Έλλειψη ενέργειας, υπνηλία, δουλειές που πηγαίνουν πίσω, καταστάσεις που δεν εξελίσσονται, αίσθηση καθήκοντος, βάρος στο στήθος. Δεν είναι μόνο η Πανσέληνος στις 28 Ιουνίου που σε βαραίνει. Είναι ένα κοκτέιλ από ανάδρομους, Πανσέληνο και επερχόμενες εκλείψεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου είναι η εποχή του χρόνου που χρειάζεται ενώ ξέρεις πού βρίσκονται οι ρίζες σου (Καρκίνος) ώστε να απλώσεις τα κλαδιά σου (Αιγόκερως).
Δες τι κάνεις καλά και άφησε την φιλοδοξία σου να σε οδηγήσει. Είναι η εποχή που εξετάζουμε τα επιτεύγματα και τους στόχους μας. Που χτίζουμε το μέλλον μας και που καταστρώνουμε τα σχέδια μας. Η πειθαρχεία και ο στόχος φέρνουν την επιτυχία σε ό,τι θέλεις να κάνεις.

Bonus tip

Κάθε Πανσέληνος σε κάνει να αναστατώνεσαι καθώς διογκώνει το συναίσθημα και την κατάσταση στην οποία σε βρίσκει. Αισθάνεσαι χαρά, λύπη, έρωτα, ενέργεια, βάρος; Όλα μεγαλώνουν όσο μεγαλώνει και το φεγγάρι.

Η Πανσέληνος στις 28 Ιουνίου έχει μια δυνατή σχέση με τον Κρόνο. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και οι δύο τους σε αντίθεση με τον Ήλιο σε κάνουν να νιώθεις το βάρος κάποιας ευθύνης, σου δείχνουν ότι χρειάζεται να κάνεις αγώνα για να προχωρήσεις και να εδραιώσεις όσα θέλεις, ότι ήρθε η εποχή να αναμετρηθείς με το κάρμα σου και να καταλάβεις ότι τίποτα δε θα έρθει χωρίς σκληρή δουλειά. Όμως, ό,τι καταφέρεις με αυτή τη σκληρή δουλειά θα το έχεις δικό σου για πάντα!

Από την Πανσέληνο επηρεάζονται κυρίως οι

 

Κριοί 25-29/3
Καρκίνοι 26-30/6
Ζυγοί 27/9-1/10
Αιγόκεροι 26-30/12

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες ανάμεσα στις 4-8 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Από την Πανσέληνο επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι τον Μάρτιο. Σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ενώ θα νιώθεις οικογενειακές υποχρεώσεις και απαιτήσεις να χρειάζονται πιεστικά τη συμβολή σου. Παράλληλα, θέλοντας να πετύχεις τους στόχους σου θα βρεις κάποια εμπόδια, από προϊσταμένους ή καταστάσεις που δε θα σε αφήσουν να δράσεις όπως θα ήθελες.
Να θυμάσαι ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει γυρίσει ανάδρομος και ο κυβερνήτης πλανήτης σου Άρης με αποτέλεσμα να μην έχεις όση ενέργεια χρειάζεσαι για να δράσεις και να ζήσεις την εκτόνωση και την επίτευξη.

Ταύρος

Δεν είναι πιεστική για εσένα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Όμως, οι δυσκολίες της πατάνε στο κομμάτι της ζωής σου που λέγεται “μέλλον” και είναι αυτό ακριβώς που σε προβληματίζει. Αναρωτιέσαι ποιος είσαι και πού πας, τι θα κάνεις και πώς θα κινηθείς. Οι ανασφάλειες για το μέλλον κάνουν πάρτι. Ίσως να αναβληθεί κάποιο ταξίδι σου ή να σε απασχολήσουν κάποια νομικά θέματα.
Να θυμάσαι ότι μέσα από αυτές τις εμπειρίες, που δε θα είναι και πολύ βαριές, θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος και θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου που έχουν να κάνουν και με άλλους  -σύντροφο, εφορία, τράπεζα- είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν με την Πανσέληνο του Ιουνίου. Ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά, πέρα από το εισόδημα σου, θα είναι ένας γρίφος που θα χρειαστεί να λύσεις. Αυτές τις ημέρες δεν αισθάνεσαι μια ανάλαφρη πεταλουδίτσα που πετάει ανέμελη στους αγρούς.
Πολλά βαθιά συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια δίνοντας σου μια πιο βαριά διάθεση αλλά κάνοντας σε να καταλάβεις όσα είναι πιο πιο ουσιώδη σε αυτή τη ζωή.

Καρκίνος

Γάμος, σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Ο Κρόνος, έντονος σε αυτή την Πανσέληνο, μπορεί να φέρει προβλήματα, χωρισμούς αλλά και σταθεροποίηση ή επισημοποίηση σχέσεων. Όποια σχέση ή συνεργασία δεν είναι δυνατή και με γερές βάσεις θα κλονιστεί. Όμως, σχέσεις και συνεργασίες που είναι ώριμες, σοβαρές και με γερές βάσεις θα πάρουν και τη σφραγίδα για να προχωρήσουν.
Να θυμάσαι ότι το ξεκαθάρισμα αυτών των ημερών είναι απλά η αρχή του ξεκαθαρίσματος της ζωής σου που θα φέρει η έκλειψη στις 13 Ιουλίου στο δικό σου ζώδιο.

Λέων

Δουλειά και υγεία επηρεάζει, φωτίζει ή πιέζει η συγκεκριμένη Πανσέληνος. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε άλλους αλλά και απέναντι στον οργανισμό σου; Πιεστική καθημερινότητα, μικρές αλλά πολλές υποχρεώσεις και ένα μάζεμα στη διατροφή ή την άσκηση, θα δώσουν τον τόνο των ημερών. Και όλα αυτά σε ένα διάστημα που δεν νιώθεις την ενέργεια σου στα καλύτερα της.
Ξεμπέρδευε με εκκρεμότητες, θωράκισε άμυνα και υγεία του οργανισμού σου, δώσε προσοχή σε σχέσεις με υφισταμένους και οι ημέρες αυτές θα περάσουν πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι. Άλλωστε, στις 27 Ιουλίου η Πανσέληνος που θα είναι και έκλειψη θα αφορά άμεσα και το δικό σου ζώδιο φέρνοντας γενναία ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος

Οι γεννημένοι τον Αύγουστο θα προβληματιστείτε αρκετά για το πώς θα εξελιχθεί μια ερωτική σχέση σας. Επειδή στη ζωή όμως εκτός από τον έρωτα υπάρχουν και οι φίλοι θα σε απασχολήσουν και θέματα με φιλικές σχέσεις. Πιθανώς κάποιος φίλος χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσένα. Επίσης τα παιδιά σου και τα θέματα τους θα χρειαστούν την προσοχή σου.
Να θυμάσαι ότι αυτή δεν είναι μια δύσκολη Πανσέληνος για εσένα. Από μόνη της η Πανσέληνος θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά όμως ο Κρόνος έχει τα δικά του σχέδια για να μπουν θέματα της ζωής σου σε μια τάξη.

Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος θα σε κάνει να νιώσεις αρκετή πίεση και εκνευρισμό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Ζεις ημέρες φορτωμένες με ευθύνες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή με το σπίτι σαν οίκημα. Και μαζί με τα οικογενειακά έχεις και τα θέματα καριέρας που θέλουν την προσοχή και την ενέργεια σου. Προσπάθησε να μην κάνεις εκρήξεις.
Να θυμάσαι ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη είναι στον Λέοντα και αυτό σε κάνει, μέσα στην αναμπουμπούλα, και να είσαι και να αισθάνεσαι καλύτερα, πιο γενναίος αλλά και διασκεδαστικός.

Σκορπιός

Συζητήσεις και επαφές για νέα σχέδια, για το μέλλον των σπουδών σου ή λεπτομέρειες για ένα ταξίδι θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει αρνητικά και δεν σε πιέζει ασφυκτικά οπότε φρόντισε να μην ενδώσεις σε κάθε είδους πίεση. Και οι δύο κυβερνήτες πλανήτες σου, Άρης και Πλούτωνας είναι ανάδρομοι και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις υποθέσεις ή για την ενέργεια που νιώθεις.
Όμως, μην ξεχνάς ότι έχεις τον Δία στο ζώδιο σου που πάντα σώζει τις καταστάσεις και δίνει λύσεις σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις

Τοξότης

Money Money Money. Οικονομικά θέματα, περισσότερα έξοδα ή και μια οικονομική συμφωνία είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και που σου ζητούν να τα διευθετήσεις. Δεν είναι μια πολύ πιεστική Πανσέληνος για το δικό σου ζώδιο, όπως η προηγούμενη, όμως χρειάζεται και αυτή προσοχή για να μην ξεφύγουν τα πράγματα από τον έλεγχο σου. Με τον κυβερνήτη σου Δία ανάδρομο νιώθεις, και έτσι είναι, να μην κυλάνε οι υποθέσεις σου όπως ή στην κατεύθυνση που θα ήθελες.

Αιγόκερως

All eyes on you! Η Πανσέληνος του Ιουνίου γίνεται στο δικό σου ζώδιο και βγάζει στην επιφάνεια, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, και ευαισθησίες ή τραύματα που μπορεί να έχεις. Ναι, επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο αλλά κανείς Αιγόκερως δε νιώθει άνετα αυτό το διάστημα. Νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και μια όλο και πιο αυξανόμενη πίεση για μια σχέση ή συνεργασία.
Χρειάζεται λογική, ψυχρότητα, ψυχραιμία και ωριμότητα για να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες. Γενικά πάντως, μην πάρεις σοβαρές ή οριστικές αποφάσεις μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος

Η επόμενη Πανσέληνος θα είναι στο δικό σου ζώδιο, όμως και η Πανσέληνος του Ιουνίου σε χορεύει στο… ταψάκι. Δεν αισθάνεσαι καλά, δεν έχεις ενέργεια και θέλεις να απομονωθείς ενώ οι καθημερινές υποχρεώσεις σε τραβάνε για να τις καλύψεις. Η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Ιανουάριο και φέρνει κάποιο παρασκήνιο που έχει να κάνει με επαγγελματικά ή με θέματα υγείας. Κυρίως όμως νιώθεις την πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο.
Να θυμάσαι ι αυτό το διάστημα μπορεί ο φόβος να είναι πιο μεγάλος από το ίδιο το θέμα που αντιμετωπίζεις.
Η επόμενη Πανσέληνος θα είναι και έκλειψη και θα γίνει στο δικό σου ζώδιο στις 27 Ιουλίου, οπότε ξεκαθάρισε τα πράγματα και φρόντισε την ενέργεια σου.

Ιχθύς

Δεν είναι μια αρνητική ή πιεστική Πανσέληνος για το δικό σου ζώδιο όμως αυτό δε σημαίνει ότι σου έχει τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους ή συνεργάτες που θα χρειαστούν τη βοήθεια σου. Επίσης, σε κάποιους στόχους σου βλέπεις να υπάρχουν εμπόδια και δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να δώσεις λύσεις καθώς και οι δυο κυβερνήτες πλανήτες σου, ο Ποσειδώνας και ο Δίας, είναι σε ανάδρομη φορά ζητώντας σου να ξανασκεφτείς όσα έχεις κάνει και όσα έχουν συμβεί ώστε να μπορέσεις να πάρεις μια καλύτερη περισσότερο σφαιρική και ώριμη απόφαση.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.