Όχι, δε θα μιλήσουμε μόνο για την ερωτική έλξη. Εδώ θα βρεις 6 τρόπους που θα σε κάνουν να δείχνεις ελκυστική στις όποιες συναντήσεις σου, ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα, αν δεν έχεις κέφια ή εαν είσαι κουρασμένη.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία για να κάνουμε μια καλή πρώτη εντύπωση. Οι έρευνες λένε ότι μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα αντιλαμβανόμαστε με εξαιρετική ακρίβεια αν κάποιος είναι ελκυστικός ή όχι. Και τότε η προσωπικότητα, η συμπεριφορά, οι εκφράσεις ακόμα και ο τόνος της φωνής είναι πιο σημαντικά από την εμφάνιση. Και επειδή ο χρόνος περνάει, ας ξεκινήσουμε.

1. Καλύτερα με παρέα

Έχει αποδειχθεί ότι η ομάδα, ανεβάζει την ελκυστικότητα των μελών της. Αν είσαι μέλος μιας ομάδας, δύσκολα θα εντοπιστούν κάποια χαρακτηριστικά σου που δεν τόσο δυνατά. Η προσοχή διασπάται, οι ατέλειες μικραίνουν και τα μέλη της ομάδας φαίνονται περισσότερο ελκυστικά.

2. Διαθεσιμότητα

Κόντρα σε όσα ξέρεις, δεν είναι μόνο τα υπέροχα μάτια και το υπέροχο σώμα που κάνουν κάποιον άνθρωπο ελκυστικό. Οι έρευνες λένε ότι σημαντικό ρόλο έχει η διαθεσιμότητα. Και όταν μιλάμε για ερωτικά ραντεβού αυτό είναι περισσότερο κατανοητό. Αλλά τί συμβαίνει όταν πρόκειται για μια επαγγελματική συνάντηση; Σε αυτή την περίπτωση το “είμαι διαθέσιμος” σημαίνει δείχνω πρόθυμος να συνεργαστώ μαζί σας και είμαι ανοιχτός στην πρόταση που ακούω.
Σωματικά, αυτό εκφράζεται με το να έχεις πίσω τους ώμους και ανοιχτό όλο το μπροστινό άνω μέρος του σώματος. Κρατώντας την τσάντα μπροστά, σταυρώνοντας τα χέρια, κρατώντας το κινητό ή φακέλους μπροστά σου, δείχνεις ότι δεν υπάρχει περιθώριο για συνεργασία.

3. Πες κάτι έξυπνο ή αστείο

Ή τουλάχιστον δείξε ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ αντιδρώντας στο αστείο κάποιου άλλου. Σε καθαρά επίπεδο φλέρτ, οι άνδρες που κάνουν τους άλλους να γελούν έχουν τρείς φορές περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν μια γυναίκα από οποιονδήποτε άλλον. Φαίνονται περισσότερο κοινωνικοί και έξυπνοι άρα κερδίζουν και το κορίτσι. Όπως και στις ταινίες.

4. Κάνε τις σωστές ερωτήσεις

Αναλόγως με το που βρίσκεσαι, φρόντισε να κάνεις κάποιες σημαντικές ερωτήσεις. Σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορείς να κάνεις κάποιες πιο ουσιαστικές ερωτήσεις. Αυτό θα δώσει την ευκαρία στο συνομιλητή σου να καταλάβει ότι είσαι ένας σοβαρός άνθρωπος ενώ θα δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείτε περισσότερο.

5. Φόρεσε κάτι κόκκινο

Αυτή η συμβουλή πρέπει να είναι τόσο παλιά όσο και ο κόσμος. Όμως λειτουργεί. Το κόκκινο είναι ένα έντονο χρώμα που πάντα τραβά την προσοχή σε κάθε περίσταση. Ο κανόνας μάλιστα λέει ότι όταν θέλεις να ζητήσεις ή να απαιτήσεις κάτι, καλό είναι να φορέσεις κάτι κόκκινο προκειμένου να έχεις την προσοχή του συνομιλητή σου.

6. Χαμογέλασε

Δεν είναι τυχαίο που όλες οι έρευνες πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όσο πιο όμορφα και ειλικρινά γελάει κάποιος τόσο πιο ελκυστικός γίνεται. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποια όχι και τόσο όμορφα χαρακτηριστικά, παραβλέπονται για ένα όμορφο, γοητευτικό χαμόγελο. Ειδικά για τις γυναίκες αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εκτιμηθεί η γοητεία τους. Στους άντρες δεν είναι μόνο το χαμόγελο αλλά και η αίσθηση της υπερηφάνειας που εκπέμπουν, που τους κάνει ελκυστικούς.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.