aprooved by Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου 

Γιατί να αφήνεις το δέρμα σου να ταλαιπωρείται όταν υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να το βοηθήσουν να λάμπει; Βρες λίγο χρόνο και κάνε στο δέρμα σου το καλύτερο δώρο για εφέτος: μια θεραπεία που θα το αφήσει πιο καθαρό από ποτέ και που θα το βοηθήσει να αναπνεύσει, να ισορροπήσει αλλά και να παράξει ελαστίνη και κολλαγόνο.
Η aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου μας προτείνει φανταστικές θεραπείες που κάνουν το δέρμα μας να λάμψει περισσότερο κι από τα… είκοσι μας.

Υπάρχει η τάση να τα ρίχνουμε όλα στην ηλικία: “το δέρμα μου είναι θαμπό, έχω πανάδες, ο ήλιος φέτος έκανε το δέρμα μου τραχύ όμως τι περιμένεις; Μεγαλώνω και αυτά συμβαίνουν με την ηλικία”. Όχι, αυτά δεν συμβαίνουν μόνο επειδή περνάνε τα χρόνια. Συμβαίνουν όταν το δέρμα δεν έχει την κατάλληλη περιποίηση. Και η αρχή κάθε περιποίησης είναι ο καθαρισμός. Οπότε, καταρχάς φρόντισε για τον καθαρισμό και σου υπόσχομαι ότι θα έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.”

Καθαρισμός προσώπου
κι ένα μυστικό

Και ξεκινάμε με τον καθαρισμό. Κάποια δέρματα τον χρειάζονται μόνο μια φορά τον χρόνο και κάποια δυο ή τρεις φορές. Σίγουρα θα σε συμβουλεύσει σωστά η δερματολόγος όμως θα σου το ψιθυρίσουν ο καθρέφτης σου και η τραχιά υφή όταν έρθει η ώρα.

Στο Medi Laser Clinic εκτός από τον εκπληκτικό καθαρισμό με ατμό που θα κάνεις, στο τέλος θα κάνεις και φωτοθεραπεία για να περάσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας και της κρέμας που περιποιούνται το δέρμα μετά την όλη διαδικασία.
Έχει αποδειχτεί ότι σε ένα καθαρό δέρμα όλες οι θεραπείες έχουν καλύτερα αποτελέσματα όπως και τα προϊόντα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης.
Αφού κάνεις τον καθαρισμό υπάρχουν θεραπείες που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς θεραπείες που θα “ξυπνάνε” το δέρμα σου κρατώντας το καθαρό και τονωμένο.

“Στην εποχή μας δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα που να σε απασχολεί για το δέρμα σου και να μην αντιμετωπίζεται. Πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, αφυδάτωση, ρυτίδες, χαλάρωση, έντονοι πόροι, υπερχρωστικές κηλίδες και άλλα πολλά. Όμως, βασική προϋπόθεση για ό,τι κάνουμε είναι να έχουμε ένα καθαρό δέρμα”
Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου, aesthetic medicine doctor

Diamond: Just face it

Ναι, το μηχάνημα με το οποίο γίνεται η θεραπεία με το διαμάντι περιέχει γνήσιο διαμάντι κομμένο με λέιζερ με τέτοιον τρόπο ώστε να κάνει μικροδερμοαπόξεση. Με απαλές κινήσεις, η κεφαλή που περιέχει το διαμάντι κάνει ένα ταξίδι στο πρόσωπο σου βοηθώντας στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και του σμήγματος αφήνοντας το δέρμα λείο και αναζωογονημένο.
Παράλληλα γίνεται και αναρρόφηση/vacuuming για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Έτσι, το δέρμα ξεκινάει να παράγει περισσότερη ελαστίνη και κολλαγόνο. Είναι σαν να κάνεις μια θεραπεία καθαρισμού αλλά και αναζωογόνησης.
Στα Medi Laser Clinic η συγκεκριμένη θεραπεία ολοκληρώνεται με μια εκπληκτική μάσκα που θα ενυδατώσει και θα ηρεμήσει το δέρμα σου που θα λάμπει ακόμα περισσότερο.

Είναι σημαντικό ότι θα κάνεις τη θεραπεία σου στον δικό σου χώρο χωρίς άλλους δίπλα σου, χωρίς φασαρία αλλά με ασφάλεια και ηρεμία. Έτσι, θα απολαύσεις ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αλλά και τις εκπληκτικές μάσκες με τα υπέροχα αρώματα που βάζουν στο τέλος της κάθε θεραπείας. Δεν είναι απλή περιποίηση. Είναι σεβασμός και φροντίδα.

