Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου για κάθε ζώδιο

από την Καίτη Φαρμάκη

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου μόλις ξεκίνησε αλλά θα είναι και αστρολογικά το ίδιο γιορτινός και φωτεινός;
Οι πλανήτες αποφάσισαν να μας κάνουν κάποια δωράκια προτού αποχαιρετήσουμε το 2018 και προτού έρθει ο Ιανουάριος με τις εκλείψεις του. Εκλείψεις που θα αλλάξουν τις ζωές αρκετών.

Ναι, ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες αστρολογικά. Χωρίς να λείπουν κάποιες εντάσεις, η σύνοδος Ερμή – Δία στις 21 Δεκεμβρίου θα απογειώσει την επικοινωνία μας αλλά και τα σχέδια μας, ενώ οι όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο, Πλούτωνα, Ποσειδώνα και παραλίγο με Άρη, θα φέρουν τύχη, σταθεροποίηση και έμπνευση σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα.

Μάζεψε όση καλή ενέργεια μπορείς μέσα στον Δεκέμβριο γιατί ο Ιανουάριος έρχεται φορτωμένος με τις εκλείψεις του και με τις αλλαγές του.

Κριός

Τα καλά νέα είναι ότι ο πλανήτης που φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές μας, ο Ουρανός, μόλις άλλαξε ζώδιο, και από τον Κριό πήγε στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα, απότομα και απροειδοποίητα, πέταξε από τη ζωή σου ό,τι ήταν παλιό και δεν σε εξυπηρετούσε πια. Τώρα έχεις μια πιο καθαρή εικόνα του τι συμβαίνει στη ζωή σου και αυτό είναι πολύτιμο.
Ο κυβερνήτης σου Άρης στους Ιχθείς σε κάνει πιο γλυκό και ονειροπόλο αλλά και με λιγότερη ενέργεια.
Να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή σε εξαπατήσεις κοντά στις 8 Δεκεμβρίου. Πάντως ο Ιανουάριος θα μπει με το δεξί για εσένα…

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για το δικό σου ζώδιο. Μετά από ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις, έρχεται η Αφροδίτη από τον Σκορπιό για να φτιάξει σχέσεις που διαταράχτηκαν και για να φέρει όλη την εύνοια του σύμπαντος σε θέματα σχέσεων και σημαντικών συνεργασιών. Μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία είναι σαν να σε περιμένουν στη γωνία.
Επιπλέον, και ο Ερμής στον Σκορπιό, ανάδρομος αρχικά και ορθόδρομος από τις 6/12 και μετά, φέρνει συμφωνίες σε συνεργασίες που σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι τόσο στη δύναμη σου όσο και στην καλή σου τύχη.
Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει εύνοια στα οικονομικά σου, αρκεί να προσέξεις να μη διογκωθούν τα χρέη σου.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον Τοξότη το φως πέφτει άπλετο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι, ετοιμάσου να δεις καθαρά τόσο τα καλά όσο και τις ελλείψεις που έχουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου.
Ευτυχώς, στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο Δίας που φέρνει αισιοδοξία, κάποιες φορές και υπερβολική, για να σώσει την κατάσταση.
Ο Άρης από τους Ιχθείς δημιουργεί εντάσεις με προϊσταμένους ενώ φέρνει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα πακέτο και με αρκετές υποχρεώσεις.
Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Σκορπιό σε βοηθούν να φτιάξεις καλύτερα την καθημερινότητα σου, να αφοσιωθείς σε ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής ή να λύσεις άμεσα ένα θέμα υγείας.

Καρκίνος

Μα πόσους σκοπεύεις να γοητεύσεις αυτό τον μήνα; Τον Δεκέμβριο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να παίξεις, να χαρείς, να δημιουργήσεις ή να φτιάξεις τις σχέσεις με τα παιδιά σου. Σε κάθε περίπτωση νιώθεις μια χαρά και αυτό φαίνεται.
Αλήθεια, τι συμφωνία έχεις κάνει με το… σύμπαν αυτές τις γιορτές και όλα είναι τόσο καλά;
Ο Δίας και ο Ήλιος στον Τοξότη σε βοηθούν να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητα σου ενώ σταδιακά ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι θα χρειαστεί να κάνεις στα οικονομικά σου προκειμένου να βελτιωθούν.
Το ξέρεις ότι ο τομέας που έχει να κάνει με τα ταξίδια σου έχει αρκετή κινητικότητα αυτή την εποχή;
Μάζεψε όση ενέργεια και χαρά μπορείς γιατί οι εκλείψεις του Ιανουαρίου σε αφορούν άμεσα και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Λέων

Συνήθως είσαι η ψυχή του πάρτι, όμως σε αυτές τις γιορτές θα θέλεις να περάσεις καλά στο σπίτι σου παρέα με τα οικεία σου άτομα και στο δικό σου περιβάλλον. Και θα το καταφέρεις.
Με τον Ήλιο και τον Δία στον φιλικό σου Τοξότη θα έχεις όλη την εύνοια που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά, για να διασκεδάσεις αλλά και για να κερδίσεις και σε τυχερά παιχνίδια. Σαν να σε βλέπω να πανηγυρίζεις με το λαχείο στο χέρι…
Να ξέρεις πάντως ότι θα έχεις αρκετά έξοδα. Και όσον αφορά το σεξ, η όρεξη σου για ουσιαστικό αλλά και έντονο σεξ θα κρατήσει αναμμένα τα εορταστικά λαμπάκια! Καλές και αξέχαστες γιορτές σε εσένα και το ταίρι σου, λοιπόν!
Φόρτισε τις μπαταρίες σου γιατί η δεύτερη έκλειψη του Ιανουαρίου επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Παρθένος

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή νιώθεις μια παραπάνω πίεση που δεν σε αφήνουν μέρι τις 20/12 περίπου να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τις γιορτές.
Εφέτος υπάρχει αρκετή ένταση στις πιο κοντινές σου σχέσεις και στις συνεργασίες σου καθώς ο Άρης βάζει τις φιτιλιές του τη μια μετά την άλλη.
Τα καλά νέα είναι ότι η επικοινωνία σου δουλεύει σε υψηλές στροφές και είναι πιο βαθιά και ουσιαστική από ποτέ.
Εντωμεταξύ, μετά και τις 6 Δεκεμβρίου, που ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, θα δεις υποθέσεις σου, που είχαν κολλήσει στο παρελθόν, να κινούνται, επιτέλους, ξεκαθαρίζοντας την εικόνα ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Ζυγός

Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικοί χωρισμοί υπήρξαν στο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα για εσένα και για όλους τους Ζυγούς. Τώρα όμως ο Ουρανός αποχώρησε διακριτικά από τον Κριό αφήνοντας σε να πάρεις μια ανάσα.
Το δυνατό σημείο του Δεκεμβρίου για εσένα είναι  στον τομέα των οικονομικών καθώς σε ευνοούν Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό.
Να προσέχεις κάπως με θέματα υγείας ή με το παραφορτωμένο καθημερινό σου πρόγραμμα.
Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, που βρίσκεται στον Σκορπιό, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις κάπως άδειος σε ενέργεια όμως σε κάνει και ακαταμάχητα γοητευτικό.

Σκορπιός

Να, ένας καλό μήνας για εσένα. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου μέχρι και πριν λίγες ημέρες σε φόρτισε με ενέργεια και τώρα η Αφροδίτη και ο Ερμής, ορθρόδρομος από τις 6 Δεκεμβρίου, φροντίζουν να σου κάνουν πολλές χάρες φέρνοντας στο δρόμο σου ευκαιρίες, συμφωνίες και γοητεία με το… τσουβάλι.
Είναι μια καλή εποχή για να κανονίσεις και τα οικονομικά σου οπότε, εκμεταλεύσου την ευκαιρία.
Ο Άρης από τους Ιχθείς σού δίνει κι άλλη -πόση πχια- γοητεία αλλά και ευκαιρίες για χαρά και διασκέδαση. Αν μείνεις στο σπίτι εφέτος, θα είσαι αδικαιολόγητος.
Ωραία ημερομηνία για εσένα για να την εκμεταλλευθείς ποικιλοτρόπως είναι η  28η Δεκεμβρίου.

Τοξότης

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι ένας καλός μήνας για εσένα. Πρώτα από όλα, θα φορτίσεις με ενέργεια από τον Ήλιο στο ζώδιο σου και από τις ευχές που έχεις ή που πρόκειται να πάρεις.
Επιπλέον, ο Δίας στο δικό σου ζώδιο για 11 μήνες ακόμη σού δίνει την εύνοια ή την προστασία που έχεις ανάγκη, αρκεί να αποφύγεις έντεχνα και σοφά τις υπερβολές. Θα το καταφέρεις, λες;
Λίγη προσοχή θα χρειαστείς καθώς ο Άρης από τους Ιχθείς σε πιέζει, σε κουράζει αρκετά και σε εκνευρίζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 3 Δεκεμβρίου λίγη περισσότερη προσοχή.

Αιγόκερως

Ο Ιανουάριος θα σε πιέσει με τις εκλείψεις του, οπότε εκμεταλεύσου τον Δεκέμβριο για να γεμίσεις δύναμη. Θα έλεγα και με αισιοδοξία, όμως με τον Κρόνο στο ζώδιο σου μάλλον βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Να θυμάσαι ότι όλοι περνάμε από αυτή τη διαδικασία αλλά είναι για καλό.
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι φίλοι και γενικότερα οι λέσχες, οι ομάδες, οι σύλλογοι θα δώσουν κάτι ωραίο και σημαντικό στην καθημερινότητα και τη ζωή σου.
Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να ονειρευτείς και να θέσεις τους στόχους σου.
Το 2018 θα το αποχαιρετήσεις με ένα χαμόγελο που θα σου δώσει την  ενέργεια που χρειάζεσαι για το 2019!

Υδροχόος

Να ξεκινήσουμε με τα ερωτικά σου; Ο Ιανουάριος θα είναι πολύ ένας καλός, καλύτερος από τον Δεκέμβριο, μήνας.
Όμως ο Δεκέμβριος κρύβει πολλά δώρα για εσένα στον επαγγελματικό τομέα. Προτάσεις έρχονται ή επανέρχονται ενώ οι συνεργασίες σου ξεκαθαρίζουν. Είναι μια καλή εποχή για να προβάλεις τα επιτεύγματα σου και να πάρεις την αναγνώριση που σου αξίζει.
Ο Άρης από τους Ιχθείς φέρνει έξοδα από εκεί που δεν το περιμένεις, ευτυχώς όμως έχεις και έσοδα.
Ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθάει να βρεις τα κατάλληλα μέσα για να κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα σχέδια σου οπότε, εκμεταλεύσου αυτόν τον μήνα με τον δικό σου ευρηματικό τρόπο.

Ιχθείς

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο σε όλη τη διάρκεια των γιορτών θα νιώσεις ότι έχεις την ενέργεια και τη δύναμη να γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα. Καλό είναι να εκτονώνεις την ενέργεια σου με θετικό τρόπο –  γυμναστική, χορό, περπάτημα, μποξ – αλλιώς θα έχεις αρκετές συγκρούσεις χωρίς λόγο.
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα που έχει να κάνει με το εξωτερικό και με τα μακρινά ταξίδια, θα ζήσεις ωραίες εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου και που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.
Στα επαγγελματικά και στα θέματα καριέρας έχεις όση στήριξη χρειάζεσαι για να προχωρήσεις δυναμικά.
Τα ερωτικά σου μπορούν να πάνε πιο καλά από ποτέ! Spread the love, baby!

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.