Ο τυχερός αλλά και επεκτατικός Δίας προσγειώθηκε στο σύμπαν του Σκορπιού όπου κυριαρχούν σεξ, χρήμα, πόλεμος, αναγέννηση, ίντριγκα, έλεγχος, πάθος, ισχύς και μεταφυσική. Μόλις ξεκίνησε μια νέα περίοδος που θα σε βοηθήσει να φέρεις το μυστήριο, το βάθος, την ανακάλυψη αλλά και την αναγέννηση στη ζωή σου.
Ποιες ευκαιρίες φέρνει ο Δίας στον Σκορπιό σε κάθε ζώδιο και ποιες παγίδες έχουν ήδη στηθεί και σε περιμένουν;

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που έρχεται πάντα με τις καλύτερες προσθέσεις. Περνάει από το κάθε ζώδιο κάθε δώδεκα χρόνια, μένει για έναν χρόνο περίπου, και φέρνει μαζί του δώρα, ευκαιρίες, χαρά και τη δυνατότητα επέκτασης.

Αν ως Ζυγοί δεν νιώσατε τη χαρακτηριστική γενναιοδωρία του Δία όσο ήταν στο δικό σας ζώδιο, αιτία είναι οι δύσκολες όψεις που έκανε με δύσκολους πλανήτες που δεν τον άφησαν να δώσει όλα όσα ήθελε.

Τώρα όμως και για τους επόμενους 13 μήνες ο Δίας από τον Σκορπιό θα κάνει καλές γωνίες με Ποσειδώνα και Πλούτωνα φέρνοντας ελπίδα, ρομαντισμό, ουσία, ισχύ και σταθερότητα στις ζωές μας.

Η εξαιρετική αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου -με τον ωροσκόπο της στον Σκορπιό- σου λέει τα πάντα για τις ευκαιρίες αλλά και για τις παγίδες του Δία στον Σκορπιό.

 

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί:

-Το βαθύτερο μοίρασμα σε συναισθηματικό αλλά και σε υλικό επίπεδο.
Σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις σε βάθος τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου.

-Την αποκάλυψη μυστηρίων. Σε ευρύτερο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο σε ωθεί να ερευνήσεις και ν’ ανακαλύψεις σπουδαία πράγματα για την ψυχολογία σου, τις εσωτερικές σου ψυχικές δυνάμεις, τις υπαρξιακές σου αναζητήσεις, τον ερωτισμό σου.

-Σε ενδυναμώνει για να διαχειριστείς κρίσιμες καταστάσεις, να ξεπεράσεις φόβους, εθισμούς, να καταφέρεις μεγάλες αλλαγές, ακόμα και να συμφιλιωθείς με την ιδέα του θανάτου. Είναι η χρυσή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κρυφή σου δύναμη και να τη βγάλεις από το σκοτάδι στο φως.

-Είναι ένας Δίας αλχημιστής. Μπορεί οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση μιας πραγματικότητας να τη μεταμορφώσει σε κάτι καλό. Αν π.χ. χωρίσεις, απολυθείς, μαλώσεις, πληγωθείς, πολύ σύντομα θα καταλάβεις ότι η δύσκολη φάση περισσότερο σε ωφέλησε και σε δυνάμωσε, παρά σε έβλαψε.

-Οι κλάδοι που θα προσελκύσουν περισσότερο το ενδιαφέρον είναι αυτοί των οικονομικών, μεταποίησης, έρευνας, γενετικής, μοριακής βιολογίας, κβαντικής φυσικής, της ψυχανάλυσης και της ψυχολογίας γενικότερα. Επίσης μεταφυσικοί κλάδοι και ενεργειακές πρακτικές που θα αποκτήσουν περισσότερους θιασώτες.

-Θα υπάρξουν εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με την αναζωογόνηση του οργανισμού, την αντιγήρανση, κυτταρικές θεραπείες, με τρόπους που θα μπορέσουν να μας κρατάνε περισσότερο στη ζωή, αλλά και τρόπους που θα βελτιώνουν την αναπαραγωγική ικανότητα και την ερωτική ζωή.

-Σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να δώσει ανάπτυξη μέσα από συνεργασίες, συγχωνεύσεις, αγοραπωλησίες, αλλά και τακτοποίηση οφειλών και κληρονομικών εκκρεμοτήτων.

-Σημαντικό είναι να έχεις μάθει τις αδιαπραγμάτευτες αξίες σου ώστε να μπορέσεις τώρα να κάνεις και τις σωστές διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε πιο βαθιές και ισορροπημένες σχέσεις με αμοιβαία οφέλη, σε κάθε τομέα.

 

Οι παγίδες του Δία:

-Υπερβολές λόγω πάθους, σενάρια από φόβο, καχυποψία, ερωτική ζήλια, αυτοκαταστροφικές τάσεις.

-Τάση για διαφθορά, χειραγώγηση και έλεγχο μέσω ψυχολογικού εκβιασμού, χρημάτων, σεξ και άλλων σκοτεινών μεθόδων.

-Αυτοκαταστροφικές τάσεις, καταχρήσεις, σεξουαλικές ακρότητες, αύξηση τρομοκρατίας κι εγκληματικότητας.

-Καθώς ο Σκορπιός αφορά σε χρήματα που έχουν να κάνουν με άλλους, υπερβολή σε αυτόν τον τομέα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα χρέη. Οπότε προσοχή σε ανοίγματα, δάνεια, εφορίες, τράπεζες, οργανισμούς.

Τελικά στο ζώδιο του Σκορπιού, πριν από κάθε μεγάλη αλλαγή που υπόσχεται ο Δίας, μας περιμένει ένα δίλημμα και η ανάγκη μιας κρίσιμης και καθοριστικής επιλογής…
Εσύ, πόσο σοφά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ισχυρή μεταμορφωτική του δύναμη;

 

«Οι ευκαιρίες και οι παγίδες του Δία στον Σκορπιό«,

είναι από το διαδικτυακό σεμινάριο της Εβίτας Ζαχαριάδου
   “ΔΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ
 Τα πλανητικά δώρα μέσα από τις νέες τους θέσεις”

 

Συνδέσου με την Εβίτα Ζαχαριάδου στο Facebook για να μαθαίνεις για τα σεμινάρια της.

Δες πώς θα επηρεάσει ο Δίας στον Σκορπιό το δικό σου ζώδιο. Να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Το ξέρεις ότι θα βρεις ανθρώπους να να σε στηρίξουν; Ότι θα μπορέσεις να διαχειριστείς με περισσότερη τύχη δάνεια, διακανονισμούς, επιχορηγήσεις, χρήματα που χρωστάς ή σου χρωστάνε; Ο Δίας σε βοηθάει να βρεις τη συναισθηματική και την οικονομική στήριξη που έχεις ανάγκη αυτή την εποχή. Ίσως και να βιώσεις μια συναρπαστική αλλαγή και στη σεξουαλική σου ζωή. Τι κρίμα που θα κρατήσει η επιρροή αυτή μόνο για 13 μήνες…

Ταύρος

Ο Δίας μπαίνοντας στον Σκορπιό θέλει με πάθος να φτιάξει και να βελτιώσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες σου αλλά και τον γάμο σου. Μπορεί να ξαναπαθιαστείς με τον σύντροφο σου αλλά και να χωρίσεις. Να θυμάσαι όμως ότι ακόμα και ο χωρισμός έρχεται για να λειτουργήσει υπέρ σου. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι στη ζωή σου έρχονται για να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς. Ευνοούνται διαπραγματεύσεις, συνεργασίες και βελτίωση σχέσεων

Δίδυμοι

Νέα δεδομένα στην εργασία και στην καθημερινότητα σου θα σου δώσουν μια νέα ώθηση. Είναι ευκαιρία να ξεκινήσεις να αθλείσαι ή να κάνεις μια καλύτερη διατροφή. Ίσως να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο μέσα στον επόμενο χρόνο. Ό,τι έχει να κάνει με υγεία, σχέδια, καθημερινότητα, άσκηση και προγραμματισμό θα πάνε μια χαρά και θα έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι για να καταφέρεις τους στόχους σου ευκολότερα.

Καρκίνος

Το ξέρεις ότι όταν ο Δίας είναι σε τρίγωνο με το ζώδιο σου, τα οφέλη είναι πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι; Ο Δίας στον Σκορπιό για 13 μήνες θα κάνει τρίγωνο με το δικό σου ζώδιο, οπότε ετοιμάσου να εκτοξευθείς σε έναν κόσμο γεμάτο από φλερτ, γοητεία, δημιουργικά σχέδια και διασκέδαση. Παίξε, γέλασε και ερωτεύσου γιατί αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να νιώσεις καλά. Α, και να θυμάσαι: η συγκεκριμένη θέση του Δία φέρνει απογόνους στην αγκαλιά σου!

Λέων

Το σπίτι σου, είτε ως οικογένεια είτε ως ακίνητο, θα είναι οι τομείς που θα επηρεάσει ο Δίας στον Σκορπιό. Ενδεχομένως να αγοράσεις, να πουλήσεις ή να ανακαινίσεις ένα σπίτι και αυτό να βοηθήσει στην εξέλιξη σου. Ίσως να δέχεσαι αρκετά άτομα στο σπίτι σου αυτό το διάστημα, ίσως και να αποκτήσεις ένα παιδάκι. Η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι σαφώς σε καλύτερα επίπεδα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις ΠΟΛΥ είναι οι υπερβολές σε ό,τι κάνεις, οι οποίες μπορούν να σου γυρίσουν μπούμερανγκ.