Τα Peeling της επόμενης γενιάς είναι εκπληκτικά
3 από τις πιο σύγχρονες επιλογές

Η aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου ορκίζεται στα peelings και τα συστήνει πολύ συχνά. Και πάντα τονίζει ότι τα peelings που κάνουμε τώρα δεν μοιάζουν τα peelings που υπήρχαν κάποτε και τα οποία μας έκλειναν στο σπίτι μακριά από ήλιο, δραστηριότητες και ανθρώπους.
Τα σύγχρονα peelings είναι θεραπείες με εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς καθαρίζουν το δέρμα και απομακρύνουν ό,τι μπορεί να το επιβαρύνει, να το κουράζει και να το κάνει θαμπό.

1η επιλογή
Πραγματικά χρειάζεται να δεις τη διαφορά του πριν και του μετά από ένα BioRePeel που μπορείς να κάνεις στα Medi laser Clinic. To BioRePeel είναι μια θεραπεία χωρίς βελόνες, ανώδυνη, γρήγορη και με άμεσο αποτέλεσμα για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος. Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος καθώς κάνει απολέπιση, έχει κερατολυτική δράση και συμβάλλει στην απορρόφηση δραστικών συστατικών για αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση. Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί!

2η επιλογή
Μπορείς να κάνεις και το peeling mesoéclat® που στοχεύει στην ενίσχυση της φωτεινότητας του δέρματος, στη διευκόλυνση της εξάλειψης των εξωτερικών επιδερμικών στιβάδων και στη βαθιά ενυδάτωση. Ένα peeling που θα απαλύνει τις μικρές ρυτίδες του προσώπου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης, που αναζωογονεί το δέρμα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και δρα κατά των κηλίδων. Αυξάνει τη λάμψη του δέρματος και ενισχύει την ελαστικότητα του, τροφοδοτώντας το με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για βέλτιστη θρέψη και ενυδάτωση.

3η επιλογή
Και βεβαίως μπορείς να κάνεις και την αγαπημένη θεραπεία PRX T33. Είναι μη ενέσιμη, κατάλληλη για βιοανάπλαση του δέρματος με απόλυτα φυτικά συστατικά, vegan και μοναδικά αποτελεσματική. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε αντιγήρανση, δυσχρωμίες και ουλές.

Η δράση της θεραπείας μιμείται αυτή του peeling αλλά μπορείς να την κάνεις κάθε εποχή του χρόνου ενώ, αν και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, δεν ξεφλουδίζεις. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και συχνά έχει αποτελέσματα καλύτερα κι από τις ενέσιμες θεραπείες.Να την προτιμήσεις αν θέλεις ένα απαλό, εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα, απόλυτα ενυδατωμένο.

Hydrafacial, μικρή υγρή μου αγάπη

Hydrafacial ή αλλιώς υδροδερμοαπόξεση! Είναι μια θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Μέσα σε μισή ώρα θα μπορέσει να καθαρίσει το δέρμα σου από νεκρά κύτταρα ενώ οι επιβαρυμένες περιοχές γύρω από τη μύτη, το στόμα ή τα ζυγωματικά θα καθαρίσουν και θα λάμψουν άμεσα καθώς αφαιρούνται το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα. Παράλληλα λειαίνονται πόροι και ρυτίδες. Αυτό συμβαίνει καθώς κάνει ταυτόχρονα καθαρισμό, απολέπιση αλλά και βαθιά ενυδάτωση μαζί με λείανση ρυτίδων.

Ιδανική θεραπεία για μετά από έκθεση σε κρύο, ήλιο, θέρμανση ή κλιματιστικά καθώς και ορμονικές διαταραχές. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες στο Medi Laser Clinic.

Fractional RF, it’s magic

Η Fractional RF είναι αποτελεσματικό γιατί συνδυάζει δύο θεραπείες: το microneedling και τις ραδιοσυχνότητες. Με το microneedling έχουμε καθαρισμό και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ με τις ραδιοσυχνότητες έχουμε και ανάπλαση. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες θεραπείες που μπορείς να επιλέξεις για να έχεις ένα καθαρό, λαμπερό αλλά ταυτόχρονα και νεανικό δέρμα. Μειώνονται οι πόροι, ρυθμίζεται το σμήγμα ενώ με τον μικροταραυματισμό του δέρματος παράγονται κολλαγόνο και ελαστίνη. Οι ραδιοσυχνότητες είναι σαν να ξυπνάνε το δέρμα σου που γίνεται καθαρό και λαμπερό. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία για λείανση, για λιγότερες ρυτίδες και σύσφιξη γι’ αυτό και είναι μια πολύ καλή θεραπεία και για τον λαιμό.
Με το Fractional RF επιστρέφεις αμέσως στις δραστηριότητες σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μη φορέσεις make up για τις επόμενες ώρες.

 

Ευχαριστούμε την aesthetic medicine doctor, Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Medi Laser Clinic
210 8254850 Αθήνα Λ. Κηφισίας 97, Πανόρμου
210 8001617 Λ. Κηφισίας & Ιωνίας, Κηφισιά

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα