από την Καίτη Φαρμάκη

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι γεμάτη ορμή αλλά και εμπόδια. Δεν γίνεται να μην νιώθεις την ανάγκη για μια νέα αρχή. Δεν γίνεται να μη θέλεις να ελευθερωθείς, να βγεις στο φως και να βρεις ποιος πραγματικά είσαι και τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Η ζωή σου δείχνει έναν δρόμο. Θα τον περπατήσεις παρά τα εμπόδια που θα βρεις;

Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου

πραγματοποιείται στις 15 μοίρες του Κριού και επηρεάζει άμεσα:

 

Κριούς γεννημένους 3-7 Απριλίου

Καρκίνους γεννημένους 5-9 Ιουλίου

Ζυγούς γεννημένους 6-10 Οκτωβρίου

Αιγόκερους γεννημένους 4-8 Ιανουαρίου

 

και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες ανάμεσα στις 13-17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Δεν είναι τυχαίο που είστε το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Έχετε όλη τη δύναμη, την ορμή και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται κάθε τι προκειμένου να ξεκινήσει.
Με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ήρθε η ώρα να φωνάξετε Ελευθερία ή Τίποτα! Έφτασε η στιγμή για να ανοίξουν νέοι κύκλοι στη ζωή σας και για να πάρετε νέες εμπειρίες. Σε όλο αυτόν τον χορό της έξαψης για μια νέα αρχή, βάζει τους δικούς του περιορισμούς ο Κρόνος. Κάποιες υποχρεώσεις ή κάποια γεγονότα βάζουν εμπόδια στον δρόμο σας.
Το σίγουρο όμως είναι ότι ένας νέος κύκλος ανοίγει και ότι η ζωή σας αλλάζει!

Ταύρος

Τα καλά νέα είναι ότι τον επόμενο μήνα θα έρθει η δική σας σειρά για να κάνετε μια νέα αρχή. Τα περίεργα νέα είναι ότι μέχρι τότε θα χρειαστεί να δώσετε μια μικρή μάχη με τον εαυτό σας για να κάνετε όσα χρειάζεται καθώς η ενέργεια σας δεν θα είναι και στα πιο δυνατά της σημεία. Ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Καλό είναι όλο αυτό το διάστημα να μην πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές ιστορίες.
Πάντως να ξέρετε ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας, κάτι το οποίο δεν θα μείνει κρυφό για πολύ.

Δίδυμοι

Νέοι στόχοι, νέοι άνθρωποι σε νέες ομάδες μπαίνουν στη ζωή σας. Ήρθε η εποχή να ασχοληθείτε με ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον σας, να θέσετε νέους στόχους και με τη βοήθεια άλλων να τους πετύχετε. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι που θα μπουν αυτό το διάστημα στον φιλικό σας κύκλο.
Πιθανόν να έχετε αλλαγές στα χρήματα που παίρνετε από την εργασία σας.

Καρκίνος

Καιρό τώρα σκέφτεστε να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας. Να, η ευκαιρία, λοιπόν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει νέες επαγγελματικές περιπέτειες που ακόμα κι αν έρθουν φέρνοντας μαζί τους κάποια ένταση εσείς τελικά θα βγείτε κερδισμένοι. Μη φοβηθείτε τα εμπόδια, λοιπόν!
Γενικά, αναθεωρείτε πράγματα σχετικά με την καριέρα σας ενώ είναι ευκαιρία να κάνετε και ένα… επαναλανσάρισμα στη δημόσια εικόνα σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ενώ όλους τους άλλους τους “χτυπάει” εσάς σας χαϊδεύει δίνοντας σας ένα ελαφρό σπρώξιμο στην πλάτη προκειμένου να εξελιχθείτε. Ήρθε η εποχή να επανεκτιμήσετε ή και να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας. Αποχαιρετήστε τις παλιές πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια.
Πολύ πιθανό να ανοίξει ο δρόμος για επαφές με το εξωτερικό για δουλειές ή απλά για ταξίδια που θα βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

Παρθένος

Ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχετε εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά άλλων. Κάτι αλλάζει στο εισόδημα του συντρόφου σας, κάποιο χρέος εξοφλείτε ή κάποιο δάνειο παίρνετε.  Σε κάθε περίπτωση, σας δίνετε η ευκαιρία να ανοίξετε έναν νέον κύκλο στα σοικονομικά σας οπότε φροντίστε να τον εκμεταλλευθείτε.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η σεξουαλικότητα σας δέχεται μια τονωτική ένεση κάνοντας σας να απολαμβάνετε περισσότερο και πιο ουσιαστικά τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου δεν επηρεάζει πολύ  μόνο τους Κριούς αλλά και εσάς! Ήρθε η εποχή να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιοι σύντροφοι ή συνεργάτες φεύγουν ή έχουν ήδη φύγει και κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι, στην κυριολεξία,να ορμήσουν στη ζωή σας. Όλο αυτό δεν θα γίνει με τον ήρεμο τρόπο αλλά μέσα από κάποιες εντάσεις.
Το σίγουρο είναι ότι εσείς με τη διπλωματία σας θα καταφέρετε αυτό που θέλετε. Ένας γάμος είναι ένα πιθανό σενάριο για εσάς.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα για θεαματικές περισσότερες αλλαγές στη ζωή σας. Τον Απρίλιο όμως είναι ευκαιρία με αυτή τη Νέα Σελήνη να επανεκτιμήσετε ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε καθημερινά και να αλλάξετε όπου χρειάζεται το καθημερινό σας πρόγραμμα προκειμένου να σας εξυπηρετεί.
Καλό είναι να ξεκινήσετε κάποια αθλητική δραστηριότητα καθώς είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε και να αγαπήσετε πιο πολύ το σώμα σας.

Τοξότης

Και για εσάς, όπως και για τους Λέοντες, αυτή είναι μια καλή σελήνη για εσάς. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου φέρνει στη ζωή σας τη χαρά, τη δημιουργικότητα αλλά και το φλερτ που μπορεί και να σας έλειπε. Ανοίγει ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων αλλά και ένας νέος κύκλος θαυμαστών. Αν είστε ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον ενώ οι δεμευμένοι πολύ πιθανό να ερωτευθείτε ξανά τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να μετακομίσετε; Πολλοί Αιγόκεροι θα αλλάξετε σπίτι ή θα αλλάξετε κάτι στο σπίτι που ήδη μένετε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θέματα με άτομα της οικογένειας σας. Ίσως αλλάξει η σχέση σας με κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια ή μπορεί να προστεθούν πρόσωπα στον οικογενειακό σας κύκλο.
Η ένταση καραδοκεί αλλά πια θα το ξέρετε ότι κάθε ουσιαστική αλλαγή, κι εσείς έχετε πολλές αυτό το διάστημα, έρχεται με… ξεβόλεμα.

Υδροχόος

Ήρθε η εποχή να δικτυωθείτε περισσότερο. Ανοίγει ο κύκλος σας, επικοινωνείτε περισσότερο, εκφράζεστε, μετακινείστε. Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει μια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο ή μια αλλαγή στα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε. Θα σας απασχολήσουν αρκετά οι σχέσεις με αδέλφια ή και με γείτονες ενώ είναι πολύ πιθανό να έχετε καθημερινά πολλές μετακινήσεις που δεν τις υπολογίζατε.

Ιχθείς

Είναι μια Νέα Σελήνη που αφορά απόλυτα τα οικονομικά σας. Θα παλέψετε με τον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε πόσα ζητάτε, πόσα ξοδεύετε, πόσα παίρνετε και πόσα αξίζετε! Όποιο κι αν είναι το θέμα, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια επαναξιολόγηση του κεφαλείαου που λέγεται… εαυτός σας και να ξεκινήσετε με νέες ιδέες και νέα πλάνα την όποια οικονομική σας δραστηριότητα. Καιρός να καταλάβετε το πόσο αξίζετε!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα