Το Σάββατο 17 Μαρτίου γίνεται μια Νέα Σελήνη που θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει το κρυμμένο τραύμα σου στο φως. Θα συνυπάρξουν ένταση και θυμός μαζί με πνευματικότητα, φαντασία, θεραπεία. Είσαι έτοιμος για τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου;

Κάθε Νέα Σελήνη είναι και μια ευκαιρία για να ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος στη ζωή μας.
Η αρσενική ενέργεια του Ήλιου συναντιέται απόλυτα με τη θηλυκή ενέργεια της Σελήνης και όλη αυτή η ενέργεια χρειάζεται να γειωθεί “γεννώντας” κάτι καινούργιο.

Συνήθως ό,τι ξεκινάει σε Νέα Σελήνη ολοκληρώνεται έξι μήνες μετά φέρνοντας στο φως τα αποτελέσματα των πράξεων μας. Όμως, με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη το σύμπαν είπε να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά… Ενδέχεται σχέσεις, συνεργασίες και καταστάσεις που θα ξεκινήσουν με αυτή τη Νέα Σελήνη να μην ολοκληρωθούν όμως αυτό μπορεί να είναι και καλό. Κάτι που θα ξεκινήσεις τώρα, σχέση ή δραστηριότητα, αν δεν είναι όπως σου ταιριάζει, θα λήξει χωρίς να ολοκληρωθεί. Το λες και οικονομία ενέργειας…

Όπως και να έχουν τα πράγματα, και αυτή Νέα Σελήνη σε καλεί να κάνεις μια καινούργια αρχή. Να φυσήξει ένας άνεμος αλλαγής σε κάποιον τομέα της ζωής σου ανάλογα με το ωροσκόπιο σου.
Ξεκίνα τη δράση για όσα θέλεις να επιτύχεις και τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη κάνει μια σύνοδο με τον “πληγωμένο θεραπευτή” του ζωδιακού, τον Χείρωνα. Έτσι, όλοι θα περάσουμε από μια φάση θεραπείας. Το τραύμα που κρύβει ο καθένας μας θα έρθει στην επιφάνεια, θα φέρει πόνο με σκοπό να θεραπευτεί.

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν -ακόμα περισσότερο-  εκνευρισμός, ανυπομονησία, επιθετικότητα και συσσωρευμένος θυμός. Ακόμα και η σωματική άσκηση θα χρειάζεται να γίνει με μέτρο καθώς η υπερβολή μπορεί να φέρει τραυματισμούς.

Μέσα σε όλα αυτά, αποκλείεται να μη νιώσεις και λίγη περισσότερη αισιοδοξία και εναρμόνιση με όσα θέλεις να επιτύχεις. Η Νέα Σελήνη κάνει ένα ωραίο και τυχερό τρίγωνο με τον Δία που φέρνει πάντα μαζί τους δώρα και αισιοδοξία και έτσι τα δύσκολα δε θα είναι και ανυπέρβλητα. Μια προσοχή βέβαια στις υπερβολές. Με τον Δία υπάρχει πάντα η παγίδα, αν κάτι δεν κάνεις σωστά, αντί να λυθεί το πρόβλημα να… διογκωθεί.

Η Νέα Σελήνη είναι πολύ κοντά σε έναν απλανή αστέρα που φέρνει δάκρυα και απογοήτευση. Καθώς μάλλον δε θα τα αποφύγεις φρόντισε τα δάκρυα αυτά να είναι από τα… θεραπευτικά και όχι από εκείνα που σε στραγγίζουν από ενέργεια.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως:
Ιχθύες 15-19/3
Δίδυμοι 15-19/6
Παρθένοι 17-21/9
Τοξότες 16-20/12

και όσους έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και αυτές τις μοίρες.

Κριός

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής για εσένα. Ο Ήλιος θα μπει στο δικό σου ζώδιο μαζί με αρκετούς ακόμα πλανήτες ενώ θα φιλοξενήσεις τόσο την επόμενη Πανσέληνο όσο και την επόμενη Νέα Σελήνη. Τώρα όμως είναι εποχή… για νηστεία, προσευχή και περισυλλογή. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό όμως το να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου είναι αυτό που έχεις ανάγκη πραγματικά.
Πολύ πιθανό να νιώθεις κάπως αόρατος σε πολλούς τομείς της ζωής σου όμως αυτό είναι που χρειάζεσαι και που θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά.

Ταύρος

Μια Νέα Σελήνη που γίνεται στον 11ο οίκο σου πάντα φέρνει νέους φίλους στη ζωή σου. Νέα σχέδια, νέοι στόχοι, νέες προοπτικές συμμετοχής σε ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή δεν είναι μια δύσκολη Νέα Σελήνη για εσένα. Ίσως κάποιος φίλος σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου ή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα τους “περιθάλψεις” ακόμα και με το να τους χαρίσεις την προσοχή σου.
Με την Αφροδίτη στον Κριό, νιώθεις ασυνήθιστα παρορμητικός και αυτό σου ανεβάζει την αδρεναλίνη. Με τον Δία στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου να θυμάσαι ότι η τύχη σου βρίσκεται στους άλλους.

Δίδυμοι

Δεν είναι ένας περίπατος στην εξοχή αυτή η Νέα Σελήνη ειδικά αν έχεις γεννηθείς τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα αρχή στη δουλειά σου ή και κάτι που δεν πηγαίνει καλά σε αυτόν τον τομέα να βγει στην επιφάνεια. Η φιλοδοξία σου πάντως θα ξυπνήσει και θα σου ζητήσει να την… ταΐσεις.
Η αλήθεια είναι ότι δε νιώθεις και στα καλύτερα σου καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι έτοιμος να γίνει ανάδρομος και να φέρεις γεγονότα στη ζωή σου που χρειάζονται ένα καλό ξεκαθάρισμα. Πάντως να θυμάσαι ότι ο εκνευρισμός που ένιωθες όλο το προηγούμενο διάστημα σιγά σιγά υποχωρεί. Και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος

Είναι μια ωραία Νέα Σελήνη για εσένα καθώς πάντα καλοπερνάς με τους Ιχθύες. Βέβαια, να θυμάσαι ότι θα είναι μέσα στο πρόγραμμα κάποια δάκρυα, απογοητεύσεις ίσως και λίγος παραπάνω θυμός που καλό είναι να βγει και να εκτονωθεί. Μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στη ζωή σου σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση σου, την επιμόρφωση σου. Ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις και κάποια ταξίδια που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σου.
Το σίγουρο είναι ότι φιλοσοφείς τα πράγματα και αλλάζεις κάποια πράγματα που πάντα πίστευες. Αυτή η φιλοσοφία βοηθάει και στο να αντιμετωπίσεις τηη πίεση του Κρόνου από τον Αιγόκερω.

Λέων

Σε λίγες ημέρες θα νιώσεις περισσότερο δυναμικός, τώρα όμως είναι η περίοδος που νιώθεις ευάλωτος, συναισθηματικός ακόμα και ονειροπόλος. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι μια ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή και με ένα σκοτεινό κομμάτι  κομμάτι του εαυτού σου και να ανακαλύψεις τραύματα που μπορεί να μην ήξερες ότι σε πονάνε. Ταυτόχρονα, και επειδή δεν κόβεται το σεξ, θα νιώθεις γεμάτος ενέργεια για αναζωογωνητικό σεξ.
Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία θα φέρει στη ζωή σου την τύχη που χρειάζεσαι ειδικά σε θέματα κληρονομικά, δανείων, διακανονισμών.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη να γίνεται ακριβώς απέναντι από το δικό σου ζώδιο αποκλείεται να μη νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στις σημαντικές σου σχέσεις. Θα έρθουν στο φως “πληγές” που θα χρειαστεί να τις θεραπεύσεις ενώ σύντροφος και συνεργάτες μπορεί να είναι αρκετά εριστικοί απέναντι σου.
Να ξέρεις ότι τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια καλή καινούργια αρχή στις σχέσεις. Ακόμα και αν αυτή η αλλαγή δε φέρει κάτι εντελώς καινούργιο στη ζωή σου, τουλάχιστον θα έχεις απαλλαγεί από συσσωρευμένη κακή ενέργεια.

