Λέγεται ότι η μουσική και οι αριθμοί είναι τα μέσα με τα οποία επικοινωνούν οι άνθρωποι με το σύμπαν ή το σύμπαν με τους ανθρώπους. Τι είναι το 11:11 και τι συμβαίνει όταν το βλέπεις, ή μάλλον το παρατηρείς, όλο και πιο συχνά; Μήπως είσαι έτοιμος για μια νέα δυνατή αρχή; 

από την Καίτη Φαρμάκη

Το 1 είναι ένας πολύ δυνατός αριθμός.
Είναι η δύναμη, η ορμή, η αρχή, η ανεξαρτησία, η μοναδικότητα, η πρωτοβουλία, η σιγουριά, η φιλοδοξία, το κίνητρο, η ηγεσία, το θάρρος, η δύναμη, η δημιουργία, η δημιουργικότητα, η αυτοπεποίθηση, η αντοχή, η εξέλιξη, και η μοναδικότητα στη ζωή.
Ο αριθμός 1 σου θυμίζει ότι μόνος σου μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή σου με τις σκέψεις, τα πιστεύω σου, τις προθέσεις σου και τις πράξεις σου.

Το 11 έχει τη δόνηση και την ποιότητα της υπομονής, της ειλικρίνειας, της πνευματικότητας, της ευαισθησίας, της διαίσθησης και της συμπόνοιας.

Αν είσαι σε μια εποχή που βλέπεις όλο και πιο συχνά μπροστά στα μάτια σου τον αριθμό 11:11,
πιθανώς να έχει ξεκινήσει η εποχή της πνευματικής σου αφύπνισης. Βλέποντας όλο και πιο συχνά το 11 11 συντονίζεσαι με τη δόνηση της νέας αρχής που θέλει να σε οδηγήσει σε μια απαραίτητη αλλαγή ζωής και συνειδητότητας.

Το 11:11 μπορεί να ανοίξει μια πύλη για να κάνεις τις σκέψεις σου πραγματικότητα ώστε να υλοποιήσεις τα όνειρα σου.
Όμως να θυμάσαι να ασκείσαι σε θετικές σκέψεις καθώς οι αρνητικές και τα αρνητικά σενάρια θα βρουν κι αυτά ανοιχτή ανοιχτή την πύλη του 11:11 για να γίνουν πραγματικότητα συντομότερα.

 

Το 11: 11 παίζει τον ρόλο του… φακού.
Είναι η στιγμή που η συγχρονικότητα ρίχνει το φως της στις σκέψεις σου για να τις κάνετε μαζί πραγματικότητα.

Έτσι, πάντα μα πάντα, να έχεις μια ευχή έτοιμη να τη φωνάξεις.

Η Doreen Virtue λέει ότι οι αγγελικοί αριθμοί 1,11, 111, 1111 σημαίνουν:
“Κράτα τις σκέψεις σου θετικές γιατί θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα.
Επικέντρωσε μόνο σε όσα θέλεις και όχι σε όσα φοβάσαι”.

Σε θέματα σχέσεων, το 11:11 θεωρείται και ο αριθμός της Δίδυμης Φλόγας.
Την εμπειρία της δίδυμης φλόγας τη βιώνουν δυο άνθρωποι που κατά την ενσάρκωση τους μοιράστηκαν κομμάτι από την αιώνια φλόγα.
Έτσι, όταν βλέπεις 11:11 ίσως να σημαίνει ότι η δίδυμη φλόγα σου είναι κάπου κοντά και ετοιμάζεστε για τη συνάντηση σας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αφού ξεκίνησες να παρατηρείς και να εντοπίζεις το 11:11 στη ζωή σου, στην ώρα, σε αποδείξεις, σε θέσεις, σε πίνακες, έχει ξεκινήσει για εσένα ένα μοναδικό ταξίδι που θα σε αλλάξει και θα σε εξελίξει πνευματικά, ψυχικά και σωματικά. Όταν το 11:11 εκπληρώσει τον σκοπό του θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στη ζωή σου άλλοι σημαντικοί αριθμοί σε άλλους σημαντικούς συνδυασμούς.

Μήπως θέλεις να καθαρίσεις από την αρνητική ενέργεια; Μάθε πώς θα την ξεφορτωθείς με απλούς και πρακτικούς τρόπους στο σπίτι σου, πατώντας εδώ!


Δίνε σημασία στα σημάδια, στα όνειρα σου, στο θέμα που σε απασχολούσε όταν είδες το 11:11 για να παίρνεις τις απαντήσεις και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι. Και έτσι, δεν θα αισθανθείς ποτέ μόνος…

Μπορείς να επιλέξεις να πιστέψεις ό,τι θέλεις. Αλλά πάντα να βλέπεις το 11:11 σαν ένα μικρό σημάδι που σου στέλνει το σύμπαν, ο θεός, η ενέργεια, ο ανώτερος εαυτός σου, ο άγγελος σου, για να σου πουν ότι όλα μα όλα είναι ήδη ή μπαίνουν στην απόλυτη γλυκιά ευθυγράμμιση.
Και πάντα να διαλογίζεσαι έστω και για μια στιγμή για το τι είναι αυτό που θέλει να σου πει το σύμπαν με κάθε αριθμό, γεγονός και συνάντηση.

Σήμερα, αν είδες για πρώτη φορά ή για μια ακόμα αφορά το 11 11, μια πύλη ανοίγει για εσένα. Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα;

Αφιέρωσε λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για να νιώσεις ευγνωμοσύνη, για να διαλογιστείς, για να ανοίξεις την καρδιά και το μυαλό σου σε όλα τα καλά που σε περιμένουν την επόμενη στιγμή. Η πύλη είναι ανοιχτή. Θα επιτρέψεις  στα όνειρα σου να υλοποιηθούν;

από την Καίτη Φαρμάκη

Θέλεις να ξεκινήσεις διαλογισμό;
Στο dialogismos.gr θα βρεις τους καλύτερους διαλογισμούς στα ελληνικά. Απλά, πάτησε εδώ! 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(3) Σχόλια

  • Μαρια (22/11/2021)

    Τελειοοο

  • Ελενα (01/11/2022)

    Και μονο που το διαβαζεις το αρθρο χαμογελας ασυναισθητα! Ουαο!!!!

  • Χριστίνα (24/10/2023)

    Ενδιαφέρον !!!

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.