Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Κυριακή είναι και η τελευταία ευκαιρία για να νιώσεις ασυγκράτητος, ανυπόμονος, εκρηκτικός και απόλυτος βασιλιάς όπως ένα παιδί. Σε λίγο έρχονται οι δυο εκλείψεις του Αυγούστου στις οποίες ή θα είσαι το Λιοντάρι ή το Θήραμα.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι και μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Μόνο που αυτή η Νέα Σελήνη το παρακάνει λίγο με τις αρχές. Γίνεται στην αρχή του Λέοντα, στη μηδενική του μοίρα, όπου συναντώνται Ήλιος και Σελήνη έχοντας δίπλα, στην 1η μοίρα του Λέοντα, και τον Άρη. Αν δεν κάνεις νέες και γενναίες αρχές τώρα, πότε θα τις κάνεις;

Θα ήταν μια Νέα Σελήνη γεμάτη ορμή, ενέργεια, δράση, άσκηση, θυμό και λίγο πόλεμο. Όμως το τετράγωνο της με τον Ουρανό, ακόμα και τώρα που είναι εκτός ζωδίου, κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική, απρόβλεπτη ίσως και κάπως επικίνδυνη. Ακόμα και με τις πιο μικρές αφορμές θα νιώθεις ένα κύμα θυμού ή ενόχλησης να σε κατακλύζει.
Πώς μπορείς να γλυτώσεις από όλο αυτό; Γυμνάσου, κολύμπησε, περπάτησε, παίξε ρακέτες, κάνε σεξ, παίξε παντομίμα.
Εκτόνωσε την ενέργεια σου και πρόλαβε το σώμα σου και το μυαλό σου από το να νιώσουν θυμό. Άλλωστε το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού το ένιωσες πιο πολύ, κοντά στις 18 Ιουλίου. Θυμήσου τι σε αναστάτωσε τι έγινε εκείνες τις ημέρες και θα έχεις μια προσωπική και αξιόπιστη πρόβλεψη για το τι θα σε απασχολήσει και μέσα στις επόμενες.

Κι αν η Νέα Σελήνη έχει ορμή, ο Ερμής έχει κέφια. Συναντιέται με τον Βόρειο Δεσμό στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία του Think Big. Με αυτή την όψη δε θα κάνεις μίζερες σκέψεις ενώ θα θέλεις να επικοινωνήσεις με την καρδιά σου. Και αυτό μπορεί να αλλάξει όλη τη διάθεση σου.
Από την άλλη, η Αφροδίτη ετοιμάζεται να κάνει μια δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο φέρνοντας έναν παγωμένο αέρα στις σχέσεις ίσως και στο πορτοφόλι σου.

Τι να κάνεις για να εκμεταλλευθείς την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Λέοντα

Βρες τον βασιλιά μέσα σου

Ποια ήταν η τελευταία φορά που υπήρξες πραγματικά γενναιόδωρος; Που έδωσες χωρίς να περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα; Αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να νιώσεις γενναιόδωρος και με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Κι αν δεν έχεις χρήματα, δεν πειράζει. Το να μιλάς όμορφα και να εκπέμπεις την καλή σου, βασιλική, παιχνιδιάρικη διάθεση δεν κόστισε ποτέ σε κανέναν τίποτα.
Α, και αν θέλεις και να νιώσεις για λίγο πώς είναι να σε υπηρετούν, τώρα είναι η ευκαιρία. Χαλάρωσε και απόλαυσε το χωρίς ενοχές.

Παίξε σαν παιδί

Ο Λέων είναι το ζώδιο της δημιουργίας και των παιδιών. Αν θέλεις να κάνεις ένα παιδάκι, προσπάθησε λίγο περισσότερο αυτό το διάστημα. Αν έχεις παιδάκια, μάθε από αυτά. Παρατήρησε πώς παίζουν, πώς χαίρονται, πώς ζητάνε και παίρνουν αυτό που θέλουν. Αν είσαι σε άλλη φάση, γίνε ο δημιουργός αυτού που θέλεις να ζήσεις. Είναι η κατάλληλη εποχή.

Κυνήγησε αυτό που θέλεις και μετά ξεκουράσου

Όλοι έχουμε δυο εικόνες για το λιοντάρι. Η μια είναι να κυνηγάει το θήραμα του και να το πιάνει και η άλλη είναι να αναπαύεται βασιλικά και απόλυτα. Γιατί να μην το μιμηθείς; Κυνήγησε με πάθος αυτό που θέλεις, κάνε το καλύτερο που μπορείς και μετά μάθε να απολαμβάνεις απόλυτα τις στιγμές ξεκούρασης. Μάθε να κάνεις οικονομία δυνάμεων όταν δεν κυνηγάς τον σκοπό σου.

Άνοιξε την καρδιά σου

Ο Λέων κυριαρχεί στην καρδιά και στην σπονδυλική στήλη στο ανθρώπινο σώμα. Άνοιξε την καρδιά σου, άφησε τη μιζέρια και τη γκρίνια και περπάτησε με την σπονδυλική στήλη ίσια και καμαρωτά. Και κάπως έτσι, θα νιώσεις αυτόματα περισσότερη χαρά.

Πολύ με αγαπάω και με θαυμάζω, κόσμε

Ο Λέων είναι το ζώδιο της προβολής και της αυτο-διαφήμισης. Αν δε σου κάνει κανείς κοπλιμέντα, κάνε εσύ στον εαυτό σου. Πρόβαλε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου. Από πότε το να μιλάς με καλά λόγια για εσένα και τις δυνατότητες σου έγινε ντροπή και ταμπού;
Δοκίμασε το αυτή την εποχή, μάθε τον τρόπο, βρες το μέτρο, και κράτησε αυτή την αυτογνωσία και τον σωστό τρόπο να προβάλλεσαι από εδώ και στο εξής.

Καλός ο έρωτας αλλά σαν το φλερτ δεν έχει

Το ζώδιο του γάμου είναι ο Ζυγός αλλά το ζώδιο του φλερτ είναι ο Λέων. Οπότε φλέρταρε αθώα ή με σκοπό ανάλογα με τη φάση στην οποία είσαι ή τη φάση ζωής στην οποίαν θέλεις να μπεις. Είναι ευκαιρία για να φορέσεις το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και να περάσεις καλά.

Θα ζήσω, γιατρέ μου; 

Από την Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη μηδενική μοίρα του Λέοντα. Αν έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες ξαναδιάβασε τα πάντα γι’ αυτή τη Νέα Σελήνη καθώς η επιρροή της θα χρωματίσει όλη τη γενεθλιακή σου χρονιά.

Οι Κριοί και οι Τοξότες περνάτε μια χαρά. Σχεδόν θα αναρωτιέστε γιατί οι άλλοι τρέχουν ή εκνευρίζονται όταν η ζωή είναι τόοοσοοο ωραία.

Οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα νιώσετε την ένταση να σας κυριεύει. Εκτονώστε ένταση και ενέργεια με σπορ και κίνηση για να μην υπάρξουν απώλειες.

Δίδυμοι και Τοξότες που είστε γεννημένοι κοντά στις 10-15 Ιουνίου και Δεκεμβρίου θα νιώσετε την παγωνιά του Κρόνου. Όμως αν δεν υπάρχει λόγος για κάποια ρήξη, θα είναι μια αίσθηση που θα ξεπεραστεί.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, είστε πιο δυναμικοί ίσως και νευρικοί από ποτέ. Αναρωτιέστε τι σας συνέβη. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κι εσάς, οπότε σε ποιον τομέα λέτε ότι θα κάνετε μια καινούργια αρχή;

Ιχθύες ίσως ήρθε η εποχή για να κάνετε μια καλή νέα αρχή όσον αφορά στη διατροφή ή στη γυμναστική σας. Αν και όσο έχετε το κολύμπι είστε καλυμμένοι, ναι;

Ζυγοί μέσα στις επόμενες ημέρες, αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας.

Παρθένοι χαλαρώστε και χαρείτε το καλοκαίρι σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής γίνεται ανάδρομος μέσα στον Αύγουστο και το μπέρδεμα πρώτα τη δική σας πόρτα θα χτυπήσει.

Στα νέα και γενναία ξεκινήματα που αξίζεις

από την Καίτη -με χαίτη- Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.