Ζυγός

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσέξεις τον εαυτό σου, την υγεία και τις συνήθειες σου. Δώσε προσοχή σε αυτούς τους τομείς της ζωής γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις εκεί ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ενδέχεται ένα κρυμμένο τραύμα που λέει και τι τραγούδι να έρθει στην επιφάνεια. Αν έρθει, φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να το θεραπεύσεις και να απαλλαγείς από αυτό.
Σε κάθε περίπτωση κάνε μια νέα αρχή βάζοντας νέες συνήθειες στην καθημερινότητα σου και υιοθετώντας ένα νέο πιο λειτουργικό καθημερινό πρόγραμμα.

Σκορπιός

Να και ο γόης της Νέα Σελήνης!  Πάντα με τους πλανήτες στους Ιχθύες βρίσκεις την παιδική σου χαρά, την όρεξη για να δημιουργήσεις και θυμάσαι την τέχνη της αποπλάνησης. Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις και να εκφραστείς και αυτός θα είναι και ο τρόπος σου για να γίνεις καλά από κάτι που σε πλήγωσε και σε βασανίζει.
Με τον Δία στο δικό σου ζώδιο, έχεις κάτι παραπάνω από καλή τύχη αυτή την εποχή, οπότε μην αφήνεις τις ημέρες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλεύεσαι για να προχωρήσεις.

Τοξότης

Πρακτικά, δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος για εσένα καθώς νιώθεις την πίεση να έρχεται από πολλές κατευθύνσεις. Όμως, σύντομα ο Ήλιος θα μπει στον Κριό και θα νιώσεις τα πράγματα να κυλάνε καλύτερα. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου θέλει να ασχοληθείς και να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σαν ακίνητο και με την οικογένεια σου. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας να χρειαστεί βοήθεια, ενδεχομένως κάτι στο σπίτι σου να χρειαστεί επισκευή.
Όταν νιώσεις πίεση να θυμάσαι ότι η… μπόρα που θα ξεσπάσει τον Απριλίο θα περάσει από δίπλα σου χωρίς όμως να σε αγγίξει.

Αιγόκερως

Πρακτικά είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να κάνεις, να προσέξεις, να διορθώσεις και να φροντίσεις. Καθώς έχεις την πίεση αλλά και την στήριξη του Κρόνου, η Νέα Σελήνη του Μαρτίου δε θα σε απασχολήσει δημιουργώντας σου σοβαρά θέματα. Πιθανώς να ήρθε η ώρα να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το μεταφορικό σου μέσον ή με την επικοινωνία σου. Ενδεχομένως κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον να χρειάζεται φροντίδα και να ασχοληθείς με αυτό το θέμα.
Αύριο ο Άρης ο πλανήτης της δράσης μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και οι ρυθμοί σου, η ενέργεια και οι ορμητικότητα σου θα γίνουν πιο έντονες.

Υδροχόος

Πώς σου φαίνεται που τα οικονομικά σου παρουσιάζουν κινητικότητα; Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν στο εισόδημα σου. Θα έχεις την έμπνευση για να βρεις τρόπους να αυξηθούν τα έσοδα σου ή να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Καθώς η Νέα Σελήνη κάνει μια σύνοδο με τον Χείρωνα ενδεχομένως τώρα να ανακαλύψεις ποια είναι η… πληγή των οικονομικών σου για να τη φτιάξεις.
Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να τα πηγαίνει καλά με τον Άρη θα δεις ότι η ενέργεια θα είναι με το μέρος σου και θα εναρμονίζεται με αυτά που θέλεις να πετύχεις. Οπότε, μη χάνεις χρόνο χαζεύοντας.

Ιχθύες

Ήρθε η εποχή να απαλλαχθείς από ό,τι σε βαραίνει, από ό,τι σε έχει πληγώσει και από ό,τι σε πονάει. Αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε δικά σου προσωπικά θέματα. Όπως λέγαμε και πιο πάνω υπάρχει η πιθανότητα αυτή η νέα αρχή να μην ολοκληρωθεί φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείς, όμως όσα θα μάθεις και όσα θα συμβούν στη διαδρομή θα είναι πολύτιμα για εσένα.
Ο Δίας από τον Σκορπιό σου φέρνει την τύχη που χρειάζεσαι για να πάνε τα πράγματα ανέλπιστα καλά όμως το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη φέρνει σε όλους και ειδικά σε εσένα ανυπομονησία, εκνευρισμό και θυμό. Όμως, είσαι ψάρι και πάντα τα καταφέρνεις λίγο καλύτερα από όσο νομίζεις.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.