από την aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι από τις καλύτερες θεραπείες που μπορείς να κάνεις στα 20. στα 30, στα 40, στα 50. Η aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου μας αποκαλύπτει τα μυστικά της μεσοθεραπείας.
Κάθε πότε κάνει η ίδια, πόσες θεραπείες χρειάζεται να κάνεις, τι να προσέξεις.

-Ασφαλώς κάνω κι εγώ μεσοθεραπεία. Είναι από τις αγαπημένες μου θεραπείες γιατί είναι αποτελεσματική, δίνει σίγουρα αποτέλεσμα και είμαι απόλυτα κυκλοφορίσιμη το επόμενο κιόλας λεπτό.

-Με το που δω το δέρμα μου να είναι ταλαιπωρημένο ξεκινάω έναν κύκλο από μεσοθεραπείες. Σίγουρα κάποιες γίνονται πριν και μετά το καλοκαίρι, όχι πως ο χειμώνας ταλαιπωρεί λιγότερο το δέρμα μας…

-Το καλύτερο είναι να κάνεις 4-6 μεσοθεραπείες σε απόσταση περίπου 10 ημερών μεταξύ τους. Έτσι θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για έναν περίπου χρόνο. Ίσως να χρειαστεί να συντηρήσεις το αποτέλεσμα κάνοντας μια-δύο ακόμη.

-Αν θέλεις να καθυστερήσει το δέρμα σου να γεράσει, η μεσοθεραπεία είναι μια από τις καλύτερες λύσεις. Όποιος είναι τακτικός στη μεσοθεραπεία, δίνει με τις καλές μεσοθεραπείες με εγκεκριμένα υλικά, μεγάλη παράταση στο νεανικό δέρμα, στην ενυδάτωση, στη λάμψη και τη σφριγηλότητα.

-Είναι σημαντικό να είναι καλά τα υλικά. Προσωπικά, πάντα χρησιμοποιώ προϊόντα που έχουν εγκρίσεις. Αλλά να ξέρεις ότι το 80% των υλικών, που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν έχει.

-Επιλέγεις με προσοχή το πού θα κάνεις μεσοθεραπεία.Το πώς γίνεται η διαδικασία, το ποια υλικά θα μπουν στο πρόσωπο σου και ποιος θα την εφαρμόσει, δεν είναι θέματα που μπορείς να τα αφήσεις στην τύχη τους.

-Κάνε μεσοθεραπεία με τον σωστό, εγκεκριμένο, ασφαλή και τελικά αποτελεσματικό τρόπο και δεν θα μετανιώσεις ούτε τα χρήματα ούτε τον χρόνο που διέθεσες. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου
aesthetic medicine doctor

Medi Laser Clinic
210 8254850 Αθήνα
210 8001617 Κηφισιά

Αν θέλεις να μάθεις τη διαδικασία, τα αποτελέσματα και τις τιμές,
διάβασε το:
“Μεσοθεραπεία προσώπου: Τη δοκιμάσαμε και σου τα λέμε όλαπατώντας εδώ!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα