Δεν είναι αυτά που συμβαίνουν τα οποία καθορίζουν την πραγματικότητα μας, αλλά ο τρόπος που τα αντιλαμβανόμαστε. Έτσι, μπορεί τρεις άνθρωποι να δουν την ίδια εικόνα και ο καθένας να καταλάβει και κάτι διαφορετικό. Κάνε το τεστ με την εικόνα, και διάβασε την εξήγηση για την ψυχοσύνθεση σου ανάλογα με αυτό που κατάλαβες ότι είδες.

Το πώς ο καθένας ερμηνεύει τις διάφορες καταστάσεις στην καθημερινή ζωή προκαλεί και τα ανάλογα συναισθήματα. Η εικόνα που βλέπεις μπορεί να καθορίσει σε ποιο σημείο του φάσματος βρίσκεται ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, τη λογική και τη φαντασία.

Ξεκινάμε;

Πρώτα, κοίταξε την εικόνα. Απλά ρίξε της μια ματιά και πες την πρώτη σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό για το τι απεικονίζει. Τι βλέπεις, λοιπόν;

Το πρώτο που είδες είναι:
Μια έκρηξη
Εάν στην εικόνα είδες μια φλογερή έκρηξη, έχεις αρκετά αναπτυγμένη φαντασία. Είναι πολύ πιθανό να ασχολείσαι επαγγελματικά με κάτι καλλιτεχνικό ή με κάτι που απαιτεί από εσένα την υπέρβαση της λογικής, και τον εμπλουτισμό της πραγατικότητας με δημιουργικά στοιχεία. Πολύ πιθανό όταν ήσουν παιδάκι να περνούσες ώρες παρατηρώντας τα σύννεφα ψάχνοντας να βρεις σχήματα. Πολύ πιθανό ακόμα κια τώρα να σχεδιάζεις ασυναίσθητα ενώ μιλάς.  Αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά, σίγουρα χρειάζεται να εκφραστείς καλλιτεχνικά ακόμα κια εραστιτεχνικά. Να ξέρεις ότι η δημιουργικότητα σου, που σε έχει βοηθήσει αρκετές φορές, χρειάζεται μια υγιή διέξοδο. Έτσι κάθε φορά που θα αγχώνεσαι ή θα κουράζεσαι, εκφράσου μέσα της τέχνης και θα νιώσεις άμεσα καλύτερα.

Ένα δέντρο
Κυριολεκτικά βλέπεις τα πάντα ενώ βλέπεις και τα πάντα κυριολεκτικά Είσαι ένας άνθρωπος που παρατηρεί την κάθε λεπτομέρεια. Έτσι μπορείς και καταλαβαίνεις τους ανθρώπους. Παρατηρώντας κάθε τους κίνηση, κάθε αλλαγή στη στάση του σώματος και στον τόνο της φωνής τους βγάζεις τα δικά σου αληθινά συμπεράσματα. Είσαι ένας ευαίσθητος στα ερεθίσματα άνθρωπος που ευτυχώς γνωρίζει τον τρόπο να μην επηρεάζεται υπερβολικά από τους άλλους παρά την ευαισθησία του. Επειδή δεν αγαπάς τις συγκρούσεις έχεις μάθει να ελίσσεσαι και να μιλάς όπως χρειάζεται προκειμένου να τις αποφύγεις. Το καλό timing και η υπομονή είναι δύο χαρακτηριστικά σου που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Έχεις το χάρισμα να κάνεις την κατάλληλη ερώτηση την κατάλληλη στιγμή. Αλλιώς περιμένεις για απαντήσεις που έρχονται σε εσένα όταν τις χρειάζεσαι περισσότερο. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να επιτύχεις σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την ακρίβεια και την αντίληψη.

Ανοιχτά χέρια
Έχεις κι εσύ μια πολύ ζωντανή φαντασία! Όμως όταν έρχεται η ώρα να πάρεις αποφάσεις βασίζεσαι πολύ στη λογική σου. Έτσι είσαι κάπως διχασμένος: τον ελεύθερο χρόνο σου λατρεύεις να ονειροπολείς αλλά όταν χρειαστεί να κάνεις μια κίνηση η λογική έχει τον πρώτο λόγο. Το να ξεφεύγεις από δύσκολες καταστάσεις είναι σχετικά εύκολο για εσένα, καθώς πάντα βρίσκεις τις σωστές λύσεις. Σπάνια σε πιάνει πανικός ενώ ξέρεις να κρατάς την ψυχραιμία σου. Αυτά είναι τα δύο δυνατά χαρακτηριστικά σου που κάνουν τους άλλους να μαγνητίζονται από εσένα. Συνήθως οι φίλοι σου έρχονται πάντα σε εσένα όταν χρειάζονται μια δεύτερη γνώμη.

Τίποτα
Αν κοιτάζοντας το το σχέδιο δε σου ήρθε καμία εικόνα στο μυαλό παρά μόνο είδες το χρώμα, το πιο πιθανό είναι ότι χρειάζεσαι αρκετή ξεκούραση. Το μυαλό σου έχει κουραστεί υπερβολικά, ενώ το στρες φαίνεται να εμποδίζει βασικές λειτουργίες σου. Κλείσε τον υπολογιστή, χαμήλωσε το τηλέφωνο και απομακρύνσου για λίγο από όσα σε κουράζουν πνευματικά. Το να ξεκουράζεις το μυαλό σου είναι εξίσου σημαντικό με το να ξεκουράζεις το σώμα σου.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.