…σου δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή που δεν πρέπει να χάσεις

Οι δυο πρώτες εκλείψεις του φετινού καλοκαιριού μας έδειξαν με τον πιο σκληρό τρόπο όσα δεν έχουμε κάνει καλά, τόνισαν τις ελλείψεις μας, δημιούργησαν αλλά και έξυσαν πληγές. Τώρα, με την τρίτη και ,ευτυχώς, τελευταία έκλειψη, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή.
Από αυτές που μπορούν να μας πάνε πολύ μπροστά τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Κάθε έκλειψη Ηλίου είναι μια Νέα Σελήνη. Νέα Σελήνη έχουμε μια φορά τον μήνα, μόνο που όταν είναι και έκλειψη η ενέργεια της πολλαπλασιάζεται τόσο που είναι αδύνατον να της ξεφύγεις.
Κάθε Νέα Σελήνη σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή σε συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σου άρα και της ζωής σου. Από αυτόν τον ετήσιο κύκλο δεν εξαιρείται κανένας τομέας της ζωής σου. Το αν εσύ θα εκμεταλλευθείς την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή ή όχι, εξαρτάται μόνο από εσένα.
Μόνο να θυμάσαι: Οι αλλαγές που αποφεύγεις συστηματικά, εντέλει επιβάλλονται και συνήθως με σκληρό τρόπο.

Το μήνυμα της έκλειψης είναι “Ήρθε η εποχή να λάμψεις”

Η έκλειψη στις 11 Αυγούστου γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα. Ένα ζώδιο που έχει να κάνει με το Εγώ. Τώρα είναι ευκαιρία να δεις ποιος είσαι, ποια είναι τα μοναδικά σου χαρίσματα και τα ταλέντα σου και γενναιόδωρα να τα χαρίσεις στην κοινότητα σου, στον κόσμο.

Και επειδή κάθε ρόδο έχει και το αγκαθάκι του, όλο αυτό δε θα γίνει χωρίς παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, θολή εικόνα της πραγματικότητας.
Το να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα είναι σημαντικό για να μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις.

Καθώς οι εκλείψεις επαναλαμβάνονται στο ίδιο σημείο κάθε 19 χρόνια,

θυμήσου ποιο σημαντικό γεγονός σού συνέβη τον Αύγουστο του 1999

και έτσι θα έχεις μια εικόνα για το ποιος τομέας της ζωής σου θα επηρεαστεί έντονα στην έκλειψη στις 11 Αυγούστου 2018.

Καθώς αυτό το διάστημα υπάρχει μια τάση για υπερβολή αλλά και για επιπολαιότητα, η καλύτερη στάση είναι να δείχνεις μετριοπάθεια, να υπολογίζεις τις συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις σου και να χειρίζεσαι σοφά την ενέργεια σου.

 

Από την έκλειψη στις 11 Αυγούστου επηρεάζονται κυρίως οι…

 

Λέοντες γεννημένοι 8-13/8

Σκορπιοί γεννημένοι 6-10/11

Υδροχόοι γεννημένοι 8-12/2

Ταύροι γεννημένοι 6-10/5

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στις μοίρες 16-22 αυτών των ζωδίων.

Κριός

Για εσένα είναι η ζωή…
Η έκλειψη στις 11 Αυγούστου είναι μια έκλειψη που δε θέλει να σε ζορίσει ιδιαίτερα. Θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά, να ανακαλύψεις τα δημιουργικά σου ταλέντα, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου, να αποκτήσεις παιδιά, να φλερτάρεις και εντέλει να ζήσεις τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής.
Βέβαια σε όλα αυτά τα ωραία υπάρχει και ένας τόσο δα δράκος. Και αυτός είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου Άρης ο οποίος είναι ανάδρομος που ανακόπτει κάπως τη δράση και τα αποτελέσματα.
Επίσης να θυμάσαι ότι υπάρχει η πιθανότητα όταν ξαναδεις τα γεγονότα με ψυχραιμία να μετανιώσεις για κάποια από αυτά.

Ταύρος

Είναι ένα καλοκαίρι που σε ζορίζει αρκετά. Όμως μέσα σε αυτή την ένταση δεν είσαι χωρίς βοήθεια. Αρχικά, η έκλειψη στις 11 Αυγούστου έχει να κάνει με ό,τι εσύ θεωρείς ρίζες σου, οικογένεια και σπίτι. Σε αυτούς τους τομείς έχει γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα για να γίνει μια νέα αρχή.
Πολύ πιθανό να μεγαλοποιείς την ένταση, ή οτιδήποτε νιώθεις αυτό το διάστημα, προκαλώντας αναταραχή στο περιβάλλον σου.
Σε όλο αυτό σε βοηθάει η Αφροδίτη που ως κυβερνήτης πλανήτης σου στην καλύτερη της θέση, σου χαρίζει εύνοια, γοητεία ακόμα και οικονομικά κέρδη.

Δίδυμοι

Ήρθε η εποχή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα που αγαπάς περισσότερο: στην επικοινωνία στον τρόπο σκέψης, στις συμφωνίες. Το επόμενο διάστημα δεν είναι αρνητικό για εσένα. Θα έχει μετακινήσεις, κυρίως μικρές, θα έχει -ίσως- ένα νέο μέσο μεταφοράς και αρκετές συζητήσεις.
Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει μπερδέματα, δεύτερες σκέψεις, καθυστερήσεις, μεγάλα λόγια αλλά και ψεύτικες υποσχέσεις κυρίως από την πλευρά σου.
Φρόντισε να είσαι μετριοπαθής και να εκμεταλλευθείς την ενέργεια της έκλειψης για να γίνεις ακόμα καλύτερος σε θέματα έκφρασης και επικοινωνίας.

Καρκίνος

Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού έγινε στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας πολλές εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου. Τώρα ήρθε η εποχή, αφού βρήκες ποιος είσαι, να δεις τι είναι σημαντικό για εσένα, ποιες είναι οι νέες σου αξίες αλλά και να καταλάβεις πόσο αξίζεις εσύ ο ίδιος.
Κάθε έκλειψη σε αφορά και σε απασχολεί καθώς συμμετέχει η Σελήνη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, οπότε και η η έκλειψη στις 11 Αυγούστου, ακόμα κι αν δε γίνεται στο δικό σου ζώδιο, σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής, ανήσυχος ενώ σε ωθεί σε επιπολαιότητες.
Συγκροτήσου και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα οικονομικά αλλά κυρίως για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου κάνοντας τελικά τη ζωή σου καλύτερη.

Λέων

Να η ευκαιρία για μια νέα αρχή στη ζωή σου. Το σύμπαν σού κάνει αυτό το δώρο δίνοντας σου μια ώθηση προς τα εμπρός. Θα το τολμήσεις;
Με την προηγούμενη έκλειψη, έκλεισαν κύκλοι της ζωής σου ενώ κατάλαβες ότι είσαι μέρος ενός συνόλου ή μια ομάδας στην οποία χρειάζεται να είσαι ενεργό μέλος και να προσφέρεις. Τώρα, είναι ευκαιρία να βγάλεις στο φως ό,τι σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ποιος είμαι, πώς είμαι, τι θέλω να κάνω, όλα αυτά θα είναι ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν και θα σε επανακαθορίσουν.
Αυτή η έκλειψη έχει να κάνει μεν με το ΕΓΩ αλλά με έναν τρόπο που θα σε εξελίξει και θα σε βοηθήσει να προσφέρεις στο σύνολο το καλύτερο κομμάτι σου.

Παρθένος

Δεν είναι εύκολο να γίνεται μια έκλειψη στο πιο μυστικό, ακόμα και σκοτεινό, κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Με την έκλειψη στις 11 Αυγούστου σου δίνεται ξεκάθαρα η ευκαιρία να λύσεις θέματα που έχεις κρυμμένα εδώ και καιρό. Έτσι, την ενέργεια που έδινες για να τα κρατάς καταπιεσμένα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να προχωρήσεις.
Πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν μυστικά σου, να θέλεις να απομονωθείς, να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου, που σύντομα όμως θα τα μάθεις, να μπλεχτείς σε κουτσομπολιά. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πίσω στη ζωή σου ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις που τα θεωρούσες χαμένα, για να τα λύσεις οριστικά.
Δεν είναι και η πιο ευχάριστη περίοδος της ζωής σου, είναι όμως εξαιρετικά ωφέλιμη.

Ζυγός

Ό,τι έχει να κάνει με συλλογική δουλειά και ομαδική εργασία θα το δεις να αναπτύσσεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Πώς μπορείς να προσφέρεις, πώς μπορείς να ενεργοποιηθείς, ποιος είναι ο σκοπός στη ζωή σου, ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Το προηγούμενο διάστημα έκανες ένα γερό ξεκαθάρισμα σε αυτούς τους τομείς και τώρα ήρθε η εποχή για δράση. Θα δεις στόχους σου να πραγματοποιούνται όμως θα χρειαστεί να περάσει λίγος χρόνος για να βεβαιωθείς για την αξία τους.
Να θυμάσαι ότι έχεις και τη βοήθεια του κυβερνήτη πλανήτη σου, της Αφροδίτης, που παντοδύναμη είναι στον Ζυγό σε ευνοεί μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός

Μετά τη συναισθηματική καταιγίδα που έζησες, ο τομέας της καριέρας σου, και όχι απλά της δουλειάς σου, είναι ο τομέας που τονίζεται από την έκλειψη στον Λέοντα. Πού θέλεις να πας, τι θέλεις να καταφέρεις, ποια είναι η αξία αλλά και η δημόσια εικόνα σου; Η έκλειψη θα φέρει εξελίξεις σε θέματα καριέρας: ίσως να αλλάξεις δουλειά ή αντικείμενο, με σκοπό να κάνεις μια νέα αρχή.
Με τον Άρη και τον Πλούτωνα, τους δυο κυβερνήτες σου, ανάδρομους μην θορυβηθείς αν δεν δεις τις εξελίξεις να τρέχουν παρότι έχεις μπει ήδη σε δράση.
Μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν οι εξελίξεις πάνω σε θέματα που δουλεύεις τώρα και που σου αξίζουν.

Τοξότης

Οι εκλείψεις αυτού του καλοκαιριού μπορεί να σε αναστάτωσαν, όμως δεν σε αφορούσαν άμεσα. Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού θέλει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, να ανοίξει τους ορίζοντες σου, να ταξιδέψεις σωματικά αλλά και νοητικά. Ενεργοποιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου αλλά και με νομικά θέματα.
Ο κυβερνήτης σου Δίας έχει γυρίσει εδώ και κάποιες ημέρες στην ορθή του πορεία οπότε μπορείς να δεις εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν σχετικά άμεσα.
Βέβαια, έχεις μια τάση στην υπερβολή και στο κάθε είδους ξόδεμα που καλό είναι να το προσέξεις.
Ευκαιρία να φιλοσοφήσεις τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αιγόκερως

Ήρθε η εποχή που θα χρειαστεί να ψάξεις και να βρεις τις βαθύτερες -υπερ-δυνάμεις σου.
Η έκλειψη στις 11 Αυγούστου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με τα ανοιχτά οικονομικά σου, τις υποχρεώσεις και τα χρέη σου αλλά και με τη δύναμη σου. Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή, να διευθετήσεις όσα χρειάζεται και όλα αυτά να τα κάνεις αποφεύγοντας τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία.
Το καλό της έκλειψης είναι ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία για αναγέννηση, να καταλάβεις τις κρυφές σου δυνάμεις, να αναγεννηθείς, να εμπιστευθείς τη διαίσθηση σου, να κάνεις μια ψυχολογική κάθαρση, να βρεις τη σεξουαλική σου όρεξη και δύναμη. Απλά να ξέρεις ότι και κάποιες ίντριγκες είναι στο πρόγραμμα.

Υδροχόος

Τι καλοκαίρι κι αυτό, ε; Ήταν και είναι ένα καθοριστικό καλοκαίρι για εσένα αλλά και για τις σχέσεις σου. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα ήρθε η εποχή να κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.
Άνθρωποι που θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο μπαίνουν στη ζωή σου τώρα φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις. Όλα αυτά δε θα γίνουν χωρίς παρεξηγήσεις, υπερβολές ίσως και επιπολαιότητα. Οπότε, φρόντισε να έχεις ψυχραιμία και καθαρή ματιά.
Το θετικό της έκλειψης είναι ότι στη ζωή σου θα μείνουν μόνο οι άνθρωποι που αξίζουν και εξυπηρετούν το Σχέδιο σου.

Ιχθείς

Και ήρθε η εποχή για να ξεκινήσεις μια νέα ζωή με έναν νέο τρόπο διατροφής, άσκησης, διαβίωσης. Ήρθε η εποχή να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητα σου, το πρόγραμμα, την υγεία σου, τις συνήθειες σου.
Ίσως να αναρωτηθείς αν θα τα καταφερεις όμως  η αλήθεια είναι ότι θα θελήσεις αυτή την αλλαγή τόσο πολύ που θα έρθει φυσικά, όχι όμως χωρίς προσπάθεια. Απελευθερώσου από συνήθειες του παρελθόντος και δες τη ζωή σου να αλλάζει.
Χρειάζεται να δείξεις αρκετή προσοχή στις υπερβολές σε φαγητό ή σε ξόδεμα ενέργειας και χρόνου. Ξόδεμα στο οποίο έχεις έτσι κι αλλιώς μια τάση αλλά που αυτό το διάστημα γίνεται πιο έντονη.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.