Ένας μήνας με μια Νέα Σελήνη, με μια Πανσέληνο, με τον Ουρανό να μπαίνει στον Ταύρο και με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος, μπορεί να είναι καλός;
Ο Μάρτιος όλα τα μπορεί!
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Ο Μάρτιος στο μεγαλύτερο μέρος του έχει αρκετό παρασκήνιο, ίσως και λίγη μοναξιά, για εσάς. Πολλά γίνονται πίσω από την γυμνασμένη πλάτη σας ή ενδεχομένως κάνετε εσείς κάτι στα κρυφά. Σε κάθε περίπτωση, όταν θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας στις 20 Μαρτίου σιγά σιγά θα βγουν όλα στο φως. Στις 21 Μαρτίου γίνεται μια Πανσέληνος που θα φέρει εξελίξεις στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ορμήστε!

Ταύρος

Βρε, με το καλό να τον δεχτείτε! Ο Ουρανός μπαίνει στο δικό σας ζώδιο στις 6 Μαρτίου και θα μείνει εκεί για 7 ολόκληρα χρόνια φέροντας αλλαγές σταδιακά σε όλους τους Ταύρους. Ένας αέρας, ενδεχομένως και τυφώνας, ανανέωσης θα πνεύσει στη ζωή σας και θα φέρει τούμπα όσα πιστεύατε ότι δεν θα αλλάξετε ποτέ. Τι ωραία!!!

Δίδυμοι

Για όλους έχει κάτι ο μήνας Μάρτιος. Για τους Κριούς έχει μια Πανσέληνο, για τον Ταύρο τον Ουρανό και έναν υπέοχο ανάδρομο Ερμή για εσάς τους Διδύμους. Ο Ερμής είναι ανάδρομος 5-28 Μαρτίου στον φέρνοντας μια αναστάστωση στη ζωή σας. Σας δίνει όμως την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε, για μια ακόμα φορά, τη ζωή σας από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια.

Καρκίνος

Μια Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 6 Μαρτίου και η ήδη τονισμένη ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο αλλά θα σας δώσει και μια υπέροχη ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα σπουδών, φέρνοντας όμως και ευκαιρίες για ταξίδια. Κατά τα άλλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας πιέζουν τους γεννημένους 12-15 Ιουλίου. Οι υπόλοιποι παίρνετε μια ανάσα.

Λέων

Από τις 20 Μαρτίου και μετά θα πάρετε τα πάνω σας και θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε πολλά. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο από σήμερα έως και τις 26 Μαρτίου φέρνει έναν σκασμό από ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή μια πολύ καλή εξέλιξη στις πιο προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου σας κάνει εσάς τους λογικούς τόσο συναισθηματικούς που δεν θα το πιστεύετε ούτε οι ίδιοι. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 5 Μαρτίου και φέρνει στη ζωή σας όχι μόνο ασυνεννοησία αλλά και επιστροφές χρημάτων, υποχρεώσεων ακόμα και εξαφανισμένων… ανθρώπων.

Ζυγός

Όταν θα μπει ο Ήλιος στον Κριό στις 20 Μαρτίου θα δείτε ότι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και έτοιμοι να δείξετε πόσο καταπληκτικά συντροφικοί τύποι είστε. Επειδή όμως δεν ζούμε στον παράδεισο, και ευτυχώς, έρχεται η Πανσέληνος στις 21/3 για να κλείσει κύκλους σε συνεργασίες αλλά και στενές σχέσεις προκειμένου να ξεκινήσετε σύντομα κάτι καινούργιο.

Σκορπιός

Μα όλοι -σχεδόν- καλοπερνάνε κι εσείς έχετε έναν Άρη απέναντι σας στον Ταύρο να σας ταράζει μέχρι και την τελευταία ημέρα του Μαρτίου. Όμως, θα πάρετε μια… ερωτική ανάσα στις 5 Μαρτίου με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς να τονίζει τη γοητεία σας απροκάλυπτα.

Τοξότης

Από τις 20 Μαρτίου και μετά σαν να φεύγει η ένταση και σαν να νιώθετε καλύτερα την ενέργεια και την τύχη σας σε κάθε υπόθεση. Ο Μάρτιος, με αρκετούς πλανήτες στον τομέα του σπιτιού, σας πιέζει να δώσετε την προσοχή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας βοηθώντας σας να δώσετε λύσεις.

Αιγόκερως

Να ένας καλός μήνας για τα οικονομικά σας ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει σε εσάς χρήματα που σας χρωστάνε. Κατά τα άλλα, ο Ουρανός που μπαίνει και με τα δύο του πόδια στον φίλο σας τον Ταύρο θα φέρει στη ζωή σας μέσα στα επόμενα χρόνια ένα παιδάκι, αν το επιθυμείτε.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τον πλανήτη του έρωτα και της γλύκας στο δικό σας ζώδιο; Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο δικό σας ζώδιο και θα μείνει μέχρι και τις 26 Μαρτίου. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να ομορφύνετε, για να φλερτάρετε και για να φέρετε όμορφους, μέσα κι έξω, ανθρώπους στη ζωή σας.

Ιχθείς

Τα γενέθλια σας συνεχίζονται υπέροχα και λαμπερά μέχρι και τις 20 Μαρτίου. Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου βοηθάει να κάνετε μια καινούργια αρχή σε όποιο τομέα της ζωής σου εσείς θέλετε. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 5-6 Μαρτίου όλα θα πάνε καλά αν προσέξετε τις καταχρήσεις κάθε είδους.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.