Οικονομικά, φιλοσοφικά και σεξουαλικά το νέο φεγγάρι στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, να ανακαλύψεις τις κρυμμένες σου δυνάμεις και να κάνεις μια νέα αρχή. Τα αποτελέσματα της θα τα δεις τον Μάιο. Μην περιμένεις!
Μια νέα ζωή, που τώρα ίσα που διακρίνεται, σε περιμένει.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου διαπερνά τα σκοτάδια και δείχνει καθαρά τον θησαυρό που κρύβεται από κάτω.

Αν είσαι έτοιμος για τη μεταμόρφωση και για μια σημαντική αλλαγή, το νέο φεγγάρι του Οκτωβρίου κυρήσσει την έναρξη! Ο μυστικοπαθής Σκορπιός θα σου επιτρέψει να ανακαλύψεις τα μυστικά της μεταμόρφωσης της ζωής σου.

Τώρα θα έχεις το σπρώξιμο που χρειάζεσαι για να εξετάσεις τα πιστεύω σου, τα κρυμμένα συναισθήματα σου, τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου και τις κρυμμένες σου δυνάμεις.
Δεν είναι μια εύκολη δουλειά να γρατσουνάς την επιφάνεια για να βρεις την ουσία. Όμως, τώρα είναι η εποχή να το κάνεις.
Το ταξίδι που θα ξεκινήσεις τώρα θα το δεις να ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου 2020.

Μάθε πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό το δικό σου ζώδιο, πατώντας εδώ!

Ψάξε τα αρχεία σου

Μην αφήνεις τίποτα ανεκμετάλλευτο. Επαναχρησιμοποίησε και αναβάθμισε ό,τι έχεις και ό,τι βρεις. Ο δημιουργικός Σκορπιός έχει ένα μοναδικό ταλέντο να μετατρέπει τα σκουπίδια σε θησαυρό! Πήγαινε σε καταστήματα με second hand και βρες εκεί έναν vintage θησαυρό. ‘Η αν είχες ξεκινήσει να γράφεις κάτι, τώρα ήρθε η ώρα να το ξεκινήσεις και πάλι. Να θυμάσαι ότι τώρα γράφεις το σενάριο της ζωής σου δίνοντας πολλές πληροφορίες για όλα τα σημαντικά που ακολουθούν.

Δώσε αγάπη στο ανοσοποιητικό σου

Ο Σκορπιός είναι το σύμβολο της υγείας που ξεκινά από τα κύτταρα μας, καθώς κυβερνάται από τον Πλούτωνα τον θεό του κάτω κόσμου.
Με τη εποχή των ιώσεων να είναι μπροστά μας, αυτή η νέα Σελήνη σου θυμίζει ότι τώρα είναι η εποχή για να δυναμώσεις το ανοσοποιητικό μας. Το να επιλέγεις να τρως εποχιακά προϊόντα είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος θωράκισης, Η κολοκύθα δίνει πολλή βιταμίνη C, το σκόρδο και το τζίντζερ ανεβάζουν την εσωτερική θερμότητα και δυναμώνεις φυσικά. Τα προβιοτικά θωρακίζουν την εντερική χλωρίδα και βοηθούν τόσο στο έντερο όσο και στο αναπνευστικό. Αντί για… πόνο, με βαριά και ακατάλληλα φαγητά, δώσε αγάπη στο ανοσοποιητικό σου κάνοντας πιο δυνατό από ποτέ.

Συνδέσου με τη σεξουαλικότητα σου

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που συνδέεται με το σεξ στην πιο βαθιά έκφραση του, στην ένωση, στην απόλαυση, στην ένταση αυτό είναι ο Σκορπιός. Ο Σκορπιός στο ανθρώπινο σώμα κυβερνά τα γεννητικά και αναπαραγωγικά όργανα. Τώρα είναι η εποχή με αυτό το νέο φεγγάρι να τονώσεις τη σεξουαλικότητα σου, τη λίμπιντο σου. Φρόντισε το σώμα σου, είναι ο ναός σου. Αγάπησε με πάθος το σώμα του συντρόφου σου και εξερεύνησε το. Κάνε σεξ που θα σας αναγεννήσει. Μην αφήσεις την ντροπή να καθορίζει τη σεξουαλική σου ζωή. Τώρα είναι η εποχή για να ξαναγεννηθείς και σε αυτόν τον τομέα. Τον Μάιο θα είσαι ένας άλλος άνθρωπος,

Αγκάλιασε τη σκιά σου

Ο Σκορπιός έχει δυο γαλαξιακούς φύλακες: τον Άρη, παραδοσιακό κυβερνήτη του και τον Πλούτωνα. Σε κάθε περίπτωση, ο πολεμιστής Άρης και ο παντοδύναμος Πλούτωνας δίνουν στους Σκορπιούς τα κύρια χαρακτηριστικά τους: πολεμιστές αλλά και δολοπλόκοι, έντονοι αλλά και κρυψίνοες, ορμητικοί αλλά και σοφοί στη διαχείριση της ενέργειας τους.
Γίνε λίγο Σκορπιός αυτό το διάστημα με το να εκφράζεις την οργή σου αλλά και να μετασχηματίζεις κάθε αρνητικό συναίσθημα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς τώρα με το νέο αυτό φεγγάρι να εκφράσεις τον θυμό σου δυναμικά. Γυμνάσου, εκτονώσου, σπάσε πράγματα, πήγαινε σε ένα βουνό και ούρλιαξε, τραγούδησε με όλη σου τη δύναμη. Τώρα είναι η ευκαιρία η λάβα που θα βγει από το έτοιμο να εκραγεί ηφαίστειο σου να μην τα κάψει όλα.

Ενεργοποίησε ένα καινούργιο μονοπάτι Αφθονίας

Ώρα να κυκλοφορήσει το χρήμα και να έρθει και προς τα εσένα. Το ζώδιο του Σκορπιού έχει να κάνει με επενδύσεις, ακίνητα, με οτιδήποτε έχει να κάνει με ιδιοκτησία αλλά και με δανεισμό. Δες πιο μακριά από όσα έχεις ως εισόδημα και επικέντρωσε σε τόκους, επενδύσεις, δικαιώματα, μπόνους, κληρονομιές.

Τώρα είναι εποχή να δεις τι μπορείς να κάνεις με όσα έχεις, πολλά ή ελάχιστα. Κάνε μια ασφάλεια ζωής ή ένα επενδυτικό πρόγραμμα, διάβασε βιβλία που έχουν να κάνουν με τα χρήματα, παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια, άρχισε να σκέφτεσαι σαν επενδυτής και όχι σαν ίσα ίσα μου φτάνουν όσα βγάζω.

Ο Σκορπιός επίσης κυβερνά τα δάνεια, οπότε αν έχεις κοκκινίσει τώρα μπες σε δράση για να βγεις από αυτή την κατάσταση. Και πού ξέρεις; Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό τον Μάιο του 2020 ίσως και να δεις τα καλά αποτελέσματα του σπόρου που τώρα θα φυτέψεις.

Κάνε στρατηγικές επενδύσεις

Ο Σκορπιός συνδέεται άμεσα και με τις επενδύσεις. Αυτό το νέο φεγγάρι σε καλεί να κάνεις επενδύσεις μαζί με άλλους, αρκεί να είναι όλα ξεκάθαρα. Επειδή πολλά μπορεί να παιχτούν κάτω από το τραπέζι, φρόντισε να είσαι κατοχυρωμένος και νόμιμος όσον αφορά την επένδυση σου, με ξεκάθαρο το πόσο θα κερδίσει ποιος ώστε να είναι μια κίνηση “κερδίζω – κερδίζεις” και όχι κάτι παράνομο ή διαφορετικό.

Αναγεννήσου σαν τον φοίνικα

Η Katy Perry, με Ήλιο, Σελήνη και ωροσκόπο στον Σκορπιό, απορρίφθηκε από τρεις εταιρίες προτού κάνει την πρώτη της επιτυχία ενώ ο πιο επιτυχημένος μουσικός στον κόσμο, ο Jay J έκανε τη δική του εταιρία επειδή βαρέθηκε να τον απορρίπτουν και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει τη μουσική του.
Ο Σκορπιός είναι σαν αυτά τα είδωλα: αναγεννάται από τις στάχτες του σαν φοίνικας. Αν έχεις απογοητευθεί επειδή δεν πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, αν φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ και πουθενά, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί πρώτα να αναγνωρίσεις τα αρνητικά σου συναισθήματα και τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.
Βρες έμπνευση και στήριξη από ανθρώπους, φιλοσοφία ή και βιβλία, εξωτερίκευσε σε ασφαλές περιβάλλον όσα νιώθεις και όρμα! Η επιτυχία είναι κατάσταση του μυαλού σου, πρώτα, κύρια και απόλυτα.

από την Kαίτη Φαρμάκη με στοιχεία από τις Astro Twins!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα