Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, θέλει να σε κάνει να νιώσεις καλά μετά τον απαιτητικό Μάϊο και πριν τον γεμάτο εκλείψεις Αύγουστο που ακολουθεί σύντομα. Ο Ήλιος στους Διδύμους και στον Καρκίνο αργότερα μέσα στον μήνα, η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο θα κάνουν λίγο καλύτερες τις ημέρες και τις νύχτες σου. Διάβασε εδώ αναλυτικά πώς θα είναι ο Ιούνιος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα θέλεις να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις, να μετακινηθείς. Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους ευνοούν ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις επαφές αλλά και τις εξετάσεις αν είσαι φοιτητής. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δε θα σε αφήσει να… φαλιρίσεις κι ας αυξάνονται τα έξοδα σου με τρελούς ρυθμούς. Ο Άρης στον Καρκίνο θέλει πολύ να σε εκνευρίσει με οικογενειακά και θέματα σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι δε θα φταίνε και τόσο οι άλλοι όσο η μαχητικότητα που θα έχεις. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις αυτό το μήνα, πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τις διαδικασίες ή να το κάνεις τόσο σύντομα που θα ξαφνιαστείς και εσύ ο ίδιος.

Ταύρος

Ο Ιούνιος είναι και ο πιο ερωτικός μήνας του καλοκαιριού για εσένα εφέτος. Από δίπλα και ο Άρης σε βοηθάει να νιώσεις καλά, να περνάς όμορφα και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα σε κάνει να αναπνεύσεις με ανακούφιση από τα οικονομικά και τα αισθηματικά μπερδέματα που πέρασες. Αυτή είναι και η καλύτερη περίοδος για να κάνεις ό,τι χρειάζεται ή ό,τι θέλεις για την εξωτερική σου εμφάνιση. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της είναι εγγύηση για την… αισθητική επιτυχία αλλά και για την καλή σου διάθεση. Αυτό το μήνα πέφτει φως στα οικονομικά σου και αποκτάς μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το μεταφορικό σου μέσο ή με τους στενούς συγγενείς.

Δίδυμοι

Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου πιέζεστε ακόμα από τον Κρόνο ενώ όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 5 Ιουνίου ζορίζεστε από τον Ποσειδώνα. Όμως ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 21 Ιουνίου, σου δίνει την ενέργεια και την τύχη που χρειάζεσαι για να αντέξεις μέχρι και τον Ιούλιο που η Αφροδίτη θα μπει στο δικό σου ζώδιο και θα σου δώσει τη γοητεία και την αισιοδοξία που τόσο χρειάζεσαι. Στις 6 Ιουνίου γίνεται μια Πανσέληνος που θα προσπαθήσει να σε ζορίσει και μάλλον θα τα καταφέρει. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να φροντίσεις την υγεία σου και για να καταλάβεις πόση δύναμη έχεις ή κρύβεις μέσα σου.

Καρκίνος

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα νιώθεις ότι έχεις ξεκινήσει να τρέχεις σε έναν αγώνα δρόμου ταχύτητας και ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Φρόντισε να μην εξουθενωθείς αλλά και να μην εξουθενώσεις τους ανθρώπους γύρω σου. Από τις 21 Ιουνίου και μετά που ξεκινάνε τα δικά σου γενέθλια και ανοίγει και ένας νέος εντυπωσιακά καλός κύκλος στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου φέρνει καλές εξελίξεις στη ζωή σου. Μέχρι τότε όταν δε θα τρέχεις θα έχεις μια τάση για απομόνωση. Το καλό με την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ότι η φιλική αλλά και η ερωτική σου ζωή, παίρνουν μια ώθηση που θα την ευχαριστηθείς.

Λέων

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αγαπάς και που σε αγαπάει άρα θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος αυτή την εποχή. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Σχέδια και προτάσεις προκύπτουν αυτό το μήνα. Το περίεργο για εσένα είναι ότι πολλές από τις συζητήσεις σου θα γίνουν κάπως παρασκηνιακά. Από τις 21 Ιουνίου και μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλια σου είναι πολύ πιθανό να μην έχεις τόση ενέργεια όση θα ήθελες, οπότε φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των αποθεμάτων σου μέχρι τότε. Είναι μια καλή εποχή για να κάνεις πράγματα που θα εκτονώσουν το συσσωρευμένο άγχος σου. Κατάλληλες ημέρες για να συναντήσεις φίλους και για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους που θέλεις να επιτύχεις.

Παρθένος

Αυτός είναι ο μήνας που θα σε φέρει στο προσκήνιο. Και να θέλεις να κάνεις κάτι κρυφά, δε θα τα καταφερεις. Ο Ιούνιος μέχρι και τις 21, που ο Ήλιος θα μπει στον Καρκίνο, είναι κάπως πιο πιεστικός χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται και δύσκολος. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ευνοεί, σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά καλά, και φέρνει νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου είναι πιεστική για εσένα. Αν και πρόκειται για μια πίεση λίγων ημερών, χρειάζεται να προετοιμαστείς για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός μήνας και κατάλληλος να βρεις κάθε είδους στήριξη από τους ανθρώπους γύρω σου.

Ζυγός

Ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας για να επικοινωνήσεις, να συμφωνήσεις, να διαπραγματευτείς ακόμα και για να κάνεις ένα ταξίδι που θα το καταευχαριστηθείς. Η κινητικότητα που θα υπάρξει στα επαγγελματικά σου θέματα, θα σε κάνει να μη βαρεθείς ούτε λεπτό. Αλλαγές, ανακατατάξεις ή απλά μια αναστάτωση που θα σε κάνουν να δείξεις τη μαχητικότητα και την ετοιμότητα σου σε απρόσμενες καταστάσεις. Τα έξοδα είναι και αυτό το μήνα πολλά, όμως η Αφροδίτη φροντίζει να σε τροφοδοτεί και να σου αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχεις τύχη σε αυτό το θέμα. Ο Ιούλιος θα είναι αρκετά καλός για τα αισθηματικά και τη διάθεση σου, οπότε λίγη υπομονή ακόμα σε αυτόν τον τομέα και τα καλύτερα έρχονται.

Σκορπιός

Μα τι αγωνία για το μέλλον είναι αυτή; Ο μήνας Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσει αρκετά ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον. Μπορεί να ασχολείσαι με τα καθημερινά αλλά το μυαλό σου θα προσπαθεί να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φέρεις τις εξελίξεις που εσύ θέλεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι σαν να ρίχνει έναν προβολέα σε εσένα και σε όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις θετικά. Πολλές πιθανότητες μέσα στον Ιούνιο να γνωρίσεις ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ασφάλειες, κληρονομιές, δάνεια, χρέη όλα αυτά θα σε απασχολήσουν μέχρι και τις 21 Ιουνίου που θα μπει ο Ήλιος στον Καρκίνο και που θα ξεκινήσει μια πιο ήπια και ευχάριστη περίοδος.

Τοξότης

Με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών το σίγουρο είναι ότι δε θα μείνεις μόνος ή χωρίς συζητήσεις και συναντήσεις. Ο Ιούνιος θα σε προσέξει περισσότερο για να ισορροπήσει ίσως την ταλαιπωρία που πέρασες τον Μάϊο, οπότε χαλάρωσε. Λίγη περισσότερη προσοχή κοντά στις 9 Ιουνίου που θα γίνει η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο και που θα σου φέρει αναστάτωση, αδυναμία και εκνευρισμό. Ο Άρης στον Καρκίνο, αναμοχλεύει θέματα που έχουν να κάνουν με το εισόδημα σου, τα δάνεια, τα χρέη ακόμα και τις κληρονομιές. Η Αφροδίτη στον Ταύρο,κάνει την καθημερινότητα σου πιο εύκολη, οπότε φρόντισε να χαρείς αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Κάτι αλλάζει στην καθημερινότητα και στη διάθεση σου προς το καλύτερο μέσα στον Ιούνιο. Είναι η ευκαιρία να προσέξεις τη διατροφή σου, να βάλεις την κίνηση στη ζωή σου, και αυτά να αποδώσουν. Αν κάτι πρόκειται να πάει καλά τον Ιούνιο, αυτό είναι τα αισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος τότε θα έχεις πολλές καλές στιγμές, αν είσαι αδέσμευτος τότε μη μείνεις σπίτι ούτε λεπτό. Κυκλοφόρησε και η Αφροδίτη θα φροντίσει να φέρει στο δρόμο σου φέρει ανθρώπους που θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα. Γενικά αυτό το μήνα οι προτάσεις που θα δεχθείς θα είναι σημαντικές. Ίσως να υπάρξει ένταση με συντρόφους ή με συνεργάτες αλλά σε γενικές γραμμές ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με καλές εξελίξεις.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ένας ευχάριστος και δημιουργικός μήνας για εσένα. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς ευχάριστα και με τα παιδιά σου αν έχεις. Οι ελεύθεροι θα δείτε ότι το φλερτ να είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα, τυχερούληδες. Τα επαγγελματικά θέματα, τα θέματα υγείας και τα καθημερινά θέματα θα σε απασχολήσουν ζητώντας την προσοχή και την ενέργεια σου. Μέσα στον Ιούνιο και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα ασχοληθείς ευχάριστα, κατά πάσα πιθανότητα, με το σπίτι, τον χώρο σου και με τα μέλη της οικογένειας σου. Προσπάθησε να χαρείς και να εκμεταλλευθείς τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο γιατί ο Αύγουστος έρχεται με τις εκλείψεις του που θα σε επηρεάσουν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Ιχθύες

Ο Μάϊος σε πίεσε όσο μπορούσε -και μπόρεσε αρκετά- κυρίως στα επαγγελματικά σου θέματα και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Τα καλά νέα είναι ότι ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι περισσότερο ευχάριστοι αλλά και πιο χαλαροί μήνες. Μέχρι και τις 21 Ιουνίου θα σε απασχολήσουν θετικά αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι αλλά και με τα μέλη της οικογένειας. Όλη η πίεση και η ένταση είναι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όσοι είστε ελεύθεροι και έτοιμοι για φλερτ, θα είστε περισσότερο επιθετικοί και εκδηλωτικοί από όσο συνήθως. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε λατρεύει. Θα σου χαρίσει κι άλλη γοητεία και θα κάνει ό,τι μπορεί για να περάσεις καλά με αδέλφια, συγγενείς και κάνοντας μικρά ταξίδια που θα σου δώσουν χαρά.

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.