Αυτό το ήξερες για εσένα;

Πλησιάζει η ημέρα των Ευχαριστιών και εδώ θα τη γιορτάσουμε κάπως διαφορετικά. Θα “εκμεταλλευθούμε” την αστρολογία για να δούμε σε ποιον τομέα, ανάλογα με το ζώδιο σου, παραείσαι αυστηρός με τον εαυτό σου.
Και μετά έρχονται οι λόγοι, που ανάλογα με το ζώδιο σου, όλοι σου λέμε Ευχαριστώ!

Κριός

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά απαιτητικός και παρορμητικός.
Σου λέμε ευχαριστώ:
γιατί έχεις ενέργεια που δε στερεύει ποτέ, γιατί μας μεταδίδεις την ορμή σου, γιατί έχεις θέληση και δε διστάζεις να ανοίγεις νέους δρόμους. Σε ευχαριστούμε που βρίσκεις τη δύναμη να πολεμήσεις ακόμα κι αν αυτό στην εποχή μας  θεωρείται ανώφελο.

Ταύρος

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις ότι είσαι βαρετός και αργός σε ό,τι κάνεις και ότι τρως πολύ.
Σου λέμε ευχαριστώ:
για την υπομονή σου, για τα δώρα σου, για το φαγητό που ξέρεις να απολαμβάνεις, για τη ζεστή σου αγκαλιά, για τη σταθερότητα σου και την αντοχή σου σε όλους τους τομείς. Για το ότι με έναν μαγικό τρόπο ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή και αυτό το μαθαίνεις και σε εμάς.

Δίδυμος

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις ότι μιλάς πολύ και ότι ξοδεύεσαι με το να ασχολείσαι με τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Σου λέμε ευχαριστώ:
που είσαι τόσο προσαρμοστικός, πνευματώδης, επικοινωνιακός, εύκολος στην παρέα, καλός με την τεχνολογία και τόσο ευχάριστος. Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένεις ένα παιδί με διάθεση για παιχνίδι. Γιατί το νεανικό σου στυλ μας κάνει να σε θέλουμε οπωσδήποτε στην παρέα μας.

Καρκίνος

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και ασταθής στη διάθεση σου.
Σου λέμε ευχαριστώ:
για όσα μπορείς να δώσεις. Είσαι μια αστείρευτη πηγή φροντίδας για όλους μας. Αγαπάς την οικογένεια, το σπιτικό, τις αγκαλιές, την αίσθηση του οικείου. Χωρίς εσένα θα ξεχνούσαμε τις ρίζες μας, τα χάδια, το οικογενειακό τραπέζι. Ακόμα και η ευαισθησία σου μας θυμίζει πως σημασία έχει να αγαπάμε.

Λέων

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι απαιτείς έντονα και απόλυτα την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου.
Σου λέμε ευχαριστώ:
για τη δημιουργικότητα σου, για τη λάμψη σου, την ικανότητα να μας κάνεις να γελάμε και για την ασφάλεια που νοιώουμε ότι όλα θα πάνε καλά αφού είσαι εδώ μαζί μας. Σε ευχαριστούμε γιατί δε χάνεις το θάρρος σου και για τη γενναιοδωρία σου. Σε ευχαριστούμε που όλα ή τα αγαπάς ή τα μισείς υπερβολικά, γιατί αλλιώς θα πνιγόμασταν από τη μετριότητα.

Παρθένος

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί συνεχώς είσαι έτοιμος να κριτικάρεις τις επιδόσεις σου και αισθάνεσαι ανεπαρκής.
Σου λέμε ευχαριστώ:
γιατί βάζεις τον πήχη ψηλά. Γιατί εντοπίζεις αυτά που εμείς δεν βλέπουμε, γιατί ασχολείσαι με κάθε τι που μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί ξέρεις να μιλάς και να επικοινωνείς σε κάθε περίσταση. Ως ζώδιο της γης, ξέρεις να εκτιμάς τη ζωή και να απολαμβάνεις τα δώρα της. Όταν μας πεις μπράβο για κάτι, τότε ξέρουμε ότι τα καταφέραμε τέλεια.

Ζυγός

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί είσαι αναποφάσιστος. Είναι μαρτύριο για εσένα όταν πρέπει να επιλέξεις κάτι άμεσα.
Σε ευχαριστούμε γιατί:
έχεις μια μοναδική αισθητική που μας αναβαθμίζει. Έχεις γούστο, στυλ, καλούς τρόπους και είσαι πολύ καλός στο να ακούς τους ανθρώπους που αγαπάς. Ομορφαίνεις τον κόσμο γύρω σου σε μια εποχή που η ασχήμια -εσωτερική και εξωτερική- θέλει να κυριαρχήσει. Σε ευχαριστούμε που μας συμφιλιώνεις και που ξέρεις να κρατάς τις ισορροπίες.

Σκορπιός

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί το αντέχεις…Γιατί μπορείς να κάνεις τα χειρότερα σενάρια με την παραμικρή αφορμή.
Σε ευχαριστούμε γιατί:
ο κόσμος χωρίς εσένα θα είχε λιγότερο νόημα, άσε που θα ήταν λιγότερο σέξυ. Έχεις μια βαθιά ανάγκη να κάνεις τη διαφορά και να εξερευνήσεις όλα τα μυστήρια της ύπαρξης. Σε ευχαριστούμε για τις σημαντικές συζητήσεις και για το ένστικτο σου που μας καθοδηγεί πάντα σωστά. Σε ευχαριστούμε που όταν βρεις το ποιος είσαι πραγματικά, γίνεσαι η μεγάλη δύναμη που μας μεταμορφώνει.

Τοξότης

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις ότι δε συγκεντρώνεσαι, δε δεσμεύεσαι, γιατί ξοδεύεις πολλά, γιατί ξεχνάς.
Σε ευχαριστούμε γιατί:
έχεις αστείρευτο ενθουσιασμό, γιατί είσαι ειλικρινής, γιατί μας παρασύρεις στα ταξίδια και γιατί είσαι η καλύτερη παρέα για συζητήσεις φιλοσοφίας. Σε ευχαριστούμε που λες τα καλύτερα ανέκδοτα -όταν τα θυμάσαι-.  Σε ευχαριστούμε που ως ζώδιο της φωτιάς που είσαι, μας μεταδίδεις τη φλόγα σου για εξερεύνηση. Χωρίς εσένα θα παίρναμε τη ζωή πολύ σοβαρά και δε θα ταξιδεύαμε στον κόσμο με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Αιγόκερως

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις ότι δουλεύεις υπερβολικά και ότι σε βλέπουν οι άλλοι σαν έναν βαρετό εργασιομανή.
Σε ευχαριστούμε γιατί:
μπορούμε να βασιστούμε σε εσένα. Είσαι η φωνή της λογικής που χρειαζόμαστε αλλά έχεις και αναπάντεχα δυνατό χιούμορ. Δίπλα σου μαθαίνουμε ότι με την αφοσίωση και τη δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Χαιρόμαστε με τα επιτεύγματα σου και είμαστε υπερήφανοι που σε έχουμε φίλο μας. Σου είπαμε ότι έχεις και εξαιρετική ομορφιά; Σε ευχαριστούμε και γι’ αυτό λοιπόν.

Υδροχόος

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί συχνά νιώθεις πολύ διαφορετικός από τους άλλους.
Σε ευχαριστούμε γιατί:
πάντα είσαι ένα βήμα μπροστά. Είναι σαν να μας προετοιμάζεις για ό,τι καινούργιο έρχεται. Επίσης μας αρέσεις που είσαι διαφορετικός και τόσο πνευματώδης. Όταν θέλουμε να συζητήσουμε κάτι που είναι έξω από τα συνηθισμένα, ξέρουμε πως θα μας ακούσεις και θα μας δώσεις κατευθύνσεις που ούτε τις είχαμε φανταστεί. Και εκτός απ’ όλα αυτά, είσαι και ένας υπέροχος φίλος.

Ιχθύς

Είσαι σκληρός με τον εαυτό σου:
γιατί πιστεύεις πως είσαι μοναχικός, εσωστρεφής και απολύτως στον κόσμο σου.
Σε ευχαριστούμε γιατί:
χωρίς εσένα ο κόσμος θα ήταν αβάσταχτα ρεαλιστικός. Δίνεις μια νότα ευαισθησίας, τέχνης και καλοσύνης που τόσο έχουμε ανάγκη. Βλέπεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και μας εμπνέεις να κάνουμε το ίδιο. Βοηθάς τους ανθρώπους, ονειρεύεσαι έναν καλύτερο κόσμο ενώ η διαίσθηση σου είναι το απόλυτο όπλο σου. Σε ευχαριστούμε γιατί το βλέμμα σου είναι από τα πιο ωραία που έχουμε δει.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.