από την Καίτη Φαρμάκη

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι η αμαζόνα του ζωδιακού. Αν και η φύση της Αφροδίτης θέλει ηρεμία, γαλήνη, αγάπη, διπλωματία και αρμονία, στον Κριό γίνεται ανυπόμονη, παρορμητική, απότομη, εγωίστρια. Όμως ποιος είπε ότι η ζωή μας δεν χρειάζεται και λίγη ορμή ώστε να ξεκολλήσουμε από τα παλιά και γνώριμα;

Ο πλανήτης Αφροδίτη είναι η αδελφή της Σελήνης. Είναι ο μοναδικός πλανήτης που έχει γυναικείο όνομα. -Κι αν αναρωτιέσαι, η Σελήνη είναι Φως και όχι πλανήτης- Όμως, όπως και η Σελήνη, η Αφροδίτη είναι γεμάτη από θηλυκά χαρακτηριστικά.

Η Αφροδίτη, το πιο λαμπρό αστέρι στον νυχτερινό ουρανό μετά τη Σελήνη, συμβολίζει την αγάπη, τη θηλυκότητα, τη χάρη, τη συντροφικότητα, την ομορφιά, τις αισθήσεις, την ευχαρίστηση, την απόλαυση αλλά και το κέρδος. Με τον πλανήτη Άρη είναι τα πιτσουνάκια του ζωδιακού, το γιν και το γιανγκ.

Κοίτα τώρα ποια είναι η ανατροπή: μέχρι και τις 14 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα αρσενικό ζώδιο, στον Κριό, και αυτό της δίνει ανατρεπτικά χαρακτηριστικά. Δεν θέλει την αρμονία αλλά τον πόλεμο, δεν θέλει να περιμένει αλλά να παίρνει πρωτοβουλίες.

 

Δεν είναι η καλύτερη θέση της Αφροδίτης όμως έχει ένα καλό: φέρνει φλόγα, αναταραχή και εξελίξεις σε κάθε σχέση που έχει… παρακαθίσει αναπαυτικά.

Κριός

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σού δίνει την ευκαιρία να λάμψεις, να φλερτάρεις ακόμα και να έχεις οικονομικά κέρδη. Επειδή η εποχή που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο μας είναι μια εύκολη εποχή, το πιο πιθανό είναι να θέλεις να αράξεις και να μυρίζεις τα τριαντάφυλλα. Μύρισε ό,τι θέλεις όμως κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να βγεις κερδισμένη/κερδισμένος. Πάρε πρωτοβουλίες, οικονομικές ή αισθηματικές. Μην πιστεύεις ότι η εύνοια που έχεις τώρα θα συνεχιστεί για πάντα. Απόλαυσε το φαγητό αλλά μην το παρακάνεις: οι περισσότεροι παίρνουμε κιλά με την Αφροδίτη στο ζώδιο μας. Η τεράστια επιθυμία σου για γλυκά θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Φρόντισε τα οικονομικά σου. Το πιο πιθανό είναι να θέλεις να κάνεις έξοδα για εσένα και την εμφάνιση σου. Να τα κάνεις αλλά να ξέρεις ότι η υπερβολή θα είναι στο πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερη/ελεύθερος σε ζηλεύω κάπως… Είναι ένα καλό διάστημα μέχρι και τις 14 Απριλίου για να έλξεις την αγάπη που θέλεις.

Ταύρος

Το δικό σου πάρτι ξεκινάει από τις 14 Απριλίου όταν θα έρθει η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο. Τώρα είναι η εποχή για να τα κάνεις όλα… κρυφά. Οι κρυφές σχέσεις θα γίνουν η καθημερινότητα σου ενώ κρυφές συναλλαγές και συνεργασίες θα λειτουργήσουν καλά. Κάνε ό,τι θέλεις όσο πιο ιδιωτικά γίνεται και κράτησε την κοινωνικότητα ή την ασυγκράτητη γοητεία σου για αργότερα. Επίσης, είναι μια καλή εποχή για να φροντίσεις το… υποσυνείδητο σου. Ο διαλογισμός, (μπες και στο dialogismos.gr) η σιωπή, η ήπια ψυχοθεραπεία μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά. Θεράπευσε τις κρυφές πληγές σου γιατί σε λίγο, βγαίνεις στο φως! Εσύ που ζεις αρκετά στον υλικό κόσμο δείξε μεγαλύτερη προσοχή στον ψυχικό σου κόσμο, στα όνειρα που βλέπεις και στη διαίσθηση σου. Με τον πιο ήπιο τρόπο θα σου πούνε τι πραγματικά χρειάζεσαι όμως αν είσαι σε διαρκή αναταραχή χάσεις την ευκαιρία να σε… ακούσεις.

Δίδυμοι

Πόσο αγαπάς τους φίλους σου και πόσο οι φίλοι σου αγαπάνε εσένα! Δεν είναι ερώτηση, είναι διαπίστωση! Ξεκινάει ένα διάστημα που πραγματικά θα νιώθεις πολύ καλά κοντά σε φίλους σου ενώ θα έχεις τη χαρά να δεις τους φίλους σου να περνάνε καλά σε διαφορετικό τομέα ο καθένας. Η δική τους χαρά θα είναι… μεταδοτική, να ξέρεις. Τώρα σου δίνεται μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διευρυνθεί ο κύκλος σου. Υπάρχει δυνατή πιθανότητα ένας φίλος να γίνει έρωτας αλλά και το αντίστροφο. Αν ασχολείσαι με τα social είναι μια καλή ευκαιρία για να δικτυωθείς ακόμα περισσότερο.
Σίγουρα πάντως μέχρι και τις 14 Απριλίου μπορείς να βάλεις νέους στόχους, να βρεις καλούς συμμάχους και έτσι να αλλάξει η ζωή σου, έστω και λίγο, προς το καλύτερο.

Καρκίνος

Μόλις ξεκίνησε για εσένα μια περίοδος υπερβολής. Κάθε φορά που η Αφροδίτη είναι στον Κριό θέλεις να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα και σε έξοδα και σε φαγητό! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις έξοδα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου, με την καριέρα σου ή με την επαγγελματική εξωτερική σου εμφάνιση. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να σε υποστηρίξουν αρκετά σε θέματα καριέρας ή να έχει έρθει η εποχή να αναγνωριστούν κάποια πράγματα που έχεις καταφέρει! Κάποια Μπράβο, σίγουρα θα τα ακούσεις. Αν είσαι ελεύθερη ή ελεύθερος ο έρωτας μπορεί να έρθει από τη δουλειά σου!
Επειδή η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε τετράγωνο με το δικό σου ζώδιο τα καλά που έρχονται θα φέρνουν μαζί τους και κάποιες υπερβολές ή μικροεντάσεις. Μασάς; Όχι, βέβαια!

Λέων

Το πάρτι τώρα ξεκινά! Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μια θαυμάσια θέση για το δικό σου ζώδιο. Δεν μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου ριζικά, όμως θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα όπως και τη φιλοσοφία σου. Θα διευρυνθούν οι ορίζοντες σου και θα κατανοήσεις πιο καλά και τους άλλους. Επίσης, αν έχεις σχέσεις με το εξωτερικό, με εκπαίδευση ή με νομικές υποθέσεις τώρα θα δεις όλα αυτά τα θέματα να προχωράνε καλά για εσένα. Θα έλεγα να εκμεταλλευθείς όσο πιο πολύ μπορείς την Αφροδίτη στον Κριό για να τονώσεις την αισιοδοξία σου. Με τον Κρόνο να τεστάρει πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ένας νέος τρόπος σκέψης, μια νέα φιλοσοφία για τη ζωή και τους ανθρώπους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αρχικά μέσα σου και σύντομα και σε καταστάσεις στη ζωή σου. Σαν bonus να σου πω ότι αν είσαι ελεύθερη/ελεύθερος ο έρωτας για εσένα είναι πολύ πιθανό να έρθει από μακριά!

Παρθένος

Θα σου έλεγα ότι η Αφροδίτη στον Κριό δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη για εσένα. Όμως έχω νέα για εσένα: Η Αφροδίτη στον Κριό τονώνει τη λίμπιντο σου. Η αλήθεια είναι ότι θα χαρίσει την εύνοια της και σε άλλα θέματα αλλά η λίμπιντο, η όρεξη σου για σεξ και για ουσιαστική σύνδεση με τον άλλον θα είναι αυτό που θα ευχαριστηθείς περισσότερο. Σε άλλα νέα, αν έχεις οικονομικά θέματα, περιουσιακά, θέματα με τράπεζες, δάνεια που έχεις πάρει ή που θέλεις να πάρεις, διατροφές, επιχορηγήσεις, τότε αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να προχωρήσουν.
Όταν θα μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο, στις 14 Απριλίου, θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια. Όμως και η μικρή βοήθεια που σου δίνεται τώρα μπορεί, αν την εκμεταλλευθείς σωστά, να κάνει τη διαφορά.

Ζυγός

Αν υπάρχουν ένα δυο ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Κριό, το δικό σου είναι μέσα σε αυτά. Μέχρι και τις 14 Απριλίου σε θέλω ετοιμοπόλεμη και ετοιμοπόλεμο. Αν και αγαπάς την ειρήνη και την αρμονία, η αγάπη γίνεται ένα πεδίο μάχης στο οποίο μπορείς να βγεις νικητής βελτιώνοντας τις πιο στενές σου σχέσεις, τον γάμο σου και τις σχέσεις με τους πιο σημαντικούς συνεργάτες σου. Μην πιστεύεις ότι όλα αυτά θα συμβούν χαλαρά σαν να πηγαίνεις μια βόλτα στην εξοχή. Θα χρειαστεί να ενώσεις τα αντίθετα, να κρατήσεις ισορροπίες και να βρεις τη μέση λύση για να βρεις ευχαρίστηση. Όμως, σαν Ζυγός που είσαι, αν δεν τσιτώσεις από τις εντασούλες, μια χαρά θα καταφέρεις να κάνεις το επόμενο βήμα στις σχέσεις σου. Ισορρόπησε σε τεντωμένο σκοινί και απόλαυσε τη διαδρομή!

Σκορπιός

Η πύρινη φύση της Αφροδίτης στον Κριό σε αποσυντονίζει αλλά σου αρέσει κιόλας. Ο πιο περίεργος τύπος του ζωδιακού, εσύ, νιώθει καλά όταν κάτι δεν είναι απόλυτα εύκολο και προβλέψιμο! Βασικά, η Αφροδίτη στον Κριό δεν σου πηγαίνει τόσο κόντρα. Το καλό που θα φέρει στη ζωή σου είναι να σε τραβήξει μακριά από τα λιπαρά, τη γλουτένη, τη ζάχαρη, τον καναπέ και να σε κάνει να ακολουθήσεις έναν πιο επωφελή τρόπο ζωής, να υιοθετήσεις νέες συνήθειες και να φτιάξεις ένα πιο χαλαρό, αλλά εξίσου αποτελεσματικό, καθημερινό πρόγραμμα.
Εντωμεταξύ, έχεις ιδέα από πού θα έρθει ο έρωτας για εσένα; Πολύ πιθανό ο έρωτας στη ζωή σου να έρθει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Δωράκι της Αφροδίτης στον Κριό για να μην γκρινιάζεις που εργάζεσαι τόσο πολύ.

Τοξότης

Να σου συστήσω το πιο παιχνιδιάρικο και γοητευτικό ζώδιο των επόμενων εβδομάδων: το δικό σου. Η Αφροδίτη στον Κριό σε λατρεύει και θέλει να περάσεις καλά. Ναι, είναι ανυπόμονη, ορμητική, εγωίστρια όμως εσένα σε έχει στα… πούπουλα. Μέχρι και τις 14 Απριλίου θα φλερτάρεις ακόμα κι αν είσαι παντρεμένη/ος με οκτώ παιδιά και μένεις στο ίδιο σπίτι με την πεθερά σου. Όπως κι αν είναι η κατάσταση σου, φέρε την παιδική χαρά στη ζωή σου, διασκέδασε όσο και όπως μπορείς, φλέρταρε και δέξου το φλερτ. Αν ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό, τώρα δώσε σε αυτό την ενέργεια σου γιατί θα εξελιχθεί. Οι σχέσεις με τα παιδιά σου θα γίνουν καλύτερες, τα τυχερά παιχνίδια θα σε… προτιμήσουν. Εντωμεταξύ, αν θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι, ιδού η Ρόδος… Τώρα είναι μια καλή περίοδος!

Αιγόκερως

Θα ξεκινήσω με τα καλά νέα: από τις 14 Απριλίου και μετά με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα περάσεις πολύ πολύ καλά! Τώρα όμως η Αφροδίτη είναι στον Κριό και σε ταράζει έστω και λίγο ειδικά με θέματα που αφορούν στο σπίτι σου, είτε ως οίκημα είτε ως μέλη οικογένειας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ίσως το σπίτι σου ή τα μέλη της οικογένειας να έχουν κάποια έξοδα που θα χρειαστεί να τα καλύψεις. Ίσως να κάνεις και εσύ κάποιες υπερβολές σε αυτόν τον τομέα, δεν θα σου φταίνε μόνο οι άλλοι. Θα θελήσεις να ομορφύνεις το σπίτι σου, κάτι να αλλάξεις και όλο αυτό θα στοιχίσει. Ευνοούνται ανακαινίσεις, μετακομίσεις ή αναδιάρθρωση του ποιος μένει πού στο σπίτι. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας θα πάνε καλύτερα και θα το καταλάβεις ειδικά αν αντιμετώπιζες κάποια θέματα.

Υδροχόος

Δεν είναι αρνητική η θέση της Αφροδίτης στον Κριό. Αντίθετα, είναι ελαφρώς βοηθητική. Δεν μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου όμως μπορεί να την κάνει κάπως καλύτερη και σίγουρα περισσότερο επικοινωνιακή. Οπότε, ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, με έγγραφα, με μέσο μεταφοράς αλλά και με μικρές μετακινήσεις, δέχεται το χάδι της Αφροδίτης στον Κριό και καλυτερεύει.  Επικοινώνησε, γράψε, ζήτησε όσα θέλεις με έναν αποτελεσματικό τρόπο και θα έχεις εξελίξεις. Καλυτερεύουν οι σχέσεις με τα αδέλφια σου αλλά και με τους γείτονες σου. Πιθανώς ο έρωτας να έρθει από τη… γειτονιά σου. Τα μάτια σου ανοιχτά, λοιπόν!

Ιχθείς

Τα οικονομικά σου, που τόσο θέλεις να βελτιωθούν, θα δουν το μεγάλο φωτεινό χαμόγελο της Αφροδίτης στον Κριό. Μέσα στο προηγούμενο διάστημα μπόρεσες να νιώσεις καλύτερα το σώμα σου ή να φροντίσεις τον εαυτό σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσένα. Και τώρα ήρθε η ώρα να χαμογελάσουν τα οικονομικά σου. Κάποια έσοδα που δεν τα περίμενες θα έρθουν σε εσένα ή αν ζητήσεις κάτι, υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια ώστε να το αποκτήσεις. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η αυτοπεποίθηση σου και η έννοια της αυταξίας σου θα τονωθούν αρκετά αν δουλέψεις πάνω σε αυτό. Καλό είναι να φροντίσεις ό,τι είναι αξίας για εσένα, να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου και να στρώσεις τον δρόμο ώστε η Νέα Σελήνη στον Κριό, που επηρεάζει τα οικονομικά σου επίσης, να βρει τον δρόμο στρωμένο για να μπορέσει να σου δώσει όσα περισσότερα μπορεί και όσα περισσότερα της επιτρέψεις.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα