Μετά από ένα σκληρό καλοκαίρι, έρχεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο έτοιμη να βάλει μια τάξη στο χάος και να δώσει νέες ευκαιρίες. Μπορεί όλο αυτό να μην φαίνεται συναρπαστικό όμως φαντάσου έναν κόσμο χωρίς τάξη, εξυπηρέτηση, επικοινωνία, αποτελεσματικότητα, χιούμορ αλλά και χωρίς την καθαρή και γήινη ομορφιά της Παρθένου. Σήκωσε τα μανίκια και βάλε μια τάξη στο χάος σου.
Σε συμφέρει!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 9 Σεπτεμβρίου

φέρνει και τόσες ευκαιρίες για εξέλιξη και έργο

που θα είναι κρίμα να την αφήσεις να περάσει και να φύγει ανεκμετάλλευτη.

Ο κακός λύκος στο παραμύθι είναι ο Ποσειδώνας που κάνει μια δύσκολη γωνία με την Νέα Σελήνη.
Όταν θέλεις να ξεφύγεις από τις λεπτομέρειες, όταν θα ψάχνεις ένα παράθυρο για να δεις έξω και να ονειροπολήσεις, όταν θα δεις κάτι που θα σου φαίνεται τέλειο, προτού παραδοθείς στο όνειρο τσέκαρε δυο φορές ή άφησε λίγο τον χρόνο να κάνει τον δικό του έλεγχο.
Πολύ πιθανό ό,τι φαίνεται ιδανικό να μην είναι τελικά και τόσο τέλειο.

Από την Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζονται οι

 

Παρθένοι 7-11 Σεπτεμβρίου
Ιχθείς 6-10 Μαρτίου
Τοξότες 7-11 Δεκεμβρίου
Δίδυμοι 6-10 Ιουνίου

 

και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια και κυρίως ανάμεσα στις 15-19 μοίρες.

New Moon Virgo Rules

Άλλαξε τα χημικά καθαριστικά με άλλα περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον.
Τώρα είναι η ευκαιρία

Βάλε μια τάξη στο σπίτι, στις ντουλάπες στα συρτάρια και στη ζωή σου.
Η Παρθένος θα είναι μαζί σου για να σου δίνει δύναμη και τις πιο πρακτικές ιδέες.

Ανακύκλωσε
Η γη αξίζει λιγότερο πλαστικό!

Γυμνάσου
Το ζώδιο της Παρθένου δεν θέλει να γυμνάζεσαι εντατικά και εντυπωσιακά. Θέλει να γυμνάζεσαι με πρόγραμμα για το καλό της υγείας σου. Είναι μια πράξη φροντίδας για το κορμάκι σου και αυτή είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο.

Φρόντισε ένα αδέσποτο
Το ζώδιο της Παρθένου ταυτίζεται με την έννοια της φροντίδας και αισθάνεται καλύτερα από ποτέ όταν υπηρετεί κάτι που έχει έναν καλό σκοπό.
Αν σκοπεύεις να υιοθετήσεις ένα αδεσποτάκι, η Παρθένος θα τα κάνει όλα πιο εύκολα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη σου βάζει ιδέες για να αλλάξεις τη διατροφή σου προς το καλύτερο, να ξεκινήσεις γυμναστική και να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Στη δουλειά ίσως υπάρξει μια αλλαγή στο ωράριο εργασίας σου ή σε όσα κάνεις εκεί. Κάνοντας όλα αυτά θα έχεις κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά μην τα αφήσεις να σε γυρίσουν πίσω.
Η Αφροδίτη που μόλις μπήκε στον Σκορπιό θα φέρει στη ζωή σου πάθος ίσως και κάποια κρυφή σχέση.

Ταύρος

Αν κάποιο ζώδιο νιώσει περισσότερο απ΄ όλα τα άλλα τη ρομαντική πλευρά της Νέας Σελήνης, αυτό είναι το δικό σου. Βρίσκεις νέους τρόπους να γοητεύεις, να φλερτάρεις, να εκφράζεις τα ταλέντα σου, να δημιουργείς και να γίνεσαι και πάλι παιδί. Πολύ ευνοϊκή εποχή για να αποκτήσεις ένα μωράκι, αν θέλεις.
Η Αφροδίτη που μόλις μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού, με το οποίο συνδέεσαι άμεσα, θα φέρει εύνοια στις συνεργασίες και στις πιο σημαντικές σχέσεις σου. Για εσένα είναι η ζωή…

Δίδυμοι

Όπως και η Παρθένος έτσι και οι Δίδυμοι έχετε τον ίδιο κυβερνήτη πλανήτη: τον Ερμή, ο οποίος μόλις μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου χαρίζοντας σου πιο αποτελεσματική επικοινωνία, έστω και με κάποιες υπερβολές, και μια αίσθηση ότι είσαι σε μια καλή φάση της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το σπίτι σαν οίκημα, την οικογένεια σου και ό,τι εσύ θεωρείς οικογένεια και ρίζες.
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις στο πρόγραμμα σου την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Καρκίνος

Κάθε Νέα Σελήνη σε επηρεάζει και σε ωθεί σε μια νέα αρχή. Ήρθε η εποχή για να ανανεώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και να αλλάξεις κάτι στον τρόπο που μιλάς. Μήπως σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο; Όλα αυτά τα θέματα κινητοποιούνται από τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου.
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει όλη τη γοητεία του κόσμου και μια παιχνιδιάρικη, δημιουργική διάθεση.

