Ενέργεια, ανταγωνισμός, μπέρδεμα ανάμεσα στο συναίσθημα και την πλάνη και οικονομικό ή και συναισθηματικό στέγνωμα. Η πανσέληνος στον Τοξότη θα μπορούσε απλά να φουντώσει κάποια συναισθήματα. Όμως, είναι κάπως πιο περίπλοκη. Ο ανταγωνισμός φουντώνει ενώ οι καταστάσεις δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Επειδή η ζωή δεν είναι μόνο προκλήσεις, μια εύνοια σε συναισθηματικά θέματα θα σε γλυκάνει όσο χρειάζεται.

-Ο Τοξότης έχει έρθει στη ζωή για να μας μάθει πώς να βάζουμε στόχους. Πώς να στοχεύουμε ψηλά και μακριά. Πώς να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μετά να αφήνουμε το βέλος να φύγει πιστεύοντας πραγματικά και αγνά ότι θα βρει στον στόχο του.
Στοχεύοντας χαμηλά και λάθος, το βέλος θα πέσει στο έδαφος με απώλειες υλικές αλλά και συναισθηματικές.

-Μισός άνθρωπος και μισός άλογο ο Κένταυρος, που είναι και το σύμβολο του Τοξότη, δε σταματάει πουθενά. Θέλει να φτάσει ψηλά με τη δύναμη του νου και μακριά με τη ζωώδη δυναμική του.

Τα δυο παραπάνω είναι και κάποια από τα μαθήματα που μπορείς να πάρεις από την πανσέληνο στον Τοξότη για να τις εφαρμόσεις στη ζωή σου.

Δεν έχει σημασία αν είσαι ή όχι Τοξότης καθώς σε κάποιο σημείο του ωροσκοπίου σου έχεις κι εσύ το ζώδιο του Τοξότη.

Οπότε, αντίγραψε την αισιοδοξία του,
την ανάγκη του για αλήθεια,
την επεκτατικότητα του,
τη δίψα του για ταξίδια,
τη φιλοσοφική προσέγγιση του σε κάθε τι που συμβαίνει καθημερινά,
την επιμονή του να βλέπει τη μεγάλη εικόνα και όχι τις μικρολεπτομέρειες.

Η Πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και γίνεται το απόγευμα της 29ης Μαΐου στις 8:10 μοίρες του Τοξότη.
Έτσι, επηρεάζονται κυρίως Τοξότες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Ιχθύς.

Όπως και με κάθε Πανσέληνο έτσι και με τη συγκεκριμένη ολοκληρώνεται κάποιος κύκλος που ξεκίνησε στη ζωή σου κυρίως από τον Δεκέμβριο. Τώρα ήρθε η εποχή να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου ή της δράσης σου σε θέματα που είχες ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

Το μεγάλο ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία φέρνει τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Είναι πραγματικά βοηθητικό.
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού με ένταση, βιασύνη και πολεμικό κλίμα
και η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στεγνώνει οικονομικά και συναισθηματικά.
Αυτές οι όψεις σε συνδυασμό και σε σχέση με την αντίθεση Ήλιου -Σελήνης, που κάνει την πανσέληνο, καταλαβαίνεις ότι φέρνουν την ολοκλήρωση μέσα από ένταση και αντιθέσεις.

Από την Πανσέληνο στον Τοξότη επηρεάζονται κυρίως οι:

Τοξότες γεννημένοι 28/11-2/12
Δίδυμοι γεννημένοι 27/5-1/6
Παρθένοι γεννημένοι 30/8-3/9
Ιχθύς γεννημένοι 25/2-1/3

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και ειδικά κοντά σε αυτές τις μοίρες.

Κριός

Ψάχνεις να βρεις το νόημα στη ζωή σου, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να ταξιδέψεις. Νιώθεις ότι μετά από σκέψη αλλά και δράση έγινες τελικά καλύτερος άνθρωπος σε κάποιον τομέα της ζωής σου και τώρα ήρθε η εποχή να χαρείς κι εσύ με αυτή τη νίκη σου.
Η πανσέληνος στον Τοξότη σε αγαπάει και έτσι δε θα σε παιδέψει καθόλου. Enjoy!

Ταύρος

Μια οικονομική συναλλαγή, ένα οικονομικό θέμα ή ένας διακανονισμός θα σε απασχολήσουν, κυρίως γιατί είναι θέματα που έχουν φτάσει στην ολοκλήρωση τους.
Κι ενώ θα έχεις εξελίξεις στα παραπάνω θέματα, η ερωτική σου διάθεση θα… φουντώνει! Ναι, αυτή η πανσέληνος σε κάνει να θέλεις να ευχαριστηθείς το σεξ και να αναγεννηθείς μέσα από αυτό. Τυχερούλη…

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στον Τοξότη σε αφορά άμεσα ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτό που θέλεις πολύ είναι όχι μόνο να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και να βάλεις τις δικές τους ανάγκες πάνω από τις δικές σου.
Πιθανώς αυτή την εποχή μια σχέση ή συνεργασία να ολοκληρώνεται ή τώρα να φαίνονται τα αποτελέσματα μιας προσπάθειας που έκανες.

Καρκίνος

Κάθε πανσέληνος σε αφορά καθώς σε αυτή συμμετέχει και ο κυβερνήτης πλανήτης Σελήνη.
Η συγκεκριμένη πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις έναν κύκλο στην καθημερινότητα, στις συνήθειες σου ακόμα και στον τρόπο διατροφής σου προκειμένου να ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος.
Είναι πολύ πιθανό να γεμίσει το πρόγραμμα σου με υποχρεώσεις που δεν τις είχες υπολογίσει.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος σου πηγαίνει πολύ και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τον έρωτα σου σε κάποιο άτομο αλλά και να χαρείς ή να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις, να νιώσεις και πάλι παιδί.
Είσαι σε μια αρκετά επικοινωνιακή φάση και το γεγονός ότι εκφράζεσαι από την καρδιά σου σε κάνει ακαταμάχητο.

Παρθένος

Δεν είναι μια εύκολη πανσέληνος αυτή κυρίως γιατί φέρνει εντάσεις. Εντάσεις που αφορούν πρωτίστως το σπίτι και την οικογένεια και μάλιστα σε σχέση με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν έχεις ασχοληθεί με ανακαίνιση ή με άλλα θέματα σπιτιού τώρα τα βλέπεις να ολοκληρώνονται.
Εντωμεταξύ θέματα από το παρελθόν ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ζυγός

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις ημέρες αισθάνεσαι μια συναισθηματική παγωνιά καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, πιέζεται αρκετά από τον Κρόνο. Οικονομικά και συνασθηματικά θέματα σε πιέζουν. Όμως να θυμάσαι ότι τη σωστή στιγμή θα εμφανιστεί η βοήθεια που χρειάζεσαι.
Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη πανσέληνος δε θέλει καθόλου να σε πιέσει. Αντίθετα, θέλει να φέρει κοντά σου άτομα με τα οποία έχετε ίδιες ιδέες και που επικοινωνείτε υπέροχα μεταξύ σας.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο με αυτή την πανσέληνο. Κάποιο οικονομικό σχέδιο που είχες βάλει σε εφαρμογή δείχνει τα αποτελέσματα του αυτή την εποχή. Πιθανώς να υπάρξει μια νέα πηγή εισοδήματος αλλά και μια οικονομική υποχρέωση που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο προσκήνιο. Είναι μια καλή εποχή για να τονωθεί και η αυτοπεποίθηση σου.

Τοξότης

Και ναι, είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του μήνα. Κάθε πανσέληνος διογκώνει οτιδήποτε νιώθεις, οπότε το σίγουρο είναι ότι δε θα υπάρξει ούτε μια στιγμή πλήξης ή ηρεμίας μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες τουλάχιστον.
Είναι ευκαιρία να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Σίγουρα, αυτή την εποχή κάτι για το οποίο δούλεψες φέρνει αποτελέσματα ή ολοκληρώνεται.

Αιγόκερως

Η επόμενη πανσέληνος θα γίνει στο δικό σου ζώδιο, οπότε φρόντισε μέσα στις επόμενες ημέρες να μαζέψεις δυνάμεις. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις κουρασμένος και αποδυναμωμένος και ότι κάτι “τρώει” την ενέργεια σου. Είναι η εποχή που διογκώνονται τα όποια ψυχολογικά σου θέματα. Το μυστικό για να νιώσεις καλύτερα είναι η ψυχική, πνευματική και σωματική ξεκούραση.

Υδροχόος

Με την πανσέληνο στον Τοξότη ξαναζείς τις εποχές που οι φίλοι και η συμμετοχή σου σε ομάδες ήταν ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου. Ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται, η συμμετοχή σου σε ομαδικές δραστηριότητες αυξάνεται ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια και την εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σου κάτι που, μεταξύ μας, ποτέ δεν έκρυψες ιδιαίτερα.

Ιχθύς

Η πανσέληνος στον Τοξότη είναι η κατάλληλη εποχή για να δρέψεις τους καρπούς όσων έχεις σπείρει στη δουλειά και στην καριέρα σου. Ένα επαγγελματικό σου σχέδιο δείχνει τώρα τα αποτελέσματα του φέρνοντας και την επαγγελματική καταξίωση. Τώρα είναι ευκαιρία να συναντήσεις άτομα κύρους και να μάθεις από την εμπειρία τους. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται θαυμάσια όμως να θυμάσαι ότι η ένταση και ο ανταγωνισμός, ειδικά στη δική σου περίπτωση, θα έχουν δυνατή παρουσία και θα σου χαλάνε λίγο το κέφι.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.