεραπευτείς με κάποιον τρόπο για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και αυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει αυτή την ευκαιρία.

Η εξαιρετική αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου, μελέτησε, κατανόησε και μιλάει για την Νέα Σελήνη στον Τοξότη:

 • Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη γίνεται στο γαλαξιακό κέντρο, ένα σημείο με εξαιρετικά δυνατή ενέργεια, που ισχυροποιεί κάθε πλανήτη που περνά από εκεί.
 • Είναι μια δυναμική Νέα Σελήνη που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αναβάθμιση και επανεκκίνηση ταυτόχρονα.
 • Το μυστικό είναι αυτή η επανεκκίνηση να ξεκινήσει από μέσα σου.
 • Βρες ποιες πεποιθήσεις δεν σε εξυπηρετούν πλέον και άλλαξε τις με συνοπτικές διαδικασίες.
 • Ξανασκέψου, Επανεξέτασε, Επανατοποθετήσου. Ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί μια τέτοια τακτική από μέρους σου.
 • Ένα μεγάλο ταξίδι εξέλιξης ξεκινά αυτή την εποχή για εσένα.
 • Δες και επικέντρωσε στις δυνατότητες και όχι στις ελλείψεις σου.
 • Άφησε πίσω σου ό,τι σε αποδυναμώνει και βάλε στη θέση του νέες πεποιθήσεις που θα σε ενδυναμώσουν.
 • Να θυμάσαι ότι είσαι υπέυθυνος τόσο για την αυτοδιάλυση όσο και για τη δυναμική εξέλιξη σου.
 • Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα είσαι εσύ και ο δάσκαλος και ο μαθητής. Μην περιμένεις από κανέναν γκουρού ή σωτήρα να σου δείξει τον δρόμο.
 • Απόκτησε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην ίδια τη διαδικασία και σοφία της ζωής.
 • Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο κάνει την ανάγκη μεταμόρφωσης ακόμα περισσότερο επιτακτική. Προετοιμάσου εσωτερικά και η μεταμόρφωση που έχεις ανάγκη θα έρθει και θα είναι εντυπωσιακή.

 

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη γίνεται στις 18/12/ 2017 και επηρεάζονται κυρίως οι:

Τοξότες που έχουν γεννηθεί 16-20 Δεκεμβρίου

Διδύμοι που έχουν γεννηθεί 16-20 Ιουνίου

Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 17-21 Σεπτεμβρίου

Ιχθύες 15-19 Μαρτίου

και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και ανάμεσα στις 24-28 μοίρες.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξουν οι ορίζοντες σου τόσο οι πνευματικοί όσο και οι ταξιδιωτικοί. Για ποιο ταξίδι προετοιμάζεσαι; Αν σε απασχολούν νομικές υποθέσεις, μπορείς να τις ρυθμμίσεις εκ νέου. Το σίγουρο είναι ότι τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τη ζωή θετικά, να γίνεις καλύτερος και πιο αισιόδοξος άνθρωπος και να κάνεις και κάποιες σπουδές που θέλεις.

Ταύρος

Σεξ, δύναμη και χρήμα. Η Νέα Σελήνη στου Δεκεμβρίου φέρνει γεγονότα που έχουν να κάνουν με αυτά τα θέματα και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή. Θα σε απασχολήσουν θέματα με δάνεια, εφορία, τράπεζες, διατροφές και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα των άλλων. Αυτή η Νέα Σελήνη όμως δίνει και μια νέα πνοή στην όρεξη σου για σεξ. Νιώθεις ότι θέλεις να υπάρξει μια ανανέωση σε αυτόν τον τομέα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Καλά να περάσεις, λοιπόν!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις πολλά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σου είναι ο τομέας που επηρεάζεται από αυτή η Νέα Σελήνη. Με τον Ήλιο στο ίδιο ακριβώς σημείο εδώ και 26 ημέρες έχει πέσει άπλετο φως στους ανθρώπους σου και στους συνεργάτες σου. Είναι μια ευκαιρία να βάλεις νέα θεμέλια εκεί από όπου πέρασε ο Κρόνος αφήνοντας πίσω του… συντίμια. Τώρα, επιθυμείς νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και ανανέωση. Καλή επιτυχία!

Καρκίνος

Να μια καλή ευκαιρία για να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με το καθημερινό σου πρόγραμμα, την άσκηση ή τη διατροφή σου. Μα, μέσα στις γιορτές, θα αναρωτηθείς; Το σύμπαν σου ζητάει συγνώμη που δε σε ρώτησε ποια εποχή σε εξυπηρετεί, και σου δίνει τώρα την ευκαιρία να γίνεις κορμάρα και υγιής. Ο χρόνος της ευκαιρίας αυτής ξεκινάει από τώρα και λήγει σε δυο εμβδομάδες περίπου. Run Cancer, Run!

Λέων

Γενικά η εποχή με τον Ήλιο στον Τοξότη, σου πηγαίνει πολύ. Έχεις διάθεση για φλερτ, για παιχνίδι, για διασκέδαση, για έρωτα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αν το έχεις ξεχάσει, θα φροντίσει να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου που θα αφορά ό,τι σου δίνει ευχαρίστηση και σε κάνει δημιουργικό ενώ θα περνάς καλά και με τα παιδιά σου. Ν αθυμάσαι ότι ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για να κάνεις ένα παιδάκι, εάν το θέλεις.

Παρθένος

Τα τελευταία τρία χρόνια ζορίστηκες αρκετά με τον Κρόνο στον Τοξότη, όμως ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα κάνει τα πράγματα να κυλάνε πολύ πιο εύκολα για εσένα. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου. Αλλαγές στο σπίτι σου -στο οίκημα αλλά και στα μέλη της οικογένειας-, νέες καταστάσεις σε θέματα που αφορούν στους γονείς σου αλλά και ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα παραπάνω θέματα.

Ζυγός

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι μια ευκαιρία για να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου αλλά και με τα αδέλφια σου. Πώς επικοινωνείς, πώς μιλάς, σε τι κατάσταση είναι το τηλέφωνο σου; Μήπως αλλάξεις μέσο μεταφοράς; Σίγουρα θα ανοίξει ένας νέος κύκλος που θα φέρει νέα δεδομένα σε όλα τα παραπάνω αλλά και στη συναναστροφή σου με αδέλφια ή γείτονες. Αν θέλεις κάτι να αλλάξεις σε αυτούς τους τομείς, να η ευκαιρία.

Σκορπιός

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζεις να έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα οικονομικά σου. Αρχίζεις όμως να έχεις και περισσότερα όχι μόνο έσοδα αλλά και έξοδα. Το σίγουρο είναι ότι νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση με τον Ήλιο στον Τοξότη, αυτοπεποίθηση που ο Κρόνος έκανε κουρέλι τα τελευταία τρία χρόνια. Τα οικονομικά σου λοιπόν επηρεάζονται από αυτή τη Νέα Σελήνη ενώ ενδέχεται μια νέα πηγή εσόδων να εμφανιστεί για εσένα.

Τοξότης

Τι θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου ή στην εμφάνιση σου; Εάν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά εσένα και τον τρόπο που λειτουργείς, να η ευκαιρία και μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη. Για δυο εβδομάδες τουλάχιστον μπορείς να αποκτήσεις καινούργιες συνήθειες και να ξεκινήσεις πράγματα που θα μπορέσουν να σε κάνουν τον άνθρωπο που θέλεις να γίνεις. Ο Κρόνος σε πιέζει για λίγο ακόμη, όμως ο Ουρανός σου δίνει ωραίες ιδέες και ανοίγει δρόμους με τον μοναδικό του τρόπο.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ποτέ δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για εσένα, πόσο μάλλον τώρα που σε λίγες ημέρες υποδέχεσαι, με δόξα αλλά και τρόμο, τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να ηρεμήσεις, να λύσεις όποια ψυχολογικά θέματα σε κρατούν πίσω και να ετοιμαστείς για την επόμενη Νέα Σελήνη που γίνεται στο δικό σου ζώδιο και που, και πάλι, μαζί με τον Κρόνο θα σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Υδροχόος

Τι θέλεις να κάνεις για το οποίο χρειάζεσαι και την βοήθεια των άλλων; Ή τι χρειάζεται να γίνει στο οποίο είναι αναγκαία και η δική σου συμμετοχή; Αυτή την εποχή νέοι φίλοι αλλά και νέες ομάδες θα έρθουν στη ζωή σου και θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τη χρησιμότητα, τη δύναμη και τη λειτουργία του… δικτύου. Η Νέα Σελήνη σε καλή γωνία με τον Ουρανό σου δίνουν καλή διάθεση, λίγη περισσότερη τύχη αλλά και πρωτοποριακές ιδέες σε όλα τα παραπάνω θέματα.

Ιχθύες

Τι θέλεις να αλλάξεις στον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι; Τι νέο θέλεις να φέρεις στη δουλειά σου και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καριέρα σου και την εξέλιξή της; Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι σημαντική για εσένα και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους ανωτέρους σου. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκες λίγο παραπάνω σε θέματα καριέρας, όμως τώρα με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω η πίεση θα φύγει σταδιακά.

Από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.