Λέων

Τι να σου πει μια απλή Νέα Σελήνη μετά τις εκλείψεις του καλοκαιριού; Κι όμως… Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στην Παρθένο σού δίνει την ευκαιρία να δεις καθαρά αλλά και να αποδείξεις πόσο και πόσα αξίζεις. Η αυτοπεποίθηση σου μπορεί να τονωθεί αυτό το διάστημα και να καταλάβεις πόσα μπορείς να καταφέρεις στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις. Φρόντισε να έχεις μια καθαρή εικόνα για το πόσα χρωστάς ή σου χρωστάνε γιατί μάλλον εκεί υπάρχει ένα… σύννεφο.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει να το “ζεις” υπερβολικά θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου, όμως αυτή η υπερβολή δεν θα μπορέσει να σε βλάψει.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε όλα σου τα προσωπικά θέματα. Ποιος είσαι, τι θέλεις από τη ζωή, ποιος θέλεις να γίνεις, πώς βλέπεις τον ευατό σου, πώς διαχειρίζεσαι τα προσωπικά σου θέματα; Είναι μια καλή εποχή για να κάνεις μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς καθώς η υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να σου πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις. Λίγη προσοχή σε σχέσεις, συνεργάτες και συνεργασίες γιατί σε αυτόν ακριβώς τον τομέα υπάρχει ένα σύννεφο που δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει σε εσένα μια καινούργια συνειδητοποίηση, ένα παραθυράκι στο υποσυνείδητο σου, κάτι που θα σε βοηθήσεις λίγο αργότερα, με την επόμενη Νέα Σελήνη που θα γίνει στο δικό σου ζώδιο, να είσαι πιο δυνατός, αποτελεσματικός και αυθεντικός. Ένα νέο πνευματικό ξεκίνημα σε περιμένει.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δίνει μια εύνοια ή και μια πολύ καλή ώθηση τόσο στα οικονομικά σου όσο και στην αυτοπεποίθηση σου. Πρόσεχε μόνο να μην αφεθείς πολύ στο φαγητό.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκινάει έναν νέο κύκλο γνωριμιών αλλά και ομαδικής εργασίας. Γι’ αυτό και καλό είναι να δεχτείς κάθε πρόσκληση που θα σου γίνει για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και για να δικτυωθείς. Νέοι στόχοι και νέα projects έρχονται στον δρόμο σου.
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο για σχεδόν τρεις (!) μήνες θα δεις να γίνεται πιο ανάλαφρη η διάθεση σου και πιο ακαταμάχητη η γοητεία σου. Ένας νέος έρωτας ή η βελτίωση μιας σχέσης είναι το δωράκι σου από την Αφροδίτη. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς και με θέματα ομορφιάς.

Τοξότης

Τι καινούργιο ετοιμάζεις ή έρχεται σε εσένα στον τομέα της καριέρας σου; Κάτι νέο ξεκινά, ένας καινούργιος κύκλος καριέρας ανοίγει. Όλα αυτά θα σου δώσουν μια νέα ευκαιρία για να δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι και τι μπορείς να επιτύχεις. Από την άλλη είναιένα διάστημα που νιώθεις πίεση ή και  απογοήτευση σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Δες θετικά τα πράγματα, όπως κάνεις πάντα, και όλα θα πάνε μια χαρά.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε κάνει να συμπαθήσεις λίγο και να συμφιλιωθείς με ό,τι ψυχολογικό σε κρατάει πίσω, με σκοπό να ξεκαθαρίσεις .

Αιγόκερως

Το επόμενο διάστημα μην χάσεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι για δουλειά ή για διασκέδαση. Η Νέα Σελήνη θέλει να σε ταξιδέψει και να σε κάνει να φρεσκάρεις τις ιδέες σου, που σαν Αιγόκερως, είναι συχνά κάπως συντηρητικές. Η πολύ θετική γωνία της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη, σταθεροποίηση και ισχύ.
Η Αφροδίτη που μόλις μπήκε στον Σκορπιό ευνοεί τη δικτύωση σου, ακόμα και τον έρωτα, μέσα από κοινές παρέες, ομάδες ή και ίντερνετ.

Υδροχόος

Μια γνωστή μου αστρολόγος συμβουλεύει αυτές τις ημέρες τους Υδροχόους να προσέχουν για τους τοξικούς πρώην. Ίσως να είναι κάπως υπερβολική όμως αυτό το διάστημα μαζί με το παρελθόν θα εμφανιστούν και ευκαιρίες να αναγεννηθείς αλλά να κάνεις μια νέα αρχή σε χρήματα που διαχειρίζεσαι με άλλους -εφορίες, δάνεια, κοινό ταμείο.
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό για τρεις περίπου μήνες θα έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευθείς επαγγελματικές προτάσεις, να δείξεις τις ικανότητες σου και γενικότερα να χτίσεις όχι μόνο το όνομα σου αλλά και τον… μύθο σου!

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη γίνεται σε ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του ωροσκοπίου σου επηρεάζοντας τις σημαντικές σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Είναι ένα φεγγάρι με πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη, οπότε είναι πιθανό να ανανεώσεις σχέσεις και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν ή να προχωρήσεις σε άλλες που θα προκύψουν στην πορεία.
Τα άλλα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί για τρεις περίπου μήνες στον Σκορπιό δίνοντας σου δημιουργικότητα, γοητεία και ακαταμάχητο joie de vivre.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.