από την Καίτη Φαρμάκη

Αν όχι τώρα, πότε; 

Κάποιες φορές απλά δεν θέλουμε να ξεβολευτούμε, να αφήσουμε την ασφάλεια του οικείου και να δούμε τι υπάρχει στην άλλη πλευρά της ζωής. Σε αυτή την έκλειψη κάνε την ευαισθησία σου όπλο, το παρελθόν σου δύναμη και τους δικούς σου ανθρώπους, σύμμαχους και προχώρησε μπροστά όσο κι αν διστάζεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσεις όπως σου αξιζει πραγματικά!

Φρόντισε τον εαυτό σου, τους άλλους και ό,τι υπάρχει γύρω σου και μέσα σου.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της φροντίδας, της στοργής, της οικογένειας, του παρελθόντος, της οικειότητας, των εθίμων, της κληρονομιάς, της ευαισθησίας, της γκρίνιας, της νοσταλγίας, της θύμησης, της μνήμης, της ρίζας που σε κρατάει γειωμένο, όμως πολλές φορές, και ακινητοποημένο.

Σε αυτή την έκλειψη, ο Κρόνος θα κάνει ό,τι μπορεί, και μπορεί πολλά, για να σε κρατήσει στο παρελθόν. Θα δώσεις μάχη για να κόψεις βρώμικους και άχρηστους πλέον λώρους ώστε να προχωρήσεις μπροστά.

Από την έκλειψη στις 2 Ιουλίου επηρεάζονται κυρίως

 

Κριοί γεννημένοι 28 Μαρτίου – 1η Απριλίου

 

Καρκίνοι γεννημένοι 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου

 

Ζυγοί γεννημένοι 2 – 6 Οκτωβρίου

 

Αιγόκεροι γεννημένοι 30 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου

 

και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ανάμεσα στις 8-12 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Έτσι κι αλλιώς, οι εκλείψεις επηρεάζουν όλους μας ανεξαιρέτως. Πρώτα από όλα, γιατί κατά τη διάρκεια τους εκλύονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας αλλά και γιατί ο καθένας από εμάς έχει σε κάποιο τομέα του ωροσκοπίου του το ζώδιο και τη μοίρα της έκλειψης. Απλώς κάποιους τους επηρεάζει άμεσα και άλλους έμμεσα. Κάποιους με ένταση κι κάποιους άλλους με ένα χτυπηματάκι στην πλάτη ώστε να πάρουν το σήμα για… εκκίνηση.

Κριός

Ήρθε η εποχή για καλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που όμως θα προκύψουν μέσα από ένταση. Αν νιώθετε ότι έχετε κάπως βαλτώσει η έκλειψη στις 2 Ιουλίου έρχεται να σας βοηθήσει να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά στο σπίτι και την οικογένεια σας.

Μια μετακόμιση, μια πώληση, μια αγορά μια ανακαίνιση είναι στο πρόγραμμα μέσα στους επόμενους μήνες για εσάς.

Κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας με μέλη της οικογένειας χωρίς να φοβηθείτε τις εντάσεις. Ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν σας.

Εξετάστε εκ νέου αν όλα αυτά που θεωρείτε οικεία σας εξυπηρετούν ουσιαστικά ή είναι απλά αλυσίδες στα πόδια σας.

Ταύρος

Η έκλειψη στις 2 Ιουλίου μπορεί να είναι ακόμα και θετική για εσάς. Αν ξεπεράσετε το γεγονός ότι έχετε στο μυαλό σας εκατομμύρια σκέψεις, αν εξαιρέσετε ότι οι μετακινήσεις μπορεί να σας κουράσουν, τότε όλα πάνε καλά.

Υπάρχει η πιθανότητα μέσα στους επόμενους μήνες να αποκτήσετε ένα νέο μεταφορικό μέσον. Γενικά όμως χρειάζεται λίγη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, μιλάτε και επικοινωνείτε. Μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί ή πιο ήπιοι στην επικοινωνία σας αναλόγως πώς ήσασταν μέχρι τώρα. Κάτι νέο και σημαντικό θα υπογράψετε.

Δίδυμοι

Μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας έρχεται με την έκλειψη- Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου. Αναδιοργανώστε τα οικονομικά σας και κάντε καλή διαχείριση και κινήσεις ώστε να βελτιωθούν όχι μόνο τα οικονομικά σας αλλά και η αυτοεκτίμηση σας.

Γενικά, αυτό που μπορεί να σας δώσει η έκλειψη είναι ευκαιρίες για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και την αίσθηση ότι αξίζετε όσα έχετε ή ότι σκοπεύετε να διεκδικήσετε.

Ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς, ό,τι έχει αξία, ό,τι σας δίνει αυτοπεποίθηση θα περάσει από το ψιλό κόσκινο της έκλειψης ώστε να μείνει μόνο ό,τι αξίζει.

Καρκίνος

Αναμφισβήτητα ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που θα τον θυμάστε. Οι αλλαγές έρχονται στη ζωή σας με γρήγορους ρυθμούς και οι αλλαγές αυτές θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήρθε λοιπόν ο καιρός για να κάνετε μια νέα αρχή γενικά στη ζωή σας.

Καιρός να αποδεσμευτείτε από βαρίδια και βάρη του παρελθόντος και να κάνετε πιο άνετα μια νέα αρχή όπου εσείς την έχετε ανάγκη.

Γίνεστε πιο ανεξάρτητοι, πιο εγωιστές -με την υγιή έννοια- , πιο έτοιμοι από ποτέ για να ανακαλύψετε τον καινούργιο σας εαυτό.

Να θυμάστε ότι όλα αυτά θα γίνουν μέσα από εντάσεις αν αντισταθείτε αντί να αγκαλιάσετε τις αλλαγές. A NeW Life is waiting for you!

Λέων

Δεν είναι και ο καλύτερος μήνας ο Ιούλιος για εσάς από άποψη ενέργειας και διάθεσης. Η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου γίνονται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τους φόβους σας, τα ψυχολογικά σας θέματα και με ό,τι θέλετε να κρατήσετε κρυφό.

Σε κανέναν δεν αρέσει να έρχεται σε επαφή με τους φόβους του, πόσο μάλλον σε εσάς που είστε προσανατολισμένοι στο φως και τη χαρά.

Όμως ήρθε η εποχή να αντιμετωπίστε φόβους και βάρη που κουβαλάτε ώστε να κάνετε μια ωραία νέα αρχή.

Η ψυχανάλυση, ο διαλογισμός, τα όνειρα που βλέπετε και τα καταγράφετε, μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις αλλαγές στη ζωή σας.

Παρθένος

Δεν είναι δύσκολη για εσάς η έκλειψη στις 2 Ιουλίου. Αντίθετα, αν είστε αρκετά έξυπνοι, που είστε, η έκλειψη θα ανοίξει νέους δρόμους και θα σας βοηθήσει να πετύχετε πράγματα που δεν τα είχατε βάλει στο πρόγραμμα μέχρι τώρα.

Νέοι στόχοι, φρέσκοι και φιλόδοξοι έρχονται στο μυαλό και τη ζωή σας. Βέβαια, θα χρειαστείτε τη βοήθεια μιας ομάδας για να μπορέσετε να τους πραγματοποιήσετε.

Οπότε μπείτε σε μια ομάδα και δουλέψτε συλλογικά ακόμα και αν δεν είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο.

Μια κρίση που θα έχει να κάνει με φίλους σας είναι πιθανόν να προκύψει. Όμως μην τη φοβηθείτε.
Μια ανανέωση θα υπάρξει στον φιλικό σας τομέα απομακρύνοντας ό,τι δεν είναι πλέον για εσάς και φέρνοντας νέους φίλους στη ζωή σας.

Ζυγός

Σίγουρα έχετε δει πολλές αλλαγές στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια και έρχονται κι άλλες. Οι αλλαγές αυτές ήρθαν με ένταση και πίεση αλλά ήταν και εξακολουθούν να είναι απαραίτητες για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Η έκλειψη στις 2 Ιουλίου έχει να κάνει με την καριέρα σας αλλά και με τη δημόσια εικόνα σας. Κάτι που δεν σας εξυπηρετεί πια σε αυτόν τον τομέα έχει σχεδόν φύγει και είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή μέσα από πίεση ή ένταση. Οι εντάσεις πολύ πιθανό να προκύψουν με άτομα εξουσίας.

Οπότε, ίσως μια ένταση με άτομο εξουσίας να σας αναγκάσει σχεδόν να προχωρήσετε και να κάνετε μια νέα αρχή.

Σκορπιός

Η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου δεν θέλει να σας πιέσει και τόσο. Απλώς θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να αλλάξετε φιλοσοφία.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας είτε υιοθετώντας έναν νέο τρόπο σκέψης είτε ταξιδεύοντας.

Πολύ πιθανό ένας άνθρωπος από το εξωτερικό ή με σχέση με το εξωτερικό να μπει στη ζωή σας φέρνοντας αλλαγές.

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσάς και είστε αρκετά τυχεροί για να μπείτε σε αυτόν χωρίς να νιώσετε ότι κάτι ξεριζώνετε από τη ζωή σας ώστε να χωρέσει.

Τοξότης

Πολλές φορές ένας κύκλος που ανοίγει κάνει την αρχή από βαθιά μέσα μας. Αυτή η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου σας καλεί να πετάξετε μακριά παλιά μοντέλα συναλλαγής και εγγύτητας και να προχωρήσετε.

Είναι απαραίτητο να ελευθερωθείτε από πάθη, ζήλιες, καχυποψία, εμμονές και να καθαρίσετε τη ζωή σας, άρα και το πιο βαθύ μέρος της ύπαρξης σας.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, καλό είναι να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε χρέη ή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους: δάνεια, διατροφές, οικονομικά συζύγου.

Αιγόκερως

Πώς είναι να είναι κάποιος στο μάτι του κυκλώνα που λέγεται “εκλείψεις”; Και οι δυο εκλείψεις του Ιουλίου σας αφορούν άμεσα.

Με την πρώτη έκλειψη στις 2 Ιουλίου έχετε την ευκαιρία να βρείτε νέες ισορροπίες και να κάνετε μια νέα αρχή στις πιο στενές σχέσεις τη ζωής σας.

Φροντίστε να κρατάτε τις ισορροπίες αλλά και την κατανόηση σας σε υψηλά επίπεδα όσο θα συμβαίνουν αλλαγές στους σημαντικούς άλλους, συνεργάτες ή συντρόφους, της ζωής σας.

Γενικά, αστρολογικά σας περιμένει ένα πολύ ζόρικα ενδιαφέρον καλοκαίρι που θα βάλει σε νέες βάσεις τη ζωή σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεριζωθεί οτιδήποτε παλιό για να εγκατασταθεί κάτι καινούργιο.

Υδροχόος

Τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα σας φέρνει η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου για εσάς.

Ό,τι δεν έχει γερές βάσεις ή ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια και το ακολουθείτε από συνήθεια ετοιμαστείτε να το αποχαιρετήσετε. Πολύ πιθανό να αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο δουλεύετε καθημερινά. Μια αλλαγή ωραρίου, αντικειμένου ή συναδέλφων. Παράλληλα κάντε τις τακτικές σας εξετάσεις και δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας.

Καλό είναι να ανοίξει ένας κύκλος υγείας και ευζωίας με εσάς να υιοθετείτε έναν νέο τρόπο ζωής που θα είναι πιο καθαρός, περισσότερο υγιεινός, πιο τακτικός και χωρίς υπερβολές. Επίσης, μήπως ήρθε η εποχή για να μπει στη ζωή σας ένα κατοικίδιο;

Ιχθείς

Η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου επηρεάζει εκείνο το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, τη χαρά, το φλερτ ή και τα παιδιά σας. Σε ποιον από όλους αυτούς τομείς έχετε ήδη δείγματα ότι κάτι καινούργιο ξεκινάει;

Η έκλειψη αυτή έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα. Και όσο πιο πολλά ξεκαθαρίσματα έχουν ήδη γίνει στη ζωή σας, τόσο πιο δυνατή θα είναι η δύναμη και η επίδραση αυτής της νέας αρχής.

Σε γενικές γραμμές θα σας δοθεί η δυνατότητα να λάμψετε και να μοιράσετε απλόχερα αυτή τη λάμψη και στους ανθρώπους γύρω σας. Μην χάσετε την ευκαιρία αφήνοντας τον καιρό να περάσει ασχολούμενοι με ό,τι έχει συμβεί, ή φαντάζεστε ότι έχει συμβεί, στο παρελθόν.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.