H Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να μετουσιώσει το οτιδήποτε σε οτιδήποτε, αυτό το ζώδιο είναι ο Σκορπιός. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου σου δίνει τη δυνατότητα, ακόμα και μέσα από δύσκολες ή και βίαιες καταστάσεις, να κάνεις τον άνθρακα σου, θησαυρό. Και το αντίθετο βέβαια…

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει αλλά και ό,τι δεν σε εξυπηρετεί.
Είναι η ευκαιρία να ανακαλύψεις την κρυμμένη δύναμη σου και να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αυτά που θέλεις.
Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ανανεωθείς ενόψει του χειμώνα που έρχεται.
Μη φοβηθείς τις βαθιές αλλαγές. Είναι η κατάλληλη εποχή για να τις ξεκινήσεις.

Θυμήσου ότι ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του αλχημιστή. Και ο αλχημιστής είναι αυτός που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τα πάντα. Εσύ, τι είσαι έτοιμος να αλλάξεις ριζικά;

 

Τι έχει μπλοκάρει στη ζωή σου;
Τι χρειάζεται μεταμόρφωση;
Τι χρειάζεται αναγέννηση;
Πώς θα χρησιμοποιήσεις την πανίσχυρη ενέργεια σου;
Πώς θα τονώσεις τη σεξουαλική σου ορμή και ζωή;
Πώς θα χρησιμοποιήσεις την εξουσία σου;
Πώς θα φτάσεις στην ουσία των πραγμάτων και σε όσα σε απασχολούν;

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου είναι ανατρεπτική καθώς τη χρωματίζει το βίαιο τετράγωνο Άρη Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 19 Νοεμβρίου. Η ενέργεια έχει απρόσμενα ξεσπάσματα. Βίαια γεγονότα, ορμητικά καιρικά φαινόμενα, δίψα για νίκη και επιβολή, κυριαρχούν αυτές τις ημέρες και δίνουν στα νέα ξεκινήματα τη δική τους δόνηση. Η ψυχραιμία είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Σε κάθε Νέα Σελήνη σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τον σπόρο που φροντίζοντας τον θα σου δώσει τους καρπούς του περίπου έξι μήνες μετά. Έχεις την ευκαιρία να βάζεις έναν σπόρο κάθε μήνα σε διαφορετικό τομέα της ζωής σου, για να δημιουργήσεις τον δικό σου προσωπικό υπέροχο κήπο. Ό,τι θα “σπείρεις” αυτή την εποχή θα το δεις να ανθίζει και να ολοκληρώνεται κοντά στον Μάιο.

Η Νέα σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει:

Σκορπιούς γεννημένους κοντά στις 18 Νοεμβρίου
Ταύρους γεννημένους κοντά στις 17 Μαΐου
Λέοντες γεννημένους κοντά στις 18 Αυγούστου
Υδροχόους γεννημένους κοντά στις 15 Φεβρουαρίου
και όσους έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο ανάμεσα στις 24-28 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κριός

Μήπως είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, διατροφές και εφορία; Ναι, δεν είναι κάτι ευχάριστο αλλά ήρθε η εποχή να βάλεις σε μια σειρά και αυτά τα θέματα. Το ευχάριστο είναι ότι η σεξουαλική σου ενέργεια και ζωή μπορούν να σου χαρίσουν δυνατές στιγμές.

Ταύρος

Κάτι καινούργιο ξεκινάει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ό,τι ξεκινήσει αυτή την εποχή θα δείξει ολοκληρωτικά αυτό που έχει να σου δώσει τον Μάιο. Είναι ευκαιρία τώρα με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό να δουλέψεις πάνω στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να βρεις τους ανθρώπους και τα στηρίγματα σου.

Δίδυμοι

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις το τη διατροφή σου, τον τρόπο που γυμνάζεσαι, την καθημερινότητα και το πρόγραμμα σου. Αν δεν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα τώρα σε αυτά τα θέματα, πότε θα το κάνεις;

Καρκίνος

Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό σίγουρα νιώθεις πολλά βλέμματα να σε κοιτάνε και ο λόγος είναι το είσαι ακαταμάχητα γοητευτικός ή γοητευτική. Είσαι σε μια καλή φάση της ζωής σου και θέλεις να δημιουργήσεις, να παίξεις, να φροντίσεις τα παιδιά σου αλλά και να φλερτάρεις.

Λέων

Τον επόμενο μήνα θα είσαι έτοιμος για να φλερτάρεις και να περάσεις διασκεδαστικά. Τώρα όμως θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες καινούργιες αρχές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου. Τι ετοιμάζεις στο σπίτι σου που θα αλλάξει τα εκεί δεδομένα;

Παρθένος

Έτσι κι αλλιώς είσαι ένα ζώδιο που αγαπά να επικοινωνεί. Η Νέα Σελήνη γίνεται μέσα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με την επικοινωνία. Τι καινούργιο ετοιμάζεις; Πώς θα μετουσιώσεις την επικοινωνία σου σε κάτι πιο ουσιαστικό και βαθύ; Σίγουρα θα βρεις τη λύση με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Ναι, συνήθως δεν σε απασχολούν και τόσο τα οικονομικά όμως αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος για να κάνεις μια νέα αρχή ώστε να έρθουν σε εσένα νέες πηγές εσόδων. Ευκαιρία να αλλάξεις πράγματα που θα σε κάνουν να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά οπότε ψυχραιμία μέχρι να περάσει η επιρροή του.

Σκορπιός

Είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών και το χαίρεσαι με τον δικό σου μυστήριο, μοναδικό υπαρξιακο-χαρούμενο τρόπο. Το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να φυτέψεις τον σπόρο που θα σου δείξει τους καρπούς του κοντά στον Μάιο. Μέχρι τότε, ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει για εσένα. Και με δεδομένο ότι για να πας μπροστά, κάνεις πρώτα μια βουτιά προς τα μέσα, το ταξίδι σου θα είναι δυνατό και συναρπαστικό.

Τοξότης

Κανονικά, είσαι ένας πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος. Όμως, τόσο ο Κρόνος στο ζώδιο σου όσο και οι τόσοι πλανήτες στον Σκορπιό σε κάνουν πιο κλειστό από ποτέ. Να σου πω κάτι; Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, εκμεταλλεύσου το. Βάλε τις βάσεις για μια νέα αρχή, αντιμετώπισε τους φόβους σου και σε λίγες ημέρες, με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο, το σκηνικό θα αλλάξει.

Αιγόκερως

Κάτι νέο ξεκινά το οποίο θα το ζήσεις και θα το εξελίξεις μέσα από μια ομάδα ή μια παρέα φίλων. Αυτή είναι οι κατάλληλη εποχή για να βάλεις νέους στόχους, για να οραματιστείς πώς θέλεις να είναι το μέλλον σου. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε κάνει να έχεις ξεσπάσματα που θα σε πάνε πίσω. Η έντονη γυμναστική θα βοηθήσει!

Υδροχόος

Τι καινούργιο ξεκινάει στον τομέα της καριέρας σου; Οι σπόροι μπαίνουν αυτό το διάστημα και μέσα στους επόμενους μήνες ετοιμάσου για τους καρπούς. Προτάσεις, ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι, το κοινωνικό σου πρόσωπο αλλάζει αυτή την εποχή. Κάνε επιλογές που θα πάνε μπροστά.

Ιχθύες

Το σύμπαν κάνει ό,τι μπορεί για να είσαι μες στην καλή χαρά είσαι αυτή την εποχή. Το νιώθεις ή αφήνεις αυτή την ευνοϊκή περίοδο για εσένα να περνάει ανεκμετάλλευτη; Θα σου δοθούν ευκαιρίες για ένα ταξίδι, για σπουδές και για εξέλιξη που θα μπορέσουν να σε αλλάξουν βαθιά ακόμα και να σε μεταμορφώσουν.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.