Παρθένος

Σίγουρα, μετά το πλανητικό σφυροκόπημα του τελευταίου διαστήματος χρειάζεσαι έναν Δία που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο που θα σου δώσει χαρά. Επιπλέον, έρχονται στο φως ταλέντα και ικανότητες σου. Η επικοινωνία σου ανεβαίνει επίπεδο. Η επιρροή του Δία δε θα είναι καταλυτική αλλά μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις βήματα μπροστά στους συγκεκριμένους τομείς.

Ζυγός

Ίσως ο Δίας στον Ζυγό να μη σου έφερε όσα ονειρευόσουν καθώς οι δύσκολες γωνίες που έκανε με άλλους πλανήτες περιόρισαν κάπως την τάση να σου δώσει απλόχερα τα δώρα του. Μέσα στους επόμενους 13 μήνες πάντως θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Μόλις ξεκίνησε μια εποχή που η τύχη χαμογελάει στα οικονομικά σου, τα χρήματα και τα έσοδα σου. Και αυτό σίγουρα θα το καταλάβεις. Το ευχάριστο είναι ότι ξεκινάς να νιώθεις και περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια κάτι που από μόνο του είναι σημαντικό.

Σκορπιός

Αισιοδοξία, χαρά, νέα σχέδια και επέκταση. Τους επόμενους 13 μήνες ο Δίας έχει μάτια μόνο για εσένα και θέλει να σε δει να γελάς και να επεκτείνεσαι. Επέκταση βέβαια μπορεί να σημαίνει και κάποια παραπάνω κιλά οπότε λίγη προσοχή στις υπερβολές. Νέα ξεκινήματα, νέα σχέδια, νέες εμπειρίες και όνειρα που, με δική σου δράση, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Φρόντισε να εκμεταλλευθείς αυτή την περίοδο γιατί καθώς ο χρόνος περνάει ευχάριστα και με καλή διάθεση, μπορεί να περάσει και ανεκμετάλλευτος.

Τοξότης

Ο Δίας είναι δικός σου κυβερνήτης και όταν βρίσκεται στον Σκορπιό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο… Σκορπιός, δηλαδή, περισσότερο κλειστός και μυστηριώδης από όσο θα ήθελες. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα για εσένα για να πετάξεις από πάνω σου ό,τι σε βαραίνει. Για να εντοπίσεις τις αδυναμίες και τους φόβους σου ώστε να μπορέσεις να ελευθερωθείς. Κατάλληλη εποχή και για ψυχοθεραπεία. Ο Δίας στον Σκορπιό σε βοηθάει σε θέματα υγείας ενώ θυμήσου ότι το παρασκήνιο θα λειτουργήσει υπέρ σου. Ίσως άνθρωποι να συζητάνε με καλή πρόθεση για εσένα και αυτό να σε ωφελήσει.

Αιγόκερως

Νέοι φίλοι, νέοι στόχοι, νέες ομάδες έρχονται στη ζωή σου για να σου δώσουν μια ώθηση ώστε να πετύχεις στα σχέδια σου. Αρχίζεις να συμπαθείς λίγο περισσότερο τον… εαυτό σου και αυτό είναι ανεκτίμητο. Η επιρροή του Δία από τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι πολύ δυνατή για το ζώδιο σου αλλά θα είναι η βοήθεια που θα χρειαστείς όταν τον Δεκέμβριο θα μπει ο Κρόνος στον Αιγοκέρω και θα νιώσεις την ανάσα του πάνω σου.

Υδροχόος

Είσαι έτοιμος να παντρευτείς; Να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά; Να αναγνωριστούν όσα έχεις κάνει; Να γίνεις περισσότερο δημοφιλής; Ο Δίας στον Σκορπιό έχει βάλει στόχο να σε κάνει ακόμα πιο σημαντικό άνθρωπο στην κοινωνία και σκοπεύει να σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να διαπρέψεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υπερβολή. Η υπερβολική αισιοδοξία για πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις αντί να σε πάει σε ένα καλύτερο επίπεδο ίσως να σου προκαλέσει περισσότερα μπλεξίματα από όσα φαντάζεσαι.

Ιχθύες

Ο Δίας στον Σκορπιό κάνει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον Ήλιο σου και το τρίγωνο μπορεί να αποδειχθεί εντέλει περισσότερο επωφελές και από τη σύνοδο. Ξεκινάει μια θαυμάσια περίοδος για εσένα που θα μπορέσεις να ταξιδέψεις, να βελτιωθείς σε οποιονδήποτε τομέα θέλεις, να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, να σπουδάσεις. Θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και θα αποκτήσεις μια νέα φιλοσοφία για τη ζωή που θα σε κάνει περισσότερο ευτυχισμένο. Φρόντισε να μην περάσουν… νεράκι μέσα από τα χέρια σου αυτοί οι 13 μήνες του Δία στον Σκορπιό. Σκέψου θετικά, δράσε και ζήσε την εξέλιξη.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.