από την Καίτη Φαρμάκη

5-28 Μαρτίου/2019 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ. Η ασυνεννοησία που φέρνει ο ανάδρομος «παντρεύεται» με την ασάφεια που φέρει ο Ιχθύς και έτσι το τοπίο γίνεται θολό, ασαφές και σίγουρα ακατάλληλο για σημαντικές αποφάσεις και αγορές.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι και κατασροφικός. Μέσα στον κόσμο και τη ζωή μας έχει και αυτός τη χρησιμότητα του. Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από δεύτερο χέρι, αν θέλεις κάτι να… ξεφορτωθείς, αν θέλεις να ρυθμίσεις παλιές υποθέσεις ή να βρεις κάτι που έχει παραπέσει είναι ιδανική περίοδος Διάβασε πατώντας εδώ όλα τα μυστικά του ανάδρομου Ερμή.

Κριός

Μυστικά, παρασκήνιο και ψέματα έρχονται στην επιφάνεια με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθείς. Τι κρατήσατε κρυφό ή ποια ψεματάκια είχατε πει; Τώρα, ενδέχεται να αποκαλυφθούν. Πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες 23 ημέρες να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις. Κατά τα άλλα, αυτή είναι η ιδανική περίοδος να ξεκινήσετε ψυχανάλυση και να αντιμέτωπίσετε παλιούς φόβους και τραύματα.
Να δίνετε σημασία στα όνειρα σας και στο ένστικτο σας αλλά όχι και στις ανασφάλειες σας που θα εμφανίζονται απρόσκλητες.

Ταύρος

Σχέδια που είχατε κάνει και δεν είχαν προχωρήσει τώρα ήρθε η εποχή να ξαναέρθουν προς συζήτηση και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να κάνετε με αυτά. Επιπλέον, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξανασυναντηθείτε με φίλους με τους οποίους είχατε χαθεί ή που είχατε μαλώσει. Γενικά, θα δοθούν πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσει ο φιλικός σας κύκλος.
Μην σας πτοήσουν τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και η ασυνεννοησία που θα προκύψουν αν δουλεύετε σε ένα ομαδικό project.

Δίδυμοι

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής χτυπάει κατευθείαν στα επαγγελματικά σας και σας επηρεάζει με δυο τρόπους. Είτε επανεξετάζετε θέματα καριέρας, δηλαδή τι θέλετε να κάνετε επαγγελματικά στη ζωή σας είτε επανέρχεται μια πρόταση που σας είχε γίνει και την επανεξετάζετε. Περισσότερο από κάθε άλλον, εσείς προσέξτε πού βάζετε την υπογραφή σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα είστε πιο μπερδεμένοι από όσο συνήθως ενώ οι καθυστερήσεις κάθε είδους θα είναι στο πρόγραμμα.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς δεν είναι και τόσο δύσκολος για εσάς. Αν δεν έχετε πάρει το πτυχίο σας τώρα βάζετε τα δυνατά σας για να τελειώνετε με αυτό ή επανεξετάζετε παλαιότερες νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, να προσέξετε τσεκάροντας δυο και τρεις φορές κάθε λεπτομέρεια αν είναι να φύγετε ταξίδι.
Πολύ πιθανό να έχετε συναντήσεις με άτομα που έρχονται από μακριά ξαφνικά στη ζωή σας.

Λέων

Τα οικονομικά σας και ειδικά όσα χρωστάτε ή όσα σας χρωστάνε είναι τα θέματα που θα έρθουν τώρα στο φως για να λυθούν, να επιστραφούν ή να διευθετηθούν. Και τα θέματα διατροφών είναι σε αυτή την κατηγορία. Γενικά, να προσέχετε αρκετά σε ό,τι υπογράφετε ή συμφωνείτε τους… κρυφούς όρους που θα αποκαλυφθούν αργότερα και δεν θα σας αρέσουν.

Παρθένος

Καλημέρα θα λέτε εσείς, καλησπέρα θα σας λένε οι άλλοι. Ο ανάδρομος Ερμής χτυπάει κατευθείαν στις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες σας φέρνοντας ασυνεννοησία αλλά και εμπόδια στις σχέσεις. Είναι όμως μια ευκαιρία για ό,τι έμπαινε κάτω από το χαλί μέσα στο προηγούμενο διάστημα να βγει στο φως και να ξεκαθαρίσει ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με λιγότερα βάρη.
Σε κάθε περίπτωση μην πάρετε σοβαρές ή δεσμευτικές αποφάσεις.

Ζυγός

Όσο καλά και να έχετε φτιάξει το πρόγραμμα σας και την καθημερινότητα σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν τα πάνω κάτω οπότε φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Η αντικατάσταση σώζει την κατάσταση. Δεν είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε διατροφή καθώς είναι πολύ πιθανό να μην τηρήσετε το πρόγραμμα.
Να προσέχετε λίγο περισσότερο τα κατοικίδια σας.

Σκορπιός

Να ξεκινήσω από τα αισθηματικά ή από τα επιχειρηματικά νέα που θα φέρει ο ανάδρομος;
Λοιπόν, πολύ πιθανό να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση από κάποιον που καιρό τώρα το κρατάει κρυφό. Το δύσκολο είναι ότι μπορεί να μπερδευτείτε με τα αισθηματικά θέματα ενώ η κρίση σας δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατή και ξεκάθαρη.
Τώρα είναι ευκαιρία να καταγράψετε τις καλές επιχειρηματικές ιδέες που έχετε αλλά χωρίς να λάβετε τώρα σημαντικές αποφάσεις γι’ αυτές.

Τοξότης

Όποιο θέμα μπορεί να έχει το σπίτι σας ως οίκημα ήρθε η εποχή να το εμφανίσει όχι μόνο για να σας παιδέψει αλλά και για να διορθωθεί. Αυτό είναι το ένα σενάριο. Το άλλο είναι να υπάρξουν τσακωμοί ή δύσκολες συνεννοήσεις με τα μέλη της οικογένειας σας. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, που δεν σας χαρακτηρίζουν είναι η αλήθεια, θα είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Αιγόκερως

Ένα υπέροχο… μπάχαλο η ζωή σας μέσα για τις επόμενες ημέρες. Περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, εσείς θα είστε αυτοί που θα δεχτείτε τηλεφωνήματα από ανθρώπους του παρελθόντος που θα επανεμφανιστούν για προσωπικούς ή και επαγγελματικούς λόγους. Μην λέτε μεγάλα λόγια, μη δίνετε υποσχέσεις, αποφύγετε τους τσακωμούς. Να προσέχετε και λίγο με το μεταφορικό σας μέσον.
Μικροβλάβες ή το να χάνετε τον δρόμο πιο συχνά από όσο φαντάζεστε είναι πολύ πιθανά σενάρια.

Υδροχόος

Και ενώ οι Αιγόκεροι θα έχουν ανθρώπους να επιστρέφουν από το παρελθόν, εσείς θα έχετε επιστροφές χρημάτων! Ναι, είναι πολύ πιθανό να έρθουν σε εσάς χρήματα που μπορεί να τα είχατε και ξεγραμμένα ενώ αν είχατε χάσει κάτι που είχε αξία για εσάς, τώρα είναι πιθανό να το ξαναβρείτε.
Γενικά, μην πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις και αποφύγετε σημαντικές αγορές γιατί η κρίση σας στον συγκεκριμένο τομέα είναι θολή!

Ιχθείς

Ναι, εσείς είστε που κάνετε άνω κάτω την επικοινωνία αυτό το διάστημα καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο. Για εσάς φέρνει απροσεξίες, λάθη, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις αλλά και ζωηρή φαντασία. Η γραμμή ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, την πραγματικότητα και το παραμύθι γίνεται πολύ πολύ αχνή.
Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάθε είδους γιατί πολύ πολύ πιθανό να τις μετανιώσετε. Περιμένετε τον Απρίλιο.

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.