Μη με ρωτήσεις πώς ξεκίνησα, πώς το αποφάσισα και πώς έγινε. Μη με ρωτήσεις να σου πω αν μου λείπει το κρέας, το τυρί, το μέλι.
Ρώτησε με όμως πώς νοιώθω, πόση ενέργεια έχω και πόσο υπερήφανη είμαι για μια φυσική επιλογή που έγινε και συνειδητή με τα χρόνια. Ρώτησε πώς ακούγεται στα αυτιά μου όταν στα εστιατόρια μας προτείνουν μοσχαρίσια μάγουλα, ουρά με μακαρόνια, συκώτι με το αίμα του, κουνελάκι και γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο. Ρώτησε με τι καταλαβαίνω όταν μου λες ότι δεν μπορείς να κόψεις το γάλα ή όταν κρατάς μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα.
Μη με ρωτήσεις πώς αντέχω να μην τρώω κρέας, γιατί κι εγώ με όλη την αγάπη μου, θα σε ρωτήσω πώς αντέχεις να τρως κρέας.

Εδώ θα δεις την ομιλία του Gary Yourofsky. Είναι ένας ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων. Δούλεψε σε σφαγεία κινηματογραφώντας το τι συμβαίνει εκεί. Εδώ και αρκετά χρόνια δίνει διαλέξεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η ομιλία του χαρακτηρίστηκε ως η πιο συγκλονιστική που θα ακούσεις ποτέ. Είναι, λες;

P.S. Κι επειδή στην περίπτωση μου το σύμπαν υπήρξε κυριολεκτικό. Σήμερα 1η Νοεμβρίου World’s vegan day, είναι τα γενέθλια μου. Φαντάζεσαι να είχε γραφτεί αλλιώς το σενάριο;  ? ❤️

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.