Στις 11 Απριλίου έχουμε τη… ροζ Πανσέληνος του έτους. Πρόκειται για την Πανσέληνο του Απριλίου η οποία όμως στην πραγματικότητα, χρωματικά θα είναι σαν όλες τις άλλες. Όμως γιατί «βαφτίστηκε» ροζ και ποια η σύνδεση της με τη θηλυκή ενέργεια; Τι μπορείς να κάνεις για να εκμεταλλευθείς την ενέργεια της και τι θα φέρει αστρολογικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες;

Το όνομα “Ροζ Πανσέληνος” ανήκει στην Πανσέληνο του Απριλίου χάρη στο λουλούδι φλοξ, το οποίο ανθίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή στις ΗΠΑ και τον Καναδά γεμίζοντας με την ενέργεια και το χρώμα του το περιβάλλον του. Κατά τα άλλα η συγκεκριμένη Πανσέληνος, είναι τόσο ροζ όσο μπλε είναι και η Πανσέληνος του Αυγούστου. Καθόλου δηλαδή.

Στο φενγκ σούι, η σελήνη συνδέεται με τη θηλυκή ενέργεια, με το γιν, με το συναίσθημα, την τροφή, το αόρατο, το ένστικτο. Το ροζ συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς και είναι το χρώμα της αγάπης. Αν αναλύσεις το ροζ χρώμα, θα αντιληφθείς ότι αποτελείται από το φλογερό γήινο κόκκινο που έχει φωτοβοληθεί από το ακαταμάχητο λευκό. Το απόλυτα γήινο χρώμα με το απόλυτο φως ενώθηκαν και δημιουργήθηκε το χρώμα της αγάπης.

Για τις επόμενες 15 ημέρες και μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη προσπάθησε να φέρεις την ενέργεια του ροζ στη ζωή σου μέσα από τα ρούχα που θα επιλέξεις, από τα λουλούδια που θα βάλεις στο σπίτι ή στο γραφείο σου ή από έναν κρύσταλλο όπως το ροζ χαλαζία τον οποίον μπορείς να φορτίσεις με την ενέργεια σου για να συνεργαστείτε στην επίτευξη των στόχων σου που έχουν να κάνουν με την αγάπη και τις συνεργασίες.

Αστρολογικά πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού, δηλαδή στο άξονα των σχέσεων. Θα αναρωτηθείς για το ποιος είσαι εσύ και ποιος είναι ο άλλος, ποιος είναι ο πιο δυνατός και πώς το εγώ θα βρει το δρόμο να συνυπάρξει με το εμείς. Η ανάδρομη Αφροδίτη δε θα βοηθήσει πολύ όλο αυτό το ήδη δύσκολο εγχείρημα, όμως θα σε βοηθήσει να ξανασκεφθείς ό,τι σε απασχολεί σε αυτόν τον τομέα και να έρθουν σε εσένα νέα στοιχεία ώστε να συμπληρώσεις το παζλ.

Το ακριβές τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας κάνει όλους να αισθανόμαστε μοναξιά, εκνευρισμό, κούραση και τη σκληρότητα στο περιβάλλον, ενώ η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενα γεγονότα που ίσως να σε κάνουν να σπάσεις και κάποιους δεσμούς που τους έβλεπες σαν… δεσμά.

Επηρεάζεσαι αν έχεις πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Ζυγού ή Κριού. 

Περισσότερο επηρεάζεστε σε σχέσεις και συνεργασίες Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τελευταίου δεκαημέρου.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι των τελευταίων ημερών νιώθετε όλη την πίεση του κόσμου στο στήθος και στους ώμους σας γι’ αυτό και τα οι πιο απλές αποφάσεις σας φαίνονται “βουνό”.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι χωρίς να μένετε ανεπηρέαστοι από το… πάρτυ της Πανσελήνου, είστε αυτοί που πιέζεστε λιγότερο. Η επόμενη Πανσέληνος θα είναι για εσάς, οπότε τώρα χαλαρώστε, κάντε τις σωστές κινήσεις και ετοιμαστείτε για όσα έρχονται για εσάς τον επόμενο μήνα.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.