Είσαι έτοιμος για ξεκαθαρίσματα;

Κάθε Πανσέληνος ρίχνει φως ακόμα και στις πιο κρυφές γωνίες μας. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο μαθαίνουμε να ευθυγραμμιζόμαστε, να καθαρίζουμε αλλά και να ξεκαθαρίζουμε τη ζωή μας από κάθε τι βρώμικο και περιττό. Ποιους θα ευνοήσει και ποιους θα ζορίσει η ιδιαίτερη Πανσέληνος της Τρίτης;

Η Πανσέληνος στις 19 Φεβρουαρίου 2019 είναι σε σύνοδο με έναν από τους πιο δυνατούς απλανείς αστέρες, τον Regulus,  που φέρνει δύναμη, στρατηγική και τιμές σε όσους επηρεάζει. Αλλά μαζί του φέρνει πολύ ισχυρούς εχθρούς και συχνά ακόμα και απότομη πτώση. Πώς μπορεί αυτό να επηρεάσει τη δική σου ζωή;

Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιχθύ ή της Παρθένου θα έχεις μια χρονιά κατά την οποία θα είσαι αρκετά μαχητικός.

Οι άλλοι θα αναγνωρίσουν το έργο σου, όμως θα είναι και η χρονιά που θα αποκτήσεις εχθρούς.

Μην ρωτάς το γιατί. Η επιτυχία, συχνά, τους φέρνει μαζί της.

Πώς θα επηρεαστούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά μας; Δυστυχώς, δεν θα είναι ημέρες που θα κυνηγιόμαστε ανέμελα στις παραλίες έχοντας έναν φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό.
Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου και σε λίγες ημέρες η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα μας κάνουν πιο σοβαρούς, ακόμα και πιο καταθλιπτικούς, στα αισθηματικά μας ενώ και τα οικονομικά πιέζονται και μας πιέζουν.

Από την άλλη, το παραμύθι θα πηγαίνει σύννεφο. Επειδή θα υπάρχει μια τάση για εξαπάτηση καλό είναι να προσέχουμε όλοι λίγο περισσότερο στο τι λέμε, στο τι μας λένε και τι υπογράφουμε.
Οι καλλιτέχνες πάντως θα ζήσουν μεγάλες στιγμές έμπνευσης αλλά και αναγνώρισης. Ζωγράφισε, γράψε ημερολόγιο, διάβασε ποίηση κι αυτή η τάση για εξαπάτηση θα περάσει χωρίς να σε πλήξει.

Από την Πανσέληνο στην Παρθένο επηρεάζονται κυρίως

Οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 22-24/8

Οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί 20-23/2

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί 21-23/5

Οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί 22-24/11

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 1η μοίρα του κάθε ενός από τα παραπάνω ζώδια.

Reality Explorers
Thank You Yannis Doxas

Κριός

Ήδη τις τελευταίες ημέρες αισθάνεσαι καλύτερα και κάπως πιο ήρεμος με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο. Η Πανσέληνος στις 19/2/2019 θέλει να κλείσει κύκλους που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σου συνήθειες. Τι έχεις κάνει και τι σκοπεύεις να κάνεις προκειμένου να είσαι καλά στην υγεία σου; Θα έχεις ξεκαθαρίσματα, ίσως και φόρτο εργασίας, στις καθημερινές και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Ταύρος

Να μια Πανσέληνος που θέλει να σε κάνει να βγεις από το καβούκι σου και να ενεργοποιηθείς. Με τον Άρη στον Ταύρο εδώ και λίγες ημέρες έχεις περισσότερη ενέργεια από όσο συνήθως. Φρόντισε να την εκμεταλλευθείς για να πετύχεις όσα θέλεις και όχι για να τσακωθείς.
Αν και δεν νιώθεις θαύμα, καλό είναι να ξέρεις ότι η Πανσέληνος στην Παρθένο σου φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση, καλλιτεχνική έκφραση, ανάδειξη των ταλέντων σου και χαρά. Μην την αφήσεις να περάσει χωρίς να αρπάξεις την ευκαιρία να γοητεύσεις τα πλήθη. Τα οικονομικά σου έχουν γνωρίσει και -πολύ- καλύτερες ημέρες.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου τον Ερμή να μην είναι και στην πιο δυνατή του φάση, δεν αισθάνεσαι ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο κλείνει έναν κύκλο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και με το σπίτι σου.
Ενδέχεται για τις επόμενες 15 ημέρες να έχεις τόση δουλειά που να λείπεις από το σπίτι ή να έχεις τόσες υποχρεώσεις στο σπίτι που να λείπεις από τη δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και μέσα από την ένταση θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στις 19/2 δεν είναι μια δύσκολη Πανσέληνος για εσένα. Μπορεί ακόμα και να σε φορτίσει με ενέργεια για να κάνεις ή και να ολοκληρώσεις πράγματα που θέλεις και που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Γενικά, θα βρεις την ενέργεια να ολοκληρώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου. Τι απάντηση περιμένεις ή τι σε απασχολεί σε σχέση με το μεταφορικό σου μέσον;
Ως bonus, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωστών σου!

Λέων

Κάθε Πανσέληνος σε επηρεάζει, πόσο μάλλον η συγκεκριμένη που έχει να κάνει αρκετά και με το δικό σου ζώδιο. Φρόντισε να κλείσεις κύκλους που σε κρατάνε μακριά από ό,τι εσύ φαντάζεσαι ως οικονομική επιτυχία. Κάτι τελειώνει, κάτι ξεκινάει και ίσως μια αγορά ή επένδυση να πραγματοποιηθεί ή να ολοκληρωθεί.
Να θυμάσαι ότι αυτό το διάστημα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις ένα reset σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου.

Παρθένος

Και ήρθε η εποχή του χρόνου που φουσκώνεις από ενέργεια, που γίνεσαι πρωταγωνιστής, που βρίσκεις τη δύναμη να ολοκληρώσεις όσα σκεφτόσουν εδώ και πολύ καιρό, που θέλεις να βγεις και να δείξεις ποιος είσαι.
Η Πανσέληνος στις 19/2/2019 επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες δυο-τρεις ημέρες του ζωδίου σας. Όμως όλοι οι Παρθένοι είστε σε μια φάση φόρτισης και ολοκλήρωσης κύκλων.
Μια σχέση ή συνεργασία ολοκληρώνεται ή περνάει στην επόμενη φάση της προκειμένου να ολοκληρωθείς και να εξελιχθείς ως άνθρωπος. Φρόντισε τον εαυτό σου, δείξε τα ταλέντα σου, δείξε γενναιότητα και κάνε καλή διαχείριση της όλο φωτιάς ενέργειας σου.

Ζυγός

Η επόμενη Πανσέληνος θα γίνει στο δικό σου ζώδιο, έτσι τώρα είναι πολύ πιθανό να μην αισθάνεσαι την ενέργεια σου να ξεχειλίζει. Είναι εποχή για να αποτοξινωθείς, να απομονωθείς αν θέλεις, να δεις τι σε φοβίζει και τι σε κρατάει μακριά από όλα όσα θέλεις να πετύχεις ακόμα και να βγάλεις ανθρώπους από τη ζωή σου. Μην σε πιάνει απελπισία, όμως. Σε έναν μήνα περίπου θα να αναλάβεις δράση και θα ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι.
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, αυτό το διάστημα πιέζεται από Κρόνο και Πλούτωνα οπότε το να φιλοσοφήσεις τις δυσκολίες, και όχι να τις αφήσεις να σε καταβάλουν, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Σκορπιός

Δεν είναι μι αρνητική Πανσέληνος αυτή για εσένα. Πιο πολύ κάθεσαι και παρατηρείς τι συμβαίνει στους άλλους παρά στον εαυτό σου. Παράλληλα είσαι απασχολημένος με θέματα που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου.
Πολύ πιθανό ένας στόχος σου να επιτυγχάνεται ή να ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα, ενδεχομένως κάποιοι φίλοι να φεύγουν από τη ζωή σου και να έρχονται άλλοι. Όπως και να έχει, απολαμβάνεις τη ζωή σου, αν και ο Άρης από τον Ταύρο φέρνει κάποια ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Αλλά η ένταση είναι κάποιες φορές και αυτό που σε ξεχωρίζει από τους άλλους και σε κινητοποιεί.

Τοξότης

Για δες καιρό που διάλεξε η Πανσέληνος για να φέρει ένα κλείσιμο κύκλων σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα απόλυση ή παραίτηση, μπορεί και να σημαίνει ότι ολοκληρώνεις έναν κύκλο σε μια θέση και μετακινείσαι στην επόμενη. Ίσως να σημαίνει και μια ανταμοιβή, ένα μπόνους, μια αναγνώριση. Γενικά, αυτό το διάστημα είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξεις στον κόσμο όσα έχεις καταφέρει. Όμως να θυμάσαι: εκτός από τα επιτεύγματα σου σε κοινή θέα βρίσκονται και οι -ελάχιστες- αδυναμίες σου.

Αιγόκερως

Μια καλή Πανσέληνος για εσένα αυτή στις 19/2/2019. Δεν θέλει να σε ζορίσει ή να σε πιέσει. Απλά θέλει να σε ωθήσει στο να γίνεις ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Ίσως να ολοκληρώνεις κάποιες σπουδές, ενδεχομένως ένα δικαστικό θέμα να οδεύει προς τη λύση του, πιθανώς να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι που το σχεδίαζες ή που το ήθελες εδώ και καιρό ή να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό. Οι μικρολεπτομέρειες ίσως να σε κρατήσουν μακριά από όσα θέλεις να καταφέρεις, οπότε, κανόνισε τις με συνοπτικές διαδικασίες.

Υδροχόος

Μόλις πριν από λίγες ώρες τελείωσαν τα γενέθλια σου. Να είσαι καλά και χαρούμενος και να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα σου ευχήθηκαν και όλα όσα σου… ευχήθηκες τις προηγούμενες ημέρες. Η Πανσέληνος στις 19/2 σε επηρεάζει άμεσα στα προσωπικά σου αν έχεις γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σου.
Οι υπόλοιποι Υδροχόοι βλέπετε τα οικονομικά σας που έχουν να κάνουν με τους άλλους να… ταράζονται. Είναι ευκαιρία να ολοκληρώσεις συζητήσεις και κινήσεις για δάνεια, εφορία, διατροφές αλλά και για να κάνεις ένα καλό restart σε ό,τι αφορά τις βαθιές σου πεποιθήσεις σου που πολύ πιθανό να σε κρατάνε φυλακισμένο.

Ιχθείς

Χρόνια πολλά, μωράκια!!! Μόλις ξεκίνησαν τα γενέθλια σας και για να μη νομίζετε ότι θα είναι μια χρονιά σαν όλες τις άλλες ξεκίνησαν με μια δυνατή Πανσέληνο. Η Πανσέληνος στις 19/2 επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, όλοι οι Ιχθείς θα δείτε μια σχέση ή μια συνεργασία σας να ολοκληρώνεται ή να αλλάζει επίπεδο.
Όλοι έχετε μια έντονη επιθυμία για ισορροπία στις σχέσεις σας και με βάση αυτό το συγκεκριμένο κριτήριο θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων και κλείσιμο κύκλων.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.