Όταν ο δρόμος για το Φως περνάει μέσα από το σκοτάδι σου

Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες μέσα στον χρόνο που οι ουρανοί να ανοίγουν δίνοντας μας την ευλαιρία να αναβαθμίσουμε τη ζωή μας. Όμως, κάθε Μάιο με την Πανσέληνο στον Σκορπιό κάτι μυστηριώδες συμβαίνει και η ενέργεια αλλάζει επίπεδο.
Κάθε Πανσέληνο του Μαΐου οι βουδιστές γιορτάζουν το Wesak, που είναι η μεγαλύτερη γιορτή τους. Είναι η γέννηση, η Φώτιση και ο θάνατος του Βούδα. Είναι η εποχή οι κοινοί άνθρωποι έρχονται σε επαφή με την καθαρή ενέργεια. Μάθε περισσότερα για το Wesak, πατώντας εδώ.

Μια Νέα Εποχή μόλις αρχίζει καθώς ταυτόχρονα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 19 Μαΐου έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης Ουρανού στις 4 μοίρες του Ταύρου που φέρνει ανατροπές και νέες καταστάσεις σε αισθηματικά, οικονομικά και θέματα ασφάλειας.
Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, αναρωτιέσαι πόσο πραγματικά ασφαλής νιώθεις.

Ταυτόχρονα, η 27η μοίρα όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι και η μοίρα έξαρσης του πλανήτη Ουρανού.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι τώρα είναι η εποχή για να κάνεις την ουσιαστική επανάσταση σου, να πετάξεις οτιδήποτε παλιό, ξένο και βαρύ για να περπατήσεις νέους δρόμους με νέα συνειδητότητα και τελικά για να ξαφνιαστείς ακόμα και εσύ ο ίδιος με τη δική σου αλλαγή.

Από την Πανσέληνο στις 19 Μαΐου επηρεάζονται

 

Ταύροι γεννημένοι 17 – 21 Μαΐου

Σκορπιοί γεννημένοι 20-25 Νοεμβρίου

Υδροχόοι γεννημένοι 15 – 20 Φεβρουαρίου

Λέοντες γεννημένοι 19 – 23 Αυγούστου

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες 25-29 των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Τα οικονομικά σας έχουν γίνει μεγάλος πονοκέφαλος. Από τη μια θα έχετε τα έσοδα σας, ακόμα και… ουρανοκατέβατα, και από τη άλλη θα έχετε υποχρεώσεις που θα τρέχουν και θα τα θέλουν όλα δικά τους.
Γενικά πάντως, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε τη ζωή σας σε βάθος και να αποφασίσετε με πόσο πάθος θέλετε να ζήσετε από εδώ και πέρα.
Το bonus αυτής της Πανσελήνου είναι ότι ξυπνάει μέσα σας ένα μεγάλο ενδιαφέρον για οτιδήποτε μεταφυσικό. Welcome to the club και ετοιμάσου για μια νέα ζωή…

Ταύρος

Στην Πανσέληνο του Μαΐου έχετε τον πρώτο ρόλο μαζί με τους Σκορπιούς. Εσείς βλέπετε έναν κύκλο να κλείνει πανηγυρικά σε κάποια σχέση ή σε κάποια συνεργασία σας. Όμως, ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι μια σχέση ή μια σημαντική συνεργασία να αλλάξει μορφή. Σύντομα θα ξέρετε.
Γενικά πάντως, σε αυτό το πάρτι της Πανσελήνου οι άλλοι θα είναι αυτοί που θα σας τρελάνουν με την κυκλοθυμικότητα τους. Ξαφνικοί έρωτες αλλά και ανατρεπτικές ιδέες έρχονται καταπάνω σας αναγκάζοντας σας, σχεδόν, να αλλάξετε τα δεδομένα της σταθερής ζωής σας.

Δίδυμοι

Το ξέρουμε όλοι ότι είστε πολύ έξυπνοι και ικανοί αλλά μην το παρακάνετε με τις πολλές ευθύνες αυτό το διάστημα. Γενικά, θα έχετε την τάση να αναλάβετε πολλά αλλά και να αναλύσετε τα πάντα στη ζωή σας κυρίως για να βρείτε πού δεν τα έχετε πάει και τόσο καλά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, διατροφής ή φυσικής κατάστασης.
Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό το διάστημα κάτι με το οποίο είχατε επιβαρυνθεί τελειώνει και έτσι θα είστε περισσότερο ελεύθεροι άμεσα. Μην σκέφτεστε συνεχώς τι συνέβη στο παρελθόν. Εστιάστε στο συναρπαστικό Τώρα σας για να έχετε την εξέλιξη που τόσο θέλετε στη ζωή σας.

Καρκίνος

Και ναι, ήρθαν αυτές οι ημέρες του μήνα που νιώθετε την έξαψη και την αναστάτωση της Πανσελήνου. Ειδικά η Πανσέληνος στον Σκορπιό ήρθε για να σας αναστατώσει στον τομέα του φλερτ κάνοντας σας να αναρωτηθείτε πόσο διασκεδάζετε στη ζωή σας ή πόσο έχετε ξεχάσει το φλερτ, το παιχνίδι, την έξαψη της δημιουργίας. Νέες ή και παλιές γνωριμίες σας χτυπούν την πόρτα και αναστατώνεστε. Μια κάποια αναστάτωση θα την έχετε με θέματα που αφορούν στα παιδάκια σας.
Νέα δεδομένα σε μια ερωτική σχέση όπου κάτι αλλάζει στα ξαφνικά. Κατάλληλο διάστημα για να έναν νέο και συναρπαστικό για εσάς στόχο.

Λέων

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δεν είναι παίξε γέλασε για εσάς τους Λέοντες καθώς φέρνει ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον, ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, ενδέχεται να φύγετε από ένα σπίτι για να πάτε σε κάποιο άλλο, κάτι σημαντικό να αλλάξετε στο σπίτι σας, να φύγει ή να έρθει κάποιος συγκάτοικος. Γενικά, με τα του οίκου σας θα ασχοληθείτε αρκετά.
Αυτές τις ημέρες καλό είναι να είστε περισσότερο ευέλικτοι και λιγότερο κολλημένοι σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Επειδή έχετε να πείτε πολλά, αυτή την Πανσέληνο θα μιλήσετε πολύ. Καλό είναι να προσέξετε τι λέτε, πόσα λέτε και σε ποιον τα λέτε. Επίσης, κάτι που έχει να κάνει με την επικοινωνία σας τελειώνει. Μήπως αλλάξετε κάτι στα συμβόλαια σας; Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με τα αδέλφια σας, αλλά τίποτα ανησυχητικό και μόνιμο.
Καιρός να πειραματιστείτε και να βρείτε τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά στον τομέα της καριέρας σας. Ένα ταξίδι έκπληξη ενδέχεται να προκύψει σύντομα.

Ζυγός

Τα οικονομικά σας και το όμορφο και γεμάτο πορτοφόλι σας έχει βάλει στο μάτι η Πανσέληνος  του Μαΐου. Αν αφεθείτε, τα έξοδα θα γίνουν τεράστια. Καλό είναι να μη δανείσετε ή να μη δανειστείτε αυτό το διάστημα. Από την άλλη, υπάρχει η πιθανότητα για ένα ουρανοκατέβατο έσοδο.
Γενικά, θα προβληματιστείτε αρκετά για το τι αξίζει στη ζωή σας και τι όχι.
Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα κάτι που δεν είχατε καταλάβει μέχρι τώρα να το δείτε ολοκάθαρα μπροστά στα μάτια σας. Ίσως να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά σας, ειδικά για τους γεννημένους τον Οκτώβριο.

Σκορπιός

Βρε, καλώς τη την Πανσέληνο τη μαγική! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βλέπετε κύκλους να κλείνουν στη ζωή σας. Είναι μια σημαντική περίοδος κατά την οποία απολαμβάνετε τους καρπούς σε ό,τι έχετε κάνει. Τώρα θα καταλάβουν και πιο κοντινοί σας άνθρωποι ή συνεργάτες πόσο πολύτιμοι είστε στη ζωή τους.
Οι ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις που σας δίνει αυτή η Πανσέληνος είναι εντυπωσιακές. Προσοχή πάντως για τους γεννημένους τις πρώτες και τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Ένας νέος αέρας φυσάει στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας διώχνοντας μακριά ό,τι… κούφιο και φέρνοντας στα πόδια σας καινούργιους ανθρώπους και συνεργασίες.
Η κυκλοθυμικότητα σας μπορεί να γράψει… ιστορία αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Η επόμενη Πανσέληνος θα γίνει στο δικό σας ζώδιο και έτσι σύντομα θα περάσετε κι εσείς το στάδιο ολοκλήρωσης κύκλων. Προς το παρόν, όλοι οι φόβοι σας και όλα τα ψυχολογικά σας σας χτυπάνε την πόρτα ζητώντας να τους δώσετε σημασία. Είναι ευκαιρία να κλείσετε πληγές, να προετοιμαστείτε για να βγάλετε στο φως όσα σας βαραίνουν ή και να δουλέψετε παρασκηνιακά για να πετύχετε προετοιμάζοντας κάτι που θέλετε. Παράλληλα, κάτι που κάνετε κρυφά εδώ και καιρό κλείνει τον κύκλο του σιγά σιγά.
Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας καθώς τα επαγγελματικά σας άγχη δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε όσο και όπως θα θέλατε.

Αιγόκερως

Ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο είχατε βάλει την ενέργεια σας εδώ και καιρό, τώρα ήρθε η ώρα να δείξει τους καρπούς του ή και να κλείσει τον κύκλο του. Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία είτε γιατί θα έχουν θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε και εσείς, είτε γιατί θα σας αναστατώνουν με τις απαιτήσεις τους, ακόμα και για διασκέδαση.
Γενικά, αυτή είναι μια ήπια Πανσέληνος για εσάς που, όμως, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα  έρωτα, διασκέδασης, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων.

Υδροχόος

Τι ολοκληρώνεται στα επαγγελματικά σας και ποιος κύκλος κλείνει κάνοντας σας να αλλάξετε προσανατολισμό; Γιατί υπάρχουν εντάσεις με τους προϊσταμένους σας; Διαφημίζετε όσο πρέπει τη δουλειά σας και προβάλετε τα επιτεύγματα σας; Αυτά τα… λίγα θέματα που θα σας απασχολήσουν αρκετά το διάστημα της Πανσελήνου.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν τόσες υποχρεώσεις στη δουλειά σας που θα σας κρατάνε μακριά από την οικογένεια σας ή και το αντίθετο.
Η αλήθεια είναι ότι έχετε αρκετό άγχος για ένα προσωπικό σας θέμα αλλά το Σαββατοκύριακο αυτό δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για αποφάσεις.

Ιχθείς

Μια χαρά σας πηγαίνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό. Το μυαλό σας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και σε λίγο θα ταξιδέψετε και με το σώμα σας.
Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας, Παραμείνετε θετικοί και να εστιάστε στη μεγάλη εικόνα και όχι στις μικρές λεπτομέρειες που σας τρώνε την ενέργεια. Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάτι που να σας πιέζει και να σας περιορίζει, οπότε χαρείτε το και εκμεταλλευθείτε το. Καιρός να μιλήσετε για όσα σκέφτεστε ή για ιδέες που έχετε. Προσοχή σε παρεξηγήσεις γιατί θα τα λέτε λίγο πιο απότομα από όσο μας έχετε συνηθίσει, ίσως και από όσο χρειάζεται.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα