από την Καίτη Φαρμάκη

Ποιος να το περίμενε ότι η Νέα Σελήνη στον πολύπλοκο, δύσκολο και μυστηριώδη Σκορπιό θα ήταν και η καλύτερη των τελευταίων μηνών;
Μάζεψε τις δυνάμεις σου και κάνε μια νέα, συναρπαστική, ουσιαστική αρχή με αποτελέσματα που θα τα βλέπεις για καιρό!

Αν ο φοίνικας, ένα από τα σύμβολα του Σκορπιού, αναγεννάται από τις στάχτες του γιατί να μην μπορέσεις κι εσύ;
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου έρχεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας για να σε κάνει να τολμήσεις νέα ξεκινήματα.
Είναι ευνοϊκή, είναι θετική, δίνει δύναμη και έμπνευση, αν και έχει κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην υλοποίηση όσων θέλεις να επιτύχεις. Έτσι γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα, όμως…

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ο κόσμος όπως τον ήξερες άλλαξε και μαζί του άλλαξες κι εσύ, έρχεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για να σε ανταμείψει και για να σε κάνει να καταλάβεις επιτέλους τη δύναμη σου και το πόσα μπορείς να καταφέρεις.

Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα κατάλληλο διάστημα για κάποια καινούργια αρχή σε συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου, άρα και της ζωής σου.

 

Καθώς η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου γίνεται στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού, τα αποτελέσματα αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσουν στον χρόνο. Άρα αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις περισσότερο αυτό το διάστημα.

Το μυστικό κάθε Νέας Σελήνης είναι η προσπάθεια. Ο δρόμος ανοίγεται μπροστά σου. Εσύ απλά θα χρειαστεί να βρεις τη δύναμη και τον τρόπο να τον περπατήσεις ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις για να σου δώσει τελικά το σύμπαν αυτό που θέλεις ή που σου αναλογεί.

Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου έρχεται να χτίσει στα… συντρίμια των τελευταίων μηνών.
Ο Σκορπιός έχει να κάνει με την αναγέννηση.
Οπότε, μην κοιτάς στο τι άφησες πίσω σου ή τι δεν άντεξε στους πλανητικούς… σεισμούς.
Δες τι μπορείς να κάνεις για να αναγεννηθείς, για να αλλάξεις βαθιά και για να ανακαλύψεις τις κρυμμένες σου δυνάμεις.

Το εξάγωνα που κάνει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα και με τον Ποσειδώνα μιλάνε ξεκάθαρα για ισχύ, κρυμμένη δύναμη που έρχεται στην επιφάνεια αλλά και όνειρα και έμπνευση για ένα καλύτερο μέλλον με καλύτερες συνθήκες, σχέσεις και συνεργασίες. Θα την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη;

Το μόνο αγκαθάκι είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό και στον Ερμή που αν και θα γυρίσει ανάδρομος στις 18 Νοεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει να… σέρνεται φέρνοντας εμπόδια.

Good News Alert! Από αύριο και μέχρι τον Νοέμβριο του 2019, ο πλανήτης Δίας, που φέρνει όλα τα δώρα αλλά και τις υπερβολές, μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, σε μια θέση που του πηγαίνει πολύ, φέρνοντας χαμόγελα και ευκαιρίες κυρίως σε Τοξότες, Λέοντες και Κριούς.

Από τη Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου 2018 επηρεάζονται κυρίως οι:

 

Σκορπιοί γεννημένοι 5-9 Φεβρουαρίου
Υδροχόοι γεννημένοι 1-5 Φεβρουαρίου
Ταύροι γεννημένοι 3-7 Μαΐου
Λέοντες γεννημένοι 5-9 Αυγούστου

 

και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες ανάμεσα στις 12 και 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων

Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα σελήνη και για Καρκίνους και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου ενώ ευνοούνται ακόμα Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. Ποια νέα αρχή βάζετε στο πρόγραμμα;

Κριός

Και ήρθε η εποχή που θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τους άλλους, όπως δάνεια, εφορίες, κληρονομιές, διατροφές. Το καλό είναι ότι οι ευνοϊκές όψεις της Νέας Σελήνης θα σε βοηθήσουν ώστε να μην αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες όταν ασχοληθείς με αυτά τα θέματα, ακόμα κι αν υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις.
Επίσης, αν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη σεξουαλική σου ζωή ή δραστηριότητα, τώρα θα βρεις μέσα σου και τη διάθεση και το πάθος.

Ταύρος

Μια Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση, καθώς το παιχνίδι παίζεται κυρίως από τους άλλους και εσύ απλά ανταποκρίνεσαι. Αυτή είναι μια καλή Νέα Σελήνη που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στις σημαντικές σχέσεις σου, στον γάμο και στις συνεργασίες σου. Έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις το έργο με τους ίδιους ίσως πρωταγωνιστές αλλά με άλλο σενάριο και με happy end αυτή τη φορά.
Η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, βρίσκεται στον Ζυγό ανάδρομη και αυτό μπορεί να φέρει στο τώρα σου έρωτες, σχέσεις, συνεργασίες, ακόμα και χρήματα, από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Είναι η εποχή που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες ήρθε η εποχή να κάνω διατροφή, να γυμναστώ, να οργανώσω καλύτερα το καθημερινό μου πρόγραμμα. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη καθημερινότητα, λιγότερο άγχος και τελικά καλύτερηη ποιότητα ζωής. Είναι μια καλή εποχή για να κάνεις εξετάσεις.
Ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που δεν είναι και το πιο δυνατό του, οπότε αυτός είναι ο λόγος που αυτή την εποχή ίσως να νιώθεις περισσότερη αδυναμία από όση συνήθως.

Καρκίνος

Πάντα όταν ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό είναι μια καλή εποχή για εσένα καθώς νιώθεις τη χαρά της ζωής, την όρεξη της δημιουργίας, την γοητεία του φλερτ. Είναι μια καλή και δημιουργική περίοδος για εσένα και θα δεις ότι θα τη χαρείς σαν μικρό παιδί ή σαν σκανταλιάρης έφηβος.
Η Νέα Σελήνη σού δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι δημιουργικό, να έχεις μια εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, να περάσεις καλά με τα παιδάκια σου. Θα δεις ότι θα νιώσεις αρκετά τη δύναμη σου αυτό το διάστημα αλλά και θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις.

Λέων

Η οικογένεια και τα παντός είδους θέματα της έρχονται στο επίκεντρο αυτής της Νέας Σελήνης. Τι θέλεις να αλλάξεις στο σπίτι σου, ποια νέα αρχή θέλεις να κάνεις με μέλη της οικογένειας σου, πώς θα αξιοποιήσεις τη βάση ή και τις ρίζες σου για να πας ακόμα πιο μακριά;
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει λίγη ένταση παραπάνω σε αυτά τα θέματα αλλά τίποτα που θα σε πιέσει υπερβολικά. Αυτή την εποχή με τον Ήλιο στον Σκορπιό δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πιο ουσιαστικός ως άνθρωπος αλλά και πιο μυστήριος και γοητευτικός. Καθόλου άσχημα και για εσένα αλλά και για εμάς γύρω σου.

Παρθένος

Να μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου, με τον τρόπο που σκέφτεσαι, που μετακινείσαι, που επιδράς, που σχετίζεσαι με αδέλφια ή συγγενείς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια αρχή σε όλα τα παραπάνω θέματα ή να φέρει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το μεταφορικό σου μέσον.
Τα άτομα του περιβάλλοντος σου σού δίνουν αυτό το διάστημα πολύτιμη βοήθεια. Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Ερμής στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που δεν του πηγαίνει και τόσο πολύ, σε κάνει να αισθάνσαι ότι δεν έχεις και τόση δύναμη ή αντοχή.

Ζυγός

Να, μια Νέα Σελήνη που δίνει την ενέργεια της στα οικονομικά σου. Είναι ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κάνοντας μια νέα αρχή. Πολύ πιθανό να νιώσεις κάποια πίεση ή οποία θα προέρχεται από εσένα και μόνο. Επιθυμείς να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την καθημερινότητα σου. Αυτό το διάστημα σου δίνεται αυτή η ευκαιρία οπότε καλό είναι να την εκμεταλλευθείς. Είναι μια καλή ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσεις και το πόσο αξίζεις.
Σίγουρα σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου Αφροδίτη είναι και θα είναι ανάδρομη μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου.

Σκορπιός

Και ναι, ήρθε η εποχή που θα θέλεις να κάνεις μαι καινούργια αρχή. Είναι η εποχή που θέλεις να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Αφού πέταξες από πάνω σου το παλιό σου δέρμα αφού έκαψες ό,τι δεν σε αντιπροσώπευε, ήρθε η ώρα να ξανασυστηθείς στον κόσμο σου. Μη φοβηθείς τα νέα ξεκινήματα. Ανακάλυψε τι σου αρέσει και τι θέλεις τόσο εσωτερικά όσο και κοινωνικά και απλά κάν’ το.
Οι καλές όψεις Ήλιου Σελήνης με τον Πλούτωνα και με τον Ποσειδώνα σε ενδυναμώνουν και σου δίνουν έμπνευση για να συνεχίσεις. Οι ευχές και οι προσευχές σου εισακούστηκαν. Τώρα μένει να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου για να επιτύχεις ό,τι θέλεις.

Τοξότης

Από αύριο με τον Δία στον Τοξότη ξεκινάει μια νέα εποχή για εσένα ενώ η επόμενη Νέα Σελήνη θα γίνει στο δικό σου ζώδιο.
Αυτή η εποχή, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, δεν είναι για εσένα και η πιο εξωστρεφής ή η πιο χαρούμενη που μπορεί να υπάρξει. Όμως, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, να κοιτάξεις τι μπορείς να κάνεις με όσα ψυχολογικά θέματα σου σε απασχολούν, για να ασχοληθείς και να λύσεις ό,τι σε κρατάει πίσω. Πάρε τον χρόνο σου, γέμισε τις μπαταρίες σου, ξεκίνα και ψυχοθεραπεία, αν θέλεις, και ετοιμάσου να βγεις στο φως μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Πολύ πιθανό να θέλεις να κρατήσεις μυστικά τα σχέδια σου αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να μην έχει το όνομα σου όμως δουλεύει για εσένα σε πολλά επίπεδα. Οι αλλαγές και οι νέες αρχές που θέλεις να κάνεις έχουν να κάνουν με τους στόχους σου, τους φίλους σου, τη δικτύωση σου και με τη συλλογική δουλειά. Τι έχεις να δώσεις αλλά και να πάρεις από αυτούς τους τομείς;
Οι γεννημένοι κοντά στις 11 Ιανουαρίου θα λάβετε κάτι σαν δώρο από τον Πλούτωνα, ο οποίος έχει φέρει τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω αυτό το διάστημα στη ζωή σας.
Έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις καινούργια σχέδια που θα σε φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σου, ακόμα κι αν υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση. Σε γενικές γραμμές, νιώθεις λιγότερο μόνος από ποτέ με αυτή τη Νέα Σελήνη και με τόσους ανθρώπους γύρω σου.

Υδροχόος

Μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πάντα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Τι καινούργιο θέλεις να καταφέρεις στην καριέρα σου, ποια επιτεύγματα έχεις μπροστά σου, πώς θέλεις να σε βλέπουν οι άλλοι;
Καθώς ο Ήλιος σου κάνει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό όλα αυτά θα τα ζήσεις με λίγη ένταση ή πίεση παραπάνω από όση θα ήθελες. Όμως το αποτέλεσμα θα σε πάει κάποια βήματα πιο κοντά στον στόχο σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις υπερβολές τις οποίες θα μπορέσεις να αποφύγεις αν κάνεις έναν καλό προγραμματισμό.
Να θυμάσαι ότι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε ψάχνει αν το ψάχνεις κι εσύ…

Ιχθείς

Να, μια Νέα Σελήνη που θα ανοίξει τους ορίζοντες και το μυαλό σου μαζί και που θα σου χαρίσει όλη την έμπνευση του κόσμου. Και τώρα θα με ρωτήσεις τι να την κάνω την έμπνευση; Μα από την έμπνευση ξεκινούν τα πάντα στη ζωή μας. Οπότε, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να ταξιδέψεις, για να δώσεις σημασία στα σημάδια, για να διαβάσεις, για να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς και έτσι να γίνεις ένα ακόμα πιο συναρπαστικό άτομο.
Ο Σκορπιός, με τον οποίο πάντα τα πήγαινες καλά, τώρα σου χαρίζει το δώρο της χαράς, της εξέλιξης και της έμπνευσης.

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.