Είναι η συνταγή που κάνω ξανά και ξανά, κάθε φορά που θέλω να απολαύσω κάτι γλυκό. Έχει πλούσια, κρεμώδη, σοκολατένια, γλυκιά γεύση.
Είναι μια vegan συνταγή, δηλαδή δεν έχει γαλακτοκομικά. Είναι και υγιεινή, γιατί δεν έχει καθόλου ζάχαρη.
Κάν’τη και θα δεις ότι και θα σε χορτάσει και θα σε γλυκάνει.

Υλικά

  • 2 ώριμα αβοκάντο, περίπου 250 γραμμάρια
  • 50 γραμμάρια κακάο
  • 100 ml γάλα καρύδας
  • 100 γρ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • λίγες φράουλες και λίγους κόκκους οργανικό κακάο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το αβοκάντο στο μπλέντερ μαζί με το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, και το εκχύλισμα βανίλιας.
  • Χτυπάμε για 30» μέχρι το μείγμα να γίνει λείο, και η σοκολατένια μους μας είναι έτοιμη!
  • Τη βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες, αν και για να σας πω την αλήθεια, στο σπίτι μου δεν προλαβαίνει να φθάσει μέχρι εκεί. Την απολαμβάνω αμέσως.
  • Μεταφέρουμε σε ένα μπωλ και γαρνίρουμε με φράουλες, με βατόμουρα ή με όποιο φρουτάκι αγαπάμε.
    Από πάνω, αν έχουμε στο ντουλάπι, βάζουμε και λίγους κόκκους από οργανικό κακάο.
  • Απολαμβάνουμε, κερνάμε, και κανείς δε θα καταλάβει, όπως λέει και ο Άκης, ότι είναι μια τόσο super healthy σοκολατένια μους. Μιαμμμ
Μοιράσου το

(3) Σχόλια